בתגובה ל: ח"כ שנלר: את הנהיגה בשכרות הביאו העולים מרוסיה מאת: Astroo כל זב חוטם מצורע מרשה לעצמו לנגח אותנו וליצור כותרות על חשבוננו.
התינוק המגודל הזה, המשקפופר הנלעג והמכופכך, לא היה מעז לומר דברים דומים על יוצאי מרוקו וארצות ערב בכלל. זה לא סוד שרוב רובם של המעורבים בתאונות הדרכים, הם מזרחים וערבים. אבל את זה הוא כמובן לא יעז להגיד אחרת עוד עלולים להוציא עליו חוזה.
אבל העולים מרוסיה מרשים לכל פוץ נמוך מצח להקיא עליהם את מררתו.
בתגובה ל: кипастая сволочь... мерзкий и подленький кипасик מאת: אלי צפון כיפה היא סמל להתנהגותו המגעילה ? לא שמת כיפה בבר מצווה ובאירועים ?
הכותרת שלך מפחידה, אמנם ברור שהכוונה שלך היא רק כלפי הדביל הזה. אבל אם היינו רואים תגובה כזאת שנכתבה ע"י גוי אנטישמי כנגד כלל חובשי הכיפות (= יהודים), לא היה מקום לסימני שאלה והבנת כוונות...
בתגובה ל: אבל מה הקשר הכיפה כאן ? מאת: Xcode אדם חובש כיפה כאילו מכריז בפומבי שהוא מבטל את שאריות של מצפון שבו והופך לביו-רובוט שפועל בצורה עיוורת לפי הוראות התורה. אנחנו יוצאי רוסיה מושפלים ע"י חובשי כיפות בבואינו להינשא (או להיקבר) בדיוק כמו שהיהודים הושפלו בזמנו בגרמניה בהתאם לחוקי נירנברג שכאילו הועתקו מחוקי ההלכה. לכן, כשאני רואה כיפה אני חש בדיוק אותו הרגש שחש יהודי כשהוא רואה צלב קרס.
בתגובה ל: כיפה היא סמל לקבלת מצוות אבסורדיות של דת גזענית. מאת: אנאטוליו ללא תוכן
בתגובה ל: אבל מה הקשר הכיפה כאן ? מאת: Xcode נמאס מזה שכל פוץ קטן משפיך עלינו את מררתו.. ומייצר כותרות על גבנו. כל אמירה כזאת רק משלהבת ומתסיסה עוד יותר את הרוחות כלפי עולי חבר המדינות, יהודים וגויים כאחד, טמתירה את דמם.
הגיע הזמן לשים לזה סוף.
בתגובה ל: זה נאמר מתוך עצבים.... מאת: אלי צפון של פוצים שכל פעם מוציאה שנאת חינם כלפינו, לא צריך לשים לב אליהם, חוץ מלשון הרע אינם גורמים שום נזק.
בתגובה ל: кипастая сволочь... мерзкий и подленький кипасик מאת: אלי צפון למרות שיש משהוא במה שאתה אומר,כשדודו טופז העז לפתוח את הפה על המזרחים המפלגה שלו הפסידה את הבחירות לראשונה אחרי 30 שנה כמעט.
יש לנו מנטליות כזאת שמאפשרת להם לדרוך עלינו.או שפשוט אנחנו כל כך רגילים לגזענות שאף אחד כבר לא מתרגש.
תוקן על ידי arikvx 30/12/2010 0:43
בתגובה ל: כן ממש חסר גזענים נגד מזרחים וערבים... מאת: arikvx אם איזשהו איש ציבור ירשה לעצמו להשתלח בהם, הוא יעוף תיכף ומיד אל מרתפי ההיסטוריה וזכרו ימחה.
דודו טופז לא אמר שום דבר על מזרחים, בטח לא באותה עצרת נודעת [1981, לא 77]. הוא דיבר על ה"צ'חצ'חים", שזו מילה שבאה לתאר אנשים חוליגנים.. "רד-נקס".. "גופניקי". הוא לא אמר שום דבר על המוצא. פשוט בגין היה מוכשר דיו כדי להסיט את זה למחוזות ההם ולהגדיל בזכות זה את ההצבעה לו מקרב עדות המזרח. הוא ניצח בסופו של דבר את פרס בעשרת אלפים קולות.
