לא ברור לי. השתנו הכללים? אם במרוקאית, אז למה לא באנגלית?
אני מודה שכאשר שמעתי את הצליל הראשון של חגית (בלי להסתכל עליה) הרעידה לי מיתר, אבל אין לזה קשר. בכוכב נולד במרוקאית, היא היתה עוברת שלב אצלי.
ובעניין קלרה ולירון, אז קלרה באמת היתה ממש חלשה, ולירון היתה יותר טוב, למרות שהיה יכול להיות עוד יותר טוב. בשיר הזה לא צריך סלסולים. לפעמים הם מיותרים לגמרי.
לא ברור לי. השתנו הכללים? אם במרוקאית, אז למה לא באנגלית?
אני מודה שכאשר שמעתי את הצליל הראשון של חגית (בלי להסתכל עליה) הרעידה לי מיתר, אבל אין לזה קשר. בכוכב נולד במרוקאית, היא היתה עוברת שלב אצלי.
ובעניין קלרה ולירון, אז קלרה באמת היתה ממש חלשה, ולירון היתה יותר טוב, למרות שהיה יכול להיות עוד יותר טוב. בשיר הזה לא צריך סלסולים. לפעמים הם מיותרים לגמרי.
בתגובה ל: כוכב נולד - מוצ"ש 28.5.2011 מאת: הילהילה בעניין הסלסולים. הוא לחלוטין הפחית וזה היה מינימלי. מאד אהבתי את הביצוע שלו. יש לו קול שגומר אותי. הוא היה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מקלרה.
חגית היתה טובה יותר מדוד, אבל לה כן היו חסרים סלסולים חחח
בתגובה ל: לא כל כך מסכימה מאת: כוכביתה נכון הוא הפחית והוא כנראה תלמיד טוב....חחחח אבל בשיר הזה, הסלסולים עוד יותר לא היו נחוצים, והשיר היה מושלם בלעדיהם. גם כך היה מושלם, אבל בלעדיהם היה יותר.
אין ספק שהיה הרבה יותר טוב מקלרה.
אגב, לגבי חגית, עד כמה שדוד עולה עליה עשרות מונים, למרות שהיא עצמה מצוינת, עם המרוקאים השרופים על "מאמא"... חחחח היא "גנבה" לו את מירב הקולות...
בתגובה ל: חחח שלא תהיינה אי הבנות, אני אוהבת סלסולים מאת: הילהילה
חגית אכן היתה מצוינת, לטעמי לא יותר מדוד, ובכל זאת, דוד עולה לסולו גורלי. ונדמה לי שזו הסיבה שהוא שם: אנחנו רוצים לשמוע אותו שוב!
אני לא חוששת לדוד. ועוד לפני ששמעתי את אסף ונדב ולירון, לדעתי לירון היא זו שתודח הערב.
"אהבת אמת זו אהבה כמו כוכבים. שהם נצחיים וזוהרים במקומם לעד. שאין הזמן והעצב יכולים לגעת בהם"
בתגובה ל: הערב נפרדנו מ רועי מאת: shosh63
קלרה, מצטערת, לא עוברת את האוזן שלי. היא היתה צריכה ללכת, לא רועי.
לירון מצוינת, ודוד? אין מילים. מד-הים!!
בתגובה ל: שלום, שלום!! מאת: מיכל_שירה איפה לדעתך נעלמת לנו עד עכשיו?? איזה כיף לראות אותך שוב האמת היא שבאמת לא היה איכפת לי אם זאת קלרה או רועי, אבל בכל זאת קלרה מעניינת אותי קצת יותר ואני עדיין רוצה לשמוע עוד מה יש לה להציע. רועי שיעמם אותי למוות החל מהאודישן שלו. מצטערת, אבל באמצע השיר שלו הוא כבר מאבד אותי... על דוד כבר אין לי מה להגיד השירה שלו מהפנטת אותי והביצוע שלו ל"זה מכבר" פשוט מסטר פיס. אמנם חגית הפגינה קול ענק והמון רגש, והקרב ביניהם היה באמת קשה, מבחינתי אין ספק מי הפנומן כאן
בתגובה ל: הייי מיכל שירה - ברוכה הבאה מאת: שושנת העמק היי יקירה, היי כולם אכן קצת נעלמתי, אין לי זמן לנשום, אבל על כ״נ לא מוותרת. מסכימה איתך בכל מילה כמעט... בעניין קלרה חולקת עלייך, היא חורקת לי באוזן, ואי הדיוקים שלה פשוט בלתי נסבלים, מבחינתי
בתגובה ל: כוכב נולד - מוצ"ש 28.5.2011 מאת: הילהילה רועי היה יותר טוב ממנה. למרות שלא הבנתי מילה מהשיר ששרה חגית יאסו, אני אוהב את הקול שלה.
