|
בחמישי הקרוב, א' חשון (30.10.08 למניינם), נתכנס כולנו באזור המרכז לחגוג את ראש חודש חשון במסיבת ריקודים אל תוך הלילה! נא לשים לב: בשונה ממרבית אירועי בת-קול, אירוע זה מוגדר כפתוח חלקית. כלומר – מיקום ושעה יימסרו כרגיל למאשרות במייל, אך בשונה מהרגיל, ניתן להביא איתכן גם חברות שאינן בבת-קול, כדי להרבות את החוגגות והשמחה. עם זאת, יש לזכור לכן שזהו אינו אירוע מוגן לגמרי, והוא פתוח גם לנשים מחוץ לבת-קול ** הכניסה בעלות של 20 ₪ ** *אישורי הגעה נא לשלוח למייל של צוות הפעילויות: eruim@bat-kol.org*קיום האירוע מותנה במספר משתתפות מינימלי – אנא הקדמנה להירשם עד יום שלישי הקרוב!
|
|
בתגובה ל: ליין מסיבות ראש חודש של בת קול יוצא לדרך! מאת: בת קולהיי, זו אני מהפורום הקודם!! =] ממממ... אם המפגש בחמישי הוא בת"א אני אבוא, איפה הוא יהיה???
"רציתי לחלום על מישהי דמיונית..."
|
|
בתגובה ל: ליין מסיבות ראש חודש של בת קול יוצא לדרך! מאת: בת קולהוא מתחיל רק בסביבות 22:00 אז כאילו.. איך אתן חוזרות? ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/MargeSimpson.gif מרג]() בשעות כאלו אין אוטובוסים ואין לי כרגע רכב.. או שזה נמשך עד הבוקר ואז נחזור עם האוטובוסים של הבוקר??? ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e2883788f6.gif סמיילי_עיניים]()
בקיצ' אני פותחת שרשור הצבעה!!![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/left(4).gif חץ_שמאל]() מי באה ? ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/left(4).gif חץ_שמאל]() ואיך??
שדרו!!!
|
|
|
|
בתגובה ל: בקשר למפגש--- מאת: דמיiניתבאסה, רציתי לבוא. אבל אין תגובה... וגם ששאלתי במייל וענו לי שזה בת"א אב-ל בלי להגיד איפה או להביא מספר טלפון לברורים. אפעם לא הייתי במפגש של לסביות (כי אני איכשהו בארון) וכל כך רציתי להיות, אז אזרתי אומץ ובקשתי פרטים ו..אין תגובה!! *מבואסת* ערב טוב
|
|
בתגובה ל: אז אפאחת לא תהיה שם?????? מאת: דמיiנית אם עדיין לא שלחו לך תשובה מפורטת עם מיקום מדויק ושעה, אני מניחה שזה פשוט מחוסר זמן של העוסקות במלאכה (אחרי הכל, כולנו נשים עובדות :-)) שבוודאי יתפנו לכך בהמשך הערב ומן הסתם תקבלי מייל חוזר עם תשובות לכל השאלות בזמן הקרוב. אז אנא - אל באסה! וחוץ מזה, סחתיין על האומץ לבקש פרטים בפעם הראשונה!!
ערב טוב
|
|
בתגובה ל: לגבי המסיבה מחר מאת: צומת דרכיםאמרו לי שצריך להיפגש עם מישהי מהאזור שלי קודם.. באסה, אני מעדיפה ליפול ישר לכבשן האש ;) ולא להיות בפגישה כזו שבה אני ארגיש בקבוצת תמיכה "אוהבים אותך, את משלנו" חח חשבתי לזרום עם זה... אני לא ממש ביישנית שמדובר בקבוצה (הזוי, הא?) כי בשיחה אחד על אחד זה יותר מפדח...
|
|
בתגובה ל: כמו שהגבתי לפוני... מאת: דמיiנית ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כמו שהגבתי לפוני... מאת: דמיiנית מחקתי את ההודעה שלך - וככה גם נמחקו כל התגובות אליה - מכיוון שחשפת שם מהחיים "האמיתיים".
זה לא מקובל כאן בפורום, ואבקש להקפיד על כך להבא.
