הכנתי סירטון לריטה! מקווה שריטה אהבה, תגובה לא הייתה..לא משנה..בכל אופן..אתם מומזנים לראות!! לקח לי יום שלם של עצבים להכין את זה! בעצבים אבל באהבה עוד יותר גדולה!! חלקכם ראיתם אותו כבר בפרטי, בכל אופן אני משאירה לינק
בואו נעשה חיים קלים לריטה ונקבץ את הדברים שאנחנו כותבים/עושים לה, כדי שהיא תוכל להנות מאיתנו ללא בלגן! ריטה הוזמנה לקרוא את דברינו אז רציתי לעשות לה חיים קלילים יותר!
טוף???
נב: תראו מה אני עושה בשעות שכאלו!
חפשו בפייסבוק: משי קלינשטיין - Meshi Kleinstein
חפשו בפייסבוק: גבריאלה ספניק Gabriela Spanic Israel
חפשו בטוויטר: shanibrenner@
בתגובה ל: לריטה...מכולנו מאת: Shani Brenner תקשייבוו אני חייבת לספר לך משהו חחחח
היום בשיעור אזרחות עשינו מזה רעש בכיתה והמורה כל שנייה העירה לנו שנהיה בשקט וזה.. בדיוק באותו זמן אמרתי משהו על ריטה לזה שישב מלפניי.. והמורה העירה לי ובכלל לא שמעתי.
חברה שלי רצתה לצעוק לי מהקצה של הכיתה : " שחר שתקי חנהה מחכה" קיצר.. במקום זה היא צרחהה.. " ריטהההההההה" שתקי חחחחחחחחחחחחחחחחחח וכל הכיתה פשוט נקרעה מצחוק היא התבלבלה ביני לבינה מרוב שכל היום אני מדברת עליה וואי בחיים לא צחקתי ככה !!
והיום .. תלו אצלנו על הלוח מודעות בשכבה מודעה.
"אבדה" ( הלכה כלבה לאיבוד) כלבה מסוג גולדן רטריבר העונה לשם ר-י-ט-ה. הייתי בשוק. התחלתי לשאול מי קורא לכלבה שלו ריטה? וכל השכבה עברה וראתה את המודעה והתגלגלה מצחוק תחלאס.. לא מצחיק הצליחו לעצבן אותי חחחחח
"את שכל חיי, תשארי כמו כתובת מלח על ידיי.." -שחריטה- :)
בתגובה ל: סורי על ההודעה החדשה.. מאת: shahar
בתגובה ל: סורי על ההודעה החדשה.. מאת: shahar ללא תוכן
בתגובה ל: סורי על ההודעה החדשה.. מאת: shahar אני מקווה שלא ימצאו אותה!!
בתגובה ל: רק בגלל שקוראים לכלבה האבודה בשם הזה מאת: ח ג י ת
בתגובה ל: רק בגלל שקוראים לכלבה האבודה בשם הזה מאת: ח ג י ת כאילו מה נראה לאנשים אני לא מבינה ?! הרגיזו אותי
בתגובה ל: סורי על ההודעה החדשה.. מאת: shahar המדריכה שלי בצופים שנה שעברה קראה לי אוטומטית ריטה כבר. תמיד בהקראת שמות היא גם אמרה ישר ריטה. (: ופעם אחת המורה שלי ללשון נתנה דוגמא לשאלה רטורית "מי לא מכיר את השיר החדש של ריטה?" ופתאום קלטתי שזה על הלוח XD אז נורא התלהבתי. וכל הכיתה שלי: היי !תשני את זה... והתחלתי לדבר עם המורה שלי אם היא אוהבת את ריטה או לא. אני מדברת על זה עם כל מורה , ומי שאומרת שלא אז כל הכיתה מתחילה "אוווווווווווו"... ואני נקרעת מצחוק. השם שלי גם כבר מזוהה עם ריטה ! XD
בתגובה ל: חחח. מאת: שירה 13 הלכתי לבקר את הבית ספר שלמדתי בו
אז תלמידה אחת באה אליי ואומרת לי "את יודעת את מי אני שומעת? את ריטה!"
טוב למשפחה שלי יש טראומה ממנה, היא עדיין חווה את הטראומה של "ריטה 24 שעות ביממה" חחחחחח
בתגובה ל: סורי על ההודעה החדשה.. מאת: shahar ריטה..אההה סליחה- שחרונה, תראי מה זה אנשים כבר מתבלבלים P:
בתגובה ל: 'רציתי שתדעי'- שיר שכתבתי לריטה מאת: sapirv כמה שירים מתנגנים פה!
מדהים!!
בתגובה ל: אוהו אוהו מאת: Shani Brenner אין לי מילים..
בתגובה ל: 'רציתי שתדעי'- שיר שכתבתי לריטה מאת: sapirv עליתי על רעיון ענק.. את ושחר יחד תוציאו ספר שירים על ריטה תקראו לו שיריטה!! אני מבטיחה לאייר לכם את הספר, הולך?
בתגובה ל: ספיר את ממש מוכשרת! מאת: ח ג י ת בתנאי שיהיה כתוב "ספיר ושחר" ולא "שחר וספיר" ^^ חחח סתם ;] מה שתרצו.....האמת שזה דווקא אחלה רעיון.... שחר? כפרעלייך!!
בתגובה ל: אני מסכימה P: מאת: sapirv יאללה נלך על זה.. חחח את לא מבינה נכון אמרתי לך שאני כותבת שירים עליה וזה? קיצר אני עושה לה עכשיו אלבום.. את לא מבינה כמה עבודה יש לי בו.. אני רק חושבת על זה בא לי לבכות חחחח אני כבר מתה שהוא יהיה מוכן... ואחרי זה הבטחתי לך שאני שולחת לך אותם
בתגובה ל: לריטה...מכולנו מאת: Shani Brenner הכנתי סירטון לריטה! מקווה שריטה אהבה, תגובה לא הייתה..לא משנה..בכל אופן..אתם מומזנים לראות!! לקח לי יום שלם של עצבים להכין את זה! בעצבים אבל באהבה עוד יותר גדולה!! חלקכם ראיתם אותו כבר בפרטי, בכל אופן אני משאירה לינק
אני אוהבת אותו....ואתם?
בתגובה ל: לריטה באהבה...שני מאת: Shani Brenner ברור שאני אוהבת את הסרטון.. אותך הרבה פחות!
בתגובה ל: מדהים פשוט.. מאת: ח ג י ת אני מאד אוהבת את הסירטון אבל אותך פחות!
בתגובה ל: זה בסדר! זה הדדי! מאת: Shani Brenner והתשובה בהתאם! לכי תאכלי עוגה ותרגעי מכישרון הסרטון!
בתגובה ל: הכי שני ברנר שיש... מאת: ח ג י ת נירגע! טוב!
בתגובה ל: לריטה באהבה...שני מאת: Shani Brenner סרטון ממממדדדהההההיייםםםםםםםם!!! :)