בתגובה ל: קלרה היתה ממש חלשה היום מאת: אסף אני שמחה לראות אותך בסופי שבוע ומקווה שהשירות שלך קל ונעים בכל אופן, כמו שאמרתי למיכל, קלרה היתה ממש גרועה היום, במיוחד בשיר השני, אבל עדיין אני מעדיפה לשמוע אותה עוד שבוע וקצת אולי רועי היה מדוייק יותר אבל באמת משעמם האמת היא שיש לי כמה וכמה פייבוריטים ותמר ביניהם אבל אני חייבת לראות איך התוכנית מתקדמת ומי מחזיק מעמד ומי נשבר ולא רוצה למהר להכריז הכרזות. בינתיים אני רק נהנית ומקווה לטוב. אני מוכרחה להודות שהנבחרת השנה מפתיעה אותי בגדול! יש פער עצום בין תחילת האודישנים לבין מה שהתקבל בסופו של דבר... באף עונה לא היו לי כל כך הרבה פייבוריטים כמו העונה הזאת, פשוט לא יאומן
בתגובה ל: תודה רבה, אני קופץ בימי חמישי,שישי ושבת מאת: אסף גם אני אוהבת מאוד את תמר יהלומי אך לצערי השבוע לא האיר לה פנים והיא הועמדה להדחה. אני מקווה שבשבוע הבא היא תצליח יותר כי בעיניי היא מדהימה
בתגובה ל: כוכב נולד - מוצ"ש 28.5.2011 מאת: הילהילה אז בסיבוב הראשון ניצח נוי ללא צל של ספק. קלרה באמת חרקה ולא דייקה ובמקרה שלה הסכמתי עם השופטים. שום קשר עם השיר, טכנית מאוד ומנותקת. נוי היה טוב ממנה למרות שגם הוא לא נותן לעצמו להיפתח ולהצליח לרגש מתוך התרגשותו הוא. אני "חולה" על הקול שלו ואם הוא רק היה מצליח להשתחרר מההשפעה של אבא שלו ומביא את עצמו נטו לשירה, יכול היה להיות זמר גדול גדול
חגית מול דוד - קרב ענקים אשר הוכרע בנקודות בין שני פייבוריטים שלי. אני הייתי מסמסת לדוד כי הביצוע שלו היה פשוט נפלא עם בחירת שיר מושלם וביצוע אינטליגנטי מול חגית שריגשה בקולה הנהדר ובטונות הרגש שהכניסה לשיר שלא הבנתי ממנו אף מילה. היה נדרש באמת המון אומץ לבצע שיר במרוקאית, אבל מסתבר שזה עשה את העבודה כי אפילו אחותי התקשרה אחרי הביצוע לשאול אותי מי זאת ואיפה היא גרהוהביעה את התלהבותה בנדון...
רותם היה טוב יותר מרועי ואין לי הרבה מה להגיד על שני הביצועים מלבד העובדה שרותם כן הצליח להחזיק אותי עד סוף השיר לעומת רועי אשר איבד אותי בחלקו השני של השיר... לא הופתעתי מהעמדה להדחה.
