|
אין שביתה!!
וכמובן שיהיה בהצלחה לכולן.
|
|
בתגובה ל: לכל הסטודנטיות המודאגות מאת: סופר - פשוש סופר פשוש לא יודעת אם ראית אבל לכבוד העובדה שהשתמשת במילה סטודנטים כנראה - כשפותחים את ההודעה שלך בחלון מלא - יש פרסומת ל ג'יי דייט!
אני לא יכולה לחשוב על הצלחה פחות מרשימה של חיבור פרסום למילות חיפוש :)
וכמובן - בהצלחה גדולה גם ממני לכל הלומדות באשר הן שם - תלמדו יפה ותעשו תעודות לרוב
|
|
בתגובה ל: לכל הסטודנטיות המודאגות מאת: סופר - פשושתמיד נורא שמחתי כשהודיעו על שביתות (אולי כי כמעט אףפעם לא הרשו לנו ליטול בהן חלק ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/7nzc__yawn.gif yawn]() )
|
|
בתגובה ל: לכל הסטודנטיות המודאגות מאת: סופר - פשוש אז זהו כתבתי את המבחן המסכם... עכשיו אני צריכה להתלבש על פרק שני במחקר... והכל יהיה בסדר...
בהצלחה לכולן, אצלכן מתחילה שנת הלימודים, אצלנו עוד ארבעה שבועות מסתיים הסימסטר...
|
|
בתגובה ל: לכל הסטודנטיות המודאגות מאת: סופר - פשוש מצד אחד טוב שמתחילים בזמן,
מצד שני: 1. אני צריכה להפסיק לעבוד בעבודה מעולה במחשבים, בירושלים (אולי אני אמשיך שם פעם בשבוע).
2. רחוקה ממנה :(
3. סתם לא בא לי עדיין להתחיל ללמוד...
"כמו שמש שזורחת, כמו צל אשר נופל, בואי ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום"
|
|
בתגובה ל: לכל הסטודנטיות המודאגות מאת: סופר - פשוש אני מודה שאני קצת לחוצה. א-ביסאלע.. לחזור לשולחן הלימודים אחרי שנים לא ספורות בהן היינו רחוקים..
שכלית - לא רציתי שתהיה שביתה, רציתי להתחיל בזמן וברגל ימין, כך שלא יהיו תירוצים להימרח. אבל אין ספק שהחששות קיימים, מסגרת חדשה (על שלל מאפייניה החיוביים והשליליים), שימוש בכישורים שלא אווררו זמן רב.
חברות - שיהיה לכולנו בהצלחה!
|
|
בתגובה ל: אמאל'ה!!! מאת: רות אחת ושיתחיל לך בכיף. אולי תגלי שהתאים האפורים שלך יותר בכושר ממה שחשבת.
שבת שלום!
|
|
בתגובה ל: איוורור נעים, מותק, מאת: קימונו שבוע מעולה שיהיה..
|
|
בתגובה ל: תודה רבה :) מאת: רות אחתמתחיל ביום שני, אבל תודה בכל זאת!
|
|
בתגובה ל: השבוע כאן מאת: קימונו![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/jbed__ns_pride.gif נסגאווה]() (לא קשור בכלל אבל אם אפשר גם להיות גאה וגם לחנוך אייקון, אז למה לא?) ~הדגלון באדיבות זו שאני לא בטוחה שרוצה שאנקוב כאן בשמה~
|
|
בתגובה ל: וגם: מאת: קימונו בהחלט יש במה להיות גאה!
|
|
בתגובה ל: השבוע כאן מאת: קימונו"מה קרה לשטרודלים שלך?" לא הצלחתי להביא אותם איתי לאתר זה,כיוון שלא התאפשר לי, ולצערי הרב נאלצתי להפרד מהם
|
|
|
ה- איזה שם יפה. כמה אני אוהבת להגיד אותו. כמה אני אוהבת אותך. איפה את? מה את עושה? עם מי את מדברת? דברי אתי. איך את נהנית? מה מענג אותך? למה אני לא שם? בגללי. אני רוצה להחזיק אותך קרוב אליי, למזג אותך אליי, להפוך אותך לחלק ממני,שנהיה אחד. איפה את? מה את עושה? בואי אליי. אני מחכה,אני רוצה לדעת. לא מצליחה להתנתק, לא מצליחה! אולי אני לא מנסה, לא רוצה! לא רוצה!
