|
|
להודעה זו יש 34 תגובות. לפתיחת השירשור המלא בעמוד נפרד הקישו כאן |
|
רגע לפני שכל העולם עוצר [לפעמים נדמה לי שהוא כבר עצר מזמן], רגע לפני שאבא שלי מפסיק להסתובב בבית אחוז תזזית ולצעוק על כולם שמה הם ישנים לו חצי שעה לפני שבת ולמה הבית לא נקי ואף אחד לא העמיד מיחם ושם ביצים בתנור ולמה לאף אחד לא אכפת [מה שנכון]. האוטו שלי שבק חיים בדיוק כשיצאתי חמשוש [אחרון לחודש וחצי הקרוב]. אני מרגישה כמו אסירה, כלואה בבית, צריכה לבקש מאנשים שיקפיצו אותי לכל מיני מקומות [ואז אני נזכרת למה אני מוכנה להוציא 1000 שקל במקרה הטוב על ראש מנוע ומה זה נותן לי]. לפני יומיים סיימנו את השלב הראשון והקל יותר של הקורס. נפרדנו מהסגל [המדהים, יש לציין], עשינו קצת עבודות רס"ר במשך יומיים, ואתמול התחלנו את הקורס מפקדים. מצחיק כמה שהצבא, בדיוק כמו החיים בחוץ, הוא בעצם אוסף של פרידות והתחלות חדשות, וכמה שמתלוננים על השגרה, בעצם מתגעגעים אליה כל הזמן [או שאולי זו רק אני והפחד שלי משינויים]. אני אתגעגע אליהם, באופן מצחיק. ונראה לי שכבר פחות כואב לי להפרד. פעם הייתי נקרעת מכל שינוי ומכל תפנית, היום למדתי למשוך בכתפיים [ואולי סתם נעשיתי כההת חושים]. היום בשוק בראש העין הסתובב המשיח הבא, לבוש בכותונת לבנה ושרוואל לבן, טלית על כתפיו, משקפי השמש שלו נראו לא שייכים אליו לחלוטין, כיפה של ברסלב על ראשו ושופר תלוי לו על הכתפיים כאילו היה גיטרה. מסתובב ותוקע בשופר, על רקע קריאות ה"5 שקל חולצה, גיברת" של הרוכלים והמוזיקה המזרחית שבקעה כמעט מכל דוכן. אולי הוא בא לבשר את הגאולה, ואולי הוא סתם לא אוהב לעבוד והדרך היחידה שהוא מכיר להתפרנס היא לקבץ נדבות בחצי בקבוק קולה גזור. כך או כך, הרגע הזה תפס אותי בבטן. שבת שלום. קבצים מצורפים:
זה מה שיש ועם זה ננצח.
|
|
בתגובה ל: שניה לפני שבת מאת: עברתי רק כדי לראות נחמד לקרוא שיותר טוב לך עכשיו בצבא...
אני לא חושבת שבהכרח נהיית קהת חושים. יכול להיות שזו פשוט ההבנה שחלק מההכרויות שלנו הן זמניות, ולכן הפרידה היא יותר קלה.... וכשזה קורס בצבא, אז בכלל ההבנה הזו היא פשוטה וקלה...
ולגבי האיש בשוק, נראה לי שהאופציה השניה היא הנכונה....
גוד שנאבעס...
|
|
בתגובה ל: שניה לפני שבת מאת: עברתי רק כדי לראותגרמה לי לחייך רפואה שלמה לאוטו, והתאוששות מהירה לחשבון הבנק... כיף לשמוע שאת פוגשת אנשים טובים, שימשיך כך.
|
|
בתגובה ל: שניה לפני שבת מאת: עברתי רק כדי לראות ב"ה שד' יברך את כל עמו ישראל! רגע מיוחד:)
|
|
בתגובה ל: שניה לפני שבת מאת: עברתי רק כדי לראות זה שינוי מצוין- זה שאת ספונטנית יותר ופתוחה לשינויים. זה יוצר חיים יותר קלילים ונעימים.
והמשיח הבא, אהבתי את השילוב של המשקפיים, ממש קול :) [אהבתי גם את התיעוד]
שבוע טוב לך :)
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
|
|
|
להודעה זו יש 41 תגובות. לפתיחת השירשור המלא בעמוד נפרד הקישו כאן |
|
אתמול בשעט"מ התחתן אחי עם בחירת לבו.. הייתה חתונה באמת שמחה (אני עוד מרגישה את האלכוהול בעצמות), ובשבילי הייתה זו נקודת שיא באופן אישי. בימים אלה אני מציינת 3 שנים ליציאתי מהארון העצמי, ומאורעות האתמול הותירו אותי עם שמחה גדולה בלב ואופטימיות לגבי העתיד.
