מה רואים? פורסם לפני
4228 ימים
מאת Kiwi85
סה"כ תגובות: 28
תגובה אחרונה לפני: 4223 ימים
אוף... כמה זמן לא עשינו את זה אה???.. טוב מבחינתי זה כי לא ראיתי כלום...XDDDD האמת שראיתי אבל לא היה לי כוח לחפור... למה עכשיו יש? כי תקופת מבחנים התחילה ויחד איתה תלווה אותי דרמה שתקל את כאבי בלילות כשהלימודים יסתיימו... אז אני יודעת שנצנץ חולה על הדרמה הזאת והיא בטוחה שראיתי אותה מזמן אבל לא... רק עכשיו התחלתי... אני רואה את הדרמה summer snow .. כבר 3 פרקים ליתר דיוק והיא באמת דרמה נהדרדת!!!.. קודם כל יש לנו את Domoto Tsuyoshi בתפקיד הראשי שמי שלא מכיר זה אחד מצמד הקינקי קידס.. פה הוא צעיר ומסוקס.. טוב מסוקס לא כל כך אבל הוא אחת הדמויות הכי חמודות שיצא לי לראות! הראשית היא אחת המתוקות ובחורה די עסוקה, הצצתי לה ברזומה והיא עבדה באיזה מילארד דרמות שהאחרונה בהן היא המיסטר בריין של קובי יקיר הפורום... Hirosue Ryoko שמה... טוב הדובדבן שעל הקצפת פה זה כמובן אוגורי הקטנטן שבטח היה פה בן איזה 16-17 לא יותר והוא משחק נהדר נער עם ליקוי שמיעה ודיבור.. פשוט מדהים!... וההפתעה של הדרמה הוא לא אחר מאשר טסובאסה החצי השני של טאקי שנראה לי בן 15 כאן...XDDD אבל הוא כל כך חמודדדדדד..... הדרמה, לפי מה שאני מבינה עד כה מגוללת את הסיפור של המשפחה שבראשה עומד האח הגדול נאטסו (דומוטו). האבא והאימא מתו והוא נשאר להשגיח על האחים שלו. הוא פוגש בבחורה חמודה שעובדת בבנק והם כנראה מתאהבים.. לא יודעת, הם איטיים ואני רק בפרק 3...XDDDD אבל מה שמיוחד בדרמה עד כה ממה שאני מבינה היא שעוסקת בכל מיני נושאים, יש פה מגוון עלילות ולא מתמקדים רק בנושא אחד ספציפי... ושוב, אני רק בפרק 3! הסיבה האמיתית שאני כותבת את זה כי הייתי חייבת לצחוק עם מישהו על השיר סיום הזה.. הפרקים לפעמים נגמרים בכזאת דרמה ופתאום יש בסוף שיר מקפיץ ושמח בזמן שכולם בוכים בסוף ועצובים... וזה פשוט....XDDDDDDD יפני!!! בקיצר תתארו לכם את השיר הזה מתחיל להתנגן ברגע קורע לב!
אני מאוד נהנית בינתיים, היא מצחיקה, מרגשת, דרמטית ומעניינת ביותר... מומלץ בחום!!!...
