|
|
בתגובה ל: אבטחה : הום דפו מאשימה את וינדוס בפריצה המסיבית מאת: alexanderעוד היינו אולי יכולים להתווכח אבל אחרי אישור של האיינשטיין המקומי מי אנחנו שנערער? ומה רוניט וארינות אמורים להסיק מהמידע הכ"כ חשוב הזה? אה... השליכו את מ"ס ועברו מיידית לתפוח... העבירו את הצ'ק?
|
|
בתגובה ל: ואם הם אומרים מי אנחנו שנפקפק? מאת: shmuella ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: בשבילך מאת: רוניט
בבלו ריי זה תענוג
|
|
בתגובה ל: איזה ביצוע אדיר !! מאת: יקינתון ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בשבילך מאת: רוניט
|
|
בתגובה ל: ואם הם אומרים מי אנחנו שנפקפק? מאת: shmuella שהסוסים ברחו מהאורווה.
|
|
בתגובה ל: גם מיקרוסופט לא פיקפקה וסגרה את החור לאחר מאת: alexanderעל מה תכתוב כל בוקר? ואיזה מזל שלא כל הסוסים הספיקו לברוח. ארינות ורוניט עדיין עם ווינדוס. בושה!
|
|
בתגובה ל: היזהר לך, עכשיו שמ"ס קוראת אותך... מאת: shmuella מילא בדיון אחד או שנים אבל לא צריך להטריל אחרי כל הודעה. אם תמשיך פשוט אחסום לך גישה לאתר.
|
|
בתגובה ל: טוב הבנו מאת: clutchless אנא, אל תאיימי עלי שהרי אם תחסמי אותי חיי לא יהיו חיים... העיקר שאוכל להמשיך ולקרוא את האזהרות הבלתי טרוליות שמופיעות כאן מידי בוקר בבוקרו.
|
|
בתגובה ל: אם "תמשיך"? מאת: shmuellaאז אל תקרא (כן, קצת קשה לי להאמין שאתה "שמואלה") וזה לא היה איום.
|
|
בתגובה ל: לא מעניינות אותך האזהרות ה"טרוליות" מאת: clutchless התניית סנקציה בפעולה או אי פעולה היא איום, בעברית על כל פנים. טורקית אינני יודעת. קשה לך להאמין שאני שמואלה? לי אין שום בעייה להאמין שחסר לך מצמד. אני מציעה לך להישען על מקורות אינפורמציה שונים מאילה שעליהם את נשענת ושהביאו את הפורום הזה לכלל שממה. הרי גם אותך ניסו לגרש מפה. זוכרת? אני לא סבורה שלגחך על אותם ידיעות מאותה אג'נדה ומאותו מקור המופיעות כאן מידי יום בקביעות זה בבחינת "הטרלה". את חושבת אחרת? מותר לך. את הרי מנהלת. ובזאת תם הויכוח מבחינתי!
|
|
|
בתגובה ל: אז ככה... מאת: shmuella הוא אף פעם לא השתתף בויכוחים עם אף אחד ועד כמה שאני רואה את תוקפת דווקא אותו באופן סדרתי. גם אף אחד ממנהלי הפורום לא ניסה לגרש אף אחד.
את מדברת על ויכוח עם רוניט שהיא, משתמשת בפורום בדיוק כמוני, שנשאר מולה. אני לא מנהל ובטח שלא מנהלת ועדיין טרולים שלא מוסיפים שום עניין לפורום מלבד הודעות מתריסות יחסמו.
חוק (גם חוק פורום) הוא לא איום, עבירה על החוק גוררת ענישה (שהיא לא איום).
|
|
בתגובה ל: אבטחה : הום דפו מאשימה את וינדוס בפריצה המסיבית מאת: alexanderUpdate for Vulnerabilities in Adobe Flash Player in Internet Explorer Microsoft is announcing the availability of an update for Adobe Flash Player in Internet Explorer on all supported editions of Windows 8, Windows Server 2012, Windows RT, Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, and Windows RT 8.1. The update addresses the vulnerabilities in Adobe Flash Player by updating the affected Adobe Flash libraries contained within Internet Explorer 10 and Internet Explorer 11. Microsoft recommends that customers apply the current update immediately
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: כל מה שגוגל אספה ויודעת עליכם מאת: alexander השאלה היא האם אין מקומות סתרים ששם מאחסנים המידע עלינו ולנו אין גישה.
|
|
|
בתגובה ל: אבטחה : הום דפו מאשימה את וינדוס בפריצה המסיבית מאת: alexanderתוכנה חינמית, קוד פתוח. סורקת את המחשב אחר תוכנות ריגול... https://resistsurveillance.org/
|
|
|
|
בתגובה ל: חשבונות מיקרוסופט ופלייסטשיין נפרצו. החליפו סיסמא מאת: alexander Update: It is being suggested both in the comments here and elsewhere that the data may be false. Until that is confirmed by one of the services affected it’s best to remain cautious. Hopefully it is false data.
|
|
בתגובה ל: .. יתכן וזו אזעקת שווא.. מאת: alexander ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כמו 99% מהאזעקות שאתה מביא מאת: shmuella“We are investigating this issue and will take the necessary steps to protect customers as needed.”
|
|
בתגובה ל: כמו 99% מהאזעקות שאתה מביא מאת: shmuellaאולי תחזרי לשם ?
|
|
|
|
|
|