'כל עוד את אומרת את זה, זה לא משנה כמה לאט את מדברת, אני עדיין אקשיב.... אם את רוצה ללכת, לא משנה כמה לאט זה יהיה, אני אלך איתך...דברים לא יוכלו להיות כפי שהיו קודם, אבל יש איזשהוא רגש שקושר אותנו יחד. אני לא חושב שאנחנו חיים בעולמות שונים... אני אוהב אותך.... אולי.... אני אוהב אותך אולי. כנראה.' [ליטר של דמעות]
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: דרמות אונליין! מאת: spidi12345 אני מאוהבת!!! איזו דרמה מ-ד-ה-י-מ-ה!! מסופר על נערה צעירה שכאשר ההורים שלה מתים בתאונת דרכים היא מגלה שהיא בעצם היורשת היחידה להון של סבא עשיר אחד ופתטום נכנס לחייה משרת [butler] מהממם שאומר שתפקידו הוא לשרת אותה. מיי מוכרחת לעבור לבית ספר לבנות עשירות בכדי להפוך לגברת, שם לכל הבנות יש משרתים כוסונים מהממים...
טוב אז הסטייל של הדרמה הוא כמו של הנה קימי כזה. והירו שם!!!! הירו!!!!!!!!!!
אוי בבקשה שושקה, תביאי לי אותו!! אני כל כך אוהבת אותו!
וזו השחקנית שיכולה להיות מוכרת לכם מפרופוסאל שם שיחקה עם יאמאפי... משום מה בסידרה הזאת היא נראית אמממ בואו נאמר שלא כמו עצמה לא זיהיתי אותה חח
וכמובן, איך אפשר בלי משולש אהבה מסובך במיוחד. הרשו לי להציג לפניכם את החתיך התורן הבא, שבסידרה הוא משחק את האח הקטן של המשרת הירוטו החתיך שלנו [הירו] ואיך לא? כמובן והוא מאוהב במיי...
סורי על התמונה הגרועה... היא היחידה שהצלחתי למצוא
יצא תרגום רק ל4 פרקים הראשונים, והפרק החמישי עדיין לא יצא ביפן, אבל כל כך התאהבתי בסידרה המהממת הזאת שאשכרה ישבתי שעות וקראתי את כל המנגה באינטרנט
אני ממליצה בחום!!!!!!!!!!!
'כל עוד את אומרת את זה, זה לא משנה כמה לאט את מדברת, אני עדיין אקשיב.... אם את רוצה ללכת, לא משנה כמה לאט זה יהיה, אני אלך איתך...דברים לא יוכלו להיות כפי שהיו קודם, אבל יש איזשהוא רגש שקושר אותנו יחד. אני לא חושב שאנחנו חיים בעולמות שונים... אני אוהב אותך.... אולי.... אני אוהב אותך אולי. כנראה.' [ליטר של דמעות]
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: mei chan no shitsuji <3 מאת: spidi12345
אחחח שושקה בבקשה!! אני אתן לך מה שתרצי [חוץ מריו כמובן] אבל כל מי שתרצי בתמורה להירו!!!!
אחח הוא הרס לי את החיים
והנה השחקנית הראשית ששמה ברח לי...
היא כזאת מהממת... אבל אל תתבלבלו, בסידרה היא נראית כזאת כונפה שהייתי בהלם שגיליתי שזאת היא אבל אי אפשר שלא לאהוב אותה
והנה המנגה..
לעוד בירורים ומידע על הסידרה אני מצרפת קישור לויקי ^_^ המשרת של מיי צ'אן!
