ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
שרשור הכרויות פורסם לפני
3222 ימים
מאת שורדת בחיים
סה"כ תגובות: 44
תגובה אחרונה לפני: 3057 ימים
חשבתי לפתוח שרשור הכרויות... ישנה בעיה "קטנה" חלקנו בתוך הארון יש מצב שזה יהיה כך : תמי1234 בתוך הארון ...נשואה אוקי..? אני שורדת 5678...כנ"ל גרושה... היכן את גרה ? אמ..לא רוצה להגיד במדויק..במקרה ואנחנו מכירות.. :p טוב.מאיזה אזור...? דרום.. אה..נעים מאוד..אני מהצפון... אפשר להתקדם ? בטוח שלא למדנו יחד..:) אפשר..נעים מאוד..שמי רעות טוב..רוצה לדבר במייל ?
אחרי כל זה...את באה לשלוח מייל לאותה...תמי 1234 שנקראת בישראל רעות
חשבתי לפתוח שרשור הכרויות... ישנה בעיה "קטנה" חלקנו בתוך הארון יש מצב שזה יהיה כך : תמי1234 בתוך הארון ...נשואה אוקי..? אני שורדת 5678...כנ"ל גרושה... היכן את גרה ? אמ..לא רוצה להגיד במדויק..במקרה ואנחנו מכירות.. :p טוב.מאיזה אזור...? דרום.. אה..נעים מאוד..אני מהצפון... אפשר להתקדם ? בטוח שלא למדנו יחד..:) אפשר..נעים מאוד..שמי רעות טוב..רוצה לדבר במייל ?
אחרי כל זה...את באה לשלוח מייל לאותה...תמי 1234 שנקראת בישראל רעות
המקרה הנ"ל לא קרה לי ... אבל חשבתי קצת לגרום לכמה לבבות לחייך במידה ועלה חיוך בפניכן..והיה זה שכרי
אז מה דעתכן ? נפתח שרשור כזה או לא ?:)
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים וכל כך מתאים למצב המוזר שלנו בו אנחנו "נמציא לנו שמות אפילו ננהל רומן כי כמה קל להיות אנחנו במרחב המקוון ונחפש שוב את השם שלנו כדי למצוא איזכור נגיד את כל מה שבלב שלנו רק לזר גמור"... כמו שאיה אומרת בטקסטים המשובחים שהיא יודעת לכתוב
שרשור היכרות כבר היה ונעשה אבל הוא באמת כל כך ישן ולא מעודכן. אין לי מושג מי מהנשים שכתבו אז עודנה כאן. אז... אני נעמומה, גרה באזור ירושלים, נשואה באושר ועם ילדים. נוטה לעקוב במבט אחרי נשים נאות, אך שלמה עם אורח חיי. מאמינה ביכולת הבחירה והחובה להוביל את חייך ולא לתת להם לסחוף ולמשול בך. נמצאת פה כי בכל זאת זקוקה לסביבה ולתמיכה, למקום להתבטא כשבעלי בנסיעת עסקים ואני שוב לבד מלאת מחשבות וגעגוע.
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים השרשור הישן והארוך מאד כבר ממש לא אקטואלי.
הזכרת לי תמונה שראיתי פעם בפורום לסביות של ערמה של ארונות והכותרת היתה "מפגש לסביות" (כשרואים את זה זה מצחיק....). ניסיתי למצוא את התמונה אבל גוגול לא משתף פעולה.
אז נעים מאד, אנה ק. לא באמת קוראים לי אנה, ושם המשפחה לא מתחיל בק (אבל הוא מסתיים בק'). בת 34. עדיין סטודנטית. במקור מגוש עציון, כבר כמה שנים טובות ירושלמית.
מרוצה מאד (תודה לא-ל) ממצבי המשפחתי - בת-זוג + שתי בנות מהממות. וחייבת תודה לפורום הזה שנתן לי האפשרות בכלל לחלום שזה יהיה אפשרי.