הכל התחיל לפני מס' שבועות, כשאמרתי (אולי ביקשתי זאת המילה) להורים שלי שאני מאוד רוצה שזוגתי תגיע לחתונה. הבקשה הייתה מלווה בחששות מצידי, פחדתי שהם לא יסכימו, שהם יקחו את זה קשה, שתיווצר סצינה. כנראה שהורים שלי לא הופתעו מהבקשה, והם ישר הסכימו, בשיא הפשטות והטבעיות. וגם כשהם ארגנו את מקומות הישיבה היה להם ברור שאנחנו יושבות יחד.
אתמול, ההתקדמות המופלאה של המשפחה שלי הגיעה למקום חדש.. בקצרה - נוצרו מצבים בהם אני רקדתי עם המשפחה המצומצמת והזוגה ואני לא כ"כ מצאנו את עצמנו.. מצד אחד מה יותר כיף מאשר לחגוג את השמחה עם האשה שאני אוהבת? מאידך, אני מניחה שפחדנו למתוח את הגבול העדין, להפר את האיזון.
מי שעזר לנו לפתור את המצב הזה היה אבא שלי, שבחוכמתו וברגישותו הבחין בחוסר הנוחות שלנו, ויותר מפעמיים פשוט קרא לזוגה וביקש ממנה שתצטרף אלינו לריקוד. השיא הגיע כשרקדנו שלושתנו - אבא שלי, הזוגה מצד אחד ואני מהצד השני, כשהכל ביוזמתו! כמובן שמאותה נקודה כל ההתנהלות הייתה יותר נינוחה ורגועה, כייפית וטבעית. רקדנו ביחד בלי סוף.
יצאנו מהערב הזה עם חיוך ענק, ועם תקווה גדולה לעתיד. חוץ מזה גם הבנתי שהרבה פעמים הפחדים העצמיים שלי ושלנו כזוג הם שמעכבים אותנו מול ההורים, ולאו דווקא ההורים עצמם.
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחתעשית לי להתרגש חזק, גם אם אין צירוף מילים כזה בעברית תקינה. תודה. אבקש לקבל הזמנה לחתונה הבאה במשפחה שלך (יש לך עוד אחים?) שאוכל לבוא לרקוד גם. מזל טוב ובשעה טובה לכולם.
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחת תקשיבי, אבא שלך מותח את גבולות הדמיון
מהמם,
ברכות ואושר לכולכם
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחת מרגש מאוד וגם די מדהים.
בשביל שתיכן.
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחת איזה כיף לשמוע (ולחוות) כאלה סיפורים ייפים של אהבה והבנה! אני בטוחה שהייתן מאושרות. ומאמינה שגם המשפחה שלך מצליחה אחרי כ"כ הרבה זמן לחייך בשלווה אחרי התקופה האחרונה.
אני חושבת יותר מזה שעצם זה ששיתפת אותנו א. משמח אותי. וב. נוטע תקווה ואולי קצת ביטחון לכאלה שחוששות ומהססות. הרי תהליך אף פעם לא קל. ולפעמים חושבים שכל הכלים יישברו. אבל החיים דינמיים, ולעיתים שמחות משפחתיות יכולות להוציא את כל האהבה אחוצה. והקבלה, מכאן- הרבה יותר קלה. אני יכולה גם להעיד שאין כמו אהבה של בת לאביה ואהבת אב לביתו!
שיהיה רק בשורות טובות.. וכמו שd.l.b אמרה לי פעם, זה סימנים של גאולה. ואם היא אמרה, היא יודעת!
אני:)
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחת איזו הרגשה נעימה זאת. לא רק שמקבלים אותך אלא גם דואגים לתת לך תחושה נעימה. יש לך אבא מקסים!
''הפחדים העצמיים שלי ושלנו כזוג הם שמעכבים אותנו מול ההורים, ולאו דווקא ההורים עצמם''... אכן, זאת נבואה שמגשימה את עצמה. בדיוק דברתי אתמול על כך עם מישהי.הפחדים והחששות שלנו משודרים לסביבה והסביבה פועלת בהתאם...
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחתגם לך. ממה ששמעתי ממך נשמע שהדרך שבה את משתפת את ההורים, ובעצם מסמנת להם את הדרך בלי להכריח אותם ללכת בה, מהווה גורם חשוב בקבלה שלהם. אל תמעיטי בערך המעשים שלך, גם את שותפה לתהליך הזה. שיהיה במזל טוב והרבה בשורות טובות כמו זו!
