מחפש כזה שהוא מהטובים עם אפשרות של usb שאפשר למלא אותו בסרטים ועוד. אייפד של אפל לא נותן... רק דרך האייטיונז. יש טאבלט כזה ?
תודה מראש.
בתגובה ל: אילני או כל מי שמבין.. טאבלט מאת: jonster גם ללא אייטיונס. יש אפילו התקן עם חיבור USB ...אפשר קבצים להעביר דרך חיבור אלחוטי ברשת, אפשר בתוכנות צד שלישי.....
ה Surface של וינדוס 8 /RT מגיעים עם חיבור USB וניתן כמובן לחבר אפילו דיסק חיצוני... ה RT מריץ אך ורק תוכנות "ריבועי פישר פרייס - מטרו" , אבל מגיע גם עם אופיס בתצורת דסקטופ. ה Surface Pro הינו וינדוס 8 מלא ןמריץ את כל התוכנות וגם תוכנות מטרו.
לכל הטאבלטים של אנדרואיד יש חיבור מיקרו USB...
בתגובה ל: לגבי אייפאד אפשר להעביר מה שרוצים מאת: alexander ללא תוכן
בתגובה ל: לגבי אייפאד אפשר להעביר מה שרוצים מאת: alexander ללא תוכן
בתגובה ל: תודה אילני ! מאת: jonster אייפאד לא מדבר על סמארטפון אנדרואיד או וינדוספון. SurfaceRT לא מדבר עם אייפון או אנדרואיד. טאבלט אנדרואיד לא מדבר עם אייפון או וינדוספון...
בתגובה ל: :-). נקודנ חשובה שלא הדגשתי, סביבה מאת: alexander עכשיו ההתלבטות, אייפד או SurfaceRT...? או שבכלל סמסונג.
יש לי אייפון, אז אולי הכי נכון אייפד, ולמה אני צריך שיסתנכרנו ? תמונות ושות' ?
בתגובה ל: אילני היקר, מאת: jonster אין אפליקציות, מיקרוסופט ושאר היצרנים והחנויות חותכות מחירים ללא הכרה כי המכשיר אינו נמכר. אתמול מיקרוסופט הורידה את המחיר ב $150. היצרנים בורחים מ RT כמו מאש. רק מיקרוסופט נשארה ביצור ה RT.
Surface Pro כמובן חיה אחרת לגמרי עם וינדוס 8 מלא.
עכשיו טאבלט אנדרואיד מול אייפאד.
ראשית יש את המחיר והוא משמעותי מאד. טאבלט סביר/טוב (לא חיקוי סיני), כמו נקסוס 7 עולה 30% ממחיר אייפאד.
גוגל מפגרת מאד באפליקציות טאבלט מול אפל , רוב האפליקציות לטאבלט הן אפליקציות סמארטפון שנמתחות על המסך. ושוב, אי אפשר לחבר אייפון עם טאבלט אנדרואיד ואי אפשר להעביר מידע.
סנכרון בין אייפון לאייפאד. קבץ שהורדת/רכשת באייפון (מוסיקה, סרט...) תוכל להוריד שוב לאייפאד ללא תשלום נוסף. כמובן יש סינכרון דרך iCloud.
בתגובה ל: ראשית תשכח מ surface RT מאת: alexander מוכן לשלם על אחד טוב.
עושה רושם שצריך לפרוץ ת'אייפד כדי להניח עליו סרטים, ראיתי שיש מחבר usb, אבל איכשהוא לא מוסבר בשום מקום איך מעבירים סרט ולא דרך האייטיונס.
בתגובה ל: אין עלייך ! מאת: jonster אני מריץ HD MKV על האייפון שלי שאינו פרוץ. מומלץ להתקין במחשב itunes, גם עבור סידור המוסיקה, יבור העברת סרטים, עבור התקנת תוכנות.. ועבור גיבןי מלא של האייפון והאייפאד
בתגובה ל: ראשית תשכח מ surface RT מאת: alexander פריצת אייפד
בתגובה ל: בעעעעעעע מאת: jonster USB אן מקלדת או 1000 התקנים אחרים.
בתגובה ל: שטויות, לא צריך לפרוץ את האייפאד לחיבור מאת: alexander אם זה חשוב לך, אז בחר בטאבלט אנדרואיד או Surface Pro עם וינדוס 8.
בתגובה ל: תיקון :-( לחיבור דיסק-און-קי צריך JB לאייפאד. מאת: alexander ללא תוכן
בתגובה ל: יאפ ! תודה אילני (-: כרגיל למדתי המון (-: מאת: jonster עם מסך רטינה, כך שצפויה ירידה במחירי האייפאדים הנוכחיים (אייפאד 4 ו-3).
