|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
מנהלות הפורום היקרות לנו מאוד, הגיע הזמן לעשות מעש
|
|
מנהלות הפורום היקרות לנו מאוד, הגיע הזמן לעשות מעש
פורסם לפני
3451 ימים
מאת סברה בעולם הגדול
סה"כ תגובות: 9
תגובה אחרונה לפני: 3444 ימים
בשבועות האחרונים מסתובבים בפורום הזה ניקים שצורת ההתבטאות שלהן ממש לא מתאימה לרוחו האגדתית של הפורום הזה. היה רצוי להעיר/להאיר להן על דרך ההתבטאות, השפה, הכוונה שעל פיהן אנחנו כותבות כאן... יהיה חבל לעבור דירה שוב והפעם מסיבות של כתיבה...
|
|
|
|
בשבועות האחרונים מסתובבים בפורום הזה ניקים שצורת ההתבטאות שלהן ממש לא מתאימה לרוחו האגדתית של הפורום הזה. היה רצוי להעיר/להאיר להן על דרך ההתבטאות, השפה, הכוונה שעל פיהן אנחנו כותבות כאן... יהיה חבל לעבור דירה שוב והפעם מסיבות של כתיבה...
|
|
בתגובה ל: מנהלות הפורום היקרות לנו מאוד, הגיע הזמן לעשות מעש מאת: סברה בעולם הגדול מנהלות? מישהו?:/
|
|
בתגובה ל: מסכימה עם כל מילה. מאת: Hפידוסית אני משתפת אתכן ואשמח לשמוע איזו דרך נראית לכן מתאימה ביותר אני תמיד מתלבטת ולרוב מעדיפה התעלמות עד יזרמו המיים וירדו למקומם הטבעי. אבל אפשר לבחור גם בנזיפות (שלרוב מולידות ויכוחים על"זכויות ביטוי"), אפשר לבחור במחיקה (ולשלם את המחיר העקרוני) ואולי אפשר דרכים אחרות שאשמח אם תציעו
|
|
בתגובה ל: מה אתן מציעות? מאת: עינבל אפשר להזהיר פעם או פעמיים ואחר כך כן, למחוק, אנחנו נכנסות לכאן כדי לקרוא ולכתוב את המצוקות שלנו, השמחות שלנו, הרגשות שלנו, אי אפשר שהדברים יוצאו מהקשרם, ירדו לרמה האישית, אי אפשר שהשפה תהיה רדודה כל כך...
אז בואו נסיים את ההשתלחות האישית הזו לקראת השנה החדשה ונתחיל בצורה תרבותית כמו שהפורום הזה בשונה מפורומים אחרים ברשת יודע לעשות
|
|
בתגובה ל: מה אתן מציעות? מאת: עינבל המכנה המשותף כאן בפורום הוא נשים (ברובן דתיות) שאוהבות נשים. המכנה הזה הוא מאוד רחב וברור שהיו ויהיו כאן הודעות בוטות שאינן אופייניות או נעימות לכלל הכותבות. אני לא מגיעה לכאן הרבה, אז אולי פיספסתי משהו אבל בעמוד הנוכחי לא נתקלתי בהודעות נורא מזעזעות. טוב, אולי קצת. הטרנספוביה היא לא מחלה או לפחות לא מחלה חשוכת מרפא. אני מציעה מפגש גבעה, כולן מוזמנות, הטרנסיות, הטרנספוביות וכל השאר.
שבת שלום לכולן
|
|
בתגובה ל: להמשיך ולהתעלם מאת: צפורע אז אולי תשארי הפעם
|
|
בתגובה ל: צפורע מאת: בשקט המחשב בגבעה איטי להחריד והוא לרוב מכוסה בשק יוטה. אולי אני קצת שמרנית אבל נוכחות ובעיקר נראות מסכים מכל סוג במקום הכפרי הזה לא מתאימה לי. נראה שחזרתי לתקופת האבן או הברונזה. זה היה הקיץ האנטי חברתי שלי ואני קצת מתביישת על ההרתמות הדלילה יחסית שלי למחאה החברתית. בכל אופן, מאוד נעמה לי חברתך במפגש האחרון (טוב שדיברנו על כיבוש זיתים ולא על האחר..) אשמח אם תחזרו לבקר עם הקטנה, השמשנו בריכה נקיה לטבילה ועוד מעט הירוק יעלה ויכסה כאן.
שבוע טוב
|
|
בתגובה ל: אולי אשאר בשקט מאת: צפורע ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אולי אשאר בשקט מאת: צפורע שתהיה לך שנה נפלאה צפורטוב, למה צפורע? מי שחיה בגבעה, וחזרה לתקופת האבן, איך היא יכולה להיות צפורע? אלא אם אמצת לעצמך את דרכם של הפרעונים, והכרזת על עצמך פרעה...:)
שנה טובה ידידתי
|
|
|
 |
|
|  |