|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
הכירות עם הנפשות שמאחורי הניקים
|
|
הכירות עם הנפשות שמאחורי הניקים
פורסם לפני
3902 ימים
מאת נעמומה
סה"כ תגובות: 2
תגובה אחרונה לפני: 3897 ימים
ראיתי את היוזמה המדהימה של קימונו שכל אחת תציג את עצמה, קבלתי רגליים קרות מכמה ארוך היה השרשור לזה, עד שנזכרתי בעצמי להצטרף, אז כדי לחוס על האצבעות הגוללות, מתחילה שרשור חדש.
אני נעמה, בתחילת שנות ה30 לחיי, לאחר קשר זוגי של 3 שנים עם חברה נישאתי לאיש. כיום נשואה באושר (כבר מעל ל5 שנים), עם ילדים. נמשכת לנשים, מתגעגעת לריגושים, אך נאמנה לחלוטין, ומתוך שמחה ורווחה, למשפחתי ולדרך חיי.
|
|
ראיתי את היוזמה המדהימה של קימונו שכל אחת תציג את עצמה, קבלתי רגליים קרות מכמה ארוך היה השרשור לזה, עד שנזכרתי בעצמי להצטרף, אז כדי לחוס על האצבעות הגוללות, מתחילה שרשור חדש.
אני נעמה, בתחילת שנות ה30 לחיי, לאחר קשר זוגי של 3 שנים עם חברה נישאתי לאיש. כיום נשואה באושר (כבר מעל ל5 שנים), עם ילדים. נמשכת לנשים, מתגעגעת לריגושים, אך נאמנה לחלוטין, ומתוך שמחה ורווחה, למשפחתי ולדרך חיי.
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
|
|
בתגובה ל: הכירות עם הנפשות שמאחורי הניקים מאת: נעמומה אני גולי, בת שמונה עשרה, סטודנטית, אממ...חרדית, בקשר זוגי עם חברה שלי כבר שנתיים, מאושרת.
לגבי הנאמנות שלך וכל זה- את לא חושבת שזה שנכנסת לפה זה קצת..מסוכן בשבילך? אם את רוצה לשמור על עצמך כאילו.
ואני גאה בך שהקמת משפחה! ושמחה לשמוע שאת מאושרת. ומה עם החברה ההיא? הפסקתן להיות בקשר...כאילו מה בדיוק?
אם היה מותר לי להרגיש, אולי לא הייתי מרגישה אשמה נוי רויטנברג
|
|
|
 |
|
|  |