דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
הרב הראשי של בריטניה
|
|
הרב הראשי של בריטניה
פורסם לפני
1674 ימים
מאת אנה ק
סה"כ תגובות: 2
תגובה אחרונה לפני: 1668 ימים
פתחו את הלב לקהילה הגאהואני מחזיקה אצבעות לעתירה לבג"ץ שנוכל להפסיק עם הפארסה המיותרת של התסקיר של עו"ס. לא אכפת לי שיקרוא לזה אימוץ, אני שמחה וגאה בכך שבחרתי לאמץ את ביתי הבכורה, אבל הצורך לארח כל פעם את עו"סית להערכה של המשפחה שלנו מיותר לחלוטין.
|
|
פתחו את הלב לקהילה הגאהואני מחזיקה אצבעות לעתירה לבג"ץ שנוכל להפסיק עם הפארסה המיותרת של התסקיר של עו"ס. לא אכפת לי שיקרוא לזה אימוץ, אני שמחה וגאה בכך שבחרתי לאמץ את ביתי הבכורה, אבל הצורך לארח כל פעם את עו"סית להערכה של המשפחה שלנו מיותר לחלוטין.
|
|
בתגובה ל: הרב הראשי של בריטניה מאת: אנה קאין לי בעיה עם הפרוצדורה על אימוץ בנותי. עבור זו שלא ילדתי - יש צורך במשהו שייצר את ההורות שאינה טבעית אלא מתוך בחירה, ואימוץ הוא אכן מסלול סביר. אך הצורך בתסקיר הוא מעצבן עד בלתי נסבל. אני גם ככה מגדלת את הילדות - האמא הביולוגית אינה זקוקה לאישור עו"סית כדי שהאמא הלא ביולוגית תהיה שותפה מלאה לגידול הילדים. אז למה שעו"סית תחטט לנו בחיים? בקיצור, פסק הדין הזה משמח אותי מאד.
|
|
|
 |
|
|