|
|
בתגובה ל: ג"יס חמישי" מתבכין מאת: עז מי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: החלטה גזענית! לא כולם נגד המדינה חבל שמכלילים מאת: sivani
גם לך בתור חברה של ערפים לא הייתי משכירה לך חדר.
או לכל בחורה שחייה עם ערפיםץ
יודעת למה?
בפנאי שבעבר מקום המגורים היה בסיס ליצא לפילות חבלנית נגד בני עמך.
אז מפסיקי לצועק כל דבר גיזענות
המשך יום נעים שיהיה לך
|
|
בתגובה ל: למדת מהחברים שלך לצעוק גיזנות על כל דבר מאת: עז מי אני לא מושפעת מאנשים, יש לי את האמת הפנימית שלי בין אם זה מוצא חן בעינייך ובן אם לא!!!!
גם אני לא הייתי רוצה להשכיר דירה מגזענים עז מי
|
|
בתגובה ל: אני צועקת גזענות רק על מקרים גזעניים ולא חסר כאלו מאת: sivaniשלא משכירים למחבל בפוטנסיה חדר? קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: שנבין מה גזעני בזה מאת: עז מי את שוב מכלילה
בעלתה הדירה אמרה לו בפרוש
"לא יכולה להשכיר את הדירה כי אתה ערבי"
גזעני ועוד איך!
זה כמו שתגיעי לארופה ויגידו לך שלא משכירים
לך דירה כי את יהודיה.. לא תגידי שזה גזענות אנטישמית?
|
|
בתגובה ל: על סמך מה קבעת שהוא מחבל בפוטנציה? מאת: sivani באירופה.
|
|
בתגובה ל: את צודקת שזה גזעני - אבל אין מה להשוות ליהודים מאת: respecta1 מתי קרה שטרוריסט ערבי ביקש לשכור חדר עם שותפים יהודים? ולמה בכלל ערבי צריך להרגיש כמו מצורע?
|
|
בתגובה ל: ולמה אין להשוות? מה בדיוק ההבדל? מאת: Harkonnen אתה רציני? בחיים לא שמעתי על יהודי שפוצץ את עצמו במסעדה באירופה, בחיים לא שמעתי על יהודי שעלה על טרקטור והתחיל לדרוס אנשים באירופה, והם לא עשו את זה עצמם, הם עושים את זה בשם ערביותם, בשם זה שהם פלסטינים ובשם זה שהם מוסלמים. אז 'באמת' מעניין למה יש יהודים שלא מסכימים לקבל ערבים\פלסטינים\מוסלמים אחרים שיחיו איתם תחת אותו קירת גג.
וכמובן שאין להשוות את זה לשנאת חינם שהיא האנטישמיות באירופה, או הגזענות נגד שחורים, צוענים וכו' וכו'..
עדיין יש בזה מין הגזענות, כי יש בזה הכללה שלילית, אבל גזענות שממש לא מתקרבת לסוג השני של גזענות.
ואולי מספר הערבים בישראל שביצעו פיגועים הוא כמה עשרות - אבל מספר התומכי טרור בקרב הערבים בישראל הוא עשרות אלפים. כשלרוב גדול משאר מאות האלפים שנשארו, יש או איבה גדול נגד ישראל או שנאה לישראל.
|
|
בתגובה ל: מה ההבדל?? מאת: respecta1 כאן יש סכסוך לאומי בלתי פתור.
רוב הציבור באירופה (משני הצדדים) היה דתי.
היהודים ראו ב"גויים" נחותים, ומעולם לא התנצלו על כך. די דומה למצב כאן, כשרוב הערבים רואים ביהודים פולשים, ולא בעלי זכויות על הארץ הזו.
ה"גויים" ראו ביהודים כמי שצלבו להם את המשיח ומעולם לא הודו שזו היתה טעות מצידם. עבור אנשים דתיים זה משמעותי. כאן היהודים רואים בערבים כמי שמעולם לא טרחו להתנצל על הטרור שבני עמם חוללו ומחוללים.