אוף... כמה זמן לא עשינו את זה אה???.. טוב מבחינתי זה כי לא ראיתי כלום...XDDDD האמת שראיתי אבל לא היה לי כוח לחפור... למה עכשיו יש? כי תקופת מבחנים התחילה ויחד איתה תלווה אותי דרמה שתקל את כאבי בלילות כשהלימודים יסתיימו... אז אני יודעת שנצנץ חולה על הדרמה הזאת והיא בטוחה שראיתי אותה מזמן אבל לא... רק עכשיו התחלתי... אני רואה את הדרמה summer snow .. כבר 3 פרקים ליתר דיוק והיא באמת דרמה נהדרדת!!!.. קודם כל יש לנו את Domoto Tsuyoshi בתפקיד הראשי שמי שלא מכיר זה אחד מצמד הקינקי קידס.. פה הוא צעיר ומסוקס.. טוב מסוקס לא כל כך אבל הוא אחת הדמויות הכי חמודות שיצא לי לראות! הראשית היא אחת המתוקות ובחורה די עסוקה, הצצתי לה ברזומה והיא עבדה באיזה מילארד דרמות שהאחרונה בהן היא המיסטר בריין של קובי יקיר הפורום... Hirosue Ryoko שמה... טוב הדובדבן שעל הקצפת פה זה כמובן אוגורי הקטנטן שבטח היה פה בן איזה 16-17 לא יותר והוא משחק נהדר נער עם ליקוי שמיעה ודיבור.. פשוט מדהים!... וההפתעה של הדרמה הוא לא אחר מאשר טסובאסה החצי השני של טאקי שנראה לי בן 15 כאן...XDDD אבל הוא כל כך חמודדדדדד..... הדרמה, לפי מה שאני מבינה עד כה מגוללת את הסיפור של המשפחה שבראשה עומד האח הגדול נאטסו (דומוטו). האבא והאימא מתו והוא נשאר להשגיח על האחים שלו. הוא פוגש בבחורה חמודה שעובדת בבנק והם כנראה מתאהבים.. לא יודעת, הם איטיים ואני רק בפרק 3...XDDDD אבל מה שמיוחד בדרמה עד כה ממה שאני מבינה היא שעוסקת בכל מיני נושאים, יש פה מגוון עלילות ולא מתמקדים רק בנושא אחד ספציפי... ושוב, אני רק בפרק 3! הסיבה האמיתית שאני כותבת את זה כי הייתי חייבת לצחוק עם מישהו על השיר סיום הזה.. הפרקים לפעמים נגמרים בכזאת דרמה ופתאום יש בסוף שיר מקפיץ ושמח בזמן שכולם בוכים בסוף ועצובים... וזה פשוט....XDDDDDDD יפני!!! בקיצר תתארו לכם את השיר הזה מתחיל להתנגן ברגע קורע לב!
אני מאוד נהנית בינתיים, היא מצחיקה, מרגשת, דרמטית ומעניינת ביותר... מומלץ בחום!!!...
Dont mess with the Kiwi סובלת מג'אפאניקה קשה ביותר.. תזהרו! זה מידבק!
בתגובה ל: מה רואים? מאת: Kiwi85 טוב נו עדיף מאוחר מלעולם לא.. בהחלט אחת הדרמות הטובות אני מקווה שאת מודעת לעובדה שאני מדרגת אותה אחרי ליטר בטרגדיות שלה כן?
אפילו צרבתי אותה למורה שלי לספרות.. סתם כי ניצלתי את נושא השיעור "מה עושים בשביל אהבה" מקווה שהיא חושבת על לראות אותה מתישהו
והיי! היית צריכה לציין שאני מחזיקה בטסושימוטו דובוני המוכשר.. וגם בחצי מצובי המושלם הזה! הוא חצי שלי הלו!!!! וחכי חכי.. הוא וצ'יקה הנפקנית הזו.. אני מניחה שכבר ראית מה הם עשו
ושון-שון.. אחד השחקנים האהובים עליי ואחד המוכשרים ביותר שאני מכירה - אני הייתי נותנת לו פרס על המשחק שלו שם! הוא סחט ממני דמעות המושלם הקטן הזה! במיוחד בקטע של המשחקי וידאו, את כבר תראי.. שבר לי את הלב
סדרה מרגשת ושוברת לבבות ברמות קשות! רוצו לראות כל הבעלי חסך שלא ראו אותה עדיין!
והנה לכן בנות יקרות הרכש שלי.. אני מחזיקה באיכותיים!
טוב אני צריכה לאזן את זה עם טסובאסון והפאסון אז
טוב זה הכי קרוב שיכולתי להגיע למהודאקי
בתגובה ל: אוהוהווו בוקר טוב לך אליהו קיווי! מאת: Natznatz אני ראיתי היטב את מי שסיפחת היטב אז אם עוד פעם אחת אשמע בדיחת גיל חצי הקינקי ייגזל ממך הבנת???
