|
At Computex 2010 this week, NVIDIA is partnering with us (Microsoft), Alienware, Asus, Dell, Toshiba and others to introduce a new category of PC: the 3D PC. With a 3D PC, the consumer can easily bring the amazing 3D experiences into their home. For example, they can play 3D PC games. NVIDIA has invested a lot of time working closely with game developers so that more than 425 PC games work great with NVIDIA’s 3D Vision technology. Sony and Fujifilm will be bringing 3D digital cameras to market where consumers can take 3D photos and view them in 3D on their 3D PC. A 3D PC can view the Web in 3D including live streaming of 3D video. And you can watch Blu-ray 3D movies thanks to folks like Cyberlink who will be releasing a version of their software player that will support playback of Blu-ray movies in 3D. So what makes a 3D PC? A 3D PC must have, by definition, the following minimum requirements: A pair of 3D active-shutter glasses. A 120Hz 3D-capable display which can be a desktop LCD monitor, a 3D projector, a 3D TV, or a laptop with an integrated 3D-capable LCD. A discrete GPU such as the latest GeForce GPU’s from NVIDIA that are designed to deliver HD content to a 3D display.
|
|
|
שניתן לניצול לרעה (מספר זיהוי, חשבון בנק, סיסמאות שאינו מוצפנות.....) , במחשב. גירסא חינמית, גירסא בתשלום Identity Finder is a free Windows application that offers an additional layer of protection against identity theft due to virus attacks, hacking, malicious programs or the activities of other users who can access the same machine. This free utility will do a comprehensive scanning on all folders, files, browser data, etc in users’ hard drive for sensitive information such as credit card numbers and passwords. Identity Finder will show users the scanned result and features a few additional built in options for users to take further action on the sensitive data. Identity Finder offers users the use of free PII removal tools to store passwords in a secure Password Vault, shred any file including their vulnerable Recycle Bin, encrypt any file with a password, and clean up users’ Web Browsers. Users who are worried they might store the above mentioned sensitive data in their computer can try using Identity Finder by downloading it via the link here. The free version of Identity Finder is limiedt to searches on credit card numbers and passwords stored only. Users who want more features such as extending the search ability to other sensitive information such as bank account, social security numbers, etc can get the pay version. קבצים מצורפים:
|
|
|
|
ה-AFOM EXE משום מה לא עובד אצלי,, ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e261451ed6.gif סמיילי_כועס]() שועל 3.6.3 ,,, אקטיבייט ודיאקטיב,,בטאסק מנג'ר אותו הדבר,,! תודה מראש,,
|
|
בתגובה ל: מישהו יודע איך להגדיר את מתכון ההרזיה של השועל?? מאת: BENO1952 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: טעות,,אי אפשר להגדיר,,אין אופציה כזו,,!! מאת: BENO1952 ללא תוכן
|
|
|
|
לרגל הפתיחה רק תיקון קטן אתה לא ערס החושרמוטה אלה ערס אחושרמוטה
|
|
בתגובה ל: אל המוחק הגדול.. מאת: nurusz ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: :-) מאת: glassikaשלום גלסי אני לא רואה את האופציות של כל התעלולים עם הטקסט המופיעים בתמונות בפוסט למעלה ? קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: תמונה אחת לא שווה 1000 מילים מאת: nurusz ההודעה וחלון הנושא. תשתמש גם בתצוגה מקדימה שמעל/צמוד לחלון ההודעה.
|
|
בתגובה ל: תלחץ על אייקונים ועיצובים, מתחת/צמוד לחלון מאת: glassikaשימי לב שמתחת לחלון ההודעה ומעליו יש "אייקונים ועיצובים" שכל אחד מוביל למהשהו אחר בכל אופן הסתדרתי, תודה
|
|
בתגובה ל: כפילות של "אייקונים ועיצובים" מאת: nurusz אחד מיועד לכותרת והשני לגוף ההודעה. הם שונים מהותית.