בקיצור, די דומה.
|
|
בתגובה ל: באירופה היה סכסוך דתי ארוך ובלתי פתור מאת: Harkonnen סיכסוך דתי עם צד אחד אולי, אתה לא ראית אף יהודי תוקף נוצרי.. איזה סכסוך דתי בדיוק? היהודים ראו בגויים נחותים? על מה אתה מדבר? שוב פעם השטויות עם עם נבחר? היהודים הם העם הנבחר כי הם נבחרו ע"י אלוהים לשרת אותו, מי בדיוק חשב שהגויים נחותים... ובכל מקרה - הנוצרים באמת חשבו שכל מי שלא נוצרי נחות, וכך גם היה לפי החוק באותם מדינות.. להגיד שהיה סכסוך דתי זו בדיחה, לקהילות היהודיות לא היה שום כוח זה לא סכסוך שהיה לו שני צדדים שנלחמו או נאבקו בדרך כל שהיא, היהודים או שהיו באוטנומיות למיניהן או שבתקופות מסוימיות אחרות הם השתלבו בחברה (עם הגבלות מסוימות כמובן) וזה בדרך כלל מתי שהאנטישמיות גאתה..
יהודים לא הרגו נוצרים בשם יהדותם, יהודים לא פוצצו (או דקרו) אנשים במסעדות או במקומות מפגש חברתיים אחרים בשם יהדותם, היהודים לא פגעו באף אחד בצורה יוצאת מן הכלל (כמובן היו גנבים או שודדים כמו אצל כל חברה)
דבר אחד צדקת, כאן יש סכסוך לאומי בלתי פתור, שבו חלק גדול אם לא רוב הערבים הישראלים, תומכים בצד האויב של ישראל.. אז מין הסתם תהיה עוינות מסוימת נגדם בקרב האוכלוסיה היהודית. וגם זה לא כזה גבוהה. לשם השוואה.. באיטליה למשל לפי סקר אחרון, לא פחות מ80 אחוז מהעם שם רוצה לעשות טרנספר לצוענים שחיים באיטליה, והנותנים שבעד לגרש את הצוענים לא קטנים בהרבה גם בשאר המדינות האירופאיות שחיים בהם קהילות גדולות של צוענים. וזה בלי שהצוענים יפוצצו עצמם במסעדה כל שהיא, ובלי זה שאיזה צועני יעלה על בולדוזר ויתחיל לדרוס אנשים באמצע הרחוב.. אלא סתם כי יש להם דרך חיים שונה מזה האירופאי.
|
|
בתגובה ל:  סיכסוך דתי מאת: respecta1רובם היו מתבוללים, ולרובם יהדותם היה דבר משני ביותר.
|
|
בתגובה ל: ואגב, היהודים למשל בזמן ולפני עליית הנאצים בגרמניה מאת: respecta1 אני לא יודע אם הדבר פורסם בכלי התקשורת העבריים.
אבל היום נחצה עוד קו אדום ,היום חברה ישראלית החליטה להפיץ חולצות הפוגעות בנביעא מוחמד.
למה נוח העלה שני חמורים לתיבה? למהההההה?
|
|
בתגובה ל: רספקטה היקר מאת: מוחמד ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: על סמך מה קבעת שהוא מחבל בפוטנציה? מאת: sivaniשכל המחבלים שביצעו פיגועים היה להם בסיס יציא מתוך הארץ.( חדרים או דירות מושכרות) ולכן לא משכירים להם בסיסיי יצא מתוך הארץ (חדרים או דירים) רוצה קישורים מיקרים מהעבר ? סך הכך זה לביטחונך ולא גיזענות !!! קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: על סמך העבר מאת: עז מי מה נראה לך "מחבל" בהודעה הזו
"שלום אני אדם (שם פרטי) סטודנט לאומנות במכללה בתל אביב וערבי ישראלי"
בסך הכל הבן אדם רוצה להיות קרוב למכללה שהוא לומד בה.
יש ויש עז מי, לא צריך לשלול על הסף השכרת דירות לסטודנטים רק בגלל שהיו תקדימים, לא צריך להעניש מגזר שלם
|
|
בתגובה ל: על סמך העבר מאת: עז מי ועוד מקרים (גם הם מעטים) של פעולות טרור ע"י ערבים ישראלים אבל לפחות כרגע לא זכור לי שום מקרה של סטודנט ערבי ששכר דירה בעיר יהודית ובאותו זמן ביצע פעולת טרור כנגד דיירי הבניין או העיר בה התגורר.