גם לגבי לירון היה לי ברור שהצמד ינצח גם אם זה בנקודות... הצמד הזה באמת מזכיר לי את הצמדים של פעם עם ההרמוניות הקוליות הנפלאות. סיימון וגרפינקל, הפרברים, הדודאים, הם פשוט כל כך אינטליגנטיים ובחירת השירים שלהם פשוט מופלאה. פשוט נהדרים
סולו הדחה: קלרה שחטה שיר נוסף דוד נתן לנו במתנה עוד שיר וביצוע נפלא רועי שיעמם אותי בשיר נוסף ולירון היתה בסדר עם שיר שידע ביצועים טובים יותר
בתגובה ל: השלמתי את הצפיה מההקלטה מאת: שושנת העמק הוא ששניהם מביאים קולות לא מהעולם.
ובכל זאת, נוי מרגש ממנה, קסום ממנה, מלאכי ממנה. אם נוי "יגדל" בתוכנית וייפתח, הוא מסוכן לאנושות. אין דברים כאלה. כבר באודישן שלו ל"שיר למעלות" אפשר היה להבין איזה יכולות יש לילד הזה... וכן, הוא עוד ילד, אבל כל כולו נוטף כשרון!
בתגובה ל: כוכב נולד - מוצ"ש 28.5.2011 מאת: הילהילה כמה אפשר לבלבל במוח, וכמה אפשר להעיק?
אז ככה- לא צפיתי בדו"ק של קלרה מול נוי, אבל אני חולהההההההה על נוי. חולה עליו. יש בו משהו ווירדי במובן הטוב, ויש לו קול יפה, והוא כזה תמים ומתוק. אני אוהבת אותו! הסולו הדחה של קלרה היה איום בעיניי.
דוד מול חגית שניהם הכי אוברייטד לדעתי. הוא היה משעמם, הקול שלו צרם לי בצעקות האלה, לא חושבת שמתאים לו בכלל הסגנון הזה, הרוק הכבד. כשהוא שר אתי אנקרי זה החמיא לו יותר. עדיין לא מבינה על מה כל המהומה. הוא הכי בסדר ולא יותר מזה. היא, לעומת זאת, לא רק שלא מלהיבה אותי, היא בדיוק ההיפך מכל מה שאני אוהבת בזמרת. הקול שלה צורם לי, ההגשה שלה שטוחה מאוד בעיניי, הבחירה בשיר לא היתה מלאת תעוזה לטעמי כמו שהיא היתה יומרנית. לא אהבתי את שניהם, בקיצור.
רותם מול רועי שניהם נורא משעממים אותי. לרועי יש קול נעים, אבל בחירת השיר לא היתה נכונה לו. לדעתי, קולו רך מדי בשביל הסגנון הזה. מתאים לו שירים ארץ ישראלי על גיטרה אקוסטית. חוץ מזה, ללא הגיטרה הוא ממש הולך לאיבוד ונראה מגושם. רותם הוא כמו אבי בן אבו בעיניי. קול גדול, יפה, קצת מזרחי... אבל טכני, בלי שום נשמה. והבחירה הזו בשיר הכי בלתי נסבל ביקום... לא אהבתי את שניהם, אבל רועי היה פחות גרוע.
לירון מול הצמד לירון היתה מצויינת, בחירת שיר מדהימה! בעיקרון קשה לי עם בחירת השירים שלה. היא בוחרת דברים נורא קשים ועצובים, וזה לא מסתדר לי עם השיער הג'ינג'י הזה והחיוך שלה... אבל היא ממש הפתיעה אותי. הצמד - זה התחיל ממש טוב, אבל בשלב של הפזמון זה הפך למעיק. זה לא היה מרגש בעיניי כפי שהשיר אמור להיות.
בתגובה ל: וואו, לצפות בכוכב נולד הפך לטרחה עצומה בשבילי... מאת: FishMoses שאת לא ה"חולה" היחידה כאן. גמני אוהבת ת'ילד הזה.
הקול שלו נדיר. בודדים שרים כך. בודדים. אפילו דוד המוכשר אש, לא מתקרב קולית לנוי. טכנית, הוא כמובן משאיר לנוי אבק. הוא גם מכיר את כל השטיקים, הוא יודע איך לרגש, הוא יודע איזה שירים לבחור ועוד לא מעט מעלות. אבל קולית, זה כמו להשוות בין מלאך ליוגב...
