עוזי לנדאו עבר לישראל ביתנו
|
|
עוזי לנדאו עבר לישראל ביתנו
פורסם לפני
4451 ימים
מאת דווידו
סה"כ תגובות: 15
תגובה אחרונה לפני: 4448 ימים
יוצב במקום השני אחרי ליברמן עכשיו יש ענור מי להצביע
|
|
|
|
יוצב במקום השני אחרי ליברמן עכשיו יש ענור מי להצביע
|
|
בתגובה ל: עוזי לנדאו עבר לישראל ביתנו מאת: דווידוכאןניתן להגיב בבלוג. הנה תגובתי: עוזי לנדאו היקר, מזל טוב ובהצלחה בדרכך. אם יתמזל מזלנו והעם ישכיל להעניקך עמדת השפעה משמעותית, תקוותי שלצד נושאי השעה הבוערים תזכור את שורש בעיותינו, ובהשקעה לטווח הארוך תעשה את שביכולתך לריפוי העם מנגע הגלות שבנפשו הסבוכה. אף שלכאורה הסקרים מעידים שידו של הימין על העליונה, זו אשליה, שהרי השמאל הצליח להזיז את כל המפה הפוליטית שמאלה, לרבות הליכוד. השינויים המהותיים ההכרחיים למען עתידו של עם ישראל הם בהסברה, בחינוך, בתקשורת ובתנועות הנוער - דהיינו במוקדי העיצוב של תודעת האומה ואופיה. רק אם נצמח, נגדל, נתבגר ונתפתח לכדי עם תקיף, גאה, צודק ועקשן, נמצא את הגאולה. דרך צלחה! דני בן-ישי
וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְעֵטִים - בלוג איכותי ומושקע שיעסוק בארועי היום, מדע, דת, פילוסופיה ופוליטיקה מזווית ראייה מקורית וחדשנית שהקורא לא יימצא במקורות המידע והדעה המסורתיים (דהיינו תקשורת המיינסטרים). בעזרת ובהשתתפות הקוראים ייהפך למקום של מחשבה עצמאית וביקורתית לאנשים חופשיים ברוחם. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=537180
|
|
בתגובה ל: עוזי לנדאו עבר לישראל ביתנו מאת: דווידו אני מאוכזב קשות מתיפקודו של ליברמן בכנסת היוצאת, למרות תמיכתי המלאה בעמדותיו המדיניות/בטחוניות. ליברמן היה שותף לממשלת הכשלון היוצאת ויצא מאוד מאוחר ממנה מבלי שהשפיע למרות כוחו הפוליטי הרב יחסית.
כדי שאצביע שוב בעד מפלגת ישראל ביתנו, יצטרך ליברמן מאוד להתאמץ כדי לשכנע אותי שלא יחזור על טעויות העבר.
זה מתחיל מלרצות.
|
|
בתגובה ל: עוזי לנדאו עבר לישראל ביתנו מאת: דווידו אך כפי שאשרת לא תצטרף לליכוד בעקבות מרידור לי אין שום כוונה לתמוך בישראל ביתנו בעקבות לנדאו בו תמכתי בפריימריס לפני בחירות 2006. הצטרפותו של לנדאו לא הופכת את ליברמן לאדם פחות פזיז, חסר ניסיון או אחריות, היא אינה מוחקת את היות מפלגתו דקטטורית חסרת בחירות פנימיות ואינה מוחקת את הצטרפותו לממשלת אולמרט, חיזוקה והשתתפותה בה בשעה ששחררה מאות אסירים בתור מחוות ומינתה את מג'אדלה, הנדיב הידוע (לערבים כמובן) לשר התרבות.
ככל שליברמן פועל באופן שמאלני יותר כך הוא מדבר באופן פחות חסר אחריות כימני קיצוני ומתלהם ויש אנשים שזה עובד עליהם, אין לי כוונה להיות אחד מהם. בתור ימני לעולם לא אצביע לליברמן ובתור דמוקרט לעולם לא אצביע לליברמן.
|
|
בתגובה ל: לנדאו אדם מכובד, ישר ומוערך מאת: Thomas216 אז למי אתה מצביע אם כך?