אני כן זוכר כמה מקרים שערבי שעבד בעבר בעיר מסויימת, הכיר אותה היטב ואחרי שנים סייע למחבלים מהשטחים להגיע אליה. זה קרה בירושלים כמה פעמים, וגם בצפון. אז מה אתה מציע? לסבא ולאם הרוצחים מנתניה מגיעה דירה כי "הם יהודים אז הכל בסדר", ולצעיר ערבי לא?
|
|
בתגובה ל: על סמך מה קבעת שהוא מחבל בפוטנציה? מאת: sivani
ידוע לך על מיקרים שיהודים היו שותפים לפיגועים בארופה?
|
|
בתגובה ל: למדת מהחברים שלך לצעוק גיזנות על כל דבר מאת: עז מי פעילות חבלנית.... (אם לא במעשי חבלה)
במיוחד צעירים כאלה שמנסים לשכור דירה בעיר יהודית.. :-D הרי הרבה יותר קל להסוות את הפעילות החבלנית שלהם כשיש להם שותפים יהודים בדירה ודיירים יהודים בבניין.............. מאשר כשהם מסוגרים באיזה כפר עויין במזרח ירושלים... :-D
בחייאת. מי שמעוניין לגור בעיר עם שכנים יהודים, כנראה דווקא מעונין לשנות אוירה.
|
|
בתגובה ל: החלטה גזענית! לא כולם נגד המדינה חבל שמכלילים מאת: sivani
זה לא הוא, ממש לא הוא,
זה הם.
--------------------------------------------------------------
הם אומרים בפה מלא ש"חזונם" הוא העלמותנו מעל פני האדמה והארץ הזאת - ארצנו.
----------------------------------------------------------------------
זה לא הוא, אבל,
בעקבותיו יבואו עוד, רבים, והם ישלמו כל מחיר, ויקנו דירות, וידחקו אותנו למיעוט.
זה לא הוא , זה הם, שאם נקבל אותם כשוים בזרועות פתוחות, הרי זהו גזר דין מות עבורנו.
--------------------------------------------------------------------------
לך חביבי, לך ללמוד במקום אחר, היכן שתחוש בבית.
-----------------------------------------------------
מה גזענות? איפב גזענות? זוהי ה ש ר ד ו ת !!
------------------------------------------------------
ליל מו מהנגב הנכבש
|
|
בתגובה ל: ג"יס חמישי" מתבכין מאת: עז מי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ג"יס חמישי" מתבכין מאת: עז מי לדירה. בהתחלה דיברו איתו יפה, הוא כבר הלך להביא את פנקס הצ'קים - ואז הודיעו לו ש"החדר כבר תפוס". למה? ככה. אף אחד כמובן לא סיפר לו מה הסיבה האמיתית (והיא שאחד השותפים בדירה פשוט "שונא רוסים"). למען האמת אף אחד לא היה חייב לו יותר מדי הסברים, אין חוק שמחייב שיויון הזדמנויות בהשכרת דירות - כך שהבחור הערבי יכול להתעודד מעט: הגזענות כאן היא כלפי כולם, מי יותר ומי פחות..
אישית אני לעולם לא אצליח להבין מישהו שללא שום בושה מצהיר משהו כמו "אצלי בבניין לא יהיו ערבים". שום תירוצים על טרור ומחבלים לא תופסים כאן, כי מעט מאד ערבים תושבי ישראל היו מעורבים בטרור.
|
|
בתגובה ל: ג"יס חמישי" מתבכין מאת: עז מיבין העצורים נגדם הוגשו כתבי אישום - שני סטודנטים באוניברסיטה העברית בירושלים. אלה שמות הנאשמים שנעצרו בפרשה: אברהים נאשף (22) מטייבה, סטודנט לפיזיקה ומחשבים באוניברסיטה העברית, מוחמד נג'ם (24) מנצרת, סטודנט לכימיה באוניברסיטה העברית, יוסף סומרין (21) תושב בית חנינא בירושלים, אנס שוויכי (21) תושב ג'בל מוכבר בירושלים, כאמל אבו קווידר (22) תושב העיר העתיקה בירושלים, אחמד שוייכי (21) תושב שועפט בירושלים. כתבה
![/emoticons/aod6__19(1).gif ס9]() מעניין מי הבן זונה שניסה לפרוץ לי לפרופיל
|
|
בתגובה ל: ג"יס חמישי" מתבכין מאת: עז מי לא כל ערבי הוא מחבל בפוטנציה, לא כל ערבי שהשכיר דירה בתל אביב או בעיר יהודית אחרת השתתף בפעילות חבלנית, האם יש סיכון? תמיד יש, יש גם סיכון שהסטודנט היהודי יהיה פדופיל או פסיכופט, תמיד יש סיכוי, אני יכול להבין את החששות, אבל לא, אסור לתת לחששות להשתלט ולהתייחס לכל ערבי כאל מחבל בפוטנציה.
