|
התבקשתי לעזור לקרוב בבעיה הבאה: חיבור האינטרנט שלו איטי מאוד לפעמים (לוקח דקות רבות עד שדף פשוט עולה). נראה שהמחשב עצמו תקין. הקרוב גר רחוק מאוד ממני ואיננו מבין במחשבים. איך כדאי לגשת לבעיה באופן שיטתי בהתחשב במגבלות הנ"ל? תודה!
|
|
בתגובה ל: בעיות בחיבור אינטרנט מאת: l i a m עם תוכנת remote desktop המותקנת בכל וינדוס, ואז לבדוק מהירות מול אתר speedtest.net. יתכן וקיימת בעייה בדפדפן (לבטח IE :- ), התקן שועל או כרום ובדוק שוב.
|
|
"A computer is like Air-conditioner - It becomes useless when you open windows"..
|
|
בתגובה ל: אתה יכול להכנס למחשב שלו מרחוק מאת: alexander סוף סוף הצלחנו להסתנכרן וניסיתי את ה remote desktop. פעם אחר פעם התוכנה לא מסוגלת למצוא את המחשב שלו. את כתובת המחשב שלו הוא אמר לי בטלפון (הנחיתי אותו לעשות ipconfig) ובדיקה ע"י ping הצליחה. מה יכולה להיות הסיבה ש remote desktop לא עבד? איך ממשיכים מכאן? תודה!
|
|
בתגובה ל: remote desktop לא עובד לנו מאת: l i a mבמידה ומותקן ראוטר כתובת ה IP של המחשב כמובן אינה רלוונטית וגם אינה כתובת אמיתית (192.168.10.. כתובת פיקטיבית ), ולכן צריך את כתובת הראוטר. כמובן אין לשכוח הגדרות בפיירוול במידה ומופעל במ"ה. מדריך התחברות עם remote desktop
|
|
בתגובה ל: בעיות בחיבור אינטרנט מאת: l i a m לפני כמה ימים הרגשתי בדיוק כמו הקרוב רחוק שלך, שהאינטרנט שלי לא זז. עשיתי ריסטארט להכל כולל הכול, אפילו לעצמי :-) שום כלום. התקשרתי (בעצבים) לבב"ל והנציג בישר לי חגיגית שאכן שינו אצלם משו ותיקלו אצלי.
אמר "חכי שנייה..." התכופף לחצי התורן, לחץ פה, משך שם, שליק שליק שלאק וטיק טיק טאק הקטר שרק ובום בום טראח. ומאז אני שטה לי במרחבי האוקיאנוס ולא זוכרת איך עושים ריסטארט ולמה.
|
|
בתגובה ל: לפני הכל, מניסיוני, הייתי מציעה להתקשר לספק לברור. מאת: glassi לא אחת זה מכוון
|
|
בתגובה ל: ראשית דבר צועקים מאת: רוניט ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לא צועקת. כולה ילדים/סטודנטים שמנסים להתפרנס. מאת: glassi האמת, לא אחת גם הוא ילד/סטודנט
|
|
|
בתגובה ל: משהו כזה מאת: רוניט ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ענק! :) מאת: clutchless אם אתה לא משהו במחשב וקרוב משפחתך גם כן.בנוסף הוא גר רחוק בשביל מה לך להתעסק עם זה. שלח אותו לטכנאי שיפרמט ובא גואל לקרובך (הרחוק)
|
|