בכותרת את יכולה להכניס אך ורק אייקונים בלי כל העיצובים שאפשר להכניס בגוף ההודעה ובנוסף, לא כל האייקונים יופיעו בחלק של הכותרת. רק אייקונים שעומדים בתנאי הסף של הכותרות יופיעו שם.
|
|
|
|
הפלאג מאפשר להתחבר למידע מכל מקום. מריץ אובונטו (מה שאומר שניתן כנראה גם להתקין עליו עוד תוכנות) http://www.tonidoplug.comTonidoPlug is a tiny, low power, low cost home server based on a 1.2 GHz Sheeva (ARM) processor that allows you to access your applications, files, photos, music and media from anywhere via a web browser (Powered by Tonido ® software). TonidoPlug comes pre-installed with powerful Tonido Applications - Torrent, Photos, Jukebox, WebsharePro, Workspace, Thots, Search, Backup and Explorer - all running on top of embedded Ubuntu Jaunty Linux OS. Additionally, TonidoPlug can be extended by installing new applications from the Tonido App store. Applications and data are always local with TonidoPlug. Your data and applications are available even if there is no internet connection available to your TonidoPlug. When an external USB hard drive or flash drive is connected, TonidoPlug converts it to a NAS storage accessible from Windows/Mac/Linux computers in the local network. When you are outside your local network, you can still mount TonidoPlug folders as local drives (using WebDAV) for drag-and-drop download and upload support. Effortlessly access and share your TonidoPlug's files through an iPhone specific WebApp. You can even stream media to some UPnP/DLNA compliant devices like the XBOX 360 or PlayStation 3 (Beta). קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: חומרה : Tonido Plug, אם זה טוב זה כנראה אובונטו מאת: alexander זה שיווה פלאג של מארוול (מודל קודם). הפלאג מגיע עם אובונטו או דביאן.
|
|
|
בקרוב מסתיימת לי חבילת הגלישה: ספק 012, תשתית כבלים.
התקשרתי ל-012: שידרגתי מ-2.5Mb ל-5Mb ללא תוספת מחיר. שילמתי ומשלם 29.90 ש"ח לחודש. התקשרתי להוט: שידרגתי מ-1.5Mb ל-5Mb ב-79 ש"ח לחודש. עד כה שילמתי 65 ש"ח.
סה"כ: 109 ש"ח.
לידיעתכם.
|
|
|
בתגובה ל: לידע כללי - מחיר חבילת גלישה של 5Mb מאת: My Orez אבל לא נשארתי אצלם כדי לברר האם בסוף ההתחייבות המחיר באמת ישאר זהה.
בכל אופן חברה שלי משלמת לנטוויז'ן 31 שקלים לחודש בממוצע על מהירות דומה. שקל הפרש שווה לדעתי מעבר לספקית טובה יותר.
בבזק בינלאומי הציעו לה מחיר יקר במעט, יצא בממוצע משהו כמו 34 ש"ח לחודש, גם שווה את המעבר לדעתי שכן היא טובה יותר מנטוויז'ן.
כמו שבנו אמר, אני ממליץ בחום להתרחק מ-012. את המרורים שאכלתי מהם אתם יכולים לקרוא בפורום מחשבים אבל בקצרה: הייתי לקוח של אינטרנט זהב במשך עשור, לא היו לי שום בעיות איתם עד האיחוד עם 012 אז התחילו כל הצרות. השתמשתי בתיבת המייל שלהם בPOP והמייל התחיל לעשות צרות (עברתי לג'ימייל אז אין לי מושג כמה זמן לקח להם לפתור את התקלות) אבל הבעיה הגדולה התחילה כשיצאתי למילואים בעופרת יצוקה. חזרתי הבייתה אחרי שלושה שבועות וגיליתי להפתעתי שהאינטרנט הפך פשוט זוועתי. בהחלה לא ידעתי אם מדובר בתקלת תשתית או ספקית, לא הצלחתי להוריד מביטורנט כלל. הקבצים ירדו במהירות מעוררת גיחוך, מהירות שואפת ל-0. התחברות מחייגן של נטויז'ן פתרה בשניה את הבעיה, חזרה ל-012 והבעיה חוזרת, שוב נטוויז'ן ואין שום בעיה.
במשך תקופה ארוכה רבתי עם כל נציג ומנהל אפשרי ב012 בטלפון, החזקתי אותם שעות על גבי שעות על הקו מכיוון שלא יכלו לפתור את הבעיה שלי (שכן זו לא בעיה מבחינתם, זה מכוון למרות שאף אחד לא יצהיר זארת בגלוי) עד שלבסוף השגתי את מבוקשי והתנתקתי מהם בלי לשלם קנס יציאה.