בתגובה ל: למזרחים יש לובי ו'גב' מאוד חזק.... מאת: אלי צפון דודו טופז גם נודע כאדם שונא מזרחים.בסיס הכח של הליכוד הוא מזרחים כמו שבסיס הכח של העבודה הוא קיבוצניקים.כמו שעובדיה יוסף כינה את השמאלנים אוכלי שפנים והייה ברור למי הוא התכוון.
בתגובה ל: נכון אבל כולם ידעו למי התכוון מאת: arikvx א. טופז לא אמר שום דבר באותה העצרת על מזרחים. מאוחר יותר הוא אכן התגלה כשונא מזרחים, אבל באותה עצרת ספציפית הוא לא אמר עליהם שום דבר. ב. בסיס הכוח של הליכוד אכן היו המזרחים, אבל בסיס הכוח של העבודה לא היו רק הקיבוצים [שהיוו באותה העת רק 3-4% מאוכלוסיית המדינה] אלא רוב הציבור האשכנזי-חילוני. ג. אתה מתכוון כנראה לרב ש"ך.. והוא אמר במפורש שהוא מתכוון לקיבוצניקים.
בכל מקרה, דודו טופז חטף מאוד חזק בגלל השתלחותו כביכול בציבור המזרחים. אותם מזרחים איימו להרוג אותו - והעיפו אותו מהטלוויזיה ל-3 שנים.
בתגובה ל: ח"כ שנלר: את הנהיגה בשכרות הביאו העולים מרוסיה מאת: Astroo יש בדבריו גרעין של אמת. כידוע יש תרבות שתייה מוגזמת במחוזות מהן באו העולים. אגב, יש רוסים שמאשימים דווקא את היהודים שהם הנהיגו את תרבות שתיית אלכוהול באימפריה הרוסית ולפני בואם של היהודים לרוסיה במאות 17 ו-18 האוכלוסיה המקומית מפשוטי העם לא ידעה מה זה וודקה ורק האצילים הרשו לעצמם להשתמש ביין. הכל השתנה עם סיפוחה של מזרח פולין לרוסיה, כי רוב בעלי בתי המרזח (шинкари)שם היו יהודים שעודדו שימוש בוודקה על מנת להפיק רווחים קלים ומהירים לעצמם. מי שמתעניין ברצינות בהיסטוריה של הנהגת תרבות השתייה ברוסיה ויודע לקרוא היטב רוסית יכול לבקר באתר הבא: http://enc-dic.com/history/Kabachestvo-21617.html
בתגובה ל: אני, בניגוד אליך, אינני נעלב. מאת: אנאטוליו האא. ברור וידוע לכל בר דעת שהרוסים האתניים והעמים סביבם שתיינים כבדים במיוחד, היהודים דווקא לא נהגו לשתות כלל, מלבד שמחות או קידוש עם מעט יין. דווקא באירופה ורוסיה חלק מהיהודים חיקו את שכניהם ולמדו לשתות. אבל בסופו של דבר אחוז האלכוהוליסטים או השתיינים בכלל נמוך משמעותית אצל יהודים, במיוחד בהשוואה מול רוסים או אוקראינים.
בתגובה ל: אני, בניגוד אליך, אינני נעלב. מאת: אנאטוליו אז מה עם השאלות שעדיין מחכות לך? מה עם הנצרות ההומנית? הידעת אנטולי שהאינדיאים המסכנים באמריקה קיבלו לא רק ג'נוסייד ומחלות אלא גם את האלכוהול שחיסל בערך חצי מהם. ולגבי הוודקה, אם תקרא מקורות יותר מהימנים מאשר סרטוני יוטיוב עילגים אולי גם תגלה מי באמת המציא את הוודקה (למרות שיש כמה מועמדים לסיפור).
אני מקווה שאתה מבין עברית/אנגלית/רוסית ברמה טובה על מנת להבין גם את מה שכתבתי וגם את מה שכתוב במקורות. אם לא אשמח לתת לך שיעורים פרטיים, במחיר מוזל ל"פנסיונרים", כמובן.