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחת גם על אבא שלך וגם את המילה "זוגתי" :-)
כל הכבוד לבני המשפחה, וכמו שאמרה נוסעת, התפתחויות כאלו לא באות משומקום, דרושה הרבה עבודה של שתיכן ברקע. מגיע לכן לקצור את הפירות.
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחת אין לי עוד הרבה מה להוסיף על מה שקרה, זוגתי תיארה את זה בצורה כ"כ נכונה ומדויקת שאני רק מחייכת כל פעם שאני שוב קוראת ונזכרת מה שקרה.
אין ספק שפחדתי ושיקשקתי מהחתונה הזאת. זאת הייתה סיטואציה שחששתי שתהיה מאוד לא פשוטה עבורי. מצד אחד, להיות עם אהובתי ביום הגדול הזה. ומצד שני, הפחד מההורים ומהמשפחה שלה. איך זה יהיה? איך הם יתיחסו אלי? כ"כ רציתי להיות איתה שם, לרקוד איתה ולחבק אותה. אך נאלצתי לעמוד בצד כדי לא להוציא אותה מהארון ולכבד את משפחתה.
אבא שלה קלט שאני עומדת בצד בעיניים כלות, ויותר מפעם אחת ניסה לקרוא לי לרקוד איתם במעגל. אני הרגשתי שאני לא מוכנה לזה עדין, שאני לא מסוגלת לעשות את הצעד הענק הזה. עד שהוא ממש לחץ ונכנעתי. וכמובן שאני כ"כ שמחה שעשיתי את זה, היו לי דמעות בעיניים וזה היה כ"כ מרגש! הרגשתי שייכת, רצויה ואהובה. לא דמיינתי שזה יקרה בעתיד הקרוב.
לא הצלחתי להפסיק לחייך מאותה נקודה והלאה. בהמשך הערב נסענו שלושה רכבים בשיירה לכיוון בית המלון כדי להוריד את החתן והכלה ואז המשכנו לבית של זוגתי. הרגשתי הכי חלק מהמשפחה שאפשר. הרגשתי קבלה ואפילו אהבה.
ולך יפה שלי אני רוצה להגיד תודה. על כל הדרך הענקית שעשינו יחד, על האהבה הגדולה שלך ועל הנתינה ללא גבול. ובעיקר על היכולת לעמוד על הדברים החשובים לך מול האנשים החשובים לך.. זה כ"כ לא פשוט. ואיכשהו, את מצליחה לעשות את זה בצורה הטובה ביותר שאפשר בלי להשאיר חללים בדרך...
ואני אוהבת אותך. מאוד.
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחתהשארתם אותנו עם דמעות בעיניים. כל הכבוד לאבאל'ה ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/5i5g__pcx6_frog_king(1).gif מלךצפרדע]() . איזה רגישות, נשמע שיש לו לב רחב, זכיתם... מה שהכי מרגש הוא שנראה שמעבר לקבלה ישנו מאמץ אמיתי לקרבה, לראיית האחר וצרכיו וזה לא דבר ברור מאליו... או שאולי, וזה מתקשר לדבר השני שדיברת עליו, זה אמור כן להיות ברור מאליו אבל בגלל שאנחנו לפעמים כ"כ מנמיכות ציפיות וכבר לא מאמינות שיכול להיות שנקבל יחס שווה (או את זה שמגיע לנו) אנחנו והפחדים שלנו באמת מעכבים... ולא רק מול ההורים... אבל אנחנו פה בשביל לשמוח עכשיו אז... לחיי אבאל'ה שלך! ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/jp2u__stos_231(1).gif לחיים]() וגם לחייך ולחיי זוגתך היקרות ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/6udn__cheers.gif לחיים2]() שהזכרתן לנו את עצמינו כשעוד היינו צעירות וטריות........ ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/a9sf__36_3_8.gif סמיילי_אוהב_1]() אוהבות אתכן ושמחות בשבילכן כ"כ! 2
|
|
בתגובה ל: :') ריגשתן אותנו.. מאת: נטעדו תודה לכל המגיבות, חיממתן לנו את הלב..