עכשיו אני בנטויז'ן וגם הם עושים תרגילים מלוכלכים. הם חוסמים מדי פעם הורדות של הטורנטים עצמם, כך נראה כאילו הם לא חוסמים פורטים אלא שהבעיה טמונה באתר ההורדות עצמו. גם אצלם לא אשאר בתום ההתחייבות אם כי המצב אצלם לא כזה גרוע שאלחם על יציאה מוקדמת בלי קנס. הספקית הבאה שלי היא בזק בינלאומי או אקספון, מי שתתן את המחיר הנמוך ביותר.
|
|
בתגובה ל: לידע כללי - מחיר חבילת גלישה של 5Mb מאת: My Orez התשלום לתשתית גבוה מאוד בהתחשב בעובדה שהוט נותנים בחבילת הטריפל עד 12 מגה באותו מחיר. אם יש לך גם כבלים בבית שווה לעבור לטריפל אם אתה שואל אותי. גם מהוט אפשר להוציא הרבה דברים, חיברתי את ההורים שלי לטריפל וקבלנו חודשיים חינם (חסכון של 600 שקל!) עוד ממיר ללא תוספת תשלום, שני ערוצים ו-VOD לשלושה חודשים בחינם. (את ה-VOD אפשר להוציא מהם מפעם לפעם בחינם גם בהמשך)
אם אתה לא מתכוון להתחבר לטריפל אז אין יותר מדי ברירות, הוט זולים יותר מבזק בלאו הכי.
|
|
בתגובה ל: נ.ב מאת: clutchless מבלי לדבר על איכות, הרוב מתנהגים כמו בשוק, מי שלא יודע להתמקח יש לו בעיה, אני ביניהם.
|
|
בתגובה ל: שוק מאת: רוניטמלכתחילה הם נותנים מחיר גבוה ולא הוגן כדי להוריד אותו אחר כך למי שיתמקח. ככה המתמקחים מקבלים את המחיר ההוגן והחברות מרוויחות קופה לא קטנה על אלו שלא מתמקחים. למי שלא יודע להתמקח באמת שהייתי ממליץ להעזר במישהו שכן יודע (או יותר נכון להתחיל ללמוד, אתם חיים בישראל), אין לכם מושג כמה כסף תחסכו כל שנה. וזה לא שחברות התקשורת יהיו עניות, אלה חברות מהמפלצתיות במשק. אם לא נעזרתם במישהו אחר לפחות תשתמשו באתר כמה זה שמשווה מחירים ובין היתר גם מחירי חברות התקשורת. אל תשלמו אף פעם יותר ממה שכתוב באתר הזה כי אלה מחירים שפרסמו החברות עצמן, אם מציעים לכם מחיר גבוה יותר תדעו מיד שמנסים לעשות עליכם קופה. תדעו גם תמיד שהמחיר שמופיע באתר הוא לא המחיר הכי נמוך שאתם יכולים להשיג אבל אם אתם לא רוצים להתמקח אז לפחות זה.
|
|
בתגובה ל: נ.ב מאת: clutchless התנתקתי מהוט לפני כחודשיים. שונא אותם בדם, אך הם באמת יותר זולים מבזק. ולכן אני איתם. בקשר ל-012, אני מחובר אליהם כבר 10 שנים ואני מרוצה מאד. כנראה שהתרגלתי להתערבויות.
|
|
בתגובה ל: רואים שאתה בא מפורום קיטורים... מאת: My Orezכי אם היית משתמש לא היית יכול להתרגל לזה. להוריד קובץ בשבוע במקום בשעה זה לא משהו שאפשר להתרגל אליו.
|
|
בתגובה ל: או שאתה פשוט לא משתמש בביטורנט ותוכנות שיתוף מאת: clutchless עד כה ב-1.5Mb הורדתי בקצב מקסימלי של 185Kb/s, והעלתי בקצב מקסימלי של 20Kb/s. עכשיו עם ה-5Mb. לא כל כך יצא לי לבדוק את מהירות ההורדה המקסימלית כי עברו רק יומיים, אבל באחת ההורדות, הגעתי לי 500Kb/s. וקצב ההעלאה המקסימלי עומד על 65Kb/s.