ל-נ-צ-ח
לא ידעתי שפלשת לשנות השבעים פיצקית בי קרפול כי מעכשיו את בשטח של הגדולים
בתגובה ל: גברת פינקי דינקי דו מאת: lulinka ואת לא תקחי ממני את החצי קינקי שלי לעולם לא אני הייתי הראשונה שחשבה על לספח לי אותו ואף אחת כאן לא זזה כדי לעשות את הצעד האמיץ שבגידול גבר יפני בן 30 עם בעיית שפם עיראקי משו קלה
בתגובה ל: מה רואים? מאת: Kiwi85 תאמינו או לא, עשיתי הפסקה קצרצרה מהדרמות היפניות וכרגע אני רואה דרמה טיואנית מ-ד-ה-י-מ-ה שנקראת MARS.
האן שי-לו היא בחורה ביישנית שלומדת באותו הקולג' של שן לינג, בחור פופולארי ופליי בוי. הם נפגשים במקרה בפארק כשלינג מבקש ממנה הנחיות לבית חולים כי הוא רוצה לבקר חבר שנפגע מתחרות אופנועים. שי-לו מציירת לו מפה בלי לדעת שמאחורי המפה שציירה יש את אחד הרישומים שלה, והיא בורחת לפני שהוא יכול להודות לה. ואז הוא שם לב לרישום שלה של אמא המאמצת תינוק לחיקה וזה נוגע לליבו. בקולג' שי-לו מוטרדת מינית על ידי מורה ולינג מציל אותה ובמהרה הם מתחילים לבב אחד את השניה. אבל לכל אחד מהם יש סוד מהעבר...
ממליצה בחום!!! פסקול מהמם!! ואחלה קאסט! 3333>
'כל עוד את אומרת את זה, זה לא משנה כמה לאט את מדברת, אני עדיין אקשיב.... אם את רוצה ללכת, לא משנה כמה לאט זה יהיה, אני אלך איתך...דברים לא יוכלו להיות כפי שהיו קודם, אבל יש איזשהוא רגש שקושר אותנו יחד. אני לא חושב שאנחנו חיים בעולמות שונים... אני אוהב אותך.... אולי.... אני אוהב אותך אולי. כנראה.' [ליטר של דמעות]
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: טוב אז אני מאת: spidi12345 הם יגלו שהם אחים..
בני דודים...
הוא אבא שלה ... או שהיא הבייביסיטר של אחותו הצולעת לא?
ואז אחד מהם יגסוס ממחלה ואז הם יתחתנו בעשרים סופים שונים בכל מיני וראיציות כי הם לא יפנים אז הן לא באמת מתים
ואת כל זה ילווה פסקול של מוזיקת משוריות והכל יישמע כמו דיבוב לסרט של ברוס לי לא?
אוף יש אותה מדובבת איכשהו ליפנית או אפילו קוריאנית?? אני פשוט לא מסוגלת לשמוע מנדרינית או קטונזית
או שזה פשוט האלרגיה שלי לכל דבר שדומה לדברים שהוכרחתי לעשות בעבר כמו לראות סדרות מטופשות שהורסות סדרות שמשאירות טעם טוב בפה;-)?
בתגובה ל: שושקה אל תגידי לי מאת: lulinka לולוש את חייבת לראות XD עשיתי את זה על הפיק שלי
'כל עוד את אומרת את זה, זה לא משנה כמה לאט את מדברת, אני עדיין אקשיב.... אם את רוצה ללכת, לא משנה כמה לאט זה יהיה, אני אלך איתך...דברים לא יוכלו להיות כפי שהיו קודם, אבל יש איזשהוא רגש שקושר אותנו יחד. אני לא חושב שאנחנו חיים בעולמות שונים... אני אוהב אותך.... אולי.... אני אוהב אותך אולי. כנראה.' [ליטר של דמעות]
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: לולוש עשיתי וידאוקליפ לריופי!!! מאת: spidi12345 חחחחחחחחחחחח בדרנית בחיי
יצא מהמם האמת ולא אני לא מתכוונת לקרוא את הפיק עדיין יא מרושעת
בתגובה ל: ראיתי ראיתי יא אללה של העולם XD מאת: lulinka יום יבוא ואני אהיה מוכשרת בוידאו כמו קיוי... זו השאיפה שלי
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: טוב אז אני מאת: spidi12345 (לא שראיתי הרבה יפניות..) ועברתי לראות טיואנית (devil beside you) מה שכן, נורא התלהבתי והשפה מעלפת בעיניי!!!