|
|
בתגובה ל: אבא - יצאת מלך מאת: רות אחת(זו ליטל שכותבת בניק של אשתי) גם אני רוצה לשתף אתכן בחוויה... חוויה שמעבר לה עצמה יש גם הכרה גדולה ולא ברורה מאליה.... לפני שמונה ימים נולד לי אחיין מתוק ופיצקון, הבן הראשון של אחי.... אחי ואני בקשר מעולה והוא (וגיסתי המקסימה) מקבלים אותי ואת אשתי באופן ממש כמעט טבעי ומעורר השתאות והמון אהבה... היום הייתה הברית של העולל הקטן ונחשו מי היו ה"קוועטריות"???? (לאלו שאינן בקיאות במושגים הנושנים מדובר בזוג נשוי ללא ילדים שכסגולה לילדים/בן זכר מעבירים את התינוק לפני הברית לאביו) אח שלי, בלי לעשות הרבה רעש (לגבי כל ה'תפקידים' בברית) ולהגיד לאף אחד מראש (כולל ההורים שלי...) התקשר כשהיינו בדרך ושאל אם זה בסדר שגיסתי תעביר את תותי הקטן (ככה קראו לו עד היום...:)) לאשתי, היא תעביר לי ואני אעביר לעוד זוג בני דודים ללא ילדים... בכזו טבעיות..... מי היה מאמין שבברית עם כל המשפחה, החברים של ההורים ושאר אנשים שעשויים לעשות פרצופים חמוצים, נקבל יחס של זוג נשוי לכל דבר ועוד כדי שתהיה לנו סגולה לילדים?? (ילדים של לסביות?? בלי אבא?? זה ממש נורא הרי....... ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/iu31__shame.gif shame]() ) ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/rvxx__tongue_frog.gif לשון-צפרדע]() אז אח שלי, יצאת מלך מלך והבונבון הקטן שלך בטוח יהיה נסיך מהאגדות... ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/pcx6__frog_king.gif frogking]() אני אוהבת אותך המון! וגם אשתי היקרה! ריגשת ונכנסת עמוק לתוך הלב שלנו.... תודה!!!
|
|
בתגובה ל: ואם כבר בענייני בני משפחה מלכים... מאת: נטעדושנזכה כולנו לכזאת קבלה ואהבה מקרובנו ורחוקנו..
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.." ![/emoticons/hpfh__37.gif 338]()
|
|
בתגובה ל: ואם כבר בענייני בני משפחה מלכים... מאת: נטעדו אני מחכה ליום שהדברים האלה יהיו מובנים מאליהם.
אבל עד אז - זה מרגש נורא.
תודה והרבה מזלטובים.
|
|
בתגובה ל: ואם כבר בענייני בני משפחה מלכים... מאת: נטעדו ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ואם כבר בענייני בני משפחה מלכים... מאת: נטעדו סחתין על אחיך והגיסה שממשיכים בדרכם המקבלת בפשטותה..
אדיר.
|
|
בתגובה ל: ואם כבר בענייני בני משפחה מלכים... מאת: נטעדו ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ואם כבר בענייני בני משפחה מלכים... מאת: נטעדומלכים. שניהם, וגם שאר המשפחה. לאט לאט, וזה יהיה כבר רגיל לגמרי. אבל לא להסתפק בפחות מזה ששנה אחרי החתונה כבר תתחילו לקבל מבטים מוטרדים של - הכול בסדר? מזל טוב על האחיין, ושתמיד ידיכן יהיו מלאות ברכה ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/jp2u__stos_231(1).gif לחיים]() ורות אחת, אמרתי לך כבר, אבל שמחה לכתוב גם פה. מלך אבא שלך. עשיתם יחד דרך מדהימה, ואני מאד שמחה בשבילכם.
|
|
|
|
סוף סוף זה קרה, הצלחתי להתחבר לאתר הזה.
המון זמן לא הייתי, אני יודעת שהיה חוסר בחננות...
כיף לחזור לקרוא, ולראות שיש בנות חדשות...
|
|
בתגובה ל: חוזרת!!! מאת: החננה מפתח תקווהנשמעת מקצה הפורום ועד קצהו, היית חסרה :) ואם יש עוד נשים שעדיין לא מצליחות להתחבר אנא כתבו לי ישירות ל: ory@nana10.co.ilב אג'נדה הבטיחו לי שהתקלה שבה הודעות אישור ההרשמה לא מגיעות בפועל למייל סודרה (ואף מזמן). כל מי שעדיין סובלת, לא לשמור בבטן, לכתוב, לכתוב ושוב לכתוב תודה :)
|
|
בתגובה ל: חוזרת!!! מאת: החננה מפתח תקווה כיף שהצטרפת :) שתהיה כתיבה פוריה ושנת לימודים מוצלחת נו איך היה הבוחן על המאמר??
|
|
בתגובה ל: חוזרת!!! מאת: החננה מפתח תקווה אכן היית חסרה לי
איך הלימודים? על איזה מאמר היה בוחן?
|
|
בתגובה ל: חוזרת!!! מאת: החננה מפתח תקווה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חוזרת!!! מאת: החננה מפתח תקווה ללא תוכן
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: חוזרת!!! מאת: החננה מפתח תקווהאכן היית חסרה פה.. וברוכה השבה.
