|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
המליאה
|
|
|
|
בתגובה ל: המליאה מאת: עינבלמהדרום?או חוזרת לכיון דרום? אני מאוד רוצה להגיע ואין לי איך לחזור או איפה לישון! תודה מראש , לב דבש
|
|
בתגובה ל: יש מישהי שמגיעה למליאה ... מאת: לב דבש מאזור המרכז. עדיפות למאחרות לצאת (בסביבות 7) ומשכימות לחזור (בסביבות 10-11), בגלל אילוצי עבודה ולימודים.
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
|
|
בתגובה ל: יש מישהי שמגיעה למליאה ... מאת: לב דבש שלום לכולן,
ראשית, אני מבקשת לציין כמה נהניתי במפגש בת"א. אמנם זה היה מפגשי הראשון - אך הבנתי דברים רבים ונהניתי לפגוש בנות במצב דומה לשלי.
שנית, אני מחפשת טרמפ מהמליאה לפ"ת (כלומר, חזור).
תודה, גיטי.
|
|
בתגובה ל: טרמפ למליאה מאת: giti_g אני חושבת שאת משתלבת נפלא...
א.
|
|
בתגובה ל: כיף לראות אותך גם פה. מאת: קימונו ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יש מישהי שמגיעה למליאה ... מאת: לב דבשבכיוון הלוך בלבד. או מתל אביב או מחולון, יהיה נפלא. kimono.sa@gmail.comתודה!
|
|
בתגובה ל: יש מישהי שמגיעה למליאה ... מאת: לב דבש ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יש מישהי שמגיעה למליאה ... מאת: לב דבש נשמח לדעת אם יש מישהי שמגיעה מכיוון נתניה ושנוכל לחזור איתה אנחנו צריכות 2 מקומות תודה רבה וחג מואר ושמח
|
|
בתגובה ל: גם אנחנו מאת: rr-rr ואתן לך את המספר שלי אני אולי מגיעה, ואם כן אני מהאיזור יום טוב
|
|
בתגובה ל: את יכולה לפנות אליי בפרטי מאת: violette מי שצריכה, לי יש שלושה מקומות פנויים באוטו, ואני חוזרת לפ"ת עיר הקודש. אז דברו איתי.
|
|
בתגובה ל: את יכולה לפנות אליי בפרטי מאת: violette שלחתי... אשמח לתשובה בהקדם לילה טוב חנוכה שמח ושוב תודה רבה
|
|
בתגובה ל: המליאה מאת: עינבלהמליאה מתקרבת ובאה בצעדי ענק!! מתרגשות לראות את כולכן שם.. אנחנו מחפשות חנוכיה גדולה כדי להדליק בה נר שביעי יחד. האם יש למישהי כזה דבר בנמצא? אם כן, אנא הודיעי לי בהקדם או פשוט תביאי את זה איתך.. המליאה מחר מתחילה בשבע. מי שיכולה לבוא קודם לעזור אנחנו מאוד נשמח!! חג שמח!! צוות אירועים והוועדה המנהלת.
|
|
בתגובה ל: המליאה מאת: עינבלאוף. שמירות זה לא כיף בכלל. קר לי, יש כאן איזה שועל לא ברור שכזה שמשגע אותי כל כמה דקות והמוח שלי כבר מתחיל להתייבש (וכל זה רק בשעתיים הראשונות...). עד כאן קיטורים להיום. ובזמן שאני נמקה כאן- אתן במליאה... נו, אז איך היה?? זו כבר המליאה השניה והפעם השניה שאני לא מגיעה... (במליאה הבאה לא רק שאגיע, גם אקח חלק- מילה שלי!) אז קדימה- חוויות.
זה מה שיש ועם זה ננצח.
|
|
בתגובה ל: המליאה מאת: עינבלאני הראשונה להגיב, בטח כל הנשים הצדקניות שמבשלות בקדחתנות לארוחות השבת.. (מה לומר.. אני מהירה במטבח:) תודה למארגנות! סחטיין למכינת הסרט ומכינת המצגת המושקעת- בכלל לא היה משעמם! הייתה אחלה מסיבה והיה יפה שאמרו תודה לכל המתנדבות שמשקיעות בארגון ומתאמצות שיהיה בו טוב. אני גאה להיות חלק! בדיוק כבר שנתיים. בהצלחה לכל החדשות שפגשתי אתמול! ושרוח ההתנדבות תפרח. שבת שלום וחנוכה שמח! אני:)
|
|
בתגובה ל: המליאה 2009! מאת: RONI2060 בעיקר מהסרט ועוד יותר מהמצגת-קליפ או מה שזה לא היה. ונהניתי מאוד מאוד מהמסיבה. אין עוד מקום שאני מרגישה כ"כ שייכת וחופשיה (וזה מוזר כי השייכות לפעמים פוגעת בחופש).
בהצלחה לוועדה המנהלת החדשה.