עשית לי משהו שבחיים לא הרגשתי, זה מפחיד אותי.
תודה. תודה על שהחזרת אותי לחיים, חיים שאבדו מזמן. תודה שנתת לי להרגיש כמו נסיכה, נסיכה שישנה הרבה זמן במרתפים חשוכים. הדלקת את האור. ועכשיו הלכת.
לא אכפת לי מה אחרים חושבים, אף אחד אחר לא יכל להחליף אותך. אף אחד .
תהיי שלי, תהיי. אל תלכי. תחייכי בשבילי ,נשקי אותי, חבקי. אני אלטף את פנייך תמיד.
אני אוהבת אותך ה, מהבפנים, יותר עמוק מהלב, מהנשמה. אני אוהבת אותך, נשמה טובה.
|
|
בתגובה ל: אני מתגעגעת אלייך. מאת: moranאחלה הודעה לפתיחת שבוע.. אני גם מקווה שאמרת לאותה אהובה את דבריך כי הם מקסימים.. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/226y__good.gif good]() וגם מקווה שלמרות הכל האהבה תשמר ותתחזק.. ויהיה לכן טוב ביחד! שבוע טוב והמון בהצלחה!.
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.." ![/emoticons/hpfh__37.gif 338]()
|
|
בתגובה ל: איזה יופי! מאת: שיר ללא אנחנו לא ביחד, וזה מאוד קשה לי..
|
|
בתגובה ל: האמת שאנחנו כבר לא... מאת: moran שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך.. ושולחת לך חיבוק מהלב. שבוע טוב.
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.." ![/emoticons/hpfh__37.gif 338]()
|
|
בתגובה ל: עצוב לקרוא.. מאת: שיר ללא מחמם לי את הלב.
|
|
בתגובה ל: אני מתגעגעת אלייך. מאת: moran היי מורן. כתבת מילים מרגשות ומתארות את הכאב שבליבך.
"ה" הדליקה את האור בחייך, הראתה לך כמה החיים יכולים להיות טובים, היא בעצם נטעה בך תקווה. חדשה לחיים. מורן, קחי את מה שהיא פתחה אצלך. קחי את הטוב שזכית לראות. קחי אותו איתך והמשיכי הלאה. כשאנו סגורים אנו לא יכולים לראות הזדמנויות נוספות ולא יכולים להבחין באהבה שמקיפה אותנו. ממליצה לך לפתוח את ליבך. את עוד תחווי אהבה. בעזרת ה'.
בהצלחה.
"התנהגותנו היא פועל יוצא של החלטותנו ולא של התנאים בהם אנו נתונים. יש לנו היכולת להכפיף רגשות לערכים, בידנו היוזמה והאחריות לגרום לדברים שיתרחשו."
סטיבן קובי
|
|
בתגובה ל: אני מתגעגעת אלייך. מאת: moran היי מורן ממש נוגע ללב עברתי בדיוק את אותו דבר בזמן האחרון אך איני מוותרת ונלחמת על אהבתי ואהובתי אומנם לנצח עוד לא הצלחתי אך זה מתחיל להראות ניצנים של הצלחה והכוחות ניתנו לי הרבה בזכות תמיכת פרידם(אחת מכאן) ועוד בנות נחמדות המלצתי שבי דברי תדוני וגם שחררי מעט הרעיפי אהבה תמיכה ועידוד בכמויות העיקר אל תתייאשי אצלי כאמור זה עוזר נראה לאן זה ימשיך. בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
|
|
בתגובה ל: אני מתגעגעת אלייך. מאת: moranהמון עוצמה. שתמשכי לחיות, ולאהוב. ותצליחי להגיע למקום שבו לא צריך לברוח, לא להתנתק, אלא רק לעבוד על טיפוח האהבה ולהנות מכל הטוב. והנה שיר שפעם כשהרגשתי חלק מהמילים שלך רציתי לצעוק.
|
|
|
|
סופסוף זה הגיע - היום הראשון של הסמסטר האחרון ללימודים. אני די בלחץ מכל העניין - אחרי שבסמסטר קודם לא ממש למדתי (או יותר נכון ממש לא למדתי), וסמינריונים עשיתי באמצע הלילה אני קצת בחרדות מזה שאיבדתי את הרגלי הלמידה שנרכשו אצלי במאמץ רב.