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.." ![/emoticons/hpfh__37.gif 338]()
|
|
בתגובה ל: חוזרת!!! מאת: החננה מפתח תקווהטוב שחזרת ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/3ln6__ns_s1.gif נס1]()
|
|
|
|
אבל, הייתי צריכה להתחבר למייל בענייני עבודה, אז החלטתי לנצל את ההזדמנות כדי להגיד תודה ל DLB וממורינדה על המפגש הערב.
היה כיף ומרגש ביותר לשמוע את הסיפורים של הנשים שאני מכירה, ולפגוש את החדשות ולשמוע את הסיפורים שלהן.
ותודה למארחת, התגעגעתי אלייך
|
|
בתגובה ל: אמנם בעוד חמש שעות אני כבר חזרה על כביש 1 מאת: taramaclay וגם לי היה כיף עדנונה
|
|
בתגובה ל: ואני עם הקפה של הבוקר לפני היציאה לעבודה מאת: עדנונה אבל נורא שמחה שזכיתי לארח אתכן אתמול. כל פעם מחדש אני נפעמת מהאומץ והכוח שאצורים בבנות הקול...
ותודה ל-dlb וממורינדה על הארגון.
וכל החדשות - ברוכות הבאות. בטוחה שתמצאו בבת קול בית.
ואוף טופיק - מזל טוב לזוגתי המהממת, שמסיימת עכשיו תקופה מטורפת ומאומצת ביותר. אוהבת אותך וגאה בך...
|
|
בתגובה ל: ואני נשארתי גם היום בבית מאת: קאליסטו תודה רבה על האירוח אתמול,מקווה שתרגישי טוב ממש מהר! תודה מיוחדת לצוות החילוץ שנשלח לעזור לי למצוא את דרכי בת"א.. הערב היה מיוחד ומאד נהניתי תודה לחברות החדשות שהגיעו, מקווה שהגעתם הביתה בסדר, תודה לטרהמקליי על הטרמפ
ותודה ענקית לממורינדה על הכל
|
|
בתגובה ל: ואני נשארתי גם היום בבית מאת: קאליסטו ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ואני נשארתי גם היום בבית מאת: קאליסטו ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: פשש מרגישה שרושמת מחו מאת: שיר ללאבכל מקרה.. סופסוף יצא לי לשבת מול המסך ולרשום את חוויותי.. תודה רבה למארגנות המעולות!.. והצוות הצלה אומר ש"קטן עלינו .. היינו במקרים קשים יותר." ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/2atw__nqs9_158(1).gif קפהועיתון]() תודה למארחת המתוקה.. ושמחה שסופוף זכיתי להכירך.. ומקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו..(בכל זאת עברו כמה ימים מהמפגש) ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/ie62__47.gif 347]() תודה לטרה.. שהפתיעה אותי בלוק החדש,(הולם אותך אחותי!) ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/r2ql__15(1).gif 316]() ובסיפור על הכתבה.. תודה לעדן.. שסופסוף זכיתי להכיר.. זכות גדולה! ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/1vgv__14(1).gif 305]() תודה לחדשות שאת שמן איני זוכרת ממילא.. היה כיף להכיר.. ומרגש לשמוע את כל הסיפורים.. נכון שהיה מצוצמם אבל לדעתי האיכות של הערב היתה משובחת! ותודה לאבוקדו שהגיע בזמן.. אחרת היינו אוכלות לחם עם לחם.. מימורנדה- כל הכבוד!. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/2cj8__1112.gif 301]() רוב תודות למארחות שנתנו לי מיטה.. אפילו 2 ,לישון עליהם בלילה.. היה מעולה ובקושי הצלחתי לקום ממנה.. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/h1i7__29.gif 330]() בקיצור היה אחלה וישאר כוח גדול לכולן!.
|
|
|
ערב שבת. אני יושבת עם המשפחה סביב לשולחן. ריח נעים של דגים, נרות ומשפחה.
היא עולה בי פתאום. כשהיא עולה בי אני מגיבה בשתי צרות: אני מתחילה לחלום בהקיץ ולחייך לכולם בחולמנות. אני מתחילה להיות עצבנית ולהתייחס בצורה לא סימפטית לסביבה.
אני בוחרת באפשרות השנייה.
אני מעבירה את מגש החלות. אחותי שולחת יד עוד לפני שהנחתי אותו על השולחן. ''ממש מנומס מצידך''... אני אומרת. מניחה את המגש וקמה בהפגנתיות.
אני משתרעת על המיטה, שומעת את הקול הרך שלה. הוא מלטף אותי ברכות שלו. אני עוצמת עיניים, שומעת את צחוקה המתקתק, הוא סוחף אותו במתיקות שלו.