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: mei chan no shitsuji <3 מאת: spidi12345 ברור... כמובן... זה בהיר כשמש... שאין מצב שאני נותנת לך את הירו צ'אן...! הג'חנון השוויצרי שעברתי איתו כל כך הרבה בשנה האחרונה? שתירגמתי כל מילה שיוצאת לו מהפה בקימי ובהיתי בו בערגה ברובוט... שבגללו אני מורידה כל דרמה בה תלתליו השוויצרים מפציעים?.... לא לא לא.... מכל הלב.. .אבל פשוט לא... (וכמובן שריו הוא עדיין קלף התמקחות מאוד מאוד חזק) חזקי ואימצי שושקה צ'אן... אני בשל לימודיי ראיתי רק 2 פרקים אבל גם אני התאהבתי בדרמה קשות.. הראשית שמה איקורה נה-נה.. והיא בהחלט מקסימה ביותר וקצת מזכירה לי את אוי של ג'ן... ואני חוזרת ללמוד.. סאיונארה!
Dont mess with the Kiwi סובלת מג'אפאניקה קשה ביותר.. תזהרו! זה מידבק!
בתגובה ל: שושקה צ'אן ברור! מאת: Kiwi85 אז יש משו שאני חייבת לשתף אותך בו XD
כשראיתי את מיי בשני הפרקים הראשונים, וכזהיא צווחה בהתרגשות כזאת משו כמו "ואאאאאאאאאאא!!" לא יכלתי שלא להיזכר בהרונה יקירתינו, שיכולה להיות מוככרת לך מהדייט שלה עם ריו השיכור רק אני אוטומטית נזכרתי בה?? שימי לב לדימיון הרב שושקה!
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: mei chan no shitsuji <3 מאת: spidi12345 נאנה אייקורה, היא שיחקה עם ג'חנון (התימני) באני אוהב את אחותי כמה שנים שאני מתכננת להמשיך לתרגם אותו......
וג'חנון השווייצרי השיו הזה, לפני שקיווי נותנת לך אותו זה צריך לעבור את רשויות תימן הוא אמנם שוויצרי, אבל ג'חנונים תמיד ישארו ג'חנונים..... כל התימנים אחים הם.. ג'חנון שוורץ, ג'חנון סעידה, אונו גדסי.. ציון וגולן סעקאמוטו..
בתגובה ל: פפ שושקה באקה מאת: Natznatz אני גיליתי אותו לפני כולכן! אני מגלה את כולם לפני כולכם! העולם התחרפן!
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: אני לא מבינה למה אני בכלל צריכה להתווכח! מאת: spidi12345 אולי היחיד מכל הסדרה הזו שלא אני הכרתי לכולם היה רינת מר יאויי הכונף שלולי מתעקשת שהוא מדהים
אבל שושקה יודעת שאני מרשה לה לשחק עם גאקקון בשעות הפנאי, אז אין כאן שום בעיה
גאד דאמממממ%$%$#% קפוא בחוץ ויורד ברד!!!!
בתגובה ל: אני לא מבינה למה אני בכלל צריכה להתווכח! מאת: spidi12345
והנה במקרה הזה לא גילית את כולם לפנינו.. מושי צ'אן ואני כבר מזמן הכרזנו על סאטו טאקרו (החבר של מאי שבא להיות משרת) כדבר החם הבא... וגם עליו כבר יש הכרזת בעלות של מושי והוא נכנס למעון הילדים יחד עם מריומה בייבי... כבר עברנו על הנושא אלפי פעמים שושקה ולכן ביצענו אין ספור ספירות מלאי נה?... כל מי שלא כללת אז... אל תבכי שהוא מאושר בחיק אחרות... צריך לדעת להפסיד גם לפעמים שושקה צ'אן...