איזו הקלה להיות אחרי... וגם צביטה בלב...
|
|
בתגובה ל: גם אני התרגשתי מאוד מאת: הויז ק זה בייביסיטריות! בל"ע על כל התינוקות,אבל אמהות הי א"א עם קיצוצי הנוכחות שלכן,דור המייסדות..
וקצת יותר ברצינות, אני יודעת שהיו(ויש) לי כלמיני למה ואיך, אני חייבת לאמר (גם )כאן שהסיבה היחידה לכך זאת האהבה הגדולה שלי לבת-קול וההערכה הגדולה לנשותיה
ביום שישי בבוקר השתתפתי בתפילת ר"ח בכותל(אל דאגה,לא התפללתי,באתי לגמרי בשביל לדאוג לפלורליזם להישמר במדינה שאיכשהו אמורה להיות גם דמוקרטית) מה שהפחיד אותי הכי לא היה הפרי שנזרק לעברי(למרות שגם הוא,עצוב היה לראות את הבל תשחית,הוויתור על מצווה,כביכול בשביל אחרת..)אלא המצב הזה שאפשר להיות ביקורתי כ"כ כלפי משהו זר ולא אהוב(שנוא),שאפשר לכאוב,ממש, על משהו רחוק ממך,של מישהי(מישהן)כ"כ לא שייכת אליך ומה עלול לקרות כשהביקורת במקום כזה(קללות,צרחות,יריקות,שנאה יוקדת,השפלות,עצבים מטורפים..)
בשבת,כשהלב שלי היה ממש מכווץ(כן הויז,זה הגיע בסוף),פתאום הבנתי שמה שמפריע לי זה הביקורת הזאת-שמתוך זרות מוחלטת..
אז איך הגעתי לכל זה? מה שרציתי לאמר זה שבת קול חשובה לי,מאוד, לפחות לי אף אחת לא זרה שם(ערכית)ואת מי/מה שאני מבקרת אני אוהבת ומעריכה נורא נורא..
אני יודעת שבלקסיקון שלי אין מילה כזאת שייכת,אבל קשה לי שלא להשתמש בה,כדי להסביר את התחושה של רצון עז לשמר את בת-קול כטובה וראויה ובת-קול לכולן, פלורליסטית ,מקבלת,נעימה..
אני בטוחה שיש דרך לעזור לכך,(גם אם הפעם לא נעניתי לשידולי משפחת אופק להגשת מועמדות לוועדה המנהלת וגם אם בכמה חודשים הקרובים אני צריכה להסתגר בד' אמות וללמוד וללמוד..)
אני גם מאמינה שהוועדה הנבחרת תעשה עבור כולנו עבודת קודש (בהצלחה רבה לכולכן!) וגם המתנדבות שתמשכנה ושתתגיסנה(וזה כולל אותי,בעוד חודשים ספורים ועד לפחות 7 שנים,כשתגיע התינוקת..)
ואני חייבת לסיים בתודה גדולה למי שטרחו כ"כ לקראת הערב ובמהלכו: נעמונת,רות אחת,ב מ ב ה ומ'- אתן מקסימות, אני אסירת תודה ובטוחה שגם כולן..
לעוד הרבה מליאות ולדרך צלחה ומבורכת רבקי
|
|
בתגובה ל: לדעתי,מה שבת-קול הכי צריכה מאת: אלה R גם אני הייתי יותר מפוקחת ופחות שונאת...
אבל אני חושבת שדווקא הזרות מקלה.
להבחין בין המשפחה / החברים / האנשים שהערכנו בתוך הקהילה שגדלנו בה, לבין האנשים שמתנהגים באופן שדוחה אותי ברמה פיסית כמעט.
אחרי הכל היו גם חרדים בכתל, ואלי אפילו רוב שלא היו אלימים. אפילו לא מילולית. אני זוכרת במיוחד איזה גבר שנראה לי בשנות ה-50, שהלך עם הציבור נגדנו ובעיקר חייך לעצמו על הסיטואציה.
הוא הפגין את דעתו. אבל בפרופורציות.
הסתכלתי עליו כי גם אני קצת חייכתי לעצמי וחשבתי שאני יודעת בדיוק מה הוא מרגיש כרגע.
מול הצדדים (והאנשים) החייתיים אני חשה זרות מבורכת.
|
|
בתגובה ל: עד סוף השבת מאת: הויז ק להוא שההחליף חיוכים בינו לבינו וגם איתי,שבזמן הנתון החוויה האנתרופולוגית שנזדמנה לי,בעיקר שיעשעה אותי.. (וכבר הצלחתי לקבל כמה גערות על החיוך המשולש שניצוד במצלמות..)
אני בהחלט מקווה שבצד הגברי,היו עוד כמה מיושבים, כי בצד הנשי הייתה רק קיצונית אחת,שאוליי כפמיניסטית אני לא כ"כ צריכה לשמוח ע"כ (או שבעצם לעזאזל הפוליטיקה,לחיי אחוות נשים)
ולגבי זרות,לא הצליח לי,בעיקר לא בגיוועלד הניחר של הישיש מלמעלה,פחדתי שמרוב צווחות תפגע בריאותו,הכעיס אותי שאף אחד שם לא מחבק/מרגיע אותו..