לא יודע עם אלה היכולות האופטימליות, אבל אותי זה מספק.
|
|
בתגובה ל: דווקא משתמש מאת: My Orezיתכן שהחסימות נעשות באיזורים עמוסים או ללקוחות מסוימים כי לפי התאור שלך אצלך אין התערבות, לפחות לא בביטורנט. אבל עדויות של המוני גולשים באינטרנט + עדויות מצולמות ביוטיוב ושרשור שעשינו בפורום מחשבים ואינטדנט וגם כתבה גדולה שנעשתה בYNET מאמתים את העניין. אז אם טוב לך ב012, בכבוד, תשאר איתם רק תהיה מודע לעניין שיום בהיר אחד אתה יכול להתעורר בבוקר ולהיות חסר אונים בלי יכולת להוריד קבצים ובלי יכולת להתנתק ואז תצטרך להוציא הרבה עצבים במריבות עם נציגי השירות עד שאולי יואילו בטובם לתת לך להתנתק (או שתשלם קנס יציאה או שתמשיך לסבול עד סוף ההתחייבות) גם אני הייתי לקוח מרוצה במשך יותר מעשור, גם אני שמעתי מחברים דברים רעים אבל התעלמתי כי לי היה טוב וגם אלי זה הגיע בסופו של דבר. אם היית אומר שאתה משתמש פשוט, שלא מעניין אותך בכלל הורדות קבצים וכו' אז אולי 012 הייתה אפילו הספקית הטובה ביותר עבורך דווקא בגלל ההתערבות שלהם כי ההתערבות היא בסופו של דבר לטובת גלישה בדפדפן. אבל בגלל שאתה כן משתמש בשירותים נוספים אז זו, עם יד על הלב, הספקית הכי גרועה במדינה.
|
|
|
ללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
להודעה זו יש 32 תגובות. לפתיחת השירשור המלא בעמוד נפרד הקישו כאן |
|
|
למי שזקוק קבצים מצורפים:
|
|
|
מבקשת הזמנה ל bitme.org
תודה
|
|
|
כמה קלוריות שורפים בזמן סקס? לכולנו יש 100 גרסאות שונות של מספר הקלוריות ששורפים בזמן סקס. המספרים נעים בין 50 – 700 (לפחות כולם בטוחים במה שהם אומרים). הנה לכם מדריך מפורט על כמה בדיוק קלוריות שורפים במהלך כל שלב בסקס: להפשיט: בהסכמה – 12 קלוריות בלי הסכמה – 187 קלוריות להוריד חזיה: עם הידיים – 4 קלוריות עם השיניים – 80 קלוריות עם מספריים – 1 קלוריות ללבוש קונדום: בעת זיקפה – 4 קלוריות בלי זיקפה – 20 קלוריות על הראש – 200 קלוריות, 4 קונדומים. פוזות: מסיונרי – 5 קלוריות לדקה. כפיות – 3 קלוריות. פוזות של קאמה סוטרה – 20 קלוריות לדקה. להזמין אמבולנס – 10 קלוריות (חד פעמי) אורגזמה: אמיתית – 112 קלוריות מזוייפת – 40 קלוריות אחרי זה: לשכב במיטה מחובקים – 5 קלוריות לקום מהר מהמיטה – 20 קלוריות להסביר מדוע קמת מהר מהמיטה – 816 קלוריות להתלבש: רגוע – 36 קלוריות במהירות – 65 קלוריות כאשר אבא שלה דופק בדלת – 1284 קלוריות כאשר אישתך דופקת בדלת – 3566 קלוריות |
|
בתגובה ל: קיבלתי במייל: כמה קלוריות שורפים בזמן סקס? מאת: glassi ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חחחח,,מאיפה הנתונים האלו?? מאת: BENO1952ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בדקנו 1 ל-1. פה ושם היו זיופים שלא באשמתי כמובן. מאת: glassi ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: קיבלתי במייל: כמה קלוריות שורפים בזמן סקס? מאת: glassi ללא תוכן
|