בתגובה ל: העולם אכזר שושקה.. תתמודדי.. מאת: Kiwi85 ללא תוכן
בתגובה ל: אני לא מבינה למה אני בכלל צריכה להתווכח! מאת: spidi12345 אני גליתי את כולם לפני כולם
בתגובה ל: בואי לא נגזיםם מאת: edvil אדווש אני לא מחשיבה אותך
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: פפ שושקה באקה מאת: Natznatz ווי... למה אני זוכרת אותה יותר "ביג פוט"? משום מה היא נראתה לי ענקקקיתת בסרט עם ג'חנון.. אולי כי הוא כזה יורי נשנשון ושברירי לידה.. אבל היא נראתה לי עצומההה... וכאן היא נראית חלשלושה ושברירית כמו כל היפניות... אויש.. נורא אהבתי אותה כאקו.. הפוסטמה החביבה... בדיוק אתמול הורדתי את הגירסא בעברית (אשכרה יש צוות מתרגמים שישב ותירגם עם כתוביות צבעוניות וגרפיקה והכל) את האנימה.. אני אוהבת אותה הרבה יותר (לא מומלץ לגילך הרך נצנץ) וזה היה מגניב לראות בעברית...
בתגובה ל: זאת אקו? מאת: Kiwi85 ראיתי את האנימה! אם את קוראת לפרק אחד אנימה זה היה בהחלט יותר גרוע מהסרט.. וכן תרגמו את זה לעברית, ראית אצל קאט-טים נכון? באנימה הכשרה?
אני אוהבת כתוביות צבעוניות.. זה מה שאני עושה עם כל מה שאני מתרגמת (נו באמת, כמה אני כבר מתרגמת?XDDDDD)
אבל בשביל זה צריך לעשות הארדסאב.. לא נורא, אני עובדת על זה
בתגובה ל: פחחחחחח בריבוע קיווי! מאת: Natznatz אני אהבתי את האנימה! יורי כוסון עם עיניים ירוקות... אקו עדיין פוסטמה... ובסרט היא הרבה פחות צווחנית וטוב שכך... אבל אהבתי אותה כי נו טוב... יש לי חולשה למצויירים.. הסרט לא גרוע בכלל!.. לא יודעת למה כולם לא אוהבים אותו.. נכון שהם כמעט ולא מדברים והמשחק די צולע אבל זה היה סרט נורא נורא רומנטי בעייני... חוץ מהעובדה ש.. נו.. .הוא מאוהב באחותו כן ראיתי את זה אצל האנימה הכשרה, יש להם כל מיני שם אבל כמעט ולא זורעים בטורנט אז זה יורד בקצב זוועתי, רציתי לראות דת נוט בעברית אבל אחרי שראיתי את התרגום של "אני #@$ את אחותי" אני חושבת שאולי לא כדאי כי רואים שזה ילדים קטנים שמתרגמים וזה מכני כזה ולא זורם.. למרות שכל הכבוד להם על ההשקעה... אני גם אוהבת צבעוני, כמו כל חובבת יפנים.. אבל למי יש כוח לחכות שעות שכל פרק יטמע?.. כשנתחיל לקבל מימון מהמדינה ויהיו לי עובדים בשביל זה אני אטמיע את הכתוביות בשלל צבעי הקשת, אני מבטיחה... בינתיים.. סופט סאבס RULZ!
בתגובה ל: נצנצונית מצחיקה מאת: Kiwi85 ראיתי את דט' נוט אצלם.. זתומרת, עד פרק 28 בערך.. שם הם נעצרו משם המשכתי באנגלית XD
היי, לא אמרתי שאני לא אוהבת את הסרט XD כאילו, הנושא שלו איום וכואב, אבל הייתי גאה בג'חנון על התפקיד הזה
בתגובה ל: אצלי דווקא יורד בטיל! O: מאת: Natznatz הם המשיכו עד פרק 32 נכון לעכשיו. והתחילו חטאי קאשמירו.
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: דרמות אונליין! מאת: spidi12345 אוי דרמה כזאת מקסימה הסובבת סביב סיפורם של 2 צעירים מיי ואטסושי, שקשורים על ידי "חוט אדום של גורל" [אגדה סינית יפנית... אל תשאלו ] דרמה מהממת וסופר סופר רומנטית. כרגע יצאו רק 6 פרקים מתורגמים, ואני נהנית מכל שניה של הדרמה. מה גם שהפסקול מדהים.
