דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
Lee malach
|
|
Lee malach
פורסם לפני
1966 ימים
מאת נעמומה
סה"כ תגובות: 4
תגובה אחרונה לפני: 1957 ימים
תזכרו את השם הזה! הלסבית הכי מצחיקה ברשת. אני עוקבת אחריה כבר כמה זמן (בפייסבוק, בפייסבוק. אם הייתי עוקבת בחיים האמיתיים זה היה די קריפי) ונקרעת מצחוק. לרגל המצב, כתבה פוסט שהפיל אותי, חשבתי לי שלכולנו לא יזיק לצחוק.
*בבית* אני: שמעת על המחבלת? אמא: מחבלת?! מה יש לה לעשות עם 72 בתולות אל תעני לי
|
|
תזכרו את השם הזה! הלסבית הכי מצחיקה ברשת. אני עוקבת אחריה כבר כמה זמן (בפייסבוק, בפייסבוק. אם הייתי עוקבת בחיים האמיתיים זה היה די קריפי) ונקרעת מצחוק. לרגל המצב, כתבה פוסט שהפיל אותי, חשבתי לי שלכולנו לא יזיק לצחוק.
*בבית* אני: שמעת על המחבלת? אמא: מחבלת?! מה יש לה לעשות עם 72 בתולות אל תעני לי
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
|
|
בתגובה ל: Lee malach מאת: נעמומה בחורה לסבית הורגת מצחוק, פוליטיקאית לא קטנה שיתהפך העולם היא תלך רק על צדק ושיוויון. ימנית(בניגוד להומואים ולסביות חילוניים) יודעת למצוא את הצחוק ןהשמחה בכל דבר!! שווה לעקוב אחריה בחורה הכי מדהימה ומצחיקה שיש
|
|
בתגובה ל: Lee malach מאת: נעמומה מומלץ מומלץ מומלץ ! עוקבת גם הרבה זמן ונקרעת כל פעם מחדש. היא אדירה!
|
|
בתגובה ל: Lee malach מאת: נעמומה זוגיות לסבית *טלפון* היא: מאמי נתקעתי עם האוטו מה לעשות? אני: וואי זה בטח המצבר או הגלגל או ההילוכים היא: כן אני: כן היא: אני: עזבי, שימי שלט למכירה וקחי מונית
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
|
|
|
 |
|
|