מצד שני, אני מתרגשת, קודם כל כי המרצה בשיעור הראשון שלי היום הוא אחד מחבריי הטובים, ואני ממש סקרנית לראות איך נסתדר במערכת יחסים של מרצה - סטודנטית. ובאופן כללי, אני לא חושבת שהאמנתי שהיום הזה יגיע. הסמסטר הקודם + הקיץ היו כ"כ עמוסים וצפופים, שבאמת לא קלטתי עד כמה סיום הלימודים קרוב. כנראה שזה גם מה שיקרה בסוף פברואר כשאני אהיה לקראת תחילת ההתמחות.
אז אני תכף הולכת לכיתה, לנסות לאתר את הרגלי הלמידה האבודים שלי, ומקווה לסמסטר מוצלח ורגוע.
|
|
בתגובה ל: סמסטר אחרון (סופסוף) מאת: taramaclay מהיכרותי את הנפשות הפועלות אני לא חושבת שיש לך מה לחשוש.. הסיטואציה בה חבר טוב שלך הוא המרצה שלך היא באמת מעניינת, מעניין לשמוע איך זה ילך..
בהצלחה!
|
|
בתגובה ל: סמסטר אחרון (סופסוף) מאת: taramaclay מקווה שמצאת את הרגלי הלמידה. אם לאו, כדאי שתחפשי במדף עליון של התת מודע. הם בטוח שם :)
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
|
שלום חברות יקרות מאוד,
שכרנו וילה מרוהטת לטווח בינוני עד יעברו ענני הזעם ויתבהרו שמי נענע מי יתן ויהיו אלו ימים מלאים ופוריים
נשמח להתפקדות קצרה כדי לראות שכולן שרדו את המעבר וקיבלו ניקים מספקים (לקוראות פאסיביות הזמנה מעומק הלב להציג עצמכן...)
ומכריזות בהזדמנות זו על תחרות תמונות מקוריות לכותרת הדף - התמונה הזוכה תעטר את ביתינו והצלמת תזכה בהערכה ללא גבול....
גמר חתימה טובה ושנה טובה ומתוקה מאוד אור ועינבל
|
|
להודעה זו יש 93 תגובות. לפתיחת השירשור המלא בעמוד נפרד הקישו כאן |
|
|
זוג נשים שבדיות שהחליטו להתחתן בסגנון הינדי. בקרוב בישראל?
|
|
|
לפי איזה הגיון מסודרות כאן ההודעות... מועד כתיבתן? חשיבות? כמות תגובות? כי אני לא ככ מוצאת הגיון, בטח לא עקביות. תשובה בבקשה?
|
|
בתגובה ל: תמיד עניין אותי, מאת: Hפידוסיתלפי מה שנראה לי זה המועד של הכתיבה... ז"א אם אני אגיב להודעה יחסית ישנה, עכשיו! אז היא תקפוץ למעלה... זה קופץ לפי המועד של ההודעה האחרונה ולא דווקא של ההודעה הראשית. אלא של התגובות אליה.. חח מקווה שהסברתי ברור..
"רציתי לחלום על מישהי דמיונית..."
|
|
|
בתגובה ל: לדעתי מאת: ירושלמיתאחת ברור שהודעה חדשה נכתבת למעלה, אבל אם אין לה תגובות היא יורדת כאשר מגיבים להודעות אחרות אי לכך ובהתאם לזאת נובע שכאשר מוסיפים תגובה ההודעה קופצת...
והרי לך דוגמא חח
1
2
קפוץ!!!!!!!!!!!!1
|
|
בתגובה ל: ...................!! מאת: דמיiנית להכנס להגדרות תצוגה המופיע בראש העמוד בצד שמאל ואז לסמן מכתב פתיחה ולשמור , כך ההודעות יופיעו לפי הסדר שלהם . פרח לב זהב
פרח לב זהב![/emoticons/mn1r__10264762.gif שאנטי9]()
|
|
בתגובה ל: כדי שיהיה סדר בהודעות צריך מאת: פרח לב זהבעכשיו הרבה יותר טוב. פסיכי ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/9.gif מתפחלץ]() ככל שזה נשמע, קצת מביך אותי כשתגובה שאני כותבת מקפיצה שרשור. עכשיו נשאר להעמיד פנים שגם אצל האחרים ההודעות מקובעות (בהדחקות אני כבר מתורגלת).
|
|
בתגובה ל: תודה מאת: זוהר דרומי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תמיד עניין אותי, מאת: Hפידוסיתמה שלומכן??? אגב, איך מוסיפים אייקונים ובלה בלה...