בתגובה ל: רעיון משובח מאת: אנה ק קודם כל תודה על שהגבתן, ושמחה לראות שהרעיון היה מוצלח
אני ל' מצפון הארץ , באה מבית חרדי למדתי בחינוך חרדי-שהוא רק עם בנות כמובן, ואולי משם ,יותר בער אצלי המשיכה לצד שלנו
כמו כמה בנות כאן...גם אני התחתנתי .. ולצערי התגרשתי
הייתי אומרת שאני בתחילת החיים עדיין מחפשת את החלק שישלים אותי זאת מלחמה יום יומית בין הרצון והתשוקה למישהי לבין הרצון לבנות בית בישראל עם בעל , ילדים וכו'...
לפני מספר חודשים נכנסה לי נשמה טובה ללב ומאז היא לא יוצאת , עדיין לא ניפגשנו... מקווה בכל ליבי שזה יקרה :)
מה מתכנן לנו אלוקים .. ? אף אחת לא יודעת.. נשאר לנו לעשות את ההשתדלות שלנו ולחכות לטוב שיגיע בעז"ה
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים טזמניה, בת 28 וחצי, סטודנטית. דתיה ובזוגיות (נהדרת טפו טפו טפו) עם גשר לונדון. גרות קרוב למרכז, אבל מספיק רחוק בשביל שיצחקו עלינו שאנחנו בפריפריה :) שמחה להיכנס לפורו מידי פעם, במיוחד כאן, שכשאני מנסה להיכנס לפייסבוק, האינטרנט מתנתק...
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים אבל קורע מצחוק תוך כדי [= אני בת 21 מירושלים עיר הקודש תובב"א סלה.
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים אז ככה.. שיר-לי. עוד שניה בת 30 (אבל מודה שמרגישה כבר שנים בת 24..) מחוץ לארון המשפחתי הגרעיני.. (חוץ מאבא). בעבודה חלק יודעים חלק לא.. וחברות ממש קרובות. רווקה ומחפשת.. (שלא תגידו שלא ידעתן..) מהדרום הפרוע מתוך בחירה לגור בבית של ההורים. מה עוד?! עובדת עם אוכלוסיות מיוחדות.. ומגדירה את עצמי כדתיה לאומית ליברלית.
אחלה רעיון לחידוש השרשור.. כל הכבוד!
סופשבוע מדהים.. ואם אפשר גם רגוע..
"כל מאן דעביד רחמנן לטאב עביד"
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים אוקי אזז אסתי בת 19 מירושלים רווקה (איזה כיף;) אני מבית חרדי אני דתיה/חרדית. יותר רוצה להיות חרדית בעז"ה. אני מתה לקשר עם מישהי. רק גם רוצה להקים בית נאמן בישראל (תקועה), קשה למצוא מישהי שאת לא סגורה על עצמך ונמצאת בסביבה חרדית...בארון אח מוכנה לצאת עם יהיה משו רציני. עובדת עם נשים מבוגרות, כיף ולא כיף יש זקנות קרציות אבל צחוקים:)) טיפה נמשכת לגברים... אחלום שלי זה למצאו את שאבת נפשי אולי אפילו גבר ה' יודע... אקיצר אני לא יחפור... זורמת מאוד ופתוחה ו..מהממתת;) והלוי ואני אמצה מישהי רצינית בעז"ה
אחלה רעיוןן המשך שבוע טוב בנות:)
לכל בעיה יש פתרון עם לא היא לא הייתה נקראת בעיה
בתגובה ל: מגניבב מאת: אסתושש אם את טיפה נמשכת לגברים, למה את פה? אני הייתי ממליצה לך להדחיק את הרגשות שלך לבנות ולפתח את ה"טיפה" הזאת (אם היא באמת קיימת). סתם חבל, לא?
בתגובה ל: סתם שאלה שמעניינת אותי. מאת: boom170 איזה שאלה זאת אני טיפה נימשכת אבל אין לי רצון להיות עם גבר כמו שיש לי עם אישה ורצונות וחשקים שעם גברים אין ומה הקשר למה את פו??? כל עוד אני נישכת לנשים יותר מלגברים הטיפה לא עושה כלום, וממליצה למה את מבינה מה עובר לי בלב הרצונות שלי והחשקים כתבתי טיפה קדרך הגב וזה לא משו שאפשר לפתח תלוי כמה טיפה נמשכים.?? שתהיי אחת שמבינה תמליצי סבבה??