אני נושמת עמוק, ריח עדין של דגים עולה בנחיריי. אני רעבה. רעבה לקול שלה, רעבה למגע של מילותיה, רעבה לפיהוקים המדבקים שלה, רעבה לליבה.
אני רעבה אליה, רוצה שהיא תמלא את כל ישותי, רוצה שהיא תלחש את שמי כמו שרק היא יודעת, רוצה שהיא תהיה שייכת לי כשם שאני שייכת לה.
אני מתמלאת רגשות תסכול. כועסת שהיא לא שלי, כועסת שהיא לא שם בשבילי, כועסת שהיא מצליחה כך לשלוט ברגשות שלי.
אני קמה בהחלטיות, לא רוצה לתת לה לשלוט בי. חוזרת לשולחן השבת. חוזרת לפרורי החלה. חוזרת אל הריח הנעים של דגים, נרות ומשפחה.
אני נועצת מזלג בפרוסת תפו''א. בלי שאני מביטה סביבי אני יכולה לראות איך כולם משתדלים להיות מנומסים כמה שיותר. אני מסתירה חיוך מריר מתחת לשפה. לפחות היא הצליחה לשלוט בנימוסי שולחן השבת...
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: נימוסי שולחן. מאת: הקסם שבך זה מצחיק , עד כמה שזה מרגיש לי אני. ממש ככה. זה מדהים.ריגשת אותי. מחבקת אותך חיבוק דובני:)
|
|
בתגובה ל: היי מיותק מאת: לב דבש ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: היי מיותק מאת: לב דבש חיבוקים דובוניים כמעט תמיד אהובים עלי.
שבוע נפלא לך.
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: נימוסי שולחן. מאת: הקסם שבך שוב היא מצליחה לשלוט ברגשות שלי.
ולפעמים, מילה אחת שלה יכולה להעכיר לי את כל מצב הרוח. ולפעמים, מילה אחת שלה יכולה לגרום לי לנסוק אל הגבהים.
ואולי, כמו שהיא אמרה, אולי באמת חבל שהתכתבנו היום.
[הכוח הזה של המילים, הכוח הזה שלה עלי...]
''ואני חשבתי ש... שהתגברת, שהמשכת הלאה''... והיא לא יודעת כמה היא טועה, היא לא יודעת כמה היא לא יודעת. ואני באמת ניסתי להתגבר עליה, באמת רציתי.. ואולי לא באמת רציתי? אולי אם הייתי באמת רוצה הייתי מרפה?
[מצטערת על הבלאגן... פשוט בסערת רגשות.]
תודה לכל מי שקוראת אותי.
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: ושוב, מאת: הקסם שבך ואפשרי בדרך כלל רק כאשר מבינים באמת שאין סיכוי. שום סיכוי. וזה כואב. ולוקח זמן.
~חיבוק~ ותמשיכי לכתוב.
|
|
בתגובה ל: קשה מאד מאד להרפות מאת: אנה ק ואני יודעת שאין סיכוי, שנינו יודעות. רק שאני מסרבת להבין, מסרבת לקבל, לעכל.
כתבת כל כך נכון- זה תהליך מכאיב וארוך.
תודה על החיבוק.
~עודדת אותי עכשיו~
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: ''באמת שאין סיכוי''... מאת: הקסם שבך יו זה פשוט מדהים עד כמה זה נכון כאילו היית בביתי בליבי בנשמתי הבעת בדיוק רב מה עובר עליי איך מתנהלות השבתות והכחשותיי לסיום הקשה. אך למרות כל הקושי תנסי לעשות כמוני ולהמשיך הלאה מחזיקה לך ולי אצבעת בהצלחה וים חיבוקים
|
|
בתגובה ל: יו היית כאן?! מאת: rr-rr עובדת על העניין של להמשיך הלאה...
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: ''באמת שאין סיכוי''... מאת: הקסם שבך זה יכול להימשך חודש , וזה יכול להימשך שנה ויותר. אני יכולה לספר לך על עצמי , כשאני קוראת אותך , אני כל כך מוצאת את עצמי בין שורותיך. ולי כבר יותר משנה , כל כך קשה להמשיך הלאה , ובאמת מה שנאמר כל כך נכון , שבאת תבוא הידיעה שאין סיכוי הקטן שבקטנים , אז יתחיל תהליך ההרפיה שקשה בפני עצמו. אני מדברת איתך על מישהי שאת חיי , הייתי מוכנה לתת למעה , שאת חיי הייתי מקדישה לה , שכדבריה אמרה שאילו רק הייתי בן היינו מתחת לחופה , ועכשיו?היא עם מעיין בת זוג שנלחמת על חייה- שזה סיפור אחר ,אב העובדה היא עובדה ,אהבתה כרגע היא אישה , והרבה מעבר לידידות רגילה. שימי את עצמך ראשונה , כמה שאכפת לך ,אהבי אותה דרכך ,ולא את עצמך דרכה. בשבילך ,לב דבש
|
|
בתגובה ל: יקירתי מאת: לב דבש המשפט הזה שלך נחרט בי.
