|
ניסיתי לפתוח סקר לבחירת השם והסתבכתי. חוצמזה אני מאד עסוקה בתקופה האחרונה וזה סתם נגרר אז החלטתי שחבל"ז אני מעלה את השם שאילן הציע (בתוספת קטנה שלי) " קפטן מחשבים, אינטרנט ושאר ירקות". רק מי שמתנגד יגיב וינמק. אם זה מקובל על כולם, קלאצ' אתה מוזמן לשנות. ובא לציון גואל. הדיון הקודם: http://www.agenda.co.il/824/forum/816291/
|
|
בתגובה ל: בעקבות הפוסט והצעת קלאצ' לשינוי שם הפורום מאת: glassi קפטן אינטרנט מחשבים ושאר ירקות
הרי הגעתם מקפטן אינטרנט לא? לא עדיף שאנשים שיחפשו את אותו קפטן אינטרנט ימצאו את הפורום? :)
גלאסי, אני מוסיף לך וידג'ט של חדשות אינטרנט בעמודה השמאלית אבל לא עושה אותו פעיל כי איני נוהג להתערב בכלי ניהול של פורומים שלא בניהולי. תשחקי איתו בזמנך הפנוי ותחליטי אם להפעיל אותו או למחוק.
|
|
בתגובה ל: אני הייתי מחליף בסדר המילים מאת: clutchless אם חיפשת אותם בכלי הניהול עד היום ולא מצאת זה כי משום מה חשבתי שהוספתי לפורום הזה את האפשרות לוידג'טים (לא מקבלים אותה בברירת המחדל בפתיחת פורום חדש) אבל היום גיליתי שאפשרתי טאגליין בלבד, אז את מוזמנת לחפש שוב. הוספתי את ה-RSS, הוא לא יופיע בפורום אלא אם תלחצי על האייקון תחת "תצוגה" ותהפכי אותו לפעיל.
|
|
בתגובה ל: אני הייתי מחליף בסדר המילים מאת: clutchless אתעמק ביום אחר. עיניים נעצמות וזה... ושוב תודה רבה!
אגב, אני מבינה שאף 1 לא מגיב לדיון שזאת הסכמה או אדישות או יאוש ;) (סתם לגבי היאוש).
|
|
בתגובה ל: צודק לגבי השם, תודה. לגבי שאר התוספות... מאת: glassi והירקות לא משהו :-) קפטן אינטרנט מחשבים ושאר ירקות.. אחלה!
"A computer is like Air-conditioner - It becomes useless when you open windows"..
|
|
בתגובה ל: אני בעד! מבקרת בקביעות אבל אין פה עניין בלינוקס מאת: PazPaz ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אני בעד! מבקרת בקביעות אבל אין פה עניין בלינוקס מאת: PazPaz ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: 1+ מאת: alexander ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: +2 גם אני וגם בנו למרות שהוא לא אישר (-: מאת: jonster ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: +2 גם אני וגם בנו למרות שהוא לא אישר (-: מאת: jonster ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ,מאושר מהאישור של ידידי מאת: BENO1952מעושר ומאושר
|
|
בתגובה ל: אולי מעושר ? מאת: רוניט ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ,רציתי--לא יצא מאת: BENO1952ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בעקבות הפוסט והצעת קלאצ' לשינוי שם הפורום מאת: glassiמצ"ב צלום מסך למקרה הצורך (: קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: באדיבות קלאצ' נוסף rss לפורום. מצד ימין למעלה מאת: glassi ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: באדיבות קלאצ' נוסף rss לפורום. מצד ימין למעלה מאת: glassi אפשר לשתול שם כל דבר העולה על רוחכם, כל עוד אתם יכולים לכתוב את זה ב-HTML או וידג'ט של אתר חיצוני שמייצר עבורכם קוד לשתול באתר.
נתתי בעבר כל מיני דוגמאות מה ניתן לשים שם: סקרים, מאמרים, צאט, חדשות, בדיחות ומה לא. אז היצירתיים שביניכם...
אני אדאג לשינוי שם הפורום ואולי גם לפרסום בעמוד הראשי של אג'נדה.
מקווה שהתעבורה בפורום תגדל קצת (אל תצפו לשינוי בן לילה)
שיהיה בהצלחה
|
|
בתגובה ל: באדיבות קלאצ' נוסף rss לפורום. מצד ימין למעלה מאת: glassiללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: מה RSS ? מה ימין למעלה ? מאת: alexander בצד שמאל כתוב לך "הוסף לקהילות המועדפות" ומתחת יש שם לחצן קטן, הלחצן הזה פותח וסוגר את העמודה השמאלית, אתה כנראה מזערת אותה. תלחץ על החץ הזה ויפתח לך טאב ובו אפשר להטמיע וידג'טים.
|
|
בתגובה ל: מה RSS ? מה ימין למעלה ? מאת: alexander קליק ימני על מקום ריק בסרגל של נענע בראש העמוד ו"חסימת מסגרת" בעזרת Adblock והסרגל המעיק הזה יעלם. הוא גם מעיק בעין, משבש את התצוגה של העמוד וגם מאט מאוד את הטעינה.
|
|
בתגובה ל: מה RSS ? מה ימין למעלה ? מאת: alexander ללא תוכן
|
|