|
היי חברים, שמי אינה ואני בת 23 מבת ים. מקווה שיש פה מקום בשבילי :)
|
|
בתגובה ל: יש מקום לחדשות? מאת: Brighter ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ברוכה הבאה... מאת: arikvx אז כמו שאמרתי, אני אינה בת 23 מבת ים. עליתי לארץ עם מישפחתי לפני 10 שנים והיום אני עובדת בזארה. אני מאוד אוהבת מוסיקה ובייקר מוסיקה ישנה, כמו פול אנקה, אלוויס, פרנק סינטרה ואני הולכת עם ההורים שלי להופעה של דמיס רוסוס בפברואר בים המלח:) מישהו מכיר אותו? הוא היה פעם ממש גדול וההורים שלכם בטח אוהבים אותו גם. ברוסיה הוא היה ממש להיט פעם וההורים שלי תמיד שמעו אותו בבית :)
וזהו בגדול..אולי נעשה שירשור הכרות כדי שנדע מי זה מי? מה דעתכם?
|
|
בתגובה ל: טוב אני יציג את עצמי קצת מאת: Brighter שמי אלכס, אני בן 25 מאשדוד. אני גם אוהב להאזין למוזיקה, במיוחד טראנס ודאנס.
|
|
בתגובה ל: טוב אני יציג את עצמי קצת מאת: Brighter אחר כך כבר נעשה שירשורי היכרויות...
|
|
בתגובה ל: קודם צריך להביא לפה אנשים... מאת: אלי צפון האמת ששמתי לב באמת שרוסים פחות גולשים בפורומים...למה זה?
|
|
בתגובה ל: למה אין פה אנשים? מאת: Brighter בגלגולו הקודם הוא היה בפורטל "תפוז".. היו שם המון גולשים והמון דיונים מעניינים.. עם הזמן חלה ירידה בכמות האנשים עד שהפורום נסגר בגלל מיעוט הודעות ופרישת המנהל.
רוב האנשים שכתבו בפורום ההוא בתפוז התפזרו לכל עבר.. מיעוט קטן עבר לפה.. רוב הזמן הפורום הזה מת ואחת לכמה חודשים נפתח איזה נושא שמצליח במקרה הטוב לגרוף כמה עשרות תגובות, כאשר כמות המדיינים לא עולה על 2-3 אנשים.
אם תוכלי להביא לפה אנשים זה יהיה נחמד...
|
|
בתגובה ל: זה הגלגול השני של הפורום "ישראל ברוסית"... מאת: אלי צפון חברות שלי לא ממש אוהבות פורומים...אבל אני פה :)
|
|
בתגובה ל: אין לי כ"כ מאיפה להביא מאת: Brighter ללא תוכן
|
|