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: דרמות אונליין! מאת: spidi12345 שלום לכולם! קודם כל הקדמה: אז ככה, אחרי 2 עונות של חנה יורי דנגו + הסרט (לא לתקן אותי בבקשה ל"האנה", כי זה מזכיר לי את אלי האנה ולא עושה לי טוב לקיבה), חיי התמלאו אור, אהבה, נצנצים והרבה צבע (בעיקר ורוד סלמון)... החלטתי, שאני חייבת לראות משהו שונה, כדי להשכיח מליבי את הציפורניים עם הנצנץ השקוף והידיים המהממות שלו (אני כבר לא מדברת על הליפגלוס ההורס).
קו||ועכשיו להמלצות:
Tokyo Tower, הסרט 2005 מדובר בסרט די ישן (יחסית) משנת 2005, בכיכובם של JUNICHI OKADA ומטסומוטו ג'ון ה- (להלן ג'חנון). הסיפור על שני חברי ילדות, טורו קוג'ימה (אוקאדה) וקוז'י (ג'חנון). הם באים מרקע שונה, אבל חולקים דבר משותף - אהבה לנשים בוגרות. אבל בזמן שקוז'י הוא פלייבוי חסר תקנה, שמנהל מערכות יחסים כפולות ומשולשות בו זמנית עם נשים בכל הגילאים, טורו הוא רומנטיקן חסר תקנה, שמאוהב נואשות באישה אחת בלבד. מבוסס על רומן של Kaori Ekuni . אני לא יכולה לשים לכם את הקליפ מיוטיוב, כיוון שהמממ.... לא חינוכי, אבל חפשו ביוטיוב בשם TOKYO TOWER. להלן כמה תמונות (ויש גם מצורפות למטה). אגב, עזבו את הקטעים ה- , הסרט מאוד מעניין ומקסים ושונה ואהבתי. באמת אהבתי......
ואז הייתי בהפסקה של תרגומים ותראפיה מהסרט שהתבטאה בעיקר בצפיה בקליפים של אראשי והורדה מאסיבית של כל הדיסקים שלהם...
עכשיו אני צופה בדרמה יפנית חדשה, שמבוססת על סיפור אמיתי - PRISONER בכיכובו של Tamayama Tetsuji, ההורס (הנה דוגמא): והנה עוד (כן... בהיית...כן..):
וזה כבר מהדרמה: טוב, מדובר בדרמה שמבוססת על סיפור אמיתי על בחור יפני, שנעצר על לא עוול בכפו בקמבודיה. בסרט, שונה המיקום למדינה דמיונית וצולם בתאילנד. הסיפור על קייגו איזאווה, שעוזב את הלימודים באוניברסיוה ונוסע לאי סראאיביה, כדי לפגוש סנפאי מהאוניברסיטה בשם יוזוריהארא (יוזו), שמנהל בית יתומים באי. יוזו מסתבך בצרה. בנסיון לעזור ליוזו, קייגו מסתבך עם החוק המקומי המושחת ונכלא על לא עוול בכפו ונידון במרמה ל-10 שנות מאסר בכלא המקומי ללא תקווה להמלט, כשברקע מזימות נדל"ן מסוכנות והחוק המקומי המושחת.
דעתי: ראיתי רק פרק אחד בינתיים. מאוד מעניין, מותח, משחק מצויין של כל השחקנים (מלבד כל עגולי העיניים)... אה, ושיזוקה המקסימה מחנה יורי דנגו שם. והנופים מהממים של תאילנד. רק... המממ... השביל של קייגו בשיער מעצבן אותי.
