|
ועכשו כיף לי.
צריך למצוא מילה אחרת, "פירמוט" מזכיר קללה נאה ברוסית.
|
|
בתגובה ל: עשיתי פירמוט מאת: יקינתון לא פירמטתי את המחשב 15 שנה.
|
|
בתגובה ל: מזל טוב. פירמוט זו אכן קללה מאת: alexander ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מזל טוב. פירמוט זו אכן קללה מאת: alexander לי זה נישמע כמו לא כיבסתי גרביים 15 שנה.....:)
|
|
בתגובה ל: עשיתי פירמוט מאת: יקינתון ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: טפו פוריומט :) מאת: glassi ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: המוחק יודע שככה את מדברת ?? מאת: יקינתון ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: פירמוט=ביזבוז זמן,, מאת: BENO1952ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: המוחק יודע שככה את מדברת ?? מאת: יקינתון ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: :) מאת: glassi ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עשיתי פירמוט מאת: יקינתון שאלה בנושא קרוב סוף סוף ובצער רב התקנתי חלונות 7 במקום ה XP לא עשיתי פירמוט והשארתי בטעות את כל הדיסק ללא חלוקה איך אני מחלק אותו ל C ו D ? האם צריך ? כדאי ?
|
|
בתגובה ל: חלוקת מאוחרת של דיסק קשיח ? מאת: nurusz ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חלוקת מאוחרת של דיסק קשיח ? מאת: nurusz מחלקים את הדיסק עם תוכנות partition. יש הרבה חינמיות. למשל EASEUS Partition Master Home Edition בנוסף, חלוקת דיסק למחיצות, חיבור מחיצות... מובנית בוינדוס 7 תחת disk management.
בשלב הראשון "מכווצים" את מחיצה C לגודל המתאים, ומגדירים את השטח שהתפנה כמחיצה D. מחיצה C היא רק למערכת ההפעלה ותוכנות מותקנות. D עבור דאטה .
|
|
בתגובה ל: לא רק צריך, אלא חובה. מאת: alexander איך לחלק דיסק של 232 ג'יגה כמה נפח להקצות ל C ? בתוכנה שהזכרת יש שתי אופציות שכנראה אני צריך
1- Resize/Move partition
2- Merge partition
לא הבנתי את " חיבור מחיצות... מובנית בוינדוס 7 תחת disk management."
זה לא האופציה השניה ?
|
|
בתגובה ל: עוד שאלה לפני שאתחיל מאת: nurusz shrink תגדיר כמה אתה רוצה לכווץ אל תאשר אלא תסתכל כמה נשאר. 80 דייך. בהצלוחס
|
|
בתגובה ל: עוד שאלה לפני שאתחיל מאת: nurusz 100GB הם מספיק ויותר למחיצת C. השאר D.
1. כיווץ C 2. פירמוט השטח שהתפנה ל NTFS (לא לפרמט בטעות את C !! ) 3.הגדרת מחיצה D.
|
|
בתגובה ל: כמו שכתבתי, ראשית כיווץ לגודל המתאים מאת: alexander תודה הכל הסתדר אבל ל C הקציתי רק 40 GB :-( לחזור על התהליך ולהגדיל אותו ?
|
|
בתגובה ל: ל C הקציתי רק 40 GB :-( מאת: nurusz ואני לא מרבה בהתקנת תוכנות. ב C נמצא קבץ sleep שגודלו כגודל הזכרון (אצלי 8 גיגה). גם קבץ hibernation בגודל הזכרון 2X נמצא על C (אפשר לוותר עליו). המינימום לדעתי הינו 80-100 גיגה למחיצת C. אתה יכול להגדיל ע"ח D.
|
|
בתגובה ל: לא מספיק. אצלי למעלה מ 50 גיגה מאת: alexander ובו אסור לגעת. אצלי הקבץ הוא 9 גיגה, וראיתי מיקרים של 30 גיגה.
|
|
בתגובה ל: ...יש גם קבץ נוסף שמתנפח ללא סיבה winsxs מאת: alexander היא:C D E E סרטים, שירים
|
|
בתגובה ל: לא מספיק. אצלי למעלה מ 50 גיגה מאת: alexander ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ..תיקון. אצלי 50 גיגה תפוסים על SSD של 128 גיגה מאת: alexander ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אתם צודקים, הקציתי מעט מקום. יוגדל בהקדם :-) מאת: nurusz ותצטרך לתוכנה צד שלישי. הבעיה, בכדי להגדיל את C אתה צריך שטח רציף פנוי, ואם הגדרת את D אין לך כזה. הקטנת D לא תעזור כי השטח שיתפנה יהיה מימין ולא משמאל. אפשרות נוספת היא כמובן לפרמט מחדשת להגדיר המחיצות, ולהתקין וינדוס 7 שוב.
|
|
בתגובה ל: עכשיו זה לא פשוט ווינדוס המוגבלת לא תעזור מאת: alexander להגיל את C, ולהגדיר D חדש.
|
|
בתגובה ל: ..כמובן ניתן לפרמט את D מאת: alexander שלום אילן
אתה קצת מבלבל אותי הרי אני משתמש בתוכנה שהמלצת עליה בהתחלה היא תוכנה ברורה וקלה לשימוש האם היא לא מספיקה למשימה הזאת ? אני בכל אופן יכול לפרמט את D שהוא כמעט ריק כל שיטה היא יותר טובה מבחינתי, רק לא להתקין WIN 7 מחדש :-(
מראש תודה
|
|
בתגובה ל: קצת מבולבל... מאת: nurusz הכי קל זה למחוק את מחיצה D, להגדיל את C, ולהגדיר על השטח החדש הריק את D.
|
|