תודה לך.
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: יקירתי מאת: לב דבש ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: את מדהימה! מאת: ש י ר י אם כן תודה!:) כיפ לראותך פה:)
|
|
|
|
אחרי התפרעות המונית בת"א!
בת קול צעירה מזמינה אתכן, חברות צדיקות וצעירות... להנות יחד איתנו מארוחת ערב קלה (חלבית) ושירה שקטה מבית קרליבך ואחרים.
המלווה מלכה ייתקיים בירושלים בבית פרטי ומיוחד:) יתקבלו בשמחה מנגנות וכלי נגינה למיניהם.
אישורי הגעה נא לצרף תיבה או פה בשירשור. (עד לפני שבת)
סוף שבוע טוב!
שלווה וRONI2060
|
|
בתגובה ל: מלווה מלכה ירושלמי! מאת: בת קול צעירה קרליבך אלק! (:
תודה על אתמול, היה כיף
|
|
בתגובה ל: מלווה מלכה ירושלמי! מאת: בת קול צעירה גם האוכל, גם האוירה וגם הבנות.
השירים היו נפלאים, אפילו הלועזי שלא ממש הסתדרתי איתו בהתחלה.
כל הכבוד לרוני על הארגון המוצלח ולשלוה על העזרה.
|
|
בתגובה ל: מלווה מלכה ירושלמי! מאת: בת קול צעירה היה ערב מהנה ביותר, עם כשרונות מוסיקליים שהיה ממש חוויה לגלות אותם
ומי שניהלה את ההבדלה - תודה, זו הייתה חוויה מרגשת ביותר.
ורוני, אמרתי לך כבר אתמול, ואני אגיד לך שוב - כל הכבוד. ותודה על ההזמנה
|
|
בתגובה ל: מלווה מלכה ירושלמי! מאת: בת קול צעירה כל הכבוד לכן על ההשקעה! ישר כוח! ב"ה הבטחתי להגיע אני כל כך רוצה! נשמע שזה רק הולך וניהיה טוב יותר מפעם לפעם:) סי'יה סיסט':)
|
|
בתגובה ל: מלווה מלכה ירושלמי! מאת: בת קול צעירההיה מקסים! רוני, כזאת השקעה בפרטים הקטנים מזמן לא ראיתי האבוקדו היה בדרגת שלמות מדהימה :) ההבדלה ריגשה אותי במיוחד וגם ריבוי הכשרונות רות אחת אין עליך!!! שמחנו לארח שבוע טוב
|
|
בתגובה ל: מלווה מלכה ירושלמי! מאת: בת קול צעירה מי זאת הרוני הזאת?!
אולי דיי כבר!?
הנשים המקסימות הן שעשו את האוירה ואת הכיף...
אז תודה לכל מי שבאה להנות איתנו!
ותודה לכן חמדת השקד וd.l.b על שאירחתן אותנו בנדיבות כזו! היה חמים ונעים (והיו כאלה שהיה להן יותר מדי.. אבל מי שם!)
אוהבות!
שלוה וRONI2060
ואגב, תודה גם על שאירחתן את הילדה בחמישי ומוצ"ש:)
|
|
בתגובה ל: מלווה מלכה ירושלמי! מאת: בת קול צעירה שזה בשבת הקרובה. התבאסתי קצת...
לא נורא. העיקר שהיה לכן נחמד :)
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
|
אבודה אבודה אבודה ושוב כמה שאומר...אני אבודה...מנסה לחפש את התשובות..ובטח לא הבנתן מהן השאלות...ובטח גם אתן נאבדות לעצמכן כמוני..ובודאי לא מבינות מה כולי סערורית...גם לא יכולה לכתוב..כולי חנוקה...פעם קרה לכן שלא מצאתן את עצמיכן? די אוף איך אספר לכן מה עובר עלי...אני משתגעת...הלוואי והמילים יצאו מאליהן..אבל לא מצליחה...נורא קשה לי לתאר מה הלב שלי חש.....די אני בורחת מלכתוב..לא מסוגלת יותר...רע לי לחשוב כמה אני טפשה.. טוב ברחתי לי...ואולי עדיף לי...רק לאן השם..!!!!!!!!!!!!(כמו משוגעת שורטת קירות...)