אז מעולה! יש לי המלצה לעוד טיואנית , מקווה שהיא טובה... ראית אולי עוד דרמות טובות מהמגזר..?
בתגובה ל: גמני לרגע נטשתי את הקוריאניות והיפניות, מאת: assiaholic הרשי לי להתעלף למראהו של מייק אה. אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: גמני לרגע נטשתי את הקוריאניות והיפניות, מאת: assiaholic קודם כל יש את it started with a kiss- דרמה מקסימה! hana kimi taiwan- לרגע אין מה להשוות לגירסה היפנית, אבל בהחלט חביב ושווה צפייה. romantic princess- דרמה ממש מקסימה עם קאסט נחמד ביותר. הראשי מעלף ויש לי המלצה מה לא כדי לך לראות... אחרי "השטן שלצידך" את פשוט תהיי בעננים, ברצינות זו דרמה מצויינת. ושני השחקנים הראשיים שיחקו בעוד דרמה שנקריאת WHY WHY LOVE. מה שלא תעשי אל תראי את הדרמה המזעזעת הזאת! פשוט לקחו את שטן וחיקו את הכל!! הבדיחות עלובות ואפילו מייק הא המהמם לא הצליח לגרום לי לראות את הדרמה הזאת עד הסוף
מה שכן, יש סרט טיאוני שהוא חובה!!! קוראים לו eternal summer והוא גרף פרסים רבים... הוא בהחלט הסרט האהוב עלי חובה לצפייה!!
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: בטח בטח! מאת: spidi12345 שכחת לציין שזה סרט BL...לא כולם לוקחים את זה כדבר חיובי שושקה....את יודעת... בכל אופן, באמת סרט מקסים ומרגש.. בלי קשר לשפה הנוראית ומנקבת האוזניים... אני חולקת עלייך בעניין it started with a kiss.. ובכלל חולקת על כל דבר שקשור לזוג המזוויע הזה של אריאל ומה שמו הצנונית... שני מעצבנים... כאילו לא מספיק השפה מעצבנת אז עוד לשים את שני אלה ביחד.. ועוד אחרי שראיתי את הדרמה שלה עם מייק.. ההזוייה ההיא עם השלושה סופים בכלל אני לא סובלת אותה...
אה.. ואת לא יכולה לענות לי ככה ש...
בתגובה ל: כן שושקה.. רק חבל ש... מאת: Kiwi85
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: בטח בטח! מאת: spidi12345 כבר הורדתי פרקים של הדרמה שציינת "MARS" הורדתי אותה בVEHO והאיכות שם על הפנים, שלא לדבר שהתרגום נמצא למעלה..
בקשר לדרמה WHY WHY LOVE, זה עם שני הראשיים של DEVIL? אני מתה על מייק הא.. התאהבתי בו עקב הדרמה הזאת, ואני עוד יותר רוצה לראות דרמות שלו..
סתם שאלה שלא קשורה לטייואניות, את יודעת אולי איפה אני יכולה להוריד את התרגום לספיישל של ZETTAI KARESHI? הספיישל מחכה לי כבר מהרגע שהוא יצא ואני עדיין לא מצאתי לו תרגום..
אניוי, תודה על ההמלצות!
בתגובה ל: תודה!! מאת: assiaholic אל תדאגי התירגום למעלה ייפסק אחרי הפרק השני
WHY WHY פשוט דרמה נוראית... אם את רוצה לראות דרמה מדהימה של מייק אה את חייבת לראות את EXPRESS BOY... אחחח הוא משחק שם עבריין קשוח עם קעקועים והכל, סקסי ברמות
אם לא מצאת ב VEOH את הספיישל של זטיי אני ממליצה לראות אונליין... זה מה שאני עשיתי ואם מדברים על הספיישל, אז אני ממש התאכזבתי ממנו אבל נדבר על זה אחרי שתראי
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: חחח מאת: spidi12345 מויייייייייייי סקסי!! רואה רואה! בכלל, עכשיו הולכת להוריד!! כבר ציינתי מאוהבת????