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב =] מאת: דמיiנית בדף הראשי היכן שהכינוי שלך מופיע יש כל מיני סעיפים קטנים . לוחצים על סעיף אייקונים , ואחריזה קטגורית איקונים משותפים , ואז יוצאת רשימה ובוחרים איזה איקונים את רוצה לצרף , (ללחוץ על שם כדי לראות איזה איקונים יש בחבילה )ומסיפים מקווה שעזרתי .
|
|
בתגובה ל: כדי להוסיף איקונים מאת: פרח לב זהב אין צורך להגיע לעמוד הראשי. בכל עמוד שהוא ניתן לעמוד על הניק-ניים בראש העמוד ולקבל תפריט. לחיצה על "אייקונים" תוביל להמשך...
וכמובן, לולא אנה ק לא הייתי יודעת זאת. ("האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם" אומר רש"י)
|
|
|
|
בתגובה ל: תמיד עניין אותי, מאת: Hפידוסיתשימו ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/8krx___.gif לב]() שאתן יכולות להחליט האם אתן רוצות ששירשורים גדולים "יתקפלו" לשורה אחת אליה צריך להכנס במיוחד ואם כן אז לאחר כמה הודעות (אני אישית לא אוהבת את זה אז הגדרתי 100 הודעות ועד כה לא נדרשתי להתמודד עם שרשורפלצת מתקפל) וגם לכך שאפשר לקבוע כמה שרשורים אתן רוצות לראות (בניגוד למגבלת 15 השרשורים המוכרת) יום טוב
|
|
בתגובה ל: ועוד משהו לגבי הגדרות תצוגה מאת: עינבל לא שמחתי לב לאופציה הזו.
תודה.
|
|
בתגובה ל: עזר לי מאד. מאת: פרידם ללא תוכן
|
|
|
ערב טוב לכולן יש לי כמה שאלות בנושא הפורום כאן. 1.איך אני יודעת מי מהבנות נמצאת און ליין בזמן שאני כאן? 2.איך אני יכולה לנהל שיחה פרטית במקרה שאני מעוניינת? או שאני חייבת רק בדרך זו?
תודה המשך ערב נעים
|
|
בתגובה ל: ברורים מאת: rr-rr1. את לא יכולה לדעת. 2. לחיצה על כל אחת מהכותבות בפורום פותחת תפריט, הסעיף האחרון בו הוא "שלח הודעה אישית". את יכולה שם לשלוח הודעות, והן יגיעו לתיבת הדואר של הכותבות כאן באג'נדה (נמצאת למעלה בשורת הכפתורים) המשך ערב נעים גם לך
|
|
בתגובה ל: אז ככה: מאת: נוסעת סמויה![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e258d92a1b.gif סמיילי_צוחק]() תודה
|
|
|
|
אם הרגשתן לרגע תחושת מחנק קלה וחוסר אוויר לנשימה...הרי שהאשמה כולה שלי...אני מודה ומתוודה שלקחתי נשימה גדולה מאודדדד לפני שפתחתי את ההודעה הזו. קראתי את השירשור "אודות" הבחורה הערבייה שמעוניינת כביכול להצטרף לכוח בת קול. בפתיחת השרשור ,עוד כשהייתי תמימה, נזכרתי בתכנית ששודרה כמה ימים קודם- מעיין פורום אנשים כשהנושא היה "נשים לסביות בעולם הערבי" . התארחה בתכנית סופרת ערבייה לסבית וייצגה בפורום עמותה התומכת בנשים אלו.היה מעניין. ההודעה הראשונית , כפי שציינתי, הזכירה לי תכנית זו שאני הבנתי ממנה שגם בעולם הערבי המודעות לנשים לסביות גדלה עם השנים והקבלה שלהם בחברה גם היא השתנתה ומשתנה ברבות השנים. אני, אדם שרואה בכל אדם עלי אדמות יציר בריאתו של הקב"ה ולכל אחד,גדול כקטן, חכם כרשע,ישנו תפקיד בעולם שלנו. יחד עם זאת, איני רואה בכל אדם- חבר לחיים, גם כשהמשותף ביננו הוא רב.
