פורום אימוץ ומוצרי יד שניה - חתול מחפש בית
ביקרתי בבית חולים לחיות בר
|
|
|
|
בתגובה ל: ביקרתי בבית חולים לחיות בר מאת: חומסת הפילים ריגשת אותי וקינאתי בך. לא קראתי את הכל, אבל אקרא ואגיב שם יותר לעומק. וואו...
|
|
בתגובה ל: ביקרתי בבית חולים לחיות בר מאת: חומסת הפיליםגם אני מקנאה בך בביקור המעשיר והיוצא דופן הזה. נהדר שהזדמנה לך הזדמנות נדירה שכזו. ונפלא שישנו בית חולים שכזה בארץ ואנשים כמו שמוליק. תוקן על ידי חדוה ק 19/5/2009 12:7
![/emoticons/smil411e27adac2ee.gif סמיילי_פטיש]() חדוה קראוס יועצת להתנהגות החתול ![/emoticons/smil411e2602edeb8.gif סמיילי_נהנה]() 052-6676441
|
|
בתגובה ל: ביקרתי בבית חולים לחיות בר מאת: חומסת הפילים אין על העופות הדורסים - מדהימים ביופיים... אבל גם כל צפור אחרת מדהימה... אני אוהבת את העורב... וכל בוקר מעירה אותי להקת שירה שחבריה: בולבול, שחרור, צופית (יונק דבש), תור, יונה ועורב... זמר שכזה
|
|
בתגובה ל: סיפור מענין ביותר, כייף לך!!! מאת: ליאתולה בטוח שזו חוויה לכל החיים
חתול הוא האושר של כל אחד
אם ניתן לו להיות מאושר
|
|
בתגובה ל: ביקרתי בבית חולים לחיות בר מאת: חומסת הפילים לפני החג אימצתי חתול מדהים רגע לפני שהרדימו אותו לתמיד. מצאתי באתר של SOS חיות מידע מאוד חשוב על הדברים הראשונים שצריך לעשות אחרי האימוץ. עכשיו אני מחפש גם טיפים לגידול והתמודדות על מחלות. מישהו יכול להפנות אותי למקור מידע של בית חולים וטרינרי או משהו כזה?
תודה מראש דני
|
|
בתגובה ל: מחפש מידע על גידול בעליי חיים מאת: 4danigilad
לפני החג אימצתי חתול מדהים רגע לפני שהרדימו אותו לתמיד. מצאתי באתר של SOS חיות מידע מאוד חשוב על הדברים הראשונים שצריך לעשות אחרי האימוץ. עכשיו אני מחפש גם טיפים לגידול והתמודדות על מחלות. מישהו יכול להפנות אותי למקור מידע של בית חולים וטרינרי או משהו כזה?
תודה מראש דני
|
|
|
בתגובה ל: מחפש מידע על גידול בעליי חיים מאת: 4danigilad פורום חתולים יש חברים שתקבל תשובות לשאלות גם בקשר בית חולים לבעלי חיים
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|
|