שבוע טוב שיהיה לך!!!
בתגובה ל: טובבב מאת: אסתושש כי אני גם דתיה ולסבית.
אבל אני חושבת שאם היה לי טיפה רצון להיות עם גברים, הייתי מנסה לפתח אותו כמה שיותר.
כלומר זה לא סוד שלהיות לסבית מאוד מנוגד לרוח ההלכה.
סתם אני ממליצה לך, שתבררי עם עצמך יותר לעומק.
בתגובה ל: לא שיש לי זכות כלכך להגיב בנושא, מאת: boom170 מישומה הכשיו את יותר משכנעת (כתבת לעניין) תודה על ההתחשבות אני יחשוב על זה
מאחלת לך חיים מאושרים:)
בתגובה ל: לא שיש לי זכות כלכך להגיב בנושא, מאת: boom170 את מתייחסת למשיכה כאילו זה מתמטיקה. בסוף אמורים לחיות עם מישהו כמה עשרות שנים, לגדל ילדים, להתגבר על מריבות וחיכוכים, המון לחצים - כלכליים, חברתיים, משפחתיים, זוגיים (שלא לדבר על כמויות החרדה והאשמה שמשום מה אנחנו קוראים להם הורות...).
נראה לך שהשאלה האמיתית היא קצת משיכה, כן או לא???
בתגובה ל: קצת נאיבי לא? מאת: הויז ק התגעגעתי :)
בתגובה ל: הויז ק!!! מאת: נוסעת סמויה מודה שלא ציפיתי לכזו קבלת פנים נלבבת. (זו באמת את???)
מחמם לב :-)
בתגובה ל: קצת נאיבי לא? מאת: הויז ק אני שמעתי על כל כך הרבה סיפורים על נשים שיתחתנו ובסוף יתגרשו וכל השנים האהלה שלחיות בשקר ובכל השנים זה רק סבלל מתמשך מי רוצה לעבור כזה דבר זה עצובב:( לחשוב שיש הרבה בנות חרדיות/ דתיות שמתחתנות בלית בררה כי אין להם מוסג מה לעשות בכלל עם המצב הזה שהן נמשכות לנשים. אז אם פשוט מדחיקות וממשיכות כרגיל.יש גם כאלה שלא מעזות לספר את מה שהן מרגישות לאף אחד בטח שלא למשפחה ואז פשוט מתחתנות כי אין להם בררה... ויש עודד וזה הדבר הכי מתסכל שיש הלוי שיהיה לזה סוףף הי פעם בעז"ה
בתגובה ל: טובבב מאת: אסתושש בס"ד
המקום הזה באמצע הוא הקשה ביותר. אני מזדהה לגמרי עם ההצעה לנסות ולבדוק האם יש באפשרותך לחיות עם גבר. אני בעצמי בעיצומו של ניסיון מעשי. רק באם תדעי שעשית ניסיון אמתי תוכלי להמשיך בחייך לעבר הברירה האחרת בלב שקט. לפחות שקט באופן יחסי. אני לא מסכימה עם ההצעה להדחיק את מה שאת מרגישה. זה יתפוס אותך בהמשך בשלב בחיים שאולי יהיה מאחור מדי. להדחיק משמע לברוח. בריחה היא אף פעם לא הפתרון. עדיף להסתכל על החיים ב'עיניים' ולהתמודד קשה ככל שיהיה עד למציאת האמת והטוב או לפחות, הרע במיעוטו. את הבדיקה שלך תעשי מול עצמך ובשבילך. בכל מקרה, הייתי מציעה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי כזה או אחר. תמיד מקל שיש עם מי לדבר. מניסיון. בהצלחה.
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: mafteah ללא תוכן
בתגובה ל: סתם שאלה שמעניינת אותי. מאת: boom170 תרשו לי להדחף בינכן
אני לא מבינה מה את שואלת אותה היא קודם חתונה, ומנסה להתאפס ולהתפקס
את לא רואה את התמונה של ההאאוטר שלה?