בתגובה ל: מה אני רואה? מאת: Junbi השניה של hana yori dango כי אני חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי וזה משגע אותי אז בבקשה ! : ]
בתגובה ל: מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הפרקים לעונה מאת: liniush יש שם קישור להורדה לפרקים של הדרמה... :-)
בתגובה ל: דרמות אונליין! מאת: spidi12345 מה קיווי רואה?.. יותר מדי לפי דעתי אבל יש מגמה בממלכת קיווי לראות דרמות ישר מהתנור החם אז ככה.. להלן הרשימה הנוכחית: Zeni Geba Mei-chan no Shitsuji Kami no Shizuku Akai Ito Love Shuffle VOICE
כולם הישר מעונת החורף היפנית.. אני אוהבת במיוחד את זנבי גאבה, מאי צ'אן, אקאי איטו... השאר אני צריכה להמשיך לראות כי הפסקתי באמצע הפרק... והדרמה של צביקי.. נו.. הוא מעלף אין ספק בכלל אבל היא מרדימה.. אבל אני אמשיך לראות! כמו שאמרתי סיימתי אתמול את "אימא בת 14" מאוד אהבתי... סיימתי את יוקן קלאב וגם מאוד אהבתי, היה מצחיק בטירוף! וג'ין היה... ג'ין...
בתגובה ל: דרמות אונליין! מאת: spidi12345 טוב אני חייבת להודות שהסדרה הזאת אחת המפגרות אבל ממכרת ברמות מטורפות OO" מה שכן עם כמה שאני אוהבת את היון ג'ונג (זה שמשחק את ג'יהו) התפקיד שלו שם כ"כ מעצבן אותי .. למרות שהוא לא שונה שם כ"כ מבמציאות גם במציאות הוא שקט כזה ומעצבן אבל יותר נסבל מהתפקיד בסדרה XD בפרק 12 הבחור החדש והחברה שלו מפוצצים את גו ג'וןפיו במכות והמסכן משפריץ דם לכל עבר .. וזה נראה כ"כ לא אמיתי ! כשראיתי את זה התפקעתי מצחוק XD
אתמול גם התחלתי לראות את rainbow romance זו סדרה עם 200 פרקים בערך כל פרק 20 דקות אם אני לא טועה והם מציגים את הבעיות של החיים בדרך מבדרת ואני חייבת להודות שהם עושים את זה מצויין XD אני בפרק 6 בנתיים כי זה די אתגר למצוא את כל הפרקים אבל זה שווה את זה (:
חוץ מזה אני תקועה בפרק 14 של east of eden שאני אמשיך לראות בהזדמנות .. בנתיים זו סדרה פשוט מדהימה ששוה כל רגע
בתגובה ל: Boys Before Flowers פרק 12 מאת: KAIYO C היפנית=] ואין מה לעשות לא משנה מה! כלומר..בקוראנית יש המון המון דברים מיוחדים שאין ביפנית והמון התרשמו..אבל מה? הכל לקוח מהטיוואנית!!! אני יודעת כל מה שיקרה! כל מה שלא הייה ביפנית לא סתם צץ...ג'רי עשה את זה בצורה מדהימה בטיוואנית! ג'רי ,מלך,נסיך של אמא=] אז ככה ששום דבר שם לא מפתיע אותי..ביצוע יפה אבל מהיר מדי..חברה שלי שמכורה לקוראנים יותר מיפנים אפילו אמרה שאם היא לא הייתה רואה את היפנית לפני זה היא לא הייתה מבינה כלום... סוג של. ושתדעי לך בנים שמשפריצים דם זה כזהה סקסי. אני זוכרת את ג'ון אהובי משפריץ דם (וכל מני מקרים אחרים שאני לא אספיילר למי שלא ראה)ואני כזה אומרת לעצמי"אחחח איך אני מתה עליו במצב של'אני חצי מת ,גוסס,חולה'" ואז הוא יצא בדרמהחדשה שבה הוא מגלם אדם הנכה...כזה ג'ון!