בתגובה ל: אני, בניגוד אליך, אינני נעלב. מאת: אנאטוליו ללא תוכן
בתגובה ל: נכון,היהודים אשמים גם באלכוהוליזם של הרוסים! מאת: arikvx בארץ לאנטישמים בחו"ל. שם האשימו אותנו בהפצת האלכוהול בקרב העם הרוסי ופה מאשימים אותנו בשכרותו של הנוער הישראלי. שם האשימו אותנו בנאמנות כפולה וגם פה מאשימים בנאמנות כפולה. שם האשימו שאנו נטע זר אופורטוניסטי ופה מאשימים שאנו נטע זר אופורטוניסטי.
בתגובה ל: מה שיותר מטריד זה מחיקת הגבולות בין שונאי העולים מאת: Astroo תמיד היינו שנואים, אך במקום לחקור את הסיבות לכך העדפנו לעצום עיניים ולהפיל את כל האחריות לכך על "הגויים האנטישמים", כאילו היינו טלית שכולה תכלת והרי לא כך הדבר. בוא ניקח לדוגמה את תורת ישראל: בתורה כתוב שלא יהודים, גויים, הם בהמות שנועדו לשרת את "העם הנבחר" ובהתאם לכך אנו מתנהלים זה אלפי שנים. איך אחרי כל זה אפשר לגלגל עיניים ולבכות על מר גורלינו?
בתגובה ל: אתה צודק: כמו שאומרים - נפלנו מפח לפחת. מאת: אנאטוליו איפה?
בתגובה ל: איפה זה כתוב בתורה? מאת: אלי צפון אני מתכוון לא רק לתנ"ך, שהיא תורה שבכתב, אלא בעיקר לתורה שבעל פה, כגון התלמוד, שכתוב בארמית כך שגם מי שיודע עברית לא מבין מה כתוב שם ועל מנת להבין צריך לעבור שטיפת מוח אינטנסיבית משך שנים בישיבות. מה שלומדים שם אסור שאדם מהשורה, ואני כבר לא מזכיר את הלא יהודים, יידע. העונש למי שיפר כלל זה הוא מוות, גם ליהודי וגם ללא יהודי. "אם הגויים היו יודעים את מה שכתוב בתלמוד, הם היו הורגים אותנו". במשך שנים חומר מפליל רב הוצא בהדרגה גם מתלמוד עצמו, אך עדיין לומדים ממנו דברים פוגעים וגזעניים נגד הלא יהודים. בזכות האינטרנט האמת על היהדות אט אט יוצאת לאור בשפות רבות ואפילו בעברית נחסף חומר מפליל רב ע"י "דעת אמת" שנכתב ע"י מומחים ביהדות ואני מפנה אותך אליהם.. הנה, למשל, גויים בהלכה: http://www.daatemet.org.il/articles/article.cfm?article_id=119&lang=he
בתגובה ל: כשאני כותב תורת ישראל, מאת: אנאטוליו קרי, ספר בראשית, שמות, ויקרא, במדבר, דברים.
אני הבאתי לך קישור לאתר התנ"ך באינטרנט. אני מבקש ממך שתמצא לי את הפסוק שבו כתובים הדברים שציינת.
לא מעניין אותי מה כתוב בספרים הרבה יותר מאוחרים שנכתבו ע"י רבנים שונים בבבל, ובמובן מסוים אותם כתבים הם עיוות ואף סותרים את המקור - שהיא התורה.
על כן אבקשך למצוא לי את הפסוק/ים המדובר/ים.
