|
אג'נדה? מה אתרים אחרים קשורים אליכם? ולמה אתם מקטינים לי את החלון עם הפרסומות שלכם כשאני נמצא באתר אחר?
תלמדו לשחות - לא תדעו בזמן מתי יבוא צונאמי...
|
|
בתגובה ל: של מי הרעיון הדבילי לפתוח לינקים מפה בתוך ifram של מאת: הקפטן ועדיין אני חושב שהפריים הזה לא במקום וצריך להעיף אותו.
|
|
בתגובה ל: עכשיו אני רואה שזה רק למי שלא התחבר למערכת מאת: הקפטן ללא תוכן
"A computer is like Air-conditioner - It becomes useless when you open windows"..
|
|
|
|
בתגובה ל: תתנקי ותגלשי לפורום כאורחת מאת: הקפטן ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תתנקי ותגלשי לפורום כאורחת מאת: הקפטן הרעיון כנראה מיועד למשוך יותר קונים למרכולתנו
"A computer is like Air-conditioner - It becomes useless when you open windows"..
|
|
בתגובה ל: של מי הרעיון הדבילי לפתוח לינקים מפה בתוך ifram של מאת: הקפטן ספאמרים התחילו להתלבש על אג'נדה ולהפציץ אותה בהמון אשכולות שכל תכליתם לייצר לינקים. גוגל מסווגת אתרים כאלה כ link farm מה שפוגע מאד בדירוג שלנו בגוגל, מעבר לחוויה הלא נעימה שזה מייצר לגולשים באתר. לכן פתיחת כל הלינקים באייפריים שכתובתו הראשית בדפדפן היא דף של אג'נדה למעשה מוציא את העוקץ מאותם ספאמרים כי מעתה זה לא יקדם את הדפים שלהם ב SEO של גוגל.
זה לא מיושם 100% בסדר ויש עם זה תקלות אבל זה יפתר לאורך זמן, אם אתה מוצא דברים מעיקים במיוחד אתה מוזמן לפנות אלי. אגב, מגולשים רשומים באתר גם נחסכות רוב הפירסומות, וזה נעשה בעצתו של עופר מנהל פורום אירוויזיון.
מקווה שעזרתי :-) יוני
|
|