|
כמו שהבטחתי, חיפשתי בבוידם את הספר - ואחרי שמצאתי כל מיני אוצרות שלא ידעתי על קיומם בכלל, מצאתי גם את הספר המדובר.. אני חייבת לציין שמיום רכישת הספר הזה (לפני 10 שנים בדיוק) ועד לרגע כתיבת שורות אלו, מעולם (!) לא עשיתי שימוש בספר, אני ופסנתר זה לא בדיוק זה (אפילו עם חליל אני לא מסתדרת).. בכל אופן, רציתם? קיבלתם.. זה הספר - מיד יעלו לכאן שירי ריטה שמופיעים בספר כולל התווים כמובן. תהנו
|
|
בתגובה ל: ספר תווים לפסנתר - רמי קליינשטיין מאת: ח ג י תהיי חבר'ה אני יודעת שקיים ספר תווים לפסנתר עם שירים של ריטה שאין שום סיכוי כבר למצוא בחנויות אם משהו יוכל לעזור בעניין אני מאוד אשמח
לבוקר הזה יש טעם של חופש זר כמו של מוות או ברכה כי הלכתי ממך שרה ברחובות כי רציתי לוותר לא להיות איתך יותר לא חשבתי מה כדאי או לא כדאי ואתה שכל חיי תישאר כמו כתובת מלח על ידי
|
|
בתגובה ל: ספר תווים לפסנתר? מאת: sarita ללא תוכן
לבוקר הזה יש טעם של חופש זר כמו של מוות או ברכה כי הלכתי ממך שרה ברחובות כי רציתי לוותר לא להיות איתך יותר לא חשבתי מה כדאי או לא כדאי ואתה שכל חיי תישאר כמו כתובת מלח על ידי
|
|
בתגובה ל: ספר תווים לפסנתר? מאת: sarita או את כל החוברת?
|
|
בתגובה ל: יש לך שיר ספציפי שאת רוצה? מאת: ח ג י ת אם אפשר ארבעה זה -שרה ברחובות, לבכות, בביתי הנעול וחיה לי מיום ליום. איזה שירים יש שם?
|
|
בתגובה ל: היי חגית מאת: sarita![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/uegl__shocked.gif גולגולת_המומה]() זה האינדקס שמופיע בספר..
|
|
בתגובה ל: ספר תווים לפסנתר? מאת: saritaלא נראה לי שיצא ספר/חוברת תווים לפסנתר רק לשירים של ריטה. אני יודע שיש את הספר "שירים וגיטרה" - וכאן יש רק שיר 1 של ריטה (כמה אירוני וזה גם גיטרה לא פסנתר), יש עוד ספר אחד ובו עוד שיר שאני לא זוכר את שמו כרגע (זה אצל חגית). אבל אולי באמת יש ספר רק של ריטה? לא יודע.. חכי לתשובה מחגית. בכל מקרה במידה ותרצי את התווים של כמה אירוני תגידי!
תודה וערב טוב, אסףקבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: שלום שרית מאת: אסף יכול להיות שזו חוברת שיש בה שירים של רמי וריטה ביחד?
למרות שאני לא מנגנת על גיטרה זה גם בסדר תוכל לסרוק את העמוד של כמה אירוני?
תודה:)
|
|
בתגובה ל: היי אסף :) מאת: sarita זה יצא לפני הרבה שנים אין לי עותק שלו ואין לי מושג אם ניתן להשיג את זה בחנויות
|
|
בתגובה ל: יש ספר שרמי הוציא ויש בו הרבה שירים של ריטה מאת: אורררז אני אחפש אותו בהזדמנות ואסרוק לכאן כמה שירים של ריטה.. חוץ מזה שאסף יסרוק את "כמה אירוני" אבל זה גיטרה לא פסנתר!
|
|
בתגובה ל: יש לי את הספר הזה עמוק בבוידם.. מאת: ח ג י ת בזמנך החופשי תודה חגית!
אני בטוחה שלא ניתן להשיג את הספר בחנויות חבל שלא מוציאים גרסה מעודכנת יש כל כך הרבה שירים יפים לריטה ורמי.
בקשר לכמה אירוני גם אם זה רק אקורדים אני יכולה להסתדר :-)
לילה טוב
|
|
בתגובה ל: ...יום של הפתעות העולם מלא ניסים ונפלאות מאת: sarita אני אחפש את הספר של רמי במהלך השבוע ואסרוק לך.. בקשר לכמה אירוני, העברתי את הספר לאסף, כי הוא לומד גיטרה, אז הוא יסרוק לך את הדף של השיר..