בתגובה ל: הקוראנית באמת מדהימה אבל אין דרמה בעולם שתגבור על מאת: Peachi אין צורך בהשוואה בכלל... היפנית היא המקור מאחר והיא נעשתה עפ"י המנגה... הם דווקא לא לקחו אותה לכיוון הלייב אקשן ושמרו על הסולידיות (עד כמה שיפנים יכולים) אבל זה לא היה יותר מדי מטורף יחסית ליפנית וקווי העלילה של האנימה נשמרו... בגירסא הטאיוונית ממה שראיתי היו תוספות להגברת הרומנטיקה ובקוריאנית יש שילוב של שני הניסיונות הקודמים... חנה יורי דנגו היא המנגה המצליחה ביותר באסיה לכן זה טבעי שכל ארץ תרצה לעשות לה גירסא משלה ואנחנו יכולים ליהנות מכל הגירסאות לחוד ולראות אותן כמו צדדים שונים של אותו סיפור ילדים שסיפרו לנו... אני לא רואה בכלל מקום להשוואה כי מדובר בסגנונות דרמות שונות.... כל עוד אנשים נהנים.. מה זה משנה מה היה קודם?...
בנימה אישית, אני לא מתכוונת לראות שום גירסא אחרת כי זיכרון חנה יורי דנגו היפני הוא אחד המתוקים שבליבי ואני לא מוכנה להרוס אותו עם שום גירסא אחרת-לא משנה עד כמה היא נהדרת...
מה שכן.. לא יעזור בית דין אין כמו השמות המקוריים... מאאאקיינוווו!!!
בתגובה ל: לפי דעתי... מאת: Kiwi85 מטאור גארדן הרבה יותר צמודה למנגה...ככה זה הטיוואנים תמיד נצמדים יותר למנגה. (חצי מהסדרות הטיוואניות מבוססות על מנגות הרי) מטאור גארדן זו הגרסא השניה שיש לחנה יורי דנגו! זה הולך ככה!: -אלף תשע מאות וכלום- הוציאו סרט יפני של חנה יורי ..זוועה..הם לבשו מכנס שיותר גבוה מהחזה שלהם וחולצה עם פסים בתוך המכנס מה שאומר שתאורתית כמעט ואין להם חולצה.(כן פעם זה כנראה הייה מכנס גבוה וחולצת אמף.."בטן" XD) -אחרי זה מטאור גארדן עם ג'רי כפרות עליו והכונפה שנועדה למות. -וכמובן חנה יורי*_*(כולל 2 עונות+סרט) -חנה יורי הקוראני=] -עכשיו יוצאות במקביל או שאני לא יודעת מי קודם.. חנה יורי הפיליפינית וחנה יורי מ:Mainland ..אבל הבנתי שלא רוצים להוציא אותה לפועל בגלל הקאסט הגרוע...כי נראה לכם שאיזה קוף יתחרה בג'רי פחחחחחחחחחחחח הרשו לי לגחח בקול רם. טעות שלי זה לא סינים זה תחת .