בתגובה ל: טוב, אפשר לומר בשקט מאת: כוכביתה זה קרה לי גם בדואט שהיה לו עם לירון הבן וזה קרה לי גם עם הביצוע אמש. אבל, שוב, אני חושבת שהוא עדיין לא בשל נפשית ורגשית לשחרור הטוטאלי שיהפוך אותו לזמר גדול. אבא שלו יושב לו על העורף וגם על הווריד. עד שהוא לא ישתחרר ממנו ומ"נוכחותו" הגדולה תרתי משמע, הוא לא יגיע לשום מקום לעומתו, דוד פשוט שלם. כשהוא שר אני מרגישה אדם שלם עם עצמו ועם כל מה שיש לו. נכון, הוא משדר טיפה יהירות והוא גם קיבל את ההפסד שלו לחגית באופן קשה, אבל זה רק לטובה. ככה הוא ילמד לא להסתנוור מדברי השופטים ומעדת המעריצים, אלא ללכת רק עם האמת הפנימית שלו ואז הוא יהיה באמת מושלם.
בתגובה ל: כל פעם שנוי פותח את הפה יש לי צמרמורת מאת: שושנת העמק הוא קיבל את ההפסד לחגית באופן קשה? כי זה לא ניבט מהמרקע שלי. אני ראיתי בת שחוק שליוותה אותו לאורך כל הדרך, גם אחרי שהפסיד לחגית. אבל זה מבלי שעקבתי באמצעים אחרים כמו השידור לייב במאקו ולא שמעתי ראיונות איתו. אני לא יודעת... מודעת ליכולות שלו ולהגשה המאד אינטליגנטית שלו. אין ספק. אבל הוא לא נכנס לי ללב... לא עדיין.
בתגובה ל: כוכב נולד - מוצ"ש 28.5.2011 מאת: הילהילה אני מצטערת, אבל מהבוקר אני כל הזמן שומעת את השיר הזה, במרוקאית לא במרוקאית, אני לא מסוגלת להפסיק לשמוע אותה. היא פשוט זמרת מדהימה.
בתגובה ל: חגית יאסו - הכוכב הנולד הבא מאת: הבובה זהבה האמת היא שמהאודישנים היו לי שתי פייבוריטיות - חגית ותמר, ועכשיו בדיוק שמעתי את הביצוע של תמר ל'תגידו לה' של שלמה ארצי והקשבתי לשיר מבלי להסתכל על הוידאו, ופשוט אני מוקסמת אם היא לא היתה משנה את המגדר ושרה את השיר כמו במקור, זה היה פשוט מושלם נכון שחגית נתנה ביצוע נהדר, אבל עדיין הייתי מסמסת לדוד בדו-קרב
בתגובה ל: והנה ביקורת מצויינת על מה שראינו מאת: שושנת העמק רק משפט אחד שלא ממש הסכמתי איתו - "קלרה היא מבצעת מצוינת". כי נכון שיש לה קול מדהים ומנעד מטורף (על זה אין ויכוח), אבל התוצאה הסופית היא שכמבצעת היא מאכזבת. עם קול כמו שלה, היא יכלה למוטט הרים, לשבור גשרים, להרעיד עולמות. ז"א שבפוטנציאל הקולי היא אדירה. היא במפורש קיבלה מתת אל. אבל חוסר נסיון וידע, נאיביות, חוסר הבנה באיך להגיש שיר, איך להשתמש בקול, מתי להגדיל, מתי להקטין, חוסר יכולת להתייחס לטקסט ולרגש, שטחיות בשירה... כל כך הרבה חסרים, שאם לא יצוץ איזשהו מהפך, היא תמצא את עצמה בחוץ... ובצדק.
