|
אילו דברים אופייניים רק למדינתינו האהובה...רק
לישראלים..רק בישראל...
מה אנחנו יכולים למצוא כאן, שלא נמצא באף מדינה
אחרת...
אני חשבתי על זה שרק בישראל, אנשים שאתה לא מכיר
בתור לרופאה, יכולים לחשוף בפניך את סיפור חייהם
העגום, בתקווה למעט חמלה והזדהות...
יללה תצחיקו אותי, זה יכול להיות בכל התחומים:)
יום טוב לכולם
|
|
בתגובה ל: רק בישראל... מאת: הקוסמת כשהסטטיסטיקה מראה כי רוב עבירות התנועה והתאונות מתבצעים על ידי גברים
הידעתם כי יש חברות ביטוח שמוזילים ביטוחים לנשים כי הן עדיפות על רכבים של גברים שגורמים לחברות הביטוח לפשוט את הרגל מרוב טוטאלוס על רכבים.
|
|
בתגובה ל: רק בישראל גברים צועקים לנשים "מי נתן לך רישיון" מאת: sivani לא פעם כשראיתי איזה רכב שעצבן אותי
הייתי בטוחה שאישה נוהגת בו:-D
|
|
בתגובה ל: רק בישראל גברים צועקים לנשים "מי נתן לך רישיון" מאת: sivani שהדריך את אותה הגברת ע"מ שיוכלו לקחת אצלו שעורים וחלשפר את נהיגתם?
"אין מה לעשות,כך העולם מחולק חלק לוקה בנפשו... וחלק ציוני " ערביXY
|
|
בתגובה ל: יתכן ורוצים לדעת מי מורה הנהיגה המצוין מאת: אוממי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: רק בישראל... מאת: הקוסמת וכולנו מבסוטים שעשו לנו הנחה
![/emoticons/aod6__19(1).gif ס9]() מעניין מי הבן זונה שניסה לפרוץ לי לפרופיל
|
|
בתגובה ל: רק בישראל רושמים "מבצע במחיר 999.99 ש"ח מאת: talya לפני ההנחה הם מעלים את המחיר לשמיים..
בכדי שיחשבו שבאמת מקבלים הנחה משמעותית:)
|
|
בתגובה ל: רק בישראל רושמים "מבצע במחיר 999.99 ש"ח מאת: talya על ה"תופעה" שמעתי, לראשונה, לפני יותר