|
והשורדים כבר יצאו למשימה הראשונה. להסריח בתוך ביצה .. חחחחחח
|
|
בתגובה ל: יאללהההה התחיל הפרק הראשון!!! מאת: קייזר סוזי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עוד 4 שעות לפרק הראשון! מי הולך לראות??? מאת: קייזר סוזי ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: ותודה לספי על הבאנר המהמם :) מאת: קייזר סוזי רק שינוי קטן בכיתוב, אבל הקרדיט שלהם.
|
|
בתגובה ל: עוד 4 שעות לפרק הראשון! מי הולך לראות??? מאת: קייזר סוזיאיזה כיף שנפגשים כאן שוב.. נתראה בערב!! תודה ספי על הבאנר, באמת מהמם!!..
|
|
|
|
בתגובה ל: יאללהההה התחיל הפרק הראשון!!! מאת: קייזר סוזי יש שם מלא פסלונים, והשניים שלא מוצאים עפים כבר הפרק?
|
|
בתגובה ל: אז לא הבנתי את המשימה מאת: קייזר סוזי אבל להראל יש 2 אריות והוא צריך לבחור בין איריס לנטלי, מי נשארת ומי עפה!!
לדעתי הוא ייבחר בנטלי, איריס סתם היתה פדלאה במשימה.
|
|
בתגובה ל: כולם מצאו חוץ מאיריס ונטלי מאת: יעל103 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יאללהההה התחיל הפרק הראשון!!! מאת: קייזר סוזי מותח
מ ר
|
|
בתגובה ל: יאללהההה התחיל הפרק הראשון!!! מאת: קייזר סוזי במשימות יואו אני כבר לא יכול לחכות ליום שבת
מ ר
|
|
בתגובה ל: ענבר מסקרנת אותי בטירוף מעניין איך היא תסתדר מאת: mosh9764 היא תחמנית, היה קטע קטן מהפרומו שיהיה בשבת.. ואיתי שגב הזה חופר ברמות!
|
|
בתגובה ל: יאללהההה התחיל הפרק הראשון!!! מאת: קייזר סוזי זה רק אני או שאושרי חתיך ברמות?? ואני רוצה להמר על הזוכה אפשר??
משה פרסטר!!
|
|
בתגובה ל: תגידו.. מאת: עדי בריינין ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יאללהההה התחיל הפרק הראשון!!! מאת: קייזר סוזי שבתור סלבריטאים הם לא ירשו לעצמם להתנהג בצורה מלוכלכת ומעצבנת ונבזית כמו חלק לא קטן מגיבורי העונות הקודמות. אולי הם רוצים להתנהג ככה אבל לא כל-כך יכולים להרשות לעצמם. ואני גם מקווה שהדרדסית לא נטרפה ע"י גרגמל כי בלעדיה הפורום הזה לא חוקי.
|
|
בתגובה ל: אני מקווה מאת: itzik ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אני מקווה מאת: itzik למרות היותם סלבס. ואל תדאג, אנחנו פועלים רק לפי החוק! תוקן על ידי קייזר סוזי 2/5/2012 23:9
|
|
בתגובה ל: ואני דווקא מקווה שהם ירשו לעצמם להתפרע, מאת: קייזר סוזי אבל סלבס לא ירשו לעצמם להתנהג כמו חלאות. כמו שראינו בעונות הקודמות. אני מקווה. זה חוקי לנחור כמו בוקי ? וזה חוקי לעשות פורום בלי דרדסית ? ומה באמת השם של דרדסית ? או שזה השם שאיתו היא נולדה ??
|
|
בתגובה ל: להתפרע זה יופי מאת: itzik ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: להתפרע זה יופי מאת: itzik נו באמת?? דרדסית ברור!! ובנוגע לבוקי זה חוקי בהחלט..
|
|
בתגובה ל: יאללהההה התחיל הפרק הראשון!!! מאת: קייזר סוזי ראיתי את הפרק ואז נזכרתי בפורום הזה לא חשבתי שמישהו עדיין כותב בחור הזה אז...היי כולם!
|
|
בתגובה ל: יאא אני בשוק מאת: noa_s![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/1mr8__221.gif מבסוט_מהחיים]() למה להגיד חור?? חחחחחחחחחח התגעגעתי אלייך.. היי גם לך!
|
|
בתגובה ל: הי גברת מגונדרת.. מאת: שרון10 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כי זה חור! מאת: noa_s איזה כיף שהגעת שוב!! יש עוד עונה של היפה והחנון שמעת??
|
|
בתגובה ל: נועה אני מסכים איתך.. מאת: אסף התגעגעתי אספוש מה שלומך?
|
|
בתגובה ל: באמת? לא שמעתי על זה מאת: noa_sחתמתי קבע ומאוהב קשות בעדי ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/iuzo___.gif פיצירוקד]() אני בא הביתה כמעט כל חמישי ועושה תפקיד מעניין שרציתי. איך את? מה שלום דניאל?
|
|
בתגובה ל: אני בסדר גמור מאת: אסף התארסנו בפסח ועוד חודש אני משתחררת...:)
כל הכבוד על הקבע וד"ש לעדי!
|
|
בתגובה ל: הכל מעולה מאת: noa_s תזהרי לא להזמין אותנו לחתונה!
|
|
בתגובה ל: וואווו איזה כיף מזל טוב מאת: אסףכרגע היא בתאריך לא ידוע ובמיקום לא ידוע חחח אני אזמין, אבל קודם כל טיול!!!
|
|
בתגובה ל: יאללהההה התחיל הפרק הראשון!!! מאת: קייזר סוזי נראה שהולך להיות מעניין. צחקתי כל הפרק מבוקי.
|
|
בתגובה ל: פרק מדהים... מאת: revaon אני מודה! מודה! מודה!
נו יש לך סיכום פרק?
|
|
בתגובה ל: פרק מדהים... מאת: revaon אתה לא נוחר ? 91% מהמשתתפים בפורום הזה נוחרים, כולל אותי. וחוץ מזה איתי שגב הרבה יותר מצחיק מבוקי
|
|
בתגובה ל: למה לצחוק מבוקי ? מאת: itzik הוא מתנהג כמו איזה אחד שלא התבגר ומסרב לעשות זאת בקרוב.
|
|
בתגובה ל: אותי איתי שגב ממש לא מצחיק מאת: שרון10 הוא אפילו די מעצבן גם השני פרסטר, אני בכלל לא מכירה אותו. בוקי די מצחיק אבל ממש לא מתאים למשחק הזה.
עוד מעצבנות: מיכל זוארץ (מי זאת בכלל?) והגברת פיטנס שמתנהגת ונשמעת כמו גבר.
|
|