|
|
בתגובה ל: שלום לכולן..חזרתי... מאת: דMעה Wל געגועלא עקבתי, ואין לי מושג על מה ולמה עובר עלייך- אבל קודם כל קבלי חיבוק גדול (מנסיון, גם הוירטואליים עוזרים- נכון?) אין לי אלא לאחל לך שבת של שלום אמיתי. שלום בתוכך, שתמצאי את מה שאבד לך שם בפנים... שלווה, נחת, שהראש יחזור לחשוב ישר... קחי אוויר, השמיים מתבהרים בסוף- ואז תוכלי לאסוף כוחות להמשיך הלאה. ושוב חיבוק ע-נ-ק בהצלחה
|
|
בתגובה ל: שלום לכולן..חזרתי... מאת: דMעה Wל געגוע ולפעמים אנחנו לא מוצאים מילים לתאר את מה שאנו מרגישים. ולפעמים אנחנו חנוקים כל כך, זקוקים לחמצן לנשום.
את נשמעת מבולבלת, סהרורית...
אנחנו כאן אם תרצי לשתף.
[חיבוק גדול מרחוק]
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
|
היי אני מהצפון הרחוק ורק מתחילה להכיר את הקהילה הזו ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/0row__021.gif ס62]() לפי מה שנראה זה נראה כאילו כל הלסביות הדתיות גרות בי-ם הסביבה ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/k3gz__049.gif ס65]() האם זה נכון? ולגביי זוגיות בקהילה זו אני לפי מה שחלק מכן ראה כבר כאן מנסה להתגבר על סיום כואב מיותר ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/psis__big_cry.gif ס17]() האם כל הדתיות בקהילה זו יוצאות רק עם החילניות? כי כשדברתי על נושא זה היו לי לא מעט חברות לניסיון הכאב ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/626w__Eye_B_Tear.gif Eye_B_Tear]() . המשך ערב נעים ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/1yvm__Flowers_02.gif Flowers_02]() ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/1yvm__Flowers_02.gif Flowers_02]() סליחה על כמות האייקנים ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/nhhc__embarrassed.gif ס31]() זו התלהבות עד שמצאתי אותם
|
|
בתגובה ל: ירושלמיות??? מאת: rr-rr מאז שהצטרפתי לבת-קול למדתי להכיר היטב את כביש ירושלים תל-אביב וכמה וכמה דירות תל-אביביות חביבות. ואגב, אע"כ זו את, בדיוק היתה באחד המפגשים לא מזמן מישהי מהצפון הרחוק.
לילה טוב!
|
|
בתגובה ל: הלוואי שזה היה נכון מאת: אנה ק לא הייתי עדיין במפגשים אלו או אחרים אני מאד רוצה אך זה רחוק ואין איך לחזור או היכן לישון כי המשפחה עדיין לא יודעת בוודאות. מהיכן את?
|
|
בתגובה ל: את לא יודעת כמה זה נכון מאת: rr-rr (ומרגישה פארשית שלא החלפתי כתובת במשרד הפנים ולכן לא מצביעה. קשה להשלים עם הניתוק מביתי בישוב עפוף הערפל אשר על ראש ההר....)
|
|
בתגובה ל: מירושלים מאת: אנה ק ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ישנה משפחה מכרמיאל מאת: הויז קפוא גם לנו לא יצא עדיין להגיע למפגשים הביתיים...
|
|
בתגובה ל: מירושלים מאת: אנה ק ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ירושלמיות??? מאת: rr-rr חברות יקרות, קוראות וכותבות -
מתנצלות על הבלגן כאן, משום מה לי נעלמו הרשאות הניהול ולענבל אין דרך להכנס לחשבון שלה.
ימשיך להיות כאן קצת מבולגן עד שהנושא יסודר על ידי הנהלת אג'נדה אז תעשו טובה ותקראו גם קצת אחורה אם צריך עד שנסדר את הנושא. כנ"ל פנינו בשם כל הגולשות שמתקשות להרשם.
עד כאן ההודעות להערב -
להתראות בשמחות
|
|
בתגובה ל: OT - הודעה מנהלתית מאת: אור__אבל אני פה ובכל מקרה במייל אם מישהי צריכה משהו
|
|
בתגובה ל: עוד לא הכל סודר מאת: עינבל
אחרי כמעט שבועיים של בלאגן יודעים להעריך את מלאכת המנהלות!!
טוב לדעת ששוב אנחנו בידיים טובות!
לילה טוב!
אני:)
|
|
בתגובה ל: ירושלמיות??? מאת: rr-rr יש כרגע 2 מרכזים לחברות בבת קול: ירושלים ומרכז.
יש מגוון רחב של זוגות (דתיה+חילונית, חילונית עם זיקה+חילונית בלי זיקה, חרדית+חרדית, חרדית+חילונית, דתיה+דתיה וכו').
|
|