|
אמש נכנסתי למעלית על מנת לרדת, לפתע עצרה בקומה השניה, נכנסה אשה והחלה להסתכל במראה, הסתובבה אנה ואנה ויצאה, הספקתי לשאול אותה מה קרה, ענתה שאין לה מראה בדירה...
|
|
בתגובה ל: האשה והמראה במעלית מאת: רוניט היינו אחרי שיפוץ רציני ולא הספקנו לקנות מראות. במשך שבוע ירדתי 4 קומות ברגל, כדי לראות ת'עצמי.
|
|
|
מקווה שהגענו לנמל מבטחים (לפחות עד שנחליט לנדוד שוב) ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e26e923798.gif סמיילי_מנורה]() אם עוברים שוב - אנא להשאיר הודעות לפחות בירוק המקורי או להעביר בדוא"ל
|
|
בתגובה ל: קיבלתי מחלת ים מכל הזיגזוגים הפראיים מפורום לפורום מאת: טכנופיל ללא תוכן
|
|
|
|
|
בתגובה ל: כחול חדש יפה ניתן לזה צאנס וניראה לאן זה יוביל :-) מאת: יגואר ללא תוכן
|
|
|
בשורת הנושא, שולחת הודעה.
חוצמזה, שמתם לב שמאתמול מילאנו 3 דפים?
|
|
בתגובה ל: במסגרת הפינה "רק עכשיו גיליתי", לחיצה על אנטר מאת: glassi ללא תוכן
|
|
|
|
|
בתגובה ל: גלאסי,,:-( נירדמתי בשמירה !!! :-( רולאן גארוס !!! מאת: BENO1952 הסתיר לך את הנוף
|
|
בתגובה ל: גלאסי,,:-( נירדמתי בשמירה !!! :-( רולאן גארוס !!! מאת: BENO1952 אז הפעם אני לא מורידה לך ציון. אבל שזאת תהיה הפעם האחרונה. כן?
|
|
בתגובה ל: האמת, שאין לי בכלל זמן לראות. מאת: glassi ללא תוכן
|
|
|
החומרה בדיסקט של הסורק ScanMaker 3630 של Microtek mica cd v2.0 לא מתאימה ל win7 . מה עושים? האם קונים סורק חדש? איך משדרגים? תודה
|
|
בתגובה ל: סורק מאת: marinata ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אולי תנסי לקבל עזרה,,, מאת: BENO1952 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: לא תומך win7 מאת: marinata במידה ואין, לקנות חדש (כך זה שמחליפים מערכת הפעלה)
|
|
בתגובה ל: לחפש דרייבר לויסטה מאת: alexander לקנות חומרה או את כל הסורק?
|
|
בתגובה ל: דיסקט מאת: marinata לקנות סורק חדש עם דרייברים לוינדוס 7 במידה ואינך מוצאת דרייברים לויסטה
|
|
|
בתגובה ל: נסי את הדרייברים האלה מאת: alexander נשמע מבטיח אבל אני חייבת חינמית. איך משיגים את זה חינם?
|
|
|
בתגובה ל: פרימיום מאת: marinata ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: גם סורק חדש יעלה לך כסף. מה יותר זול? מאת: glassi איו לי דרך לשלם. קורה. האם אפשר להעלות את הפייל לאתר הוסטינג וממנו אוריד אותו? תודה
|
|
בתגובה ל: הוסטינג מאת: marinata כי דיברת על סורק חדש.
וצטערת, לא יכולה לעזור בקשר להעלאת הקובץ.
|
|
|
|
|
שלחתי לשניהם מייל באשר לפורום החדש.
בילי, לא נראה שיצטרף, מעדיף את הכחול, מוסר ד"ש לכולם
מיכלי, לא הגיבה, עדין, מקווה שתגיע
|
|
בתגובה ל: בילי בוב ומיכלי מאת: רוניטאולי יש לו מידע פנימי? ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e2883788f6.gif סמיילי_עיניים]() ממקורות יודעי דבר? ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e268a0aa55.gif סמיילי_מגלגל]() תעשי חקירה סמויה,,
|
|
בתגובה ל: :-) איך מעדיף ,,כאשר אינו קיים,כרגע,, מאת: BENO1952 ללא תוכן
|
|
|
|
חבר טוב הביא לי כונן קשיח תקול.יש עליו תמונות שהוא לא הספיק לצרוב. יש רעש של משהוא לא יציב.פרקתי אותו וחוץ מהרעש נראה שהדיסק בסדר ומסתובב יצב. המחשב שלי לא מזהה אותו.אני משתמש בערכת טכנאים תקינה עובדת 10. תנו עצה או טיפ .תודה
|
|
בתגובה ל: שאלה בכונן כושל מאת: elirinot בדוק דרך הלייב של אובונטו אם אתה רואה את התקול. לפעמים הוא יכול מה שחלונות לא.
|
|
בתגובה ל: זה תאורטי? ;-) מילת הקסם הקבועה שלי, אובונטו לייב. מאת: glassi מכני אולי
|
|
בתגובה ל: יכול להיות שהוא מקולקל.מה עושים בפנים הכונן .משהו מאת: elirinot יש שם 1 קוראים לו בנו, בחור זהב, תגיד לו שאני שלחתי אותך, יעשה לך גם מחיר.
|
|
בתגובה ל: אההה... מכני זה לא אצלנו. תעלה לקומה 2 חדר 212 מאת: glassi ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חחחחחח,,, מאת: BENO1952 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: התופעה נקראת:hard disk click . מאת: elirinot ביוטיוב ישנם סירטוני הדרכה איך לתקן את התקלה. חלקם נראים הזויים.
|
|
בתגובה ל: תוספת מאת: elirinot ל30-45 דקות
מוציאים ומחברים למחשב. מריצים לינוקס liveCD ומעתיקים את המידע. דופקים עם פטיש והורסים את הדיסק או עולים עליו עם מכבש.
|
|
בתגובה ל: מכניסים את הכונן למקרר מאת: alexander דיסק קשיח לא תקין במקפיא - אמת או מיתוס?
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם,
האם מישהו ניסה את השיטה של הקפאת הדיסק קשיח בשקית ניילון ל-20 דקות?
אנשים מציעים זאת שוב ושוב, אבל מעולם לא שמעתי האם זה עובד, ואם כן איזה בעיות זה פותר.
נתקלתי בדיסק מסויים של מישהו שמשמיע תקתוקים וSMART עם מס' תקלות שמגיע לשמיים, בקיצור חצי גמור, אבל יש לו שם נתונים חשובים שהוא ישמח לשחזר (לא מעוניין בשירותים מקצועיים).
תודה לעוזרים.
אם זה יעבוד 20 דקות אני מעתיק לחבר את התמונות וזה הכל הוא לא זקוק לכונן,ובשבילי זה לימוד.
|
|
בתגובה ל: אין לי לינוקס הנה ציטוט מאת: elirinot הקפאת הכונן עוזרת (הרכיבים מתקררים ומתכווצים ).
האופציה הנוספת, לקחת לחברת הצלת נתונים אשר תפתח את הדיסק בתוך חדש אטום ותפרק את הצלחות. העלות ? 20,000 שקל.
|
|
בתגובה ל: היה לך CD התקנה של לינוקס תשתמש בו מאת: alexander ללא תוכן
|
|
|
|
|
|
גם אני כאן, אפולו, הרוב השקט. מה קרה לכחול?
|
|