|
האם עידכון דרייברים יכול לפתור את הבעיה של הסורק שלא מתאים ל WIN7?
|
|
בתגובה ל: אלכסנדר, דרייבר מאת: marinata אם תמצאי דרייברים מתאימים תפתר בעיית התאימות . יתכן שגם התוכנות שהגיעו עם הסורק אינן מתאימות ל-7 ואז יש אולי צורך להריצן ב-מוד של XP .
|
|
|
בתגובה ל: הסורק אינו מתאים כי אין דרייברים ל-7 מאת: alexander האם DriverPack Solution יכול לעשות את העבודה?
|
|
בתגובה ל: DriverPack Solution מאת: marinata אם החברה המייצרת את הסורק לא כתבה דרייבר ל-7/ויסטה
|
|
בתגובה ל: שום חבילה לא תפתור את בעיית התאימות מאת: alexander תוכנה חינמית בשם Windows 7 Upgrade Advisor שאותה מומלץ להריץ על המחשב הקיים והחומרה המחוברת בכדי לקבל מושג אילו תוכנות לא תואמות 7 ואיזו חומרה לא תואמת 7, וזאת לפני שקופצים על עגלת ה-7.
לפעמים ההוצאה שתדרש לרכישת תוכנות וחומרה חדשה עבור 7 ,גבוהה יותר מעלות המחשב החדש עם 7 .
|
|
בתגובה ל: אלכסנדר, דרייבר מאת: marinata ואת לא מתכוונת להחליפו בחדש אז יש פתרון, קצת עקום אבל גם זה משהו.
אפשר להתקין מערכת וירטואלית על המחשב. אפשר להשתמש במגוון תוכנות למטרה זו אבל יש אחת חינמית שתספק את צרכייך, היא נקראת virtual box.
כך תוכלי להתקין וינדוס XP ולהפעילו מתוך וינדוס 7 כשתרצי להשתמש בסורק.
|
|
בתגובה ל: אם הסורק חשוב לך מאת: clutchless ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בשביל זה צריך XP עם רשיון :-) מאת: alexander ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בשביל זה צריך XP עם רשיון :-) מאת: alexander אם לא אז אתה צודק וזו אכן בעיה. תמיד אפשר להתקין אובונטו או כל מערכת חינמית אחרת שבה יש תמיכה באותו סורק.
אני יודע שזו דרך עקומה אבל אם אין כסף או רצון לקנות חומרה חדשה אז הדרך העקומה הזאת היא כל מה שנותר.
|
|
בתגובה ל: היא בטח שדרגה מ-XP אז אני מניח שיש לה סריאל מאת: clutchless ללא תוכן
|
|
|
לא הבנתי איך אני לא מצליח להכנס עם הסיסמא לקפטן 2.0?!? מה קרה? מה הפסדתי? למה עברנו לכאן?
שם הכינוי שלי היה zek...
My Google Reader shared items:
http://tinyurl.com/5ehjzy
|
|
בתגובה ל: ככה זה כשלא עוקבים בקביעות... מאת: zeeviהיית צריך לגרור איתך את האווטר,, ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/ri6v__emo43.gif emo43]() היינו מזהים מיד,,, ברוך הבא,
|
|
בתגובה ל: אהלן ZEK ,, מאת: BENO1952ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מקבל את ההצעה, זה יגיע (-: מאת: zeevi ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בוצע (-: מאת: zeevi
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: גלאסיבוקר טוב,,| מאת: BENO1952מול הטלוויזיה, כל 1/4 שעה אשנה תנוחה כדי שלא יצמחו לי שורשים, ואקום רק לפיפי ולזַחְנֵב משו מהמקרר.
|
|
|
בתגובה ל: ,,עוד אחד,, מאת: BENO1952זאת שאתה בלי חולצה. אהבתי אותך ככה יותר. וגם קצת ערום לא יזיק לפורום היבש הזה. אם מישו יתלונן שלח אותו אליי.
|
|
בתגובה ל: בנו, חיים שלי, עשה לי טובה אישית ותחזור לתמונה שלך מאת: glassi ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חחחחחחחחח,,,יור וויש איז מיי קומנד,,, מאמ,, מאת: BENO1952ללא תוכן
"A computer is like Air-conditioner - It becomes useless when you open windows"..