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: אשרת לא תצביע לליכוד ויהי מה :-) מאת: Timeless חסרים לי 5 חודשים. מן הסתם תמיכתי תהיה נתונה לאחת ממפלגות הימין, כפי הנראה לליכוד.
|
|
בתגובה ל: אני לא מאת: Thomas216 מוזר.
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: שהיא פחות ימנית מליברמן? מאת: Timeless הליכוד לא הצטרף לממשלת אולמרט, לא תמך בשחרור מאות אסירים כמחווה לאבו מאזן, לא התנה את הצטרפותו לממשלה בתפקיד שר חסר סמכויות וכן הלאה. אין ספק גם כי הליכוד מימין לליברמן מהבחינה החברתית, ליברמן תומך במיני חוקים ליברליים במיוחד, סטייל מרצ ושינוי בתחום זה, וגם מימינו בתחום הכלכלי, בתקופת ביבי בכל אופן.
אך העניין הימני אינו הסיבה היחידה שפוסלת את ליברמן, חוסר הנסיון פוסל אותו, פזיזותו וחוסר האחריות שלו פוסלות אותו וכאשר מוסיפים לכל הגורמים הללו את החשש שכל קול שלא ילך לביבי יקרב את לבני צעד נוסף לעבר הממשלה ברור מבחינתי שליברמן אינו אופציה. זאת בעוד האיחוד הלאומי בעיניי והתקווה עשויות, בהתאם להתפתחויות, להיות שוות קול, שוות את הסיכון שלבני תהיה רוה"מ בשל הרווח מדיעותיהן, הצבעותיהן ויכולתן להנהיג, לחוקק ולנהל.
|
|
בתגובה ל: שהיא פחות ימנית מליברמן? מאת: Timeless "מוזר" דווא שבמציאות הזאת מוצאת לנכון תומכת שמאל להתעסק בדקויות הקשורות לימין...
את יודעת מה עוד "מוזר"? מפלגות התבוסתנות כולן, עסוקות בלהזהיר את הציבור מה"מבוי הסתום" שנגיע אליו באם יעלה הימין לשלטון. כאילו שאין למפלגות אלו מה "למכור" חוץ מלהזהיר בפני שינוי. לא הצלחות הקשורות לדרך, לא הצלחות הקשורות לתוצאות בשטח, לא הצלחות הקשורות למהלכים, מה הפלא שהציבור רוצה "שינוי"?
ובעצם: הגב' ציפי לבני נאמה נרגשות כאשר היא אומרת שוב ושוב את המילה "שינוי". מצד אחד היא מנסה לשוות לעצמה חדשנות, אך בעצם מעפיל על זה ההודאה שמה שהיה (ועדיין יש) לא טוב ודורש שינוי.
ואולי: אולי את תתנהלי בשונה מיתר תומכי מחנה התבוסתנות ותציגי את היתרונות/השגים לנוכח מימוש אידיאולוגיית התבוסתנות בגאווה? ואולי את וכך מפלגות התבוסתנות מסתירות, כי אין יתרונות/השגים שאפשר להציג...
לא "מוזר"?
זה מתחיל מלרצות.
|
|
בתגובה ל: יש לשמאל מספיק בעיות משלו, לא? מאת: blackbomber אני אבקש אותך.
עד אז, אני לא שואלת אותך במה להתעסק ואני אודה לך אם לא תחלק לי ההוראות.
השאלה שלי היתה מופנת לכותב מאוד מסויים, והוא השיב לי.
תודה.