והכי נמאס לי שלא עוזבים את אבא של נוי דנן בצד. מה זאת בדיוק אשמתו של הילד? הרי בניגוד לקלרה שלשניהם יש קול נדיר, הוא כן מגיש מקסים, הוא כן יודע איך להשתמש בקול שלו. יש לו עדיין מה ללמוד כדי להיות ענק, אבל לא נראה לי שרחוק היום, ויש סבירות שבניגוד לקלרה, הוא כן יקבל את הצ'אנס "לגדול" בתוכנית (ובצדק!!), וכשהוא יגדל, אמות הסיפים ירעדו. (טוב, עזבו.. מודה, אני משוחדת חחח). אגב, לא אוהבת את ההשוואה עם דוד דאור, אולי בגלל שדוד דאור לא בדיוק "עושה לי את זה" ונוי דנן כן. בכל אופן דוד דאור הרבה יותר אופראי מנוי דנן. זה ששניהם למדו לשיר באופן קלאסי, זה שלשניהם יש מנעד אדיר (למרות שברור שאין מה להשוות למנעד של דאור), לא בהכרח הופך את נוי לדאור ג'וניור.
בעניין חגית מול דוד, אני מסכימה מאד לגבי הסולו של דוד שהיה בינוני. ועוד יותר מסכימה גם בעניין סולו ההדחה. נכון, מתאים לו לשיר קטן בלי הפקות גרנדיוזיות, כי רק כך הוא מצליח להפנט (והוא מצליח).
ובעניין נסף או אדב (אסף-נדב), מסכימה לגמריי.
רק הייתי מחליפה איתו לגבי הביצוע הטוב ביותר של הערב. בעיניי, אסף-נדב נתנו את הביצוע הטוב ביותר, ושניה חגית.
אבל סה"כ, באמת אחלה ביקורת. עניינית לגמריי!
בתגובה ל: בסה"כ אני די מסכימה איתו (איתה?) מאת: כוכביתה מסכימה עם כל מה שאמרת עם הסתייגות קלה לגבי דוד. תראי, יכול להיות שאני משוחדת ויכול להיות שהשמיעה המוזיקאלית שלי על הפנים, אבל אני דווקא מצאתי את הביצוע הראשון שלו לא פחות יפה מהשני ודווקא אני אוהבת מאוד את הכיוון הרוקיסטי שלו בדיוק כמו שאני אוהבת את המינורי והקטן דוגמת שירי יום הזכרון. מבחינתי הוא כרגע הזמר המוביל אלא אם הוא יתחיל לעייף אותי ולדרוך במקום. אני עדיין מצפה שהוא יגדל ויתפתח עוד ועוד ועוד כי יש לי הרגשה שהוא עדיין לא הביא טיפה ממה שיש באמתחתו. זאת התחושה שלי בכל אופן. לגבי נוי אני מסכימה איתך לגמריי ואני מאוד מקווה שזה יקרה עוד בתוכנית הזאת ואז נחזה אוליי בפלא גדול. לגבי קלרה, אמרת כל מה שאפשר להגיד
בתגובה ל: בסה"כ אני די מסכימה איתו (איתה?) מאת: כוכביתה מסכימה איתך לגבי נוי. אני גם לא מבינה את ההשוואה לדוד ד'אור. לכל אחד מהם סוג קול שונה והגשה שונה ובכלל אין שום דמיון. לדוד ד'אור שירה קצת אופראית ואילו לנוי שירה קלאסית אך רחוקה מלהיות אופרה.
לגבי דוד לביא, תסלחו לי, אבל עם כל חיבתי והתלהבותי ממנו, אני אפילו לא זוכרת מה הוא שר בתכנית האחרונה. משהו קצת מאכזב, ואני לא נותנת לעיניים הכחולות ולמבט המצועף שלו לבלבל אותי. מאוד מאוד מקווה שיחזור לעצמו כמו שאני מכירה אותו, או שאולי זה כל מה שיש לו לתת ואצטער אם זה כך.
וואלה מזמן לא צחקתי ככה וסוף סוף מישו חושב כמוני על דוד לביא בהקשר לשיר הראשון עכשיו בלי שום קשר אם הסכמתי או לא הסכמתי עם צפניה, העיקר שהוא הצליח להצחיק אותי בקולי קולות, וזה מה שחשוב לא?