כמה ביננו יהודים, כמה ביננו שאינם יהודים. כמה ביננו נשים, כמה ביננו זכרים. כמה ביננו מאמינים, כמה ביננו שאינם מאמינים, כמה ביננו כופרים. ואוכל להמשיך ולהמשיך ולהמשיך..... הנקודה ברורה.
גם בעודנו שייכים לפלח אחד של האוכלוסיה/האמונה...עדיין -השונות ביננו גדולה. וכאן שאלתי את עצמי: האם כשיש משהו משותף ביני לבין אישה אחרת, האם ברצוני לצרף אותה למעגל התמיכה שלי?
האם רצוני הוא נכון?
אמנם במקרה הזה מדובר בדת שונה. אך האם היה מדובר למשל במעגל תמיכה של נשים חד הוריות. האם היה נכון לצרף כל חד הורית למעגל תמיכה ספציפי? אני, כחד הורית, מגדלת את ילדיי בדרך מסויימת. האם נכון לי ולילדיי להצטרף לקבוצת תמיכה בה אורח החיים והדרך אינם כדרכי? האם יקבלו אותנו בכל קבוצה שכזו?
ואם אחליט שלא, מה זה אומר עליי? שאני מתנשאת? בכל זאת , גם כשיש עניין משותף והוא מאוד מהותי, עדיין ישנם פערים מהותיים אחרים שיש לקחת בחשבון.
אינני גזענית. אני אדם שמקבלת -באמת- כל אדם בסבר פנים יפות וביתי בית פתוח...ולא נמצאת כאן ללמד ,חלילה, זכות על עצמי.
"עשה לך רב" - נצתווינו...ואני מאמינה כי כל עניין ומקרה יש לשקול לגופו. ואין מוחלט לכאן או לכאן.זוהי דעתי.
סיום השירשור עורר סערה לא פחות משמעותית. אוסיף כי על אף ההומור שאני ממש אבל ממש מתחברת אליו באופן יומיומי, הרגשתי פגועה הן בשם נשים ערביות והן בשמן של היהודיות ש"הולכו שולל" בבדיחה הזו. לדעתי- היה ניתן להעלות נושא ,רגיש זה, זה לדיון בדרך אחרת. מקווה שגם אני למדתי את השיעור החשוב מנושא זה.
לכולנו רק טוב.
"התנהגותנו היא פועל יוצא של החלטותנו ולא של התנאים בהם אנו נתונים. יש לנו היכולת להכפיף רגשות לערכים, בידנו היוזמה והאחריות לגרום לדברים שיתרחשו."
סטיבן קובי
|
|
|
בחמישי הקרוב, א' חשון (30.10.08 למניינם), נתכנס כולנו באזור המרכז לחגוג את ראש חודש חשון במסיבת ריקודים אל תוך הלילה! נא לשים לב: בשונה ממרבית אירועי בת-קול, אירוע זה מוגדר כפתוח חלקית. כלומר – מיקום ושעה יימסרו כרגיל למאשרות במייל, אך בשונה מהרגיל, ניתן להביא איתכן גם חברות שאינן בבת-קול, כדי להרבות את החוגגות והשמחה. עם זאת, יש לזכור לכן שזהו אינו אירוע מוגן לגמרי, והוא פתוח גם לנשים מחוץ לבת-קול ** הכניסה בעלות של 20 ₪ ** *אישורי הגעה נא לשלוח למייל של צוות הפעילויות: eruim@bat-kol.org*קיום האירוע מותנה במספר משתתפות מינימלי – אנא הקדמנה להירשם עד יום שלישי הקרוב!
|
|
להודעה זו יש 33 תגובות. לפתיחת השירשור המלא בעמוד נפרד הקישו כאן |
|
לכולן: מחר בשידור חוזר בחצות ורבע ולחופשיות בעלות עניין: היום ביומן בערוץ הראשון בשמנה בערב.
תתראין שם אחת שאני מחבבת במיוחד ועוד כמה לסביות מצויינות שאני מחבבת גם. אם מישהי יודעת ויכולה לגזור ולשמור, אני מודה לה מראש.
|
|
להודעה זו יש 45 תגובות. לפתיחת השירשור המלא בעמוד נפרד הקישו כאן |