|
|
בתגובה ל: יופי של תמונה -- אוהבתת מאת: PazPazללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תודה,,, מאת: BENO1952ללא תוכן
"A computer is like Air-conditioner - It becomes useless when you open windows"..
|
|
בתגובה ל: מאת: PazPazללא תוכן
|
|
|
|
כיום יש לי רסיבר עם דולבי דיגיטל רגיל המחובר למחשב, סרטים בפורמט HD מגיעים עם פורמט דיגיטל HD.
התוצאה שאני לא יכול לשמוע דולבי דיגיטל מה שמאבד מאיכות הצפייה.
האם אתם מכירים תוכנה שניתנת להורדה הממירה את קובץ דולבי דיגיטל HD או DTS HD לפורמט המתאים מהמגבר שלי שהוא דולבי דיגיטל רגיל.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם
אליעזר
|
|
בתגובה ל: דולבי דיגיטל HD מאת: elirinotכנראה יש לך טעות בחיבור או בבחירת הפורמט. בשביל להעביר סאונד של קולנוע ביתי מהמחשב אתה צריך מקודד מתאים. אתה יכול להשתמש במקודד AC3 שניתן למצוא פה.אבל אני הייתי מציע דוקא להשתמש בחבילת מקודדים שלמה ולא להתקין כל מקודד בנפרד. אני אישית משתמש בחבילה k-lite codec pack- full שניתן למצוא כאן.השלב השני הוא להגדיר את המקודד בהתאם לכבל בו אתה משתמש ולמספר הרמקולים שברשותך. אם אתה משתמש בכבל דיגיטלי אז תבחר באופציה spdif, אם אתה משתמש בכבלים אנלוגים אז פשוט תבחר את מספר הרמקולים שלך. השלב השלישי הוא להשתמש בתוכנה מתאימה. אם אתה בוינדוס XP הייתי ממליץ עך mv2Player הישן והטוב. אם אתה בוינדוס ויסטה או 7 אז הייתי ממליץ על media player classic- home cinema (הוא מגיע עם חבילת המקודדים בילד אין) אין סיבה שלא תוכל לשמוע סאונד דיגיטלי מהמחשב אם יש לך רסיבר 5.1CH.
|
|
בתגובה ל: דולבי דיגיטל HD מאת: elirinot עדיף להשתמש ב VLC או Media Player Home Cinema
החיבור הנכון לצפייה בסרטי HD הוא חיבור כבל HDMI (מעביר אודיו + וידאו ) מהמחשב למגבר, חיבור כבל HDMI מהמגבר לטלוויזיה HD. מה שמחייב כמובן מגבר תואם עם כניסות/יציאות HDMI ותמיכה ב DTS-HD ו DTS-MA . מחיר מגברים כנ"ל מתחיל בסביבות כ 3000 שקל.
אתה יכול כמובן להמיר עם תוכנות המרה של ווידאו את ה אודיו ל AC3 אבל אז האודיו לא יהיה HD אלא סראונד רגיל.
|
|
בתגובה ל: התקנת חבילת קודקים אינה מומלצת מאת: alexander VLC זה נחמד למשתמש ממוצע שלא רוצה לראות סרטי קולנוע ביתי. המקודדים הפנימיים שלו עושים עבודה טובה אך לא יותר מזה, כשצופים בסרטי HD עם סאונד של קולנוע ביתי הנגן מתחיל לקרטע.
גם המקודדים הפנימיים של המדיה פלייר קלאסיק לא מספיק טובים כשצופים בסרטי HD.