לקרוא לזה גזענות זה מידי פשטני כי זו לא גזענות פרופר, החששות כאן הן לא מונעות גזע/עליונות, יכול להיות שיש מרכיב גזעני בעיניין, זה כן אבל ישר לקפוץ "גזענות!", זה לא אינטליגנטי, פשטני, וסוג של סתימת פיות כדי למנוע דיון אמיתי בעיניין ויש מקום לדיון אמיתי.
כמו שבמועדונים אסור להתייחס לכל מרוקאי או תימני כאל ערס בפוטנציה.
על מדינת ישראל לחתור להפרדות אמיתית(קווי 67 אינם מהווים הפרדות אמיתית בין העמים), חד צדדית אם אין ברירה מן הפלשתינים לפי עקרון 2 מדינות לאום ל2 עמים, הפרדות על פי מפתח של רציפות טריטוריאלית ודמוגרפית תוך פינוי חלק גדול מן ההתנחלויות וחילופי שטחים מאוכלסים ביחס של 1:1 - גושי ההתנחלויות הגדולים לישראל - וואדי ערה המשולש והשכונות הפלשתיניות במזרח ירושלים לפלשתינים, במקביל כמובן לא להזניח את ייהוד הגליל והנגב. זה אינו מהווה פתרון של שלום/פתרון הסיכסוך מאחר ואין שום פתרון לסיכסוך הישראלי-פלשתיני(אלא אם הפלשתינים ידחפו למציאות של הכרעה צבאית הדומה למה שהיה ב1948 ואז הם פשוט לא יהיו כאן יותר). הערבים/פלשתינים מתנגדים לקיומה של מדינת לאום יהודית כאן בארץ ישראל ואין זה משנה על איזה חלק ממנה או גודל השטח, כך זה היה לפני 100 שנה ויותר וכך זה גם היום - דבר לא השתנה ואין שום עדות או הוכחה לשינוי. פתרון זה רק מביא לניהול אופיטימלי של הסיכסוך שכאמור ימשיך כל עוד ישראל קיימת וכל עוד הערבים/פלשתינים ימשיכו ללכת עם הראש בקיר, למציאות של כמעט שקט מלא תוך השקעת מינימום משאבים ומאמצים ובמקביל פותח דלת/אפשרות לפלשתינים להחכים יום אחד, להכיר במציאות ולסיים מצידם את הסיכסוך. מציאות זאת רק תחזק ותבטיח את קיומה של מדינת ישראל כמדינת העם היהודי לא רק לעתיד הקרוב אלא גם הרחוק. סיום הכיבוש במובן של שליטה על עם אחר זה קודם כל אינטרס עליון של מדינת ישראל, זה יחזק את הרוב היהודי במדינת ישראל ויחלק את משאבי המדינה באופן יעיל יותר, מה שגם יקל על הלחימה בטרור שצריכה להיות אגרסיבית ונחושה ובכלל על תחזוק ביטחון המדינה.
|
|
בתגובה ל: ג"יס חמישי" מתבכין מאת: עז מי ואולי הוא בכלל ערבי נוצרי ולא מוסלמי.. לא שיש הבדל האמת.
אני מבינה את התחושה הלא נעימה שלו, לא כל ערבי הוא מחבל בפוטנציה,אמת. אבל אני גם מבינה את אותה בלה.
לא יודעת אם זה מתוך גזענות, אלא מתוך פחד. עם כל המצב הבטחוני פה, אי אפשר לבטוח באף אחד, והיא לא מוכנה לקחת את הסיכון הזה. כך שמספיק שאתה ערבי ואתה "שייך" לעם של אותם מחבלים, זה כבר יוצר אנטיגוניזם שלא באשמתך.
|
|
בתגובה ל: ג"יס חמישי" מתבכין מאת: עז מי לא נראה לי אמין...לא הכותב, ולא הסיפור.
אבל לנושא עצמו, מכירה הרבה שלא השכירו
להם דירה רק בגלל שהם ערבים, ומכירה גם הרבה
שלא עברו חוויות כאלה...
גזענות קיימת...אבל כלפי כולם...