בקשר לזטיי, מה, נייטו לא סיפק את הסחורה?? איך זה קרה??? איי נייטו...
אני שונאת לראות און ליין- זה לא נוח בכלל.. אני אנסה להוריד שוב, אם זה לא ייצא לי אין לי ברירה אחרת...
טוב, תודה בכל אופן- שוב!!
בתגובה ל: מה רואים? מאת: Kiwi85 זה מעניין.................
*חוזר לחור שלי*
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: ליקווי שמיעה ודיבור? מאת: nirdelanoche אבל זה לא הנושא המרכזי של הדרמה למרות שכפי שאמרתי אין לה ממש נושא מרכזי... אבל בחיים שלי לא ראיתי את שון משחק כזה תפקיד-שלא לדבר על תפקיד שבו הוא מדבר יותר משתי שורות ברצף אז זה בהחלט מפתיע...
בתגובה ל: הוא משחק ממש טוב.. מאת: Kiwi85 אם את רוצה כמובן. אני לא מבקש כלום. פשוט אני מאוד מתחבר לדמויות שהם מוגבלים (ולא מוגבלים בדברים אחרים. נגיד, אהבה, למשל...)
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: אז תהיי מוכנה לשקול תרגום של זה למעני? מאת: nirdelanoche אבל האמת שעכשיו אני בתקופה שבה אני מתנזרת מתרגומים... לשים את המבחנים בצד (עד ה-14 ליולי לפחות) אני חושבת שאני אקח חופשה קצרה מהתרגומים כי הם באמת גוזלים לי הרבה זמן ויש לי כל כך הרבה לעשות.. מצד שני אני מאוד מרוצה שסיימתי לתרגם את כל הפרוייקטים שהיו בעייני "חובה" ואני מאוד גאה בעובדה שיש לנו מאגר נאה של כתוביות איכותיות בעברית לדרמות מאוד טובות... בנוגע לדרמה הזאת, היא בהחלט ראויה לתרגום והיא תכנס לרשימה כשאני אחזור לעניין...
בתגובה ל: לשקול אני תמיד מוכנה... מאת: Kiwi85 על אף הכישלון שלי בתרגום סדרות שמתבטא בעיקר בפזרנות יתר ובבזבוזי זמן כאלה ואחרים.. מתנדבת לסייע כי זו דרמת חובה
בתגובה ל: מה רואים? מאת: Kiwi85 אנימה מתוקה מאין כמוה... התחלתי לראות אותה בזכות שאלה בפורום מוזיקה יפנית בתפוז (שאגב די פלשנו אליו אני ולולוש בגלל פופקורן-אני צריכה לפרסם את עצמי איכשהו!) בכל אופן היא כל כך מתוקה ומקסימה שהייתי חייבת לכתוב עליה... מסתבר שהיא שודרה כבר בערוץ הילדים אז אולי כבר יצא לחלק מכם לראות אותה אבל למי שלא באמת רוצו לראות! העלילה (כפי שויקי מספרת) היא: (ספויילרים קלים לפרקים הראשונים): חייה של טורו הונדה, ילדה יפנית רגילה הגרה בטוקיו, משתנים כאשר אמה נפטרה בתאונת דרכים מצערת. מאז, טורו חיה באוהל. היא אמורה לעבור לביתו של סבה כאשר השיפוצים בביתו ייגמרו. אף אחד, אפילו חברותיה הטובות לא יודעות על מגוריה באוהל. יום אחד, בזמן הליכתה לבית הספר, מצאה את עצמה טורו עומדת בפתח בית. בפתח הבית מונחים פסלונים של 12 החיות מגלגל המזלות הסיני. טורו מגלה ש"נסיך" הכתה, יוקי סומה, גר שם עם דודו, שיגורה סומה. לאחר שגילו יוקי ודודו כי טורו גרה באוהל, הזמינו אותה לביתם. לפתע צץ ילד מוזר והחל להתקוטט עם יוקי. לאחר מכן מתגלה כי זהו יריבו המושבע של יוקי, קיו סומה. בעוד ניסתה טורו להפריד בין השניים, חיבקה בטעות את קיו. לפתע, קיו הפך לחתול. בעוד היא נופלת, התחככה גם עם יוקי ושיגורה וגם הם הפכו לחיות – עכבר וכלב. מסתבר, שעל משפחת סומה רובצת קללה, הגורמת לבני המשפחה להפוך לבעלי חיים מלוח השנה הסיני כשבני המין השני מחבקים אותם, או כשהם נחלשים. במהלך הסדרה, פוגשת טורו בני משפחה נוספים [עליהם ניתן לקרוא בפסקה דמויות]. טורו עומדת בבעיה קשה – אקיטו סומה, ראש המשפחה, נחוש בדעתו לגרום לטורו להצטער על היום בו גילתה את סודה של משפחת סומה.