וכן חרשתי על כל הגרסאות... אמור להיות כאן משהו בין 2 העונות של מטאור גארדן אבל אני עיפה מדי. מחר מבחן במתמטיקה:S
בתגובה ל: הקוראנית באמת מדהימה אבל אין דרמה בעולם שתגבור על מאת: Peachi ואולי גם הטיוואנית אבל אני מבינה מצויין מה קורה בליי לראות אותם לפני ותכננתי לראות את אחת מהן אבל אז איך שאני מכירה את עצמי הייתי משתעממת XD ואני גם לא סובלת יפנית סינית עוד איכשהו נסבל אבל אני לא מבינה מילה אז זה יותר משגע חחחחח ומשום מה אני אוהבת לראות הרבה דם בקליפים של FTI חח XD בכל מקרה אני די נהנת מהקוריאנית אז לא נורא (:
בתגובה ל: דרמות אונליין! מאת: spidi12345
לפני שבוע יצא הריימיק האמריקאי (והנחות בוודאי) של הסרט הקוריאני המצליח "סיפור על שתי אחיות". הסרט שבר קופות בקוריאה ובאסיה והיה אחד מסרטי האימה המדוברים ביותר והפופולארים ביותר ברשת... מכיוון שאני פריקית של סרטי אימה וראיתי כמעט כל סרט אימה אפשרי לא יכולתי לוותר על הצפייה במקור לפני השחיטה האמריקאית שבטח עשו לו אז לקחתי את חברה שלי וישבנו לראות... יש הבדלים נורא בולטים בין הפקת סרט במזרח לבין המערב.. קודם כל ... יש למלוכסנים יםםםם זמן.. הם נורא נורא איטיים, יש במהלך הסרט כל כך הרבה רגעים של שקט.. והם נורא נורא ארוכים! אני חייבת להודות שזה תורם לאווירה המצמררת אבל לפעמים הצופה המערבי מרגיש קצת חוסר סבלנות כי הסקרנות מתגברת והמצלמה לא זזה... אז הסיפור בבסיסו הוא על שתי אחיות, סו איון וסו מי שעוברות לגור בבית עם אבא שלהן והאימא החורגת החדשה שלהן יש איזשהו סוד בעבר של המשפחה ומשהו בבית הזה לא בסדר. אי אפשר להחליט מי המטורף, האימא, סו מי או סו איון.. כך או כך הולך שם בלאגן... חוץ מזה, אין לי מושג מה פשר העלילה, אני חייבת להודות שהסיפור בסופו של דבר לא היה כזה משמעותי ועמוק... התעלומה הגדולה נפתרת רק בסופו של הסרט ואנחנו מקבלים רק רמזים קטנטנים לאורכו, הקטעים המפחידים, הם אכן מפחידים, בייחוד בגלל שהקוריאנים ובכלל כל עמי אסיה נורא טובים ביצירת גופות זוחלות עם שיער ארוך ושחור שפשוט יכולות לחרפן את הבן אדם! אה.. והדם בכל מקום גם היה חביב... מאוד גרפי... אני מרוצה לפחות שלא יצאתי מתוסכלת מהצפייה כי באמת חששתי שזה מסוג הסרטים שמשאירים אותך תוהה מה לעזאזל ראית עכשיו שעתיים אבל הבעיה אכן נפתרת למרות שבאופן מאוד מאוד... לא ברור... אני אצפה בגירסא האמריקאית, בה יש כמובן תוספות של עירום וסקס כי איך אפשר בלי? אבל בכלליות הסרט מומלץ לאוהבי האימה... ולבעלי הסבלנות מברזל...
והנה הטריילר עם כתוביות באנגלית.. שבעצם מאגד בתוכו את כל הקטעים המפחידים שהיו (כמעט.. עדיין הגופה המהלכת הייתה מגניבה גם) בין לבין היו בעיקר שתיקות וקטעים לא מובנים (אה.. גם סצינת ארוחת הערב הייתה מגניבה)
צפייה נעימה!!!! אין כמו סרטי אימה!!!