בתגובה ל: והנה גם צפניה מצטרף לחגיגה מאת: שושנת העמק טוב, לא אף פעם.. אבל בדרך כלל, לא מצליחה להבין מה מצחיק בצפניה.
לא הייתי חסידתו מעולם, וכנראה שכבר לא אהיה.
וזה ללא קשר שממש ממש ממש לעתים רחוקות דעותינו מצטלבות... הא, וכשהן כבר מצטלבות, זה בדיוק לדקה וחצי :)
בתגובה ל: אני אף פעם... מאת: כוכביתה אני מתה על סוג ההומור הזה. גם אם אני לא מסכימה לאף מילה על המתמודדים, אני עדיין צוחקת בקולי קולות כי אני נהנית מסגנון הכתיבה ומההומור החד והמיוחד בלי שום קשר אם הוא יורד על הפייבוריט שלי רצח. אני יודעת לנטרל את עצמי מרגשות וליהנות נטו מהכתיבה ומההומור. הוא פשוט ענק לטעמי. אפילו בעלי כבר יודע, כשהוא שומע אותי צוחקת בחדר, שאני קוראת עכשיו את צפניה
בתגובה ל: אני אוהבת את ההומור שלו מאת: שושנת העמק שהוא כותב מוכשר.
אבל כנראה שאת סוג ההומור שלו או שאוהבים או שלא.
פעם הוא היה הרבה יותר בוטה. הרבה הרבה יותר. יש מצב שהוא התמתן... או שלא חחח
בתגובה ל: והנה גם צפניה מצטרף לחגיגה מאת: שושנת העמק
דוד לביא נמצא בליגה אחרת. כמו אוהד שרגאי בעונה הקודמת, כמו מארינה מקסימיליאן בלומין בעונה החמישית. ליגה משל עצמו. תענוג לעיניים, תענוג לאוזניים. אולי הסיבה היחידה לקיום העונה הנוכחית. עלה תאנה טרי ונאה.
ועל הדברים הללו לא צריך להוסיף דבר. זה בדיוק מה שאני חושבת
"אהבת אמת זו אהבה כמו כוכבים. שהם נצחיים וזוהרים במקומם לעד. שאין הזמן והעצב יכולים לגעת בהם"
בתגובה ל: דוד לביא – שיר מאת: shosh63 לא היה לא יהיה כמו מרינה! גם לא אוהד שרגאי - ואני מחסידיו. אני חושב במלוא הכנות שמרינה היתה תופעה חד פעמית של זמרת ומוזיקאית בשלה לגמרי שעשתה כבר דברים נהדרים קודם, וגם ב 10 השנים הקרובות הסיכוי שנמצא כמוה אפסי. מרינה הלחינה ושרה ג'ז באופן מושלם עוד לפני כוכב נולד.
עכשיו אפשר לפתוח דיון האם דוד לביא מתחרה באוהד שרגאי או בנינט.