מערכת היחסים בין קיו ליוקי היא אחת המצחיקות שיצא לי לראות... אני עוד לא יודעת בעד מי אני בקטע הרומנטי כי שניהם ממש חמודים אבל קשה לבחור בין קיו האנרגטי ומלא החיים לבין יוקי הרגוע והרומנטי... הונדה בעיקרון בעצמה כל כולה "קאוואי" אחד גדול ונו טוב... זה מה שמושך את הגברים היפנים אבל בחיי לפעמים מתחשק להעיף לה איזה כאפה כזאת טובה שתפסיק לחייך כל הזמן...XDDDD וכמובן אי אפשר לשכוח את שיגורה,איזה דמות מצחיקה בחיי... ולחלוטין מייצג את הפדופיל היפני שמתרגש בכל פעם שהוא רואה ילדה במדי בית ספר....XDDD פשוט ענק!!! אני ממש נהנית ממנה, היא מצחיקה ורומנטית ומעניינת.. אין מצב שיוכלו להפוך אותה לדרמה אלא אם כן יחליטו לעשות הכל באפקטים אבל אני מעדיפה שלא כי היא מקסימה כמו שהיא... השיר פתיחה הוא אחד הדברים היותר מתוקים שיצא לי לשמוע:
עכשיו כמה דברים מעניינים שלמדתי בעקבות הצפייה: אגדת לוח השנה הסיני אגדה שצויינה כמה פעמים באנימה זו היא אגדת לוח השנה הסיני. אגדה זו מספרת שאלוהים ארגן נשף גדול והזמין אליה 13 בעלי חיים - הדרקון, הסוס, הנמר, החזיר, התרנגול, השור, הארנב, הכבש, הנחש, הכלב, הקוף העכבר והחתול. העכבר רימה את החתול ואמר לו שהנשף יתקיים יום אחרי התאריך האמיתי, ולכן החתול לא בא לנשף. אלוהים כעס על החתול ונידה אותו מלוח השנה הסיני. את האגדה הזו מציגים בפרוטס באסקט בתור אגדה אותה מספרת לטורו אמא שלה, ומאז ששמעה אותה אוהדת טורו את החתול.
ומקור השם שלא היה ברור לי-ספויילר-סמנו כדי לגלות:
בילדותה של טורו, שחקו הילדים במשחק בשם "סל פירות", בו מחלקים לכל ילד כינוי כמו: תפוח, תפוז... (פרי) וכשקוראים בשם הפרי עליו לקום מן הכיסא ולהצטרף למשחק התופסת.למרות שהייתה חמודה וטובת לב טורו לא הייתה ילדה מקובלת,לכן הילדים נתנו לה את הכינוי "אוניגירי" (מאכל יפני - כדור אורז). צחקו עליה - שכן כדור אורז אף פעם לא יוכל להיות פרי.היא חשבה שאוניגירי הוא מאכל טעים מאוד ולכן נותרה שמחה ולא הבינה מה בעצם קרה, בסופו של דבר לא קראו לה אף פעם להצטרף אל המשחק- ולכן היא נשארה לבדה על הכיסא. בהמשך הסדרה רואים איך הסיפור נשאר בעלילה, כך שבזמן שטורו מתחילה להרגיש אהודה יותר ויותר, בדיומונה היא מדמיינת איך קוראים לה הילדים מילדותה להצטרף אל המשחק.