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: כאשר אני אצטרך את אישורך להתעניין במשהו מאת: Timeless אם את רצינית ומצדדת באידיאולוגיית התבוסתנות ומקיימיה, מכאן שממך הייתי מצפה שתהיי גאה בדרכך ותציגי כמה טובה הדרך וכמה נכון עושים מקיימי הדרך ולאילו השגים הגיע המדינה זכות אותה הדרך ומקיימי אותה הדרך. זה בתנאי שאת רצינית...
ואם את לא מינויה על אלו שמצדדים באידיאולוגיית התבוסתנות ומקיימיה, מה לך ולתמוך באחת ממפלגות השמאל שזאת דרכן?
ואם את לא רצינית, זכותך, אבל לפחות נדע זאת...
זה מתחיל מלרצות.
|
|
בתגובה ל: בבקשה, זכותך. אבל אין בכך כדי לבטל את ה"מוזר". מאת: blackbomber אני שאלתי שאלה מסוימת, אדם מסוים.
הוא השיב.
בזה זה נגמר.
אתה האחרון שאני אנסה להוכיח לו משהו, למען האמת.
המשך ערב טוב.
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: אני לא צריכה להתנהל על פי השקפת עולמך. מאת: Timeless כמה עוד תוכלי ליצור רושם שאת בין המצדדים במימוש האידיאולוגיה הזאת, בעוד שאין באפשרותך לכתוב משבו בזכותה ולהתגאות במה שאת מצדדת?
ושאתה תגידי על אחרים: "מוזר"???? קחי בחשבון, ההתנהלות שלך הרבה יותר מוזרה...
זה מתחיל מלרצות.
|
|
בתגובה ל: אפילו מילה אחת טובה בזכות אידיאולוגיית התבוסתנות? מאת: blackbomber הופנת אליך? לא. אז מה אתה מתערב?
אותו בחור אשר השיב לי על אותה הודעה כנראה שהוא הבין בדיוק למה התכוונתי, אבל אתה בשלך.
אז יקירי, אתה מוזמן להמשיך וללהג על תבוסתנות כמה שאתה רוצה. אתה הצלחת להוכיח כמה וכמה פעמים - שאין עם מי לדבר.
ערב טוב.
מנהלת את פורום אקטואליה
|
|
בתגובה ל: האם ההודעה שלי עם ה"מוזר" מאת: Timeless מחד תעשי ככל יכולתך כדי ליצור רושם שאת נימנת בין התומכים במימוש אידיאולוגיית התבוסתנות ומקיימיה, אבל מאידך תתחמקי ככל שיותר מלדון בסוגייה, הרי גם את יודעת שלא ניתן להסביר את אידיאולוגיית התבוסתנות על בסיס הגיוני, כי מדובר בהתנהלות שלא כדרך הטבע, התנהלות שרק ההפך ממנה הוכחה כדרך הנכונה שמימושה בעבר הביאה מדינות רבות להיות בסטטוס של "שלום" היום.
במילים אחרות: עפ"י היסטוריית העמים, נאהב את זה או לא: - התנהלות בדרך כיבוש/טרנספר/טיהור אתני/הכרעה/הכנעה, נמצאה כיעילה למען השגת שלום עתידי ולראייה זאת היתה דרכן של כל(!) המדינות שחיות היום בסטטוס של שלום. - התנהלות בדרך התבוסתנות לא רק שמעולם לא הוכיחה עצמה כמשיגה את היעד השלום, אלא שהוכיחה את ההפך!!! הכחדה או התרחקות מהשלום, מי כמונו "בוגרי אוסלו" יודע זאת...
אז... מה ההגיון עבור עם שחפץ בשלום, להטיף/לבצע/לתמוך במממשי אידיאולוגיית התבוסתנות? את זה לא תצליחי להסביר, לכן הרצון להתחמק ואין זה קשור למאפייניו החיוביים/שליליים של זה המציג את הטענה.
בוקר טוב!!! דרך אגב, ראית את הסקר היום ב"הארץ"??? וזאת רק ההתחלה...
זה מתחיל מלרצות.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|