לי, היא אומרת הכל !!!!
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים אהלן, גשר לונדון בת 23 אוטוטו, בזוגיות מאושרת עם טזמניה שחזרה אלי אתמול מסין:) דתיה סטודנטית ועובדת, נו כמו כל ישראלית מצויה... יפה לך על רעיון השרשור!! שבת שלום
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים תמיד שמחה לראות איך הפורום ממשיך למלא את תפקידו בנאמנות. לתת מקום להתייעץ, במה לשפוך את הלב, וגם מקום להכיר עוד בנות כמונו.
אז אני אביגיל, ובת קול זו הבת הבכורה שלי, שכבר בגרה ומסתדרת בעצמה, ואני עסוקה בלהיות אמא של אורי, צלמת ובמאית קולנוע. אנחנו גרים בתל אביב. וחם כאן בקיץ.
בתגובה ל: אביגיל שפרבר מאת: אביגיל שפרבר איפה אפשר למצוא קישור לסרט?
בתגובה ל: את שאהבה נפשי מאת: mafteah
בתגובה ל: nbnbjhjh מאת: אסתושש איזה סרט עוצמתי. עורר בי המון מחשבה. זה ממש לא מובן מעליו שיש כזה עיסוק פתוח בנושא הזה של לסביות בעולם הדתי ואפילו חרדי. יש בי משהו שמאוד מעריך את בועז ואת ההסתכלות שלו על רות והערכה הכנה שלו אותה. במקביל אני באמת לא יודעת האם היא מסכנה בסך הכל עם כל ההתמודדות הזו... תודה ששתפת....
בתגובה ל: את שאהבה נפשי מאת: mafteah
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים
אהלן, חדשה פה! טוב לא ממש...חדשה חוזרת משו
קרייתית שדי מרגישה בודדה פה, יש מישהי מהאיזור?
רווקה בת 25 אחרי תואר, בינתיים דוגי ובייביסיטר מאושרת עד שאמצא עבודה
נעים מאוד
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים מתפקדת גם אני. בת 31, חיה בירושלים עם בת זוגי וכלבה (איזה אאוטינג). קוראת באג'נדה ונענע כבר שנים, אך לא כותבת (הגיע הזמן). ולכל הספקניות שחשבו שלא אתפקד- אתן מוזמנות להגיע לכאן ולהציג את עצמכן...
בתגובה ל: מוטב מאוחר מלעולם לא מאת: קטיקט כיף לראות אותך פה.
(ואני כבר התפעלתי שיש לסביות שוות, עם בת-זוג וכלבה, שקוראות שנים וירושלמיות, ואני לא מכירה אותן...)
בתגובה ל: מוטב מאוחר מלעולם לא מאת: קטיקט שלום שלום.
אני קימונו, בת 35 וחצי. גרה ביפו, מצויידת ביצור אחד פרוותי, מגרגר ומנומר. קוראת כאן כבר הרבה הרבה שנים.
(אה, וחילונית).
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים נשוי באושר
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים צריך לרשום את הסטטוס מחדש? התפקדות כזו?
בתגובה ל: לא הבנתי מאת: חרדוסית אני משערת שהכוונה היא במיוחד לרווקות מביננו. ציפור דרור, ירושלמית ובת 31 בדיוק. סטטוס זוגי- פנויה.
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים הזוי. חיפשתי בגוגל "בית כנסת רקונסטרוקטיבי בירושלים" והגעתי לכאן. הייתן מאמינות? סימן משמים יותר גדול מזה יכול להיות?
אז אני סמוקיה, בת 34 מת"א. חיה מהאויר ומירקות. שנים לא הייתי כאן, אבל מחמם לי את הלב לראות שהפורום חי.
קראתי קצת בפורום וחיפשתי את כפתור ה"לייק". אחחח...צריך להתרגל מחדש לטכנולוגיה הזו...