תוקן על ידי Kiwi85 16/2/2009 13:55
בתגובה ל: A Tale of Two Sisters -2003 מאת: Kiwi85 אחרי שראיתי האגדה של היאנג דאן שזה סדרה בת 2 פרקים שהיא מין פארודיה כזאת שאפשר למצוא בה הרבה קטעים מסרטים קוריאנים מצליחים אבל גם יש לה עלילה משלה בהחלט מקסים אז בלי לסטות מהנושא באותה סדרה הביאו שתי בנות עם שער שחור ארוך ושמלות לבנות אנלא סגורה אם היה עלייהן דם XD והן רדפו את המלך וכאלה משום מה אחרי זה היה לי דחף עז לראות את הסרט הזה וכמובן לא הייתה לי הרגשה של 'למה אני רואה את זה?!' כמו שהיה לי עם beautiful אבל איכשהו קצת התאכזבתי חשבתי שאסייאתים יותר טובים בלהפחיד כי יש להם סרטים שרק מלראות את התמונה אפשר להשתין מהפחד .. הייתי מגדירה את זה יותר כפחד שמישהו מתגנב מאחורייך ועושה 'בווו!!' XD מאשר פחד של סרט אימה למשל שראיתי המסור כמעט השתנתי במכנסיים אז יש הרבה הבדל .. אבל מצד שני אני בטוחה שהאמריקאי הרבה יותר גרוע אז לא נורא XD בכל מקרה לחובבות האימה בינכן יש את האתר הזה שהוא מלא בסרטי אימה asian-horror-movies.com נדמה לי שאני אשאר עם סיפורי האהבה הדביקים והטרגדיות לבנתיים
בתגובה ל: האמת לא כל כך הפחיד אותי מאת: KAIYO C קפצתי בעיקר רק בקטעים כמו שאמרת שהיה שקט שקט שקט שקט שקט ואז... בו! אין מה להשוות.. המסור סרט גאוני! זה סרט שלא עוזב אותך איזה כמה שעות (ימים) אחרי שאתה רואה אותו ובסוף הסרט ישבתי ופשוט התלהבתי מכמה גאוני התסריט!!! כמובן שחלה התדרדרות עם המסור 2,3,4,10000 אבל אין כמו הראשון.. חווית צפייה מדהימה! תודה על האתר.. אני בהחלט חובבת אימה!
בתגובה ל: גם אותי לא ממש... מאת: Kiwi85 שאני לא מפחדת משום סרט, ואני רוצה לפחד באמת... זה בעיה אצלי.. לכן חברותי הפחדניות אוהבות לראות סרט איתי... ואני אפילו לא יודעת למה..
אני חייבת לראות סרט טוב, שירעיד לי את הנשמה מרוב פחד לכמה לילות!!! האם יש למישהו המלצה??? הכל יתקבל בברכה..
דאמט!! אפילו המסור לא הפחיד אותי!! המסור!!!! אבל זה סרט מעולההההה אז אם יש המלצות לסרטים באמת אבל באמת מפחידים, אני אשמח!!! תודה, ולילה טוב!!!
בתגובה ל: אוייי אני חולת סרטי אימה אבל הבעיה היא.. מאת: assiaholic היום כבר לא עושים לצערי סרטי אימה שיכולים ממש "להפחיד"... הטרנד החם כמובן בשנים האחרונות זה לקחת סרטי אימה מאסיה- לכניס אותם לבלנדר, להוסיף לפחות 20 סצינות סקס ובחורות שחייבות להתרוצץ ערומות לפני שהן נרצחות ו-וואלה! מפחיד.... אז זהו שלא... פעם ידעו להפחיד... את בטח חובבת אימה אבל אם לא יצא לך לראות איזשהי קלאסיקה אני ממליצה בחום על:
המקור כמובן-כל החידושים נוראיים.
אחד האהובים עליי או כן.. החלומות שרדפו אותי כשהייתי קטנה על הליצן הארור...
ג'קי בוי... אחח.. איזה סרט
כל סרטי פרדי המקוריים.. למרות שבדיעבד היום הם מצחיקים אותי לאללה אבל עדיין השיר המצמרר הזה של פרדי עדיין רודף אותי
המקורי המקורי!! אימא... לא רוצה בובות!!! הברביות שלי ירצחו אותי בלילההההה!!!!
בשביל סצינת הנשף המדוברת... מדהים...
ועוד ועוד ועוד ועוד... ראיתי כל כך הרבה סרטי אימה בחיי אבל הקלאסיקות לעולם יהיו הטובות ביותר!
בתגובה ל: A Tale of Two Sisters -2003 מאת: Kiwi85 היא שיחקה בסרט אינוסט סטפס משו כזה.. סרט קוראני. חמודה ..לא משו XD(השקחנית השחקן מאוד מאוד חמודדד)