דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
חדשה...
|
|
חדשה...
פורסם לפני
2885 ימים
מאת אני
סה"כ תגובות: 10
תגובה אחרונה לפני: 2862 ימים
היי, חדשה פה וכבר יש לי מה להגיד=) אני לא מבינה את העניין הזה... החיפוש הזה מצליחה למצוא הכל, באמת הכל, מאוד מסודרת ככה שיודעת בדיוק איפה כל דבר.. חוץ מדבר אחד-הדבר שכל כך חסר לי... מסתובבת עם ריקנות שכזו שהולכת וגדלה ושואלת את עצמי באמת אפשר הכל?! להצליח בעבודה,להצליח בלימודים ולהצליח בזוגיות ולבנות משפחה עם אהבת חיי-בלי פשרות... אז אם את פה...אני רק רוצה לומר שזה לא יפה!!! ככה להיעלם... כמה אפשר לחכות לך?קבענו לא?!
|
|
|
|
היי, חדשה פה וכבר יש לי מה להגיד=) אני לא מבינה את העניין הזה... החיפוש הזה מצליחה למצוא הכל, באמת הכל, מאוד מסודרת ככה שיודעת בדיוק איפה כל דבר.. חוץ מדבר אחד-הדבר שכל כך חסר לי... מסתובבת עם ריקנות שכזו שהולכת וגדלה ושואלת את עצמי באמת אפשר הכל?! להצליח בעבודה,להצליח בלימודים ולהצליח בזוגיות ולבנות משפחה עם אהבת חיי-בלי פשרות... אז אם את פה...אני רק רוצה לומר שזה לא יפה!!! ככה להיעלם... כמה אפשר לחכות לך?קבענו לא?!
|
|
בתגובה ל: חדשה... מאת: אני ללא תוכן
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: חדשה... מאת: אניזו הבעיה עם אנשים מסודרים: ברגע שמשהו לא במקום - קשה להם למצוא, למבולגנים אין את הבעיה הזו ....;-) בהצלחה. שתבוא כבר. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/7lrn___.gif snail]() ברוכה הבאה, יש שאריות מפורים, תשתי איתי?
|
|
בתגובה ל: באמת חמודה :-) מאת: אנה ק אז בעצם מה שאת מציעה לי זה להתחיל בבלגן והיא תבוא בדמות המנקה שלי??? טוב -אני צריכה חשוב על זה ברצינות (במיוחד עכשיו לפני פסח)=) בכל מקרה עד שזה יקרה ואתחיל לשנות עצמי אשמח לשתות איתך...
|
|
בתגובה ל: חדשה... מאת: אני וואו, כמה שצריך לחכות לדברים הטובים שיגיעו. אומרים שרק צריך סבלנות. מעניין מי החליט את שזה מה שיעזור עם ההמתנה. ואולי לא צריך לחפש בכלל...אלא להרפות ולתת לאלוהים\יקום\טבע\כוחות עליונים\אנרגיות איך שתקראי לה לעשות את העבודה.
ואולי אני סתם מקנאה בתוך תוכי שיש אנשים שעדיין מחפשים, ולא מחכים סתם ככה לישועה.
בכל אופן, לחפש או להרפות, כל דרך אשר תבחרי, מאחלת לך את כל מה את מייחלת למצוא.
|
|
|
|
בתגובה ל: חדשה... מאת: אני אההה,הנה את!!!! כמה זמן כמה???! בטח שקבענו,אבל את זאת שדפקת ברז... אני הייתי פה חיכיתי לך... ולא הגעת,רק עכשיו במקרה מצאתי אותך!!! מקווה שאף אחת לא תפסה אותך מאז....
the life is beautiful
|
|
בתגובה ל: סוף סוף מאת: tatoolove ללא תוכן
|
|
|
 |
|
|