ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
♥שנה טובה♥ פורסם לפני
3828 ימים
מאת -קשת-
סה"כ תגובות: 23
תגובה אחרונה לפני: 3803 ימים
שתהא זו שנה של התחלות מדהימות הגשמת חלומות,ידידות ואהבה שנה טובה ומתוקה שנת בריאות והצלחה שנת שלום והקשבה והכי חשוב שנת אהבה ועכשיו נותר רק לאחל שכל משאלה תתממש
שתהא זו שנה של התחלות מדהימות הגשמת חלומות,ידידות ואהבה שנה טובה ומתוקה שנת בריאות והצלחה שנת שלום והקשבה והכי חשוב שנת אהבה ועכשיו נותר רק לאחל שכל משאלה תתממש
בתגובה ל: ♥שנה טובה♥ מאת: -קשת- מדהים איך הזמן טס.. פשוט לא ניתן לעצור אותו..
אבל כשרוצים שירוץ הוא ממש יודע לזחול יופי.. :)
פתאום דברים מתחברים לי לאט לאט, מישי חכמה אמרה לי היום שאין זמן לא טוב.. יש חוסר ניצול נכון של הזמן.. שדברים לא קורים סתם.. לא במקרה פוגשים אנשים, ולא במקרה מגיעים למקומות שאולי לעיתים נראים לנו כטעות אחת גדולה.. שבעצם עיקר הענין הוא שיעור שעלינו לקבל מהעולם.
אולי בכדי שנהיה חזקים יותר, שלווים יותר ונראה לי שפשוט כדי להיות שלמים יותר במקום שלנו או למקום שאליו אנו שואפים להגיע.
מדהים מה שיחה קצרה בת כמה מילים יכולה לחולל בבנ"א שהיה מצוי בקו מחשבה אחד.. ולפתע נפתח למקום אחר, לכיון אחר..
הכל אפשרי והרשות נתונה..
מאחלת לעצמי ולכל יקירי..וגם לשאר אנשי העולם שלנו.. :)
שנה טובה, אחת כזאת שתאיר לנו את המשך הדרך הנכונה עבורנו!
שנה של שגשוג ופריחה בכל דבר שנבוא עימו במגע.. או אפילו במחשבה.. :)
שנה של בריאות ושפע.. בתחומים שנראים לנו ברורים מאליהם וגם לאלו שלא ברורים..
שנה של אהבה וזוגיות איתנה שתוכל להעניק לנו תחושה תמידית שאנחנו רצויים ואהובים תמיד!
שנה טובה יקירה.. ותודה על השיחה.. את נהדרת.. אם חשבת לרגע שאת לא..
שנה טובה אמא ואבא יקרים.. בריאות שמחה ואופטימיות לרוב!
שנה טובה לאחי ואחיותי ומשפחתי המרוחבת.. שנה של הגשמת כל החלומות לטובה!
שנה טובה לכם אנשים יקרים.. שנזכה לשנה של שקט, שלווה ונחת!
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.."
בתגובה ל: התגעגעתי אז באתי.. :) מאת: שיר ללא וברכות לשנה החדשה לכל יושבות הבית הזה. ברכות של שלמות, אהבה, בריאות, אושר ובכלל התגשמות החלומות...
בתגובה ל: ♥שנה טובה♥ מאת: -קשת- שנה של צמיחה, שנה של רוגע, שנה שבה כל התסבוכות נפתרות וגם הקשיים לבסוף מתבררים שהם לטובה. וכי אני במצברוח אופטימי בא לי להביא לכן את ג'נל מונאה, שיש לה מראה לסבו שיק מעלף בעיני,ששונה מאוד מרוב הזמרות בז'אנר ה"שחור", והשירים שלה מדברים על העצמה וחזק נשי
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
בתגובה ל: ♥שנה טובה♥ מאת: -קשת- מאחלת לכולנו, אך טוב ואור, ומודה לכן על שהייתן לי האזניים, המישהו שאליו ניתן לספר או כמילותיו של רבנו "כל עוד יום רודף לו יום ולילה לילה וכל עוד אין חדש על פני האדמה טוב שרק נשארנו יחד וטוב שיש לנו למי לספר למרות הכל אין דרך חזרה והכל עובר..."
ומצרפת גם את הקליפ עם הרקדנית/ מתרגמת שמרעידה לי את נימי הנפש.