יש את האנימה בדיבוב לאנגלית, למרות שאני מעדיפה לראות את המקור, אבל זה בהחלט משעשע לראות את המקבילה האמריקאית-זה פשוט לא זה!!!...XDDDD וכל הפרקים זמינים לצפייה אונליין -MY SPACE VIDEO או כאן----> http://www.animeshippuuden.com/category/fruit-basket/ (פרק 2 לא עובד, אז אותו תראו במי ספייס.. כל השאר בינתיים עובדים לי נהדר-אני בפרק 13)
לסיום, תראו!!! זה פשוט מתוק, מקסים וכיף!! אני כפי שאתם שמים לב ממשיכה בתהליך הרגרסיה שלי-התחלתי בדרמות, עברתי לקריאת מנגות והנה אני רואה אנימות...
בתגובה ל: Fruits Basket מאת: Kiwi85 באמת מקסימה, וקצרה ביותר! הייתה לי מזה הידלקות על יוקי XDDD מה זאת אומרת במי לבחור?! ברור שביוקי! הוא כזה נסיך וקיו סתם עיצבן אותי
NISHIKIDO RYO
בתגובה ל: אוי האנימה הראשונה שראיתי!! מאת: spidi12345 אבל חביבה, לא יותר מזה המדובבת של טורו דיבבה גם את יוקי קרוס מוומפאייר נייט
אהבתי את מומיג'י הוא מסוג הדמויות הבלונדיניות החמודות האלה שמתנהגות באופן חמוד / נרקיסיסטים.. פשוט הבלונדינים, בקיצור!
כמו כל אלה:
איידו האנאבוסה מוומפאייר נייט
מומיג'י מפורובה
טאמאקי מאורן היי סקול הוסט קלאב {שאני עוד צריכה לראות! אני חושבת שזה דיי בסגנון האנה קימי עם בת מחופשת לבן...}
והבלונדיני והנרקיסיסט המושלם מכולם הוא פשוט חיקוי מושלם של הטי-פוס מהאנימות
בתגובה ל: בהחלט שודרה כאן.. מאת: Natznatz מומויג'י מושלם!!! כמה צחקתי בפרק שהם נסעו לאונסן והוא התחיל לשיר איתה את השיר הזה שהוא בא מההרים וכל הלטאות והזוחלים מחכים לו...XDDDD ובכלל כשהונדה גילתה שהוא רק צעיר ממנה בשנה... הורס! אבל אני בדיוק ראיתי את הפרק שאימא שלו לא זוכרת אותו וזה היה פשוט שובר לב.... כל כך עצוב!!!! זה בדיוק מה שהייתי צריכה בין פרק לפרק בלימודי לתקשורת שיווקית...XDDDD אויש אני צריכה לחזור ללמודדדדדדד.............
בתגובה ל: אוי האנימה הראשונה שראיתי!! מאת: spidi12345 הוא הטיפוס שאני חולה עליו.. המניאק הרגיש שבתוך תוכו יודע באמת איך צריך לאהוב... אני מקווה זאת אומרת כי אני רק באמצע...XDDD יוקי מדהים, באמת שכן, אבל הם ציירו אותו יותר מדי כמו בת... למרות שבקטע (ספוייילרררררררררררררררררר)
שהם נסעו לאונסן והוא נתן לה במתנה סרט וליטף אותה זה היה כל כך קאווווואאאאיייי.... וליבי החסיר פעימה...XDDDDD אני באמת לא יודעת אם מי אני רוצה שהיא תהיה... אבל אני יודעת מה צריך שיהיהXDDDDD קיו צריך להיות עם יוקי וזהו!!! יחסי שנאה-אהבה.... אויש... אני לא מאמינה שאני רואה משהו מצויר וזה לא יאוי....XDDDDD לאן הדרדרתי?.. אבל אני כל כך נהנית מזה.. זה מתוקקקק......