שבת שלום
|
|
|
בתגובה ל: קבלו את השיר הראשון מתוך ספר התווים.. מאת: ח ג י תדף ראשוןדף שנידף שלישי(חכו - זה לא נגמר יש המשך)...
|
|
בתגובה ל: והנה התווים.. מאת: ח ג י תדף רביעידף חמישידף שישיהדף השביעי והאחרון מגיע מיד!!
|
|
בתגובה ל: המשך התווים של אהובת הספן מאת: ח ג י תדף שביעי.. ויאללה תתחילו לנגן, לא טרחתי סתם !!
|
|
בתגובה ל: הדף האחרון מתוך הספר.. מאת: ח ג י תכל כך הרבה זמן אני מחפשת תווים לשירים של ריטה וגם של רמי אני מעריצה גם את רמי. תודה שלקחת את הזמן לעלות את התווים לשיר זה באמת מוערך
|
|
בתגובה ל: ווי אזמיר תודה רבה חגית! מאת: sarita ועד שאני אשים כאן את התוים של השיר הבא - את צריכה לדעת לנגן את השיר הנ"ל במלואו..
|
|
בתגובה ל: תהני לך.. מאת: ח ג י תאני אשתדל ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e25ab64b17.gif סמיילי_שמח]() את יודעת למרות שהמלודיה נשמעת כביכול פשוטה זה ממש לא כך כי יד ימין צריכה לנגן מהר ולהיות בסנכרון עם יד שמאל מקווה שאני אצליח! :) יום טוב לכולם
|
|
בתגובה ל: ספר תווים לפסנתר - רמי קליינשטיין מאת: ח ג י ת תהנו ושבת שלום לכולם!דף ראשון - "לבכות" דף שני - תווים דף שלישי - תווים
|
|
בתגובה ל: תווים לפסנתר השיר "לבכות" מאת: ח ג י תדף רביעי - תווים דף חמישי - תווים דף שישי - תווים
|
|
בתגובה ל: ספר תווים לפסנתר - רמי קליינשטיין מאת: ח ג י תנדנדתי לאבא שלי מלא גם. תודה רבה על התווים ! אני מאוד אהנה איתם D:
|
|
בתגובה ל: חיפשתי כל כך הרבה זמן תווים לפסנתר לשירים של ריטה! מאת: שירה 13 זה יהיה מדהים !! וגם "על הגשר הישן". אני ממש אוהבת את השיר הזה (: תודה...
|
|
בתגובה ל: תוכלי לעלות את "עד שתעזוב" ? מאת: שירה 13 היא בטח מנגנת להנאתה.
שירה, את השירים שביקשת, אני אסרוק מחר!!
|
|
בתגובה ל: שרית נעלמה לנו.. מאת: ח ג י ת שירה אני יודעת על מה את מדברת זה בלתי אפשרי להשיג את החוברת תווים של רמי מה היינו עושות בלי חגית המקסימה?!
לבכות הוא אחד מהשירים האהובים עלי ביותר- כבר אמרתי? הסתכלתי בתווים הם יותר פשוטים משיר אהובת הספן :)
|
|
בתגובה ל: תוכלי לעלות את "עד שתעזוב" ? מאת: שירה 13לטובת כל הפסנתרנים/ות..דף פתיחה - עד שתעזוב דף ראשון דף שני
|
|
|
בתגובה ל: המשך "עד שתעזוב".. מאת: ח ג י תדף שישידף שביעידף שמיני ואחרוןןןן..
|
|
בתגובה ל: המשך... מאת: ח ג י ת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תודה רבה !! :] מאת: שירה 13 בשמחה רבה!!
|
|
בתגובה ל: תווים לפסנתר "עד שתעזוב".. מאת: ח ג י תלחגית... אני נורא ישמח ויודה לך אם תשלחי לי את התווים של "עד שתעזוב"..הקבצים ששלחת בקישור לא עולים לי... תודה רבה!! המיל שלי: D.the1boss.sit@gmail.com
|
|
בתגובה ל: ספר תווים לפסנתר - רמי קליינשטיין מאת: ח ג י תיפה
|
|
|
בתגובה ל: אסף ברוך הבא לפורם!!! מאת: Shani Brenner [[=
|
|
בתגובה ל: [[= תודה רבה מאת: אסףחכמון ומה חיפשת אם אפשר לשאול?
|
|
בתגובה ל: באמת לא הבנתי איך ההודעה קפצה לכאן מאת: שרון10 יש למישהו ?
|
|
בתגובה ל: תווים לפסנתר של "לבכות" מאת: אסףחכמון ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: ספר תווים לפסנתר - רמי קליינשטיין מאת: ח ג י תנשמע דווקא מעניין עיניין הספר שלא ידעתי על קייומו.. :) אפרופו בוידם... מצאת את מה שחיפשת בשבילי...?
|
|