גם נגד רוסים אתיופים ...
|
|
בתגובה ל: לא קונה את הסיפור הזה מאת: הקוסמת בעצמך כתבת שמכירה גם כאלה שנתקלו בתופעה, וגם כאלה שלא נתקלו. גזענות? בורות? חשש מה"לא-מוכר"? הכל אפשרי.
|
|
בתגובה ל: לא ברור לי למה "לא קונה" מאת: owl44 את הכותב הזה ספציפית...לא יודעת למה, אינטואיציה:)
מודעת לכך שישנה תופעה כזאת, אבל היא לא קיימת רק
כלפי האוכ' הערבית, אלא בכלל, כל משכיר בוחר את דייריו
לפי שיקוליו, מכירה גם סטודנטים יהודים שנענו בשלילה
יש כאלה שחשוב להם שהמשכירים יהיו אנשים עובדים, וחלקם מחפשים
אנשים שקטים, חלק לא רוצים רוסים או אתיופים...
התופעה הזאת היא די רחבה...
|
|
|
|
|
בתגובה ל: נחשפה חולייה שתכננה להתנקש בטייסים מאת: עז מי כל פעם שיש דיון על התקציב מתחילים לצוץ סיפורים .
חרטה ברטה בריבוע.
|
|
|
בתגובה ל: והנה מה שאימו של אחד העצורים מאת: הקוסמת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: והנה מה שאימו של אחד העצורים מאת: הקוסמת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מתברר מהכתבה מאת: עז מיאחלה משפחה קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: שאבא רצח יהודי::::> והבן מחבל מאת: עז מי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בקיצור לדעתכם מאת: עז מי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ג"יס חמישי" מתבכין מאת: עז מי החברה היהודית צריכה להקיא את הגזענים היהיודים מתוכה, צריך לנדות אותם .
הגזענות רק צוברת עוצמה ,חייבים לבלום את הגזענות היהודית
|
|
בתגובה ל: גזענים מאת: מוחמד ראאד סאלח הוא רק דוגמה אחת לכלל הגזענים בחברה הערבית
מוחמד, כשתדאגו להקיא את החראות הגזעניים שלכם
גם אנחנו נדאג לעשות זאת
|
|
בתגובה ל: גם החברה הערבית צריכה להקיא את הגזעניים מתוכה מאת: talya את רוצה שנהפוך להיות הדוגמא שבעקבותיה תלכו ?
שיח' ראיד סאלח כאיש דת לא גזען , הוא עדיין לא מתקרב לגזענות שפי אנשי הדת היהודים. אנשי דת שגרמו לרציחתו של ראש ממשלה יהודי.
|
|
בתגובה ל: רגע רגע מאת: מוחמד שיח' שבהפגנות שלו גורם לקהל המעריצים לצעוק "מוות ליהודים"
ולהאכיל אותם בשקרים ועלילות דם שהיהודים הם רוצחי ילדים
כדי לבשל עם הדם שלהם הוא לא רק גזען אלא חולה נפש גזען שצריך אשפוז
הוא וקהל המאמינים שלו
ולגבי הקיצוניים שלנו הם מיעוט בחברה היהודית, אצלכם הקיצוניים
הם הרוב לא רק בארץ אלא בכל העולם הערבי
|
|
בתגובה ל: ג"יס חמישי" מתבכין מאת: עז מי הם מלקקים לטרוריסטים ולכל שונאי ישראל....אבל כשזה מגיע לביתם , הם לא מתפשרים!
אם הבחור הזה רוצה להיות חלק מהחברה הישראלית, אני לא רואה שום בעיה להשכיר את הדירה, שיהיה מי שהוא יהיה. אך הערבים בישראל לצערי הם גייס חמישי. ואני יכול להבין האנשים שסירבו לו.
האם יש יהודים שיכולים להשכיר בכפר ערבי?....התשובה היא שלא! אז מי הגזענים פה?
|
|
בתגובה ל: פרצופם האמיתי של השמאלנים מאת: Hannibal
בית משפט השלום בעכו האריך בחמישה ימים את מעצרם של תושבי שפרעם החשודים בקשר לארגון הג'יהאד האסלאמי.
החשודים, אניס ספורי וחוסאם חליל, בני 20 ו-19, חשודים כי תכננו פעילות צבאית ובכלל זה פיגוע ירי לעבר מחסום צה"ל בעטארה, וכן פגיעה בחשודים בשיתוף פעולה עם ישראל.
החשודים אף העלו את הרעיון להתנקש בישראלים בתפקידי מפתח כגון טייסים, מדענים ומרצים באוניברסיטאות - תכנון הפיגוע היה בשלבים ראשוניים.
|
|