|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
לפלרטט עם החטא
|
|
לפלרטט עם החטא
פורסם לפני
3376 ימים
מאת נעמומה
סה"כ תגובות: 9
תגובה אחרונה לפני: 3371 ימים
היא אמא לילד מהגן של אחד מילדי. היא לא יפה במיוחד, או נחמדה במיוחד, וגם לא בולטת בתושייתה או בחכמתה. היא אם חד הורית. יש לה נתוני מראה כלליים כמו ללשעברית שלי. אני לא מאוהבת בה, ואפילו אין פה התאהבות. היא לא מעוררת לי את הפרפרים הרדומים שלי, לראות אותה לא גורם לי אושר. אז מה כן? אולי המחמאות שלה נתנו לי להרגיש שיש מצב, שהיא מעוניינת, והרי היא חיה לבד...
מקרים רבים בהם אני נפגשת בעבודתי מעידים על כך שנערה שעברה התעללות- תמצא עצמה עוברת עם התבגרותה יחס מנצל (שלא לומר מתעלל) מאנשים נוספים. הסיבה לכך נעוצה בעובדה שהיא בוחרת לקשור קשרים דווקא עם טיפוסים דומים לאלו אשר מהם נכוותה בעבר. מדוע? אולי בתת מודע היא מבקשת לעבור חוויה מתקנת, להיות בסוג קשר דומה- ודווקא בתוכו לא לחזור על טעויות העבר. אולי פשוט כי זהו סוג הקשר שאותו היא מכירה, וכמו כולנו, היא מבקשת למצוא מקלט במוכר וב"בטוח".
אני משערת שאני, שיש לי חיים מושלמים עם בעל אהוב וילדים מוכשרים חכמים ובריאים, מביטה באותה האמא במבט שבא בעצם לבחון את עצמי. איך אנהג? האם אני מעוניינת? האם ברצוני להתגבר על היצר? מהו בכלל אותו יצר? סקרנות? משיכה? תאווה? נוסטאלגיה? מה דעתך?
|
|
|
|
היא אמא לילד מהגן של אחד מילדי. היא לא יפה במיוחד, או נחמדה במיוחד, וגם לא בולטת בתושייתה או בחכמתה. היא אם חד הורית. יש לה נתוני מראה כלליים כמו ללשעברית שלי. אני לא מאוהבת בה, ואפילו אין פה התאהבות. היא לא מעוררת לי את הפרפרים הרדומים שלי, לראות אותה לא גורם לי אושר. אז מה כן? אולי המחמאות שלה נתנו לי להרגיש שיש מצב, שהיא מעוניינת, והרי היא חיה לבד...
מקרים רבים בהם אני נפגשת בעבודתי מעידים על כך שנערה שעברה התעללות- תמצא עצמה עוברת עם התבגרותה יחס מנצל (שלא לומר מתעלל) מאנשים נוספים. הסיבה לכך נעוצה בעובדה שהיא בוחרת לקשור קשרים דווקא עם טיפוסים דומים לאלו אשר מהם נכוותה בעבר. מדוע? אולי בתת מודע היא מבקשת לעבור חוויה מתקנת, להיות בסוג קשר דומה- ודווקא בתוכו לא לחזור על טעויות העבר. אולי פשוט כי זהו סוג הקשר שאותו היא מכירה, וכמו כולנו, היא מבקשת למצוא מקלט במוכר וב"בטוח".
אני משערת שאני, שיש לי חיים מושלמים עם בעל אהוב וילדים מוכשרים חכמים ובריאים, מביטה באותה האמא במבט שבא בעצם לבחון את עצמי. איך אנהג? האם אני מעוניינת? האם ברצוני להתגבר על היצר? מהו בכלל אותו יצר? סקרנות? משיכה? תאווה? נוסטאלגיה? מה דעתך?
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
|
|
בתגובה ל: לפלרטט עם החטא מאת: נעמומה ולמה?כדי שהקהל ימחה כפיים ומה זה נותן לנו?חריקת שיניים
|
|
בתגובה ל: לפלרטט עם החטא מאת: נעמומה למרות שלא הייתי נותנת לפוסט הקולע הזה את הכותרת הטבת להגדיר את לבטי בתוככי ליבי וניבכי הנפש
|
|
בתגובה ל: הכותרת? מאת: חרדוסית אני שמחה שדברתי אל לבך ודבררתי את רגשותייך. שלא כמו ששירי סבורה, לא כל מי שהי לסבית ומנהלת חיי משפחה עם גבר עוסקת בהעמדת פנים. האהבה למשפחה וגם לבעלי (כן, זה מפתיע גם אותי בכל פעם מחדש, אבל די לי לראות את חיוכו כדי להזכר שכן, אני באמת אוהבת) היא אמיתית וממלאת. אבל. כולנו שואפים ליותר, אי שקט נפשי שדורש מכל בן אדם להמשיך ולחפש. יש מי שבוחר לרדוף אחרי קריירה, יש מי שעוסק ביתר שאת בדבקות בה', אין זה אומר שחייו אינם מספקים או שהם הצגה בה הוא מעמיד פנים. זה אי שקט שמוליד יצר הרפתקנות, שאיפה לנשגב או תקווה ליותר והוא קיים בכל אדם. אצלי, שטעמתי טעם אהבה אחרת, מערפלת חושים שמביאה לשיאי אושר לצד תהום הכאב והעצב, מתגלה אותו אי השקט נוכח חיי המאוזנים והנכונים כל כך. לכן גם הכותרת שלא אהבת. מהו פלירטוט? מבט בלתי מחייב, יצירת מגע בלי להתחייב על קשר, להתקרב ולהתרחק בו זמנית. זה בעצם מה שיש לי פה. יחסי משיכה- דחייה. סקרנות לבדוק- בלי באמת לעשות משהו. ואולי זה סתם יצר הרפתקני שבעברית קוראים לו "לחפש צרות..."
|
|
בתגובה ל: בלי לכבס מאת: נעמומה ושוב פעם, רשמת את הגיגי בול כתיבה אופיינית לנעמומה והפעם גם הכותרת
|
|
בתגובה ל: הכותרת ! מאת: חרדוסית וכיף לי להיות זו שגורמת גם לך להרגיש פה בבית.
|
|
בתגובה ל: לפלרטט עם החטא מאת: נעמומה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כמה רחוק את מסוגלת ללכת עם זה? מאת: בשקט מבחינתי זה משחק (בעיקר בשעות העבודה) כשהגבולות מאוד ברורים וכשיש לי סוג של הגנה בדמות זוגיות עם אהבה ומשיכה.
|
|
בתגובה ל: ברח התוכן מאת: בשקט ואפילו חשבתי לעומק שאם תבוא איזו פיית משאלות ותשאל מה באמת אני רוצה- הדבר האחרון שארצה יהיה להרוס את מה שיש לי עכשיו. (מן הסתם אבקש רכב שלעולם לא יזדקק למילוי דלק או תיקון במוסך, וגם לאיזה יצור שימלא את כל הטפסולוגיה והניירת, יתייק ויעלים אותה מהמרחב הבייתי שלי.)
|
|
|
 |
|
|  |