|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3921630,00.htmlלא הבנתי איך זה קשור לאינטרסים של הבוחרים שלו, שדווקא בגלל החוק הזה הוא מוכן לגרום למשבר קואליציוני. מה לגבי ברית הזוגיות, קצבאות זקנה מוגדלות לעולים שעלו בגיל 40+ בשנות ה-90 המוקדמות, שילובם של העולים בשירות המדינה? לא נראה לי שכל אלה עומדים על סדר היום שלו... העיקר שדאג לעצמו ולמקורביו כדוגמת מיסז'ניקוב למשרות שרים.
|
|
בתגובה ל: מה יש לליברמן עם חוק הגיור? מאת: Astroo כל מה שהוא מייצג זה את האינטרס שלו ושל חבריו למפלגה.
שימשיך כך,נראה אם המפלגה שלו תישרוד את הבחירות הבאות.
|
|
בתגובה ל: ממתי ליברמן מייצג את האינטרסים של הבוחרים מאת: arikvx או שהוא חושב ש"רוסים" הם קהל שבוי שלו. גם "ישראל בעלייה" חשבו כך וטעו.
|
|
בתגובה ל: האם זה לא אמור להיות האינטרס שלהם להיבחר שוב? מאת: Astroo שמהווים את רוב הכח האלקטורלי שלו,לא בנושאי דת ומדינה ולא בנושאים חברתיים-כלכליים.כנראה הוא חושב שמספיק לצעוק לטיבי שהוא מחבל כדי להיבחר שוב.
|
|
בתגובה ל: עד היום הוא לא עשה שום דבר למען העולים מאת: arikvx ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עדיין לא ברור, מה יוצא לו מהחוק הספציפי הזה מאת: Astrooהנה תראה מה קורה בישוב של ליברמן. ליברמן אמנם רשמית מסתייג מהמהלך הזה אבל זה עדיין מוזר שזה קורה דווקא בישוב שלו. יכול להיות שמאחורי הקלעים הוא זה שעומד מאחורי המהלך וכשזה תפס כותרות הוא פשוט החליט להסתייג.
|
|
בתגובה ל: עד היום הוא לא עשה שום דבר למען העולים מאת: arikvx יש לא מעט "צברים/ותיקים" שחלק גדול מהם דווקא מעדות המזרח, שנתנו את קולם לאיש. הם הוקסמו מאיומיו המתנגנים נגד הערבים, מהכוחניות שלו, ממה שהוא משדר ומקרין ומהבטחתו לפעול ביד חזקה נגד הערבים.
הוא הצליח ללקט ולמגנט אליו לא מעט פשוטי-עם ככה, שמתלהבים מריטוריקה לוחמנית ותוקפנית.
|
|
בתגובה ל: מניין לך שהרוסים מהווים את רובו כוחו האלקטורלי? מאת: אלי צפוןלפי דעתי. רוב מצביעיו הם רוסים זה גם הקהל שהייה בעצרות שהוא עשה לפני הבחירות. תוקן על ידי arikvx 22/7/2010 0:5
|
|
בתגובה ל: הצברים מהווים 2 או 3 מנדטים מכוחו של ליברמן מאת: arikvx אני חושב שפיסרמו שלפחות שליש ממצביעיו היו 'ישראלים'.
ליברמן לא קיים עצרות, מקסימום חוגי בית. ולאלה כמובן הישראלים ובעיקר ה-'עמך' לא הלכו.
מה שכבש אותם בו אלה מסריו המאיימים כלפי הערבים ותדמיתו הכוחנית והבריונית. הם לא ממש התעמקו במצע שלו ובדברים שהוא באמת מתכנן לעשות.
מעיין חודדה, שהשתתפה בתוכנית "האח הגדול" 2 עד שסולקה בבושת פנים, סיפרה שהיא הצביעה לליברמן כי הוא רוצה לטפל בערבים או משהו כזה. המצחיק כאן זה שהפוסטמה הזאת לא שירתה בצבא, וליברמן רוצה להגביל את זכויותיהם של משתמטים. מובן שאותה פוסטמה לא שמעה על התוכנית הזאת שלו, שבמידה ותתקבל תפגע גם בה, היא סה"כ התלהבה והוקסמה מהאיומים הבוטים והתקיפים שלו.
ליברמן יודע לדבר בשפה פשוטה ועממית.. על כן לא מעט צ'חצ'חים הצביעו לו למרות שרבים מהם שונאים רוסים ומתעבים מבטא רוסי.
|
|
בתגובה ל: אני חושב שהרבה יותר.. מאת: אלי צפון אני הייתי בשתי עצרות אחת בקרית מוצקין ואחת בחיפה והגיעו אליהם די הרבה אנשים הרוב המוחלט רוסים.
|
|
בתגובה ל: מה אתה אומר מאת: arikvx אפשר לראות על מה מדובר?