בתגובה ל: אתה דיברת במפורש על התורה מאת: אלי צפון תנ"ך זה לא יהדות, אם כי גם בה יש סיפורים מזוויעים על רצחות עם. היהדות היא קודם כל ההלכה היהודית שמורכבת מתלמוד ודברי חז"ל שבדרך כלל לא מוכרים לציבור הרחב ועל מנת להכירם יש צורך ללמוד בישיבות. יש בה הרבה גזענות ושנאת זרים והיא נכפית כאן על כל מדינת ישראל, במיוחד בענייני אישות וכשרות. יש רק כת קטנה של קראים ברוסיה שמסתמכת על תנ"ך בלבד ולא על ההלכה.גם אצל הנוצרים תנ"ך נחשב לספר חובה. זה לא משנה אם אותך אישית לא מעניין מה כתוב >בספרים הרבה יותר מאוחרים שנכתבו ע"י רבנים שונים בבבל שנראים לך עיוות ואף סותרים את המקור< כביכול. התורה שבעל פה היא שקובעת ביהדות ואני חוזר ואומר שבתורה זו לא יהודים נחשבים לבהמות חסרי נשמה שקיימים על מנת לשרת את "העם הנבחר". אני כבר צירפתי לך קישור מדעת אמת על כך ואם אתה מבין רוסית ואנגלית, יש לי עבורך קישורים רבים אחרים, כגון זה http://www.youtube.com/watch?gl=FR&feature=related&hl=fr&v=xLozizy4yCo או זה
בתגובה ל: יש לך טעות נפוצה שהיהדות מושתתת כביכול על התנ"ך. מאת: אנאטוליו תגיד, בתור דיסידנט נשגב, איך זה שאתה לא יכול למצוא פסוק אחד מסכן? כבר שנים אתה טוען שכתוב כאן וקראו שם (סבא מציע ולברי דוד) אבל ציטוט אחד נורמלי לא הצלחת להביא. רק סרטונים עילגים.
מה יהיה?!
בתגובה ל: כשאני כותב תורת ישראל, מאת: אנאטוליו אז אם זה בתורה אנא מצא את זה, זה גם לא קשה כי כול התורה הועלתה כבר מזמן אונליין.
אגב, לא מזמן נזכרתי ב"רבי רבינוביץ" שנופפת בו בזמנו בשמחה רבה עד שהתגלה שמדובר בשקר נוסף.
נו, מה דעתך על אותו "רבינוביץ"? למה אותו אתה לא ממחזר? פוחד מהשפלה נוספת?
בתגובה ל: איפה זה כתוב בתורה? מאת: אלי צפון http://www.daatemet.org.il/articles/article.cfm?article_id=118 כתוב שם בערך בדיוק מה שכתבתי שהיהודים הם עם נבחר ושאר העמים נועדו לשרתם: >השקפת העולם הבסיסית של היהדות היא, שמטרת בריאת העולם על ידי האלוהים, נעשתה לצורך נתינת התורה לעם היהודי שהוא העם הנבחר. וכל שאר האנשים נבראו לשמש את העם הנבחר שיוכל להתפנות לקיים את מטרת הבריאה האלוהית. כמו כן התורות, המשפטים והערכים של אומות העולם בכל המקומות והזמנים הם יצירות אנושיות שאין להתייחס אליהם ברצינות אלא בזלזול ובלגלוג לעומת התורה האלוהית שהיא האמת המוחלטת שאינה משתנה.< הגיע הזמן שתתחיל ללמוד את האמת על עמך ועל סודותיו האפלים. אשמח להאיר את עיניך גם להבא.
בתגובה ל: והנה מאמר מעניין שנושאו "העם היהודי הוא העם הנבחר" מאת: אנאטוליו לא למדת עדיין לקרוא באופן ביקורתי את מה שאתה מעתיק? היהדות, בדומה לאיסלם היא דת לא היררכית ולכן יש אינספור פרשנויות ופס"ד שחלקם אפילו סותרים אחד את השני. אז נניח שמצאת איזה פסוק שתומך "כאילו" במה שאתה מאמין, מחר תמצא פס"ד שסותר את זה. ומה זה מעיד על היהדות? ממש לא מה שאתה מייחס לה.
ומה עם הנצרות ההומנית שלך? הידעת שכמרים נוצרים קידשו את העבדות בכך שבתורה כתוב שבני חם (הכהה) נועדו להיות עבדים? נו, בוודאי שאתה יודע זאת, כיאה לדיסידנט משכיל ומלומד.
אגב, מה עם שמיר? מתי תתמודד ברצינות עם ה"אמת" שלך?
בתגובה ל: מה שיותר מטריד זה מחיקת הגבולות בין שונאי העולים מאת: Astroo שהאשימו אותנו בהפצת האלכוהול בקרב העם הרוסי ??
הרי הם אלו ששותים ולא יודעים להחזיק את עצמם. היהודים דווקא בלטו הרבה פחות באחוזי האלוהוליסטים.