בתגובה ל: אילני או כל מי שמבין.. טאבלט מאת: jonster אני יודע שאילן הוא אפליסט מובהק לכן תתיחס להמלצות שלו בזהירות :) אם הטאב מיועד לצפיה בסרטים אז הנתון החשוב ביותר זה הרזולוציה של המסך, הגודל,יחס רוחב-אורך ופשטות העברת הקבצים אליו כמה שאני יודע בטאבים של אפל יחס אורך-רוחב הוא לא סטנדרטי אז יכול להיות שתהיה לו השפעה על הצפיה ? כאנדרואיסט מובהק אני חושב שמערכת האנדרואיד תתאים לך יותר כנס לאתר של ZAP ותבדוק לא רק את המחירים אלה גם את הנתונים וההשוואות בין מכשירים
בתגובה ל: נקודה למחשבה מאת: erinot ברוב הטבלטים יש חריץ לזיכרון חיצוני חוצמזה כמעט לכל מכשיר יש גירסאות עם כמות שונות של זיכרון ה ARCHOS לא נחשב מהמובילים בענף :-( נדמה לי שיש לך בטאב 8GB זיכרון וחריץ ל 64GB
בתגובה ל: הבטריה היא הבטן הרכה של הניידות בכלל מאת: nurusz ממש לא רק לצפייה בסרטים, פשוט נוסע לחול לאכמה שבועות ורציתי גם אופציית סרטים. על מה היית ממליץ? סמסונג ?
בתגובה ל: איזה גודל מסך ? מאת: alexander חיבור USB 3.0 מלא יש רק ל Surface Pro וטאבלטים דומים, עם וינדוס 8.
בתגובה ל: לאף אחד מהמכשירים הנ"ל אין חיבור USB מאת: alexander נראה לי הכי נכון. אגב, חבל שזה כך
בתגובה ל: אז אייפד עם JB... מאת: jonster מחליפים את הצורך בחיבור USB. הכרטיסים משמשים ל DATA, סרטים, מוסיקה, מסמכים, תמונות.... אי אפשר להתקין עליהם או להריץ מהם תוכנות, ולכן חשוב גם נפח האיחסון על טאבלט שמתחיל עם נפח של 8 גיגהבית עד 64 גיגהבית.
לאייפאד אין אפשרות לכרטיס SD.
בתגובה ל: לא בהכרח. כרטיסי ה SD עד נפח 64 גיגה מאת: alexander או שאולי בכלל האייפד לא יקרא מהUSB אלא רק מניחים עליו. אקפוץ לדיזינגוף לחנות ואבדוק.
בתגובה ל: מעניין אילני, אבל עדיף כבר JB+USB מאת: jonster מה כלכך חשוב בו ? לאנדרואיד יש כבל מיוחד עם חיבור USB אלא שהוא אינו פועל עם כל מכשיר.
אייפאד עם JB ישאר תקוע עד אשר לא יצא JB חדש וזה יכול לקחת חודשים, בינתיים כל העולם ישדרג ל iOS 7. כמובן ש JB מסיר את האחריות למכשיר ובמקרה של תקלה, תצטרך לחזור לגירסה המקורית, כלומר, שימוש בתוכנת אייטיונס לחזרה מגיבוי (כמובן במידה וגיבית את המכשיר במלואו ).
בתגובה ל: ,תודה נורוז. מאת: jonster אני משתמש קבוע של סמסונג של 7" אני הולך בקרוב לרכוש עוד אחד את ה GT-P3100 גם כן 7" את ה 10" לטעמי גדול מדי
בתגובה ל: אילני או כל מי שמבין.. טאבלט מאת: jonster אני משתמשת חצי שנה בטאבלט אנדרואיד, סיני אורגינל (עשיתי משלוחה מאתר סיני), אחלה מכשיר כמחשב נייד. לדעתי האפשרות של העברת קבצים דרך usb היא בכלל לא הסוגיה שצריכה לעניין אותך ג'ונסטיניו :) תמיד יש חוט מתאם שבקצהו יש יו אס בי.
לדעתי 2, אתה צריך להתרכז בסוג מסך, גודל/זמן סוללה, קישורית בלו טות' לא מזיק ואפילו נחמד ומועיל, wi fi חזק, גודל זכרון, גודל/סוג מעבד, האנדרואיד הכי חדש שאפשר (נדמה לי שזה 4.2), זה בנתיים ממה שזכור לי כשחיפשתי.
בתגובה ל: כחסידה של אנדרואיד, תרומתי הצנועה לדיון מאת: glassi ללא תוכן
בתגובה ל: אין לי מושג מה אקנה (-: תודה (-: גלאסייייי מאת: jonster אנדרואיד 4.1.
המחיר לאחר רכישה ב 149 שקל של ציוד משרדי.
בתגובה ל: ראיתי מודעה KAYA 7 אינץ, ב 179 שקל אופיס דיפו מאת: alexander טאב טוב מאוד ועם נתונים מצויינים בסביבות 960 שקל ב K.S.P בין היתר, זיכרון 16GB, שתי מצלמות האחורית 5 MEGA, מסך IPSרוזולוציה 1280X800, מעבד MTK 8125 Quad-Core, 1.2GHz ועוד