אחזור רק במעט על מה שנכתב אליך ונמחק - הבקשה לפגישה אישית איננה רק בשביל "קבוצת תמיכה", אלא גם כדי להתרשם באופן אישי שיש לך עניין בבת קול. ישנן פעילויות שהן דיסקרטיות, וגם המסיבה המדוברת איננה פתוחה לכולן והכתובת המדויקת איננה נשלחת באופן ישיר אל מי שאיננה חברה בבת קול. לכן אם חשוב לך לבוא ולקחת חלק - כדאי להפגש בהקדם, את לא חייבת ללכת אחר כך למפגשים שהם יותר תמיכתיים - את יכולה לבחור בפעילויות האחרות.
ובקשת סליחה מכל המגיבות - ממשק הניהול כאן הרבה פחות מפותח ביכולותיו מזה שהיה לנו (אם כי יותר נגיש וקל). להבא נשתדל ללכת בדרכים עקלקלות ולשמור על כל התגובות - עימכן הסליחה
|
|
בתגובה ל: הי דמיונית מאת: אור__ אוקיי, זה לא יקרה שנית!
|
|
בתגובה ל: בקשר למפגש--- מאת: דמיiניתאני יודעת שעד שעוזרים אומץ קשה להאט את קצב העיניים המחשבות, הרגשות והרצונות אצלנו בחיים.. אבל העולם עדיין לא מתנהל עפ"י מידות אומץ.. אלא על פניות של אנשים אמיתיים להשיב לכל מייל. שזה אומר... שכן יבואו למסיבה! (שאגב.. לא כל בנות בת קול קוראות/ כותבות בפורום) ואני מקווה שיהיה לך כיף! (וגם לי.. כי אני יהיה שם:) ויחזירו לך מייל (ואם לא תקבלי מייל תאותתי פה שאת לא מקבלת מיילים כי אז אולי ישנה בעיה..) אבל בכל מקרה אני אבדוק את העיניין. ערב טוב! אני:) שמקווה שקצת הרגעתי.
|
|
בתגובה ל: בקשר למפגש--- מאת: דמיiניתכאשר ביקשנו לשלוח מייל אישור הגעה עד יום שלישי, לא התכוונו בכך שלא ניתן להירשם גם אחרי, אלא שרצינו הערכה טובה לגבי מספר המגיעות עד יומיים לפני המסיבה, כדי לדעת האם ניתן לקיימה. כמובן שעדיין ניתן לשלוח מיילים ל- eruim@bat-kol.org, כדי להירשם.
|
|
בתגובה ל: הבהרה קטנה לגבי המסיבה מאת: צוות אירועים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בקשר למפגש--- מאת: דמיiניתבגלל שכל מי שקוראת כאן יודעת מה המצב בינה לביני (ורובכן מכירות אותי) אני מרגישה מאד לא נח להגיע. אבל לחץ מצד החברות ו*מצידה* גורם לי לעשות את המאמץ ולבוא. אנחנו לא יחד, ולא בנפרד. עדיין מעורפל ולא ברור (אם כי ברור שזה נגמר. זה רק ענין של ימים). אין לי מושג איך אני אתנהג (מה שישפיע מידית עליה). זה יכול לנוע מקירבה מוגזמת לריחוק מוגזם, או דווקא "כאילו הכל בסדר". כלום לא בסדר. אבל לעזאזל מחר. היום מתאים לנו מסיבה, והיום אני הולכת להתנהג בדיוק איך שירגיש לי באותו הרגע. נקודה. זהו. פשוט הייתי חייבת.
|
|
בתגובה ל: אנחנו נבוא, אבל - מאת: פרידם ולתת חיבוק אם צריך.. או עוד בקבוק בירה אם ממש נורא!
אני:)
|
|
בתגובה ל: מחכה לראותך:) מאת: RONI2060 אחרת אין חיבוק.
ואין בירה.
|
|
בתגובה ל: תבואי עם וסט וכובע, כן? מאת: פרידם למרות שבא לי לבוא על הפאם.. ולא על הבוצ'..
אבל נראה מה יוליד היום..
מקסימום הפסדתי חיבוק ממך :(
|
|
בתגובה ל: עם הווסט אין לי בעיה... מאת: RONI2060 אבל לא נגיע.
(הכל כל כך נזיל. מבולבל ולא סגור)
פעם אחרת.