כשאומרים עצרות או אסיפות בחירות, מתכוונים לנאומי כיכרות סטייל בגין. מאז שמר מנחם וולפוביץ עזב אותנו, אין יותר עצרות בסגנון הזה.
בכל אופן, אנשים כמו מעיין חודדה או סתם עמך מהשווקים, לא ילכו לאסיפות או לחוגי בית בסגנון הזה. הם מצביעים לליברמן מהסיבות שאותן מניתי. הם בכלל לא מתעמקים במצע שלו.
|
|
בתגובה ל: יש תמונות? סיקור טלוויזיוני? מאת: אלי צפוןבחיפה הוא מילא אולם תיאטרון שלם. יש גם רוסים שמצביעים לליברמן מהסיבות שמנית בלי ללכת לעצרות. בכל מקרה בעצרות שהייתי הייה ייצוג גם של ישראלים אבל הם היו במיעוט ניכר לעומת הרוסים.
|
|
בתגובה ל: העדות שלי לא מספיקה? מאת: arikvx ואלו לא עצרות, אלה יותר אסיפות קטנות בתוך אולם. עצרות זה בכיכר מול 50-100 אלף בני אדם.
סגנון האסיפה המדובר בחיפה מלכתחילה משך אליו רק רוסים מבוגרים. זה לא דברים שמעניינים אנשים צעירים, קל וחומר ישראלים.
לעצרות המונים כמו שניהל בגין, היו מגיעים גם ילדים קטנים כי זה היה תענוג לשמוע אותו נואם ומשלהב. 500 אנשים בתוך מבנה סגור זו כמובן לא עצרת.
ועכשיו כשאני קורא את הכתבה, מתברר שזה היה כנס של רשימה שהתמודדה בבחירות בעיר חיפה, והשתתפותו של ליברמן שם הייתה די משנית.
|
|
בתגובה ל: מה אתה אומר מאת: arikvx ברובעים עם רוב "רוסי", כמות ההשתתפות בבחירות האחרונות היתה מאוד נמוכה, הנוכחות בקלפיות היתה דלה מאוד עד לא קיימת, קיימת הרגשה כאילו מרבית ה"רוסים" לא מאמינים כבר בפוליטיקה הישראלית או לא אכפת להם יותר מישראל, אולי גם עופרת יצוקה והירי על העיר השפיעו.
|
|
בתגובה ל: באשדוד מאת: Xcode אין אף מפלגה שתדאג לאינטרסים שלהם.
|
|
בתגובה ל: למה שיצביעו? מאת: Astroo כנראה מי שלא מצביע כל כך חי בבועה ומרוכז בעצמו שכל מה שמעניין אותו זה האינטרסים שלו, תוך התעלמות מוחלטת ממה שקורה כאן בפאן הביטחוני,הכלכלי וכו'. כאילו הוא אורח והמדינה חיה לצידה והוא לא אזרח מן השורה בה. אני ראיתי את זה חזק לאחר "עופרת יצוקה", אנשים היו בהלם ואמרו דברים בסגנון: "תמיד היה יפה ושקט ופתאום ירו עלינו",כאילו שלא ירו ופיצצו מקומות אחרים בארץ עד אז. כמו-כן, פורסמו סקרים בהם רבים(70% מהנשאלים) אמרו שיעדיפו לעזוב את הארץ.
|
|
בתגובה ל: זאת הבעיה מאת: Xcode ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מהבחינה הבטחונית אין הבדל בין קדימה/ליכוד/עבודה מאת: Astroo בין עבודה וליכוד אין הבדל ?
|
|
בתגובה ל: אתה עושה צחוק ? מאת: Xcode הנה הם יושבים באותה הממשלה ואין ביניהם כמעט חילוקי דעות
|
|
בתגובה ל: מה ההבדל בין ביבי לברק? מאת: Astroo פשוט ברק עבר ימינה בדיעותיו הביטחוניות ומשום מה לא רומז על דיעותיו המדיניות השמאלניות. אך ברמה המדינית והכלכלית ברק בעל דיעות אחרות,פשוט הוא מעדיף לשבת בממשלת אחדות ולא להתווכח.
|
|
בתגובה ל: הבדל גדול מאת: Xcode זה מצחיק מה שאתה אומר בהתחשב בסיגנון חייו הראוותני של מר ברק,אני לא ראיתי את מי שמגדיר את עצמו שמאל כלכלי חיי חיים של מותרות ופאר.זאת צביעות מדרגה ראשונה.
לגבי הדעות הבטחוניות אז באמת אין הבדל גדול בין עבודה,קדימה וליכוד.כולם פינו ישובים הליכוד יותר מכולם .כולם חתמו הסכמי שלום וכולם יצאו למלחמות כשצריך.
|
|
בתגובה ל: ברק בעל דעות אחרות? מאת: arikvx ללא תוכן
|
|