ובכל שאר היריקות וההתגעשויות,פשוט ניסיתי להסתכל עליהם,למצוא את צלם האנוש(שנרטב כמוני בגשם הזלעפות) ושאלתי את עצמי איפה הוא,איפה הכבוד העצמי.. ואיך הם מוכנים לוותר על כוחות,גם במאבק הזה ולמה הם משחקים לנו לידיים ומוציאים אותנו כבשה ואת עצמם זאבים.. אני יכולה לשמוח שזה כ"כ ברור ופשוט אני גם מרוויחה על הדרך התעלות ב"והעיקר לא לפחד".. אבל אח"כ,עם הסלידה והגיחוך,באים גם הרחמים..
|
|
בתגובה ל: המליאה 2009! מאת: RONI2060 וסליחה אם הגבתי קצת מוזר בשלב כלשהו של המסיבה...שתיתי קצת...הרבה...
המליאה בהחלט היתה מאוד מרגשת. והתרגשתי כשהיתה מישהי מהשכבה שלי בתיכון בסרט שאמרה שצריך לקבל אותנו בהמון אהבה.(ואיך תמיד יש לי מזל כזה שבסרטים כאלו אני פוגשת בנות מהשכבה שלי?! רמז: "תהילה- שם בדוי" ;-) קצת 'שכונה' יותר מבשנה שעברה, וקצת התאכזבתי שלא כולן הגיעו. ורק לי נדמה, או שהיתה גם פחות נוכחות מבשנה שעברה?
בכל מקרה, שמחתי מאוד לראות את כל מי שהגיעה ולדבר עם נשים שבהחלט לא ראיתי זה זמן רב.
ומצטרפת לברכת רוח התנדבות פורחת לכולנו! ובהצלחה לכל החדשות!
"כמו שמש שזורחת, כמו צל אשר נופל, בואי ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום"
|
|
בתגובה ל: המליאה 2009! מאת: RONI2060 שעד שיש לכן כמה ימי חופש הם עמוסים בטירוף.. שבאיזה שהוא מקום בא לך לעבוד במקום לקחת "יום חופש". אז התפנה לי קצת זמן לשבת ולרשום כמה מילים (האמת שהתחלתי לכתוב משהו ארוך ומשעשע אבל הוא נגנז עקב עייפות כרונית שלי.) על המליאה.
חייבת לציין שהמליאה היתה שונה לגמרי מהקודמת וזה נפלא! כי הראשונה היתה רישמית כזאת.. כיאה לדבר ראשוני שראוי שיעשה רושם והתלהבות להמשך עתידו של הארגון. המליאה הזאת היתה נראת לי משפחתית יותר.. מצומצמת יותר.. (גם בשל החורף שבא לבקר לכמה שעות טובות והכריח את כולם להשאר נעולים בבית מתחת לפוך..) לפתע גליתי כל מיני קולות בערב שהדהדו את ענין ההתנדבות שכ"כ חשוב בכל ארגון או עמותה שחייה ומתפקדת על מתנדבים למיניהם. מסכימה לרוב עם הענין שכל אחת צריכה לתת קצת מעצמה כדי להיות (ולהרגיש) חלק מבת קול. ברור לי גם שכל אחת יש לה את הסיבות שלה למה קצת מסובך לה להתנדב ולתת כתף.. לי יש מלא.. ומי שרוצה אני מוכנה לתרום לה כמה תירוצים עסיסיים.
היה ערב כייפי ושמחתי להכיר את הנפשות הפועלות קצת יותר והויז יקרה.. אכן נעים להכיר! המסיבה היתה משעשעת.. וטובה נוכח התסכול שהייתי שרויה בו באותו ערב.. הסיבות שמורות אצלי.
כל הכבוד לכל העוסקות במלאכה.. ומזל טוב לצוות הנהלה החדש.
תודה לאלה R שאיפשרה לי לקשקש לה כל הלילה וללון בדירתה המעלפת.. אחותי יש לך במה להתגאות!
תודה לכל החברות החדשות והישנות שהגיעו.. מי כמוני יודעת כמה מאמץ היה דרוש כדי להגיע בערב מטורף שכזה.
תודה לכל מי שהתענינה בשלומי ובשלום משפחתי.. ב"ה הכל בסדר.
תודה לבורא עולם שהביא לנו גשמי ברכה כאלה שמילאו את כל החניות והרגשתי כמו בהשרדות.. אם אוכל להגיע הביתה יבשה או רטובה כליל.. והכי חשוב תודה למשפחתי היקרה שלמרות שאני עושה לה "סרטים" היא מקבלת אותי באהבה.. לא פשוט לחיות איתי. (שם שם)
חודש שמח ומלא בבשורות טובות!
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.." ![/emoticons/hpfh__37.gif 338]()
|
|
בתגובה ל: המליאה מאת: עינבלמה לעשות, לא יכולה בלי לאבד משהו...
|
|
|
 |
|
|  |