תהני. תהנו. ~אני שוב אתמכר לתוכנית "מפרץ האהבה" המטומטמת~
|
|
בתגובה ל: אנחנו נבוא, אבל - מאת: פרידםעכשיו תתארגני, אני בדרך אליך! ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/si2n__12_7_21.gif 124]() (עם יהושע ברכב)
|
|
בתגובה ל: ליין מסיבות ראש חודש של בת קול יוצא לדרך! מאת: בת קולפשוט אין לי איך לחזור... אם יהיה לי אני אבוא.. כי נסיעה הלוך זה פחות בעייתי, "טוב שההגה בידיים של אגד" אבל בחזור... אני חושבת שהאוטובוס האחרון לבית שלי הוא גג ב23:00 בכ"א אני אשמח לשמוע אם יש מישהי מהאזור... פאק! למה כל החברות שלי משם נשואות?
|
|
בתגובה ל: יש מישהי שבאה היום מאזור חדרה? מאת: דמיiנית(כי יש לי עוד כרטיס סים שהוא בדרכלל לא בשימוש) כדי ליצור קשר לא משנה עם מי ע"מ שאני לא אאבד בת"א תודה בנות =] אם יש מישהי שמעוניינת אז שתשלח לי מסר... שוב תודה קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: יש מישהי שבאה היום מאזור חדרה? מאת: דמיiנית ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ליין מסיבות ראש חודש של בת קול יוצא לדרך! מאת: בת קולהיי לכל הבנות שהיו במסיבה ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/a0ph__smil44317f22d07e0(1).gif סמיילי_ליצן2]() איך היא היתה? הייתי מתה לבוא אך לא היה לי אומץ לבא לבד האהבה שלי (שנפרדה ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e264acbd68.gif סמיילי_מתבייש]() ) היתה עסוקה למרות שהיינו אמורות לבוא כחברות(אם זה אפשרי) אז קדימה שפכו חוויות. שבת שלום
|
|
בתגובה ל: איך היה? מאת: rr-rr המסיבה הייתה במקום נפלא (ומי שרצתה לראות את המקום החדש - שווה ביותר, הוזמנת באופן רשמי), הארגון היה מעולה - קרמבו ובייגלה זה באמת שילוב מנצח... והמוסיקה הייתה מעולה.
והשכן? הוא לא ממש אהב את הנוכחות שלנו במקום, ונתן לנו להבין את זה בכל דרך אפשרית (רעש, שפיכת מים וכו'). אבל ללא ספק הוסיף לאווירה המיוחדת של המסיבה. כנראה שהוא באמת לא ישן
חודש טוב לכולן, ושבת שלום
|
|
בתגובה ל: השכן שלא ישן מאת: taramaclayלגמרי. פינות השאנטי והכריות הוסיפו לאווירה. הייתי שמחה לראות שם עוד נשים במיוחד כשהמסיבה היתה פתוחה לא רק לחברות בת קול. מעבר לשכן המעצבן (טוב נו, גם אנחנו עלינו לו על העצבים...) המוזיקה היתה סבבה לגמרי והאפשרות לשבת ולשוחח בחצר היתה בהחלט מרעננת. זו לא היתה מסיבת "מועדון" אבל בהחלט היה נחמד, מוזיקה טובה, ברמנית חייכנית ואפילו חילקו קרמבו חינם... ולנו בכלל היה סרט, בדרך חזור קפצנו למקום אחר וכשהגענו לירושלים בסביבות 2 התברר שאחת הטרמפיסטיות שלי שכחה את התיק שלה שם כולל המפתחות של הרכב, מה שאילץ אותנו לנסוע את כל הדרך חזרה הלוך ושוב ולהגיע לירושלים מתישהו אחרי 4... לפחות המוזיקה בדרך היתה טובה והמצברוח היה מרומם.. תודה ענקית למארגנות, למפיקות, ליוזמות ולכל מי שהגיעה. שבת שלום
|
|
בתגובה ל: איך היה? מאת: rr-rrכי אני מאזור חדרה ולא הייתה לי אפשרות לחזור בשעה מאוחרת (אצלנו התחבורה מסתיימת בשקיעה
|
|
בתגובה ל: ליין מסיבות ראש חודש של בת קול יוצא לדרך! מאת: בת קול ללא תוכן
|
|