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
בתגובה ל: ♥שנה טובה♥ מאת: -קשת- שהדברים יזרמו ויסתדרו, עם קצת עזרה מלמעלה, שהמשפחה תהיה קרובה ואוהבת, שיהיו המון שמחות קטנות, התרגשויות נעימות, וכמובן הבריאות, שאף אחד לא זוכר אותה עד שהוא חולה. שנה עם תפוח ודבש, למרות שאי אפשר בלי העוקץ.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple
Toto, I have a feeling we're not in Kansas anymore.
בתגובה ל: שנה טובה לכולן מאת: alla_alla אולי מתנה לעצמי, אולי לכן...
אסור לך לחשוב כשאת כל כך עייפה צאי לטיול לאור זריחה
רחוקה מהבית השביל לחזור נמחק הולכת על חבל דק
הלילות ארוכים בלי לדעת למה בורחת ואין רודף
עד מחר עוד מעט ילד רץ אלייך מחבק אותך
The pure and simple truth is rarely pure and never simple
Toto, I have a feeling we're not in Kansas anymore.
בתגובה ל: ♥שנה טובה♥ מאת: -קשת- הרבה הרבה מכל הטוב שרק אפשר לבקש לכל אחת מכן .
מצרפת את השיר MY SKIN מתוך הסרט LOVING ANNABELLE בביצוע יפהפה של NATALIE MERCHANT שיר עם מילים מנוסחות היטב , שווה צפייה :-)
בתגובה ל: ~~~ שנה טובה ומתוקה ~~~ מאת: מור-אור-לס שממש ממש מתאהבתי בשיר הזה. וכל מה שקשור בו.
תודה ושנה טובה. (קצת באיחור, ובכל זאת.)
בתגובה ל: סתם שתדעי מאת: סתם_מישהי *התאהבתי... (זה היה שילוב של מתאהבת ולהתאהבתי..)
בתגובה ל: סתם שתדעי מאת: סתם_מישהי ואני אהבתי את ה "מתאהבתי" החמוד שלך , אני מאמצת לאוצר המילים הפרטי....
תודה והרבה טוב .
בתגובה ל: ♥שנה טובה♥ מאת: -קשת- שנה של התגשמות החלומות, שנה של אהבה, של חירות, של עצמאות, של אושר ובריאות ולוא דוקא בסדר הזה...
שנה שבה קול השופר יזכיר לנו נשכחות, ויעורר על כולנו רחמים:
בתגובה ל: ♥שנה טובה♥ מאת: -קשת- וגמר חתימה טובה
ורציתי לשתף אתן בתפילה שנגעה בי בראש השנה (כן, שוב הייתי עם מחזור - ממך אליך)
ריבונו של עולם, ריבונו של עולם איום ונורא! תן לי דיבורים חדשים עתה, תן לי דיבורים עתה לרצותך בהם ממקום שאני שם עתה, שאזכה לשוב אליך באמת - מעתה. (רבי נתן שטרנהרץ / ליקוטי תפילות*)
* אור - וי וי וי תראי מה המקום שבו התפללתי בר"ה עשה לי ;-) תודה!
בתגובה ל: שנה טובה מאת: אנה ק בע"ה שנה הבאה - באומן! (ואז אני באמת אוכל להתפעל מהשינוי)
ושלחת אותי להשלים את התפילה הזו, שבשנה שהילדים איתי אני יותר אמא ממתפללת.
בתגובה ל: ועוד פעם מאת: אור__ אין באפשרותי לסוע לאומן בר"ה.
אז נראה לי שכפמניסטית אאלץ להחרים את המקום גם לאורך כל שאר השנה ;-)
(האמת שהייתי שמחה מאד לסוע לעיירה של סבא שלי - מז'יבוש, ואם כבר אני בסביבה - אז כן, נקפוץ גם לאומן).
בתגובה ל: מסיבות מגדריות מאת: אנה ק אין דילות, יש רק דיילים אני מאחלת מעומק הלב (ולמטה מזה) לכל בית ישראל ובעיקר לנוסעים לאומן שיזכו להתרומם אל על במהרה בימנו אמן
(ואני נוסעת השנה לארץ של סבא שלי איפה שהדתיים היו דתיים, החילונים היו חילונים והנח נחים לעתיד היו עובדי אלילים)
בתגובה ל: קראתי שבטיסה לאומן מאת: פוליטאה להפנות לפה