בתגובה ל: חזרתי לרגע מאת: smookya נעים מאוד לכול הרבה זמן שלא הייתי כאן ....כמה שבועות...מרגיש לי כמו שנים.. עדיין מחפשת... :-)
בתגובה ל: חזרתי לרגע מאת: smookya ללא תוכן
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים וממש ממש הרבה זמן שלא ביקרתי כאן וגם ממש ממש שמחה לראות שהוא פעיל בת 48 עוד מעט, גרה ברמת גן עם זוגתי שתחייה אבל במקור מירושלים (ואומרת מאאתיים כשאני לא שמה לב :) )
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים אכן נוסטלגיה...
אני רותי, בת 27 מירושלים (אוטוטו רמת גן). סיימתי לימודי משפטים, מתחילה את ההתמחות שלי בת"א ומרגישה שבלי ששמתי לב אני כבר ילדה גדולה.
חייבת להודות שהתגעגעתי!
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים אז... ממש עוד כמה שבועות חוגגת 23 קייצים וממש לפני כמה שבועות סיימתי תואר ראשון במנהל עסקים ושיווק.
וממש ממש אשמח לקבל עדכונים לגבי מפגש של בת קול, במידה ויתקיים. סופ"ש נעים :)
"בין אמת לאמת, בין הלכה למעשה, בין הימים ההם לזמן הזה"
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים הילה, בת 25, מאריאל. סטודנטית לפיזיותרפיה, מאמנת ושחקנית כדורעף. מחוץ לארון בגדול. חילונית..
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים אני ה' מהצפון הרחוק.... ממש רחוק .... עוד קצת.... כן שם... קרית שמונה. עו"ס ורפלקסולוגית. ועוד רגע טסה לטיול בהודו לכמה חודשים !!!!!!
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים מגבעתיים, 45, אקדמאית, נאה, טום בוי מעודנת, פנויה ולחלוטין לא בארון.אך לא אכפת לי אם את כן... מבינה וזורמת. יש לי כרטיס מפורט באתר שידייט למי שנמצאת גם שם.בניק:שושו.ש
אשמח להכיר דוסית חמודה ונאה רצוי מעיר הקודש ירושליים, רצוי לכיוון חרדי. רצוי גבוהה. כל זה רק העדפה אך אפשרי גם אחרת.
עקרוני לי אשה פנויה לגמרי.
שמתי לב בשרשור שיש פה בנות לא דתיות שכותבות על עצמן: חילונית. לא הבנתי את זה כלכך.?
קבצים מצורפים:
שלום עליכם יהודים
בתגובה ל: בס"ד נעים מאד שושי בעלת תשובה בחב"ד מאת: שושיה בס"ד
אהלן שושי, נעים להכיר, הילה. אני מבינה שאת תוהה מה מחפשות פה בחורות חילוניות? אני יכולה לענות רק על עצמי.. אני מתחזקת, נאמר כך.. יש לי בראש הגדרת דתיוּת, שאני לא בטוחה אם אי פעם אהיה שם. מה שכן, אני מאד מאמינה, שומרת מסורת, שבת, ועוד כמה דברים. מנסה ללמוד ולחקור כמה שיותר מתוך עניין ואמונה. רואה את עצמי חיה אורח חיים דתי, וכך גם מגדלת ילדים. אז אני חילונית, לא ממש למהדרין. :) אם יש לך עוד שאלות, בשמחה.
הילה.
בתגובה ל: שרשור הכרויות מאת: שורדת בחיים הי אני שירה ושאלוהים ישמור אותי מכל המחשבות שמתרוצצות לי בראש.. חרדית מאזור המרכז ,נשואה בת 29 (ברור שבארון) ובעיקר אמא..מתגעגעת למשהו, לא יודעת, משהו מתוק חמוץ וזר..
קיץ יפה אחד
בתגובה ל: בא לי גם מאת: shira505000 היי.. הסתכלתי קצת בפורום. אני נמשכת לגברים אבל לאחרונה מרגישה רצון מטוורף לנסות משהו עם אישה, זה מושך אותי מאוד... לא מבינה בזה כלום, הייתי רוצה לפגוש מישהי שתסכים לעשות לי היכרות עם החוויה [; אני בת 20, רווקה, חרדית..