בתגובה ל: אין מאת: ארול_אחד בכוכב נולד דרך אגב, איפה בועז מעודה? להראותנו שבסך הכל, כוכב נולד היא מקפצה ענקית לעבר קריירה במידה והמתמודד ניחן בכשרון בלתי ניתן לשליטה. שום "נצחון" כזה או אחר לא מקנה בטחון לגבי הקריירה אם אין את הניצוץ שחייב להיות אצל אותו מתמודד. בזמנו, כשהייתי עם מרינה באש ובמים, זה לא שהייתי נגד מעודה או סבלתי מביצועיו, פשוט לא יכולתי להבין איך אנשים אחרים לא רואים את הניצוץ הזה? איך הם לא רואים משהו חד פעמי שלא רואים כל יום או כל שנה או כל עשור? אז הציבור הלך עם מה שהוא מכיר ומבין וזה בסדר מבחינתי. שיהיה, איך שאומרים. דרך אגב, אני הייתי עם שירי מימון ולא עם נינט, ואני עדיין חושבת ששירי מימון נושאת בתוך הבטן שלה את הדבר הזה שעושה זמרות גדולות ואני עדיין חושבת ששירי מימון הקטנה תהיה זמרת גדולה. על סקעת מול מויאל כבר אין מה לדבר, אז אם בדוד לביא עסקינן, אז כן, אני חושבת שלדוד לביא יש את הבייגלה הזה כדי לנצוץ למרחקים. קשה לי להשוות אותו לשרגאי ובטח שלא לנינט. לדוד יש את המשהו הזה שמהפנט אותך ולא רק בגלל צבע העיניים אלא בגלל ההשתקפות שיש לו בעיניים שאתה מאמין לו כשהוא שר ולא יכול לעזוב אותו אפילו לשניה במחשבתך. זמרים רבים ששרים נהדר, לא פעם גורמים למחשבה שלי לעוף לשבריר של שניה למקום אחר כמו הכוס המונחת על השולחן או הכדור בפינת החדר. אצל דוד זה לא קורה לי כי הוא פשוט מהפנט גם אם השיר שהוא שר לא מתעלה במיוחד. להשוות בין דוד לשרגאי זה כמו להשוות בין מי מעיין צלולים למרק עוף עם ירקות מהבילים
בתגובה ל: גם אני חושבת שמרינה היתה תופעה חד פעמית מאת: שושנת העמק הוא לא מרינה אבל הוא לא רע. היה להם גם יופי של דואט שאני שומע לפעמים בלקט מרינה שהכנתי.
בתגובה ל: יותר מעניין ממעודה, מה עם אדיר אוחיון? מאת: ארול_אחד אתה לא תאמין, אבל ניסיתי להיזכר בשם שלו בהקשר לאיזו תגובה אחרת, ושמו פרח מזכרוני וכל הזמן ניסיתי להיזכר ולא הלך לי עד שויתרתי כי לא רציתי להתעסק עם מאקו ולהתחיל לחפש משתתפים מכוכב נולד... בקיצור, בוודאי שאדיר אוחיון היה אחד מהאהובים עליי באותה עונה יחד עם נדב קדמון, אבל מוכרחה להודות שהוא לא היפנט אותי. צ'מע, יש זמרים/זמרות שעושים לי את זה ומחזיקים את שתי העיניים שלי בתוך המסך מבלי למצמץ וכאלה היו גם סקעת, מרינה, ולאחרונה למרבה הפלא עושה לי את זה גם דוד למרות שיש עוד כמה וכמה מתמודדים שאני מאוד נהנית לשמוע אותם כמו לירון רמתי, תמר, חגית, מלי, נוי ולידור... אני יודעת שמלבד דוד, הסיכוי של כל השאר להגיע לגמר הוא קלוש ביותר. בינתיים אני רק נהנית פחות או יותר. הדואט של אדיר ומרינה היה מאסטר פיס. למרות שהיו דואטים מאוד יפים במהלך העונות, הדואט הזה לטעמי היה הטוב ביותר בכוכב נולד. אני לא יודעת לאן דוד יגיע בתוכנית הזאת, וגם יש אפשרות שהוא ידעך עם התקדמות התוכנית. לא כולם חולים עליו ולא כולם מתרשמים ממנו כמוני, ככה שהוא יכול להיות גם הבלחה חד פעמית. בינתיים, לירון אצלי תופס תאוצה למרבה הפלא כי אני אישית בכלל לא מאלה שחולים על חית ועין
את אדיר ומרינה בגיטרה וכינור אני לא מוצא ב youtube
בתגובה ל: ואם כבר מאת: ארול_אחד
בתגובה ל: הנה לכם מאת: כוכביתה בכוכב נולד. מרינה היא פרטנרית אדירה לדואטים. היא מחזקת, היא מובילה, היא מחזיקה ביד... שימי לב לשפת הגוף הנפלאה של שניהם, לחיוך התמים המרוח על כל הקיר של פניהם ואיך היא גורמת לאדיר להיות יפה לא פחות ממנה ושילוב הקולות ביניהם הוא פנטסטי שלא לדבר על העיבוד היפהפה ההופך את השיר למשהו אחר שלקוח מזמן אחר וממקום אחר