יש צורך בהתקנת מקודדים נפרדים, בין אם להתקין אותם אחד אחד או בחבילה. בעבר לא הייתי ממליץ על התקנת חבילות כי הן היו מלאות באגים, הייתי ממליץ על התקנת 3-4 מקודדים בנפרד אבל היום החבילות עושות עבודה מעולה. אין באגים, חוסך זמן וכאב ראש בעדכוני כל מקודד בנפרד, אם יש בעיה אפשר פשוט להסיר את כל המקודדים ביחד והכי חשוב- זה מונע התנגשויות. כשמתקינים מקודדים בנפרד יתכנו התנגשויות כשמשתמש לא זוכר בדיוק מה התקין או לא יודע מה הוא עושה, כשמתקינים חבילה שלמה אז אין סיכוי להתנגשויות (אלא אם תתקין בנפרד עוד מקודדים או שתשחק בהגדרות בזמן ההתקנה בלי לדעת מה אתה עושה). מתקינים חבילת מקודדים ולא נתקלים יותר בשום סרט או סאונד שלא פועל כראוי.
גם ההמלצה להשתמש בכבל HDMI רחוקה מלהיות נכונה למשתמש הפשוט. כבל כזה מוציא גם סאונד וגם וידאו והחיבור נמצא על כרטיס המסך. כדי שהכבל יעביר סאונד צריך לחבר בינו לבין כרטיס הקול וזה דבר לא טריויאלי. סביר להניח שבמחשב ממוצע אין חיבור בין הכרטיסים כי אף אחד לא טרח לעשות אותו.
הדרך הנכונה לחבר מחשב לרסיבר היא בעזרת כבל קואקסיאלי. (או כבל אופטי אבל הקואקסיאלי עדיף לדעתי האישית)
|
|
בתגובה ל: זה לא מדויק מאת: clutchless אם צריך HD אז מתקינים רק את הקודקים של CoreAVC .
אני גם לא חסיד של חיבור נפרד לאודיו ו-ווידאו שיכול לגרום לבעיית סנכרון בין ה-קול לתמונה.
|
|
בתגובה ל: אני נגד חבילות שכוללות הכל ודורסות קודקים קיימים מאת: alexander שלא היה סנכון בין הוידאו והסאונד. נכון שהאידיאל זה להשתמש באותו כבל ולו רק בשל הנוחות והאסתטיקה אבל לא כולם יודעים/יכולים לעשות זאת.
בכל אופן כנראה שזה עניין של טעם אישי, כמו שאני בעבר לא התקרבתי לחבילות מקודדים.
|
|
בתגובה ל: לא קרה לי מעולם מאת: clutchless כמו בלו-ריי , השכיחות לכך גבוהה.
|
|
|
בתגובה ל: מצרף פוסט עבר בנושא מאת: clutchless מי ששאל אותכם זה בני.אני אישית שונא להפוך את הסלון למוצב צבאי. יש לו יציאה של כבל סאונד ממחשב חדש למגבר אבל הוא התרשם שאין ביצועי 5.1 אני אבקש ממנו מחר להסביר את עצמו יותר מיקצועי. תודה
|
|
בתגובה ל: אללה יש לי כאב ראש מאת: elirinot יש לו מגבר 5.1 שעובד טוב עם dvd. מהמחשב יוצא כבל קואקסיאלי למגבר. המחשב על win7. זהו לבנתיים
|
|
בתגובה ל: הנה הסבר זמני מאת: elirinot אז במגבר לבחור מצב דולבי ובמחשב לבחור בהגדרות המקודד מצב spdif. זה הכל.
|
|
|
Users of 64-bit operating systems will experience better shortcuts cleaning. Not all of the changes have been to programs and temporary files. * Added support for Microsoft Office 2010. * Added Opera search field history cleaning. * Added Real Player SP cleaning. * Added “Analyze” and “Clean” context menu options to rule tree parent nodes. * Added “Restore default settings” button to Advanced Options. * Improved Opera favicons cleaning. * Improved support for Media Player Classic. * Improved cleaning of shortcuts on 64-bit machines. * Improve localization support. * Fixed bug with Russian translation. * Minor bug fixes. http://www.piriform.com/ccleaner/builds
|
|
בתגובה ל: Ccleaner 2.32 מאת: alexanderללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: תודה,, מאת: BENO1952 יורד רק חלק של הקובץ, אולי עמוס ?
|
|
בתגובה ל: לא מצליחה להוריד מאת: רוניט תנסי דרך,,,
|
|
בתגובה ל: את מנסה מאתר הבית ? מאת: BENO1952 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שוב,, מאת: BENO1952 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: רגע אני אעבור לשועל,, מאת: BENO1952 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: פייל היפו,,, מאת: BENO1952 ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: שוב,,חחחחחח מאת: BENO1952![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/6c5g__LACH_1_11.GIF lach4]() ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/ybrb__exkd_224(1).gif exkd2]() ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/2gmn__laughing_smiley2221.gif lag56]()
|
|
בתגובה ל: שוב,,חחחחחח מאת: BENO1952 תודה
מענין, גם לי יש קצת קשיים עם צירוף קישורים...
כל התחלה קשה
|
|
בתגובה ל: ניסיתי מכל האתרים מאת: רוניטללא שום עיכובים/בעיות
|
|
בתגובה ל: ניסיתי מכל האתרים מאת: רוניטשזה וואלה (ווואלה אני לא יודע למה.. אחשוב על זה) נעלם כמעט לגמרי חזותית ונשארים רק כה סקינים בצד. כשאני עובר לIE TAB הוא חוזר.. אולי שועל לא מסתדר עם וואלה-וואלה. לדעתי הוא מזהה טרוייאנים של וואלה. אלצ'קו שלום לך.. רוניתי מה שלומך? (-:
|
|
בתגובה ל: אחרי ניקוי עם הסיסי, דף הבית שלי מאת: jonster ולא מנקים/מתקנים שום דבר אחר כולל רגיסטרי..... התוכנה מסוכנת לבריאות המחשב.
|
|
|
|
בתגובה ל: זהירות - זה מידבק ! מאת: יקינתון אנטי רוגלות ?
חומת אש ?
אנטי רוטקיט ?
|
|
|
|
|
בתגובה ל: גלאסי,,פדרר עכשו ,, מאת: BENO1952הרבה גשם,,,,הרבה משחקים נידחו,,
|
|
בתגובה ל: שיט,,זה היה מוקלט,, מאת: BENO1952 ללא תוכן
|
|
|
|
|
בתגובה ל: שאלה:מה זו תכנת מ"ה oem מאת: elirinotמתוך YNET: מה זה רישיון OEM? שלא יעבדו עליכםמה ההבדל בין OEM ל-Retail? מדוע זה קורה? מיקרוסופט מפיצה את מערכות ההפעלה שלה, XP ו-Vista בשני סוגי רשיונות. סוג אחד מכונה Retail נמכרת בחנויות על המדפים - בקופסאות קרטון או פלסטיק (ראו תמונה), המכילות תקליטור וחוברת הדרכה. סוג הרישיון השני, OEM הוא קיצור של Original Equipment Manufacturer. בעולם המחשבים, מדובר במונח מקובל עבור יצרן, המייצר תוכנה או חומרה עבור יצרן אחר - שמוכר את המוצר ללקוח הסופי תחת השם שלו. לדוגמה, nVidia מייצרת מעבדים עבור Leadtek, המוכרת תחת שמה כרטיסי מסך, הכוללים את המעבד של nVidia. מיקרוסופט נוהגת באופן זהה - היא מוכרת לגורם שמרכיב את המחשב את מערכת ההפעלה, מתוך כוונה שזו תשולב במחשב באופן דומה לרכיבי החומרה - כמו כרטיס מסך או זכרונות.
|
|
בתגובה ל: מה זה רישיון OEM? שלא יעבדו עליכם מאת: My Orez יש הבדל בין גירסת ה OEM המגיעה תמיד מותקנת על המחשבים לבין הגירסא הרגילה. גירסת OEM תפורה בדיוק למחשב ולדגם וכוללת שיפורים ושינויים שהכניס היצרן לתוך מערכת ההפעלה וכמובן דרייברים יעודיים של היצרן עבור החומרה. לא ניתן לרכוש גירסת OEM בשוק החופשי (כמובן שניתן להוריד מאתרי WAREZ למינהם ).
|
|
בתגובה ל: שאלה:מה זו תכנת מ"ה oem מאת: elirinotראשי תיבות של,,, original equipment manufacturer באם תרצה לקרוא,,
|
|
|
|
|