דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
חרדי בן 22 הומו מחפש לסבית
|
|
|
הי לכל הבנות אני חרדי תמני מחפש בחורה דתיה או חרדית עדיף מזרחית שניראת טוב למטרת נשואין ליצירת קשר asas531@walla.co.il
|
|
בתגובה ל: חרדי בן 22 הומו מחפש לסבית מאת: יאיר567 מה שלומכן/ם? אני דתי גיי מהמרכז,נראה טוב,אקדמאי ועובד... מחפש לס/דו למטרת חתונה והקמת משפחה. פתוח לכל הסכם שהוא (אני גמיש). אם את רוצה,או מכירה אחת שרוצה אשמח להכיר ! שבוע מצוין ! :)
|
|
בתגובה ל: חרדי בן 22 הומו מחפש לסבית מאת: יאיר567אפשר לשאול איך הגעת אלינו? כתבת שאתה חרדי והומוסקסואל,אני מודה שמרגש אותי לראות את שתי המילים האלה יחד אתה יחסית צעיר וכבר מודע לנטייתך.זה חשוב. אני לא יודעת אם כאן תמצא את מבוקשך(יש כאן בעיקר נשים שנשואות לנשים,או שמתכוונות להקים משפחה של שתי נשים) האם ראית את השרשור על עמדת בת קול לטיפולי המרה?נראה לי ששווה לעיין בו ואם אתה מרגיש צורך לשוחח על ההתמודדות של להיות הומוסקסואל חרדי-אתה מאוד מוזמן למיל לפניות של להט"ב מהמגזר החרדי: lgbt.charedi@gmail.comבהצלחה רבה רבקה
|
|
בתגובה ל: שלום יאיר567 מאת: אלה R ערב טוב. הפנו אותי מ בת קול שאלתי אותם אם זה בכלל מקובל אצל לסביות לחפש גבר למטרת נישואין אז ענו לי שבאגנדה יש גברים שמחפשים ויש גם דתיות אז אמרתי ננסה. בנתיים אין אף תגובה. לגבי המרה זה ממש שטויות וחבל על הכסף. הלכתי לפסיכולוג לפסכיטר שעצת נפש הפנו אותי וזה רק הרס ושיגע אותי. ביינתים אני בקשר עם הרב רון יוסף הוא באמת עוזר לי ומסיע ואכפת לו באמת ממני.נקוה לטוב המשך יום ניפלא וחיים מאושרים ותיקוה לחברה קצת הרבה יותר ליברלית ופתוחה לקבל את האחר.....
|
|
בתגובה ל: תשובה מאת: יאיר567 שתצליח לבנות בית שיהיה נכון עבורך.
שבת שלום.
|
|
בתגובה ל: תשובה מאת: יאיר567 נשמע שעברת דרך לא פשוטה בעקבות הנטיה שלך ומרגש לראות עד כמה אתה נאמן לעצמך וכמה הדרך הזאת מאפשרת חשיבה מעמיקה ומקבלת.. שמעתי מעט על הרב רון ועל הו"ד ורציתי לשאול האם האופציה היחידה שאתה חושב עליה זאת הקמת משפחה עם אישה לסבית (בבת קול,למשל יש כלמיני לסביות חרדיות,או שהגיעו מהמגזר החרדי(גם אני)ויש כל מיני בחירות,גם נישואים של שתי נשים..)
ובכלל, אם תרצה לשתף,אני אשמח לשמוע עוד על התהליך שלך. כאן או באופן אישי
בהצלחה רבה ופורים שמח!!
|
|
בתגובה ל: חרדי בן 22 הומו מחפש לסבית מאת: יאיר567 יש אתר באינטרנט בשם נפש חד"ה (חרדי,דתי,הומו) אני מקוה שתמצא שם אוזן קשבת וגם את מה שאתה מחפש. בהצלחה ופורים שמייאח
|
|
בתגובה ל: חרדי בן 22 הומו מחפש לסבית מאת: יאיר567Shalom! I'm a modern Orthodox man who is looking for a lesbian for a potential marraige of convenience. I am a very liberal and open minded guy who is shomer shabbat and shomer mitzvot and looking for a nice Jewish girl who can be my good friend and understand my position. I would like to have children but do not want to marry a straight woman who would not understand. If you are interested or know anyone who is please contact me. I would be more than happy to discuss any questions that you may have. פורים שמח לכולם! שלי הכתובת: shlomolazar2011@hotmail.ca מדבר אנגלית :)
|
|
בתגובה ל: אני רוצה להתחתן עם לסבית!!!!!!!! מאת: shlomolazarShalom, I`m a gay Orthodox man who is looking for a lesbian for friendship and maybe a marriage of convenience. I am a good hearted person with a good job as a Psychologist. I would like to find a woman who will understand that I am gay and where we can be good friends. Would anyone be interested? My email is: shlomolazar2011@hotmail.ca
|
|
בתגובה ל: ??? Marry Me מאת: shlomolazar Your email address is not correct. Could you give me another email address? Thank you.
|
|
בתגובה ל: אני רוצה להתחתן עם לסבית!!!!!!!! מאת: shlomolazar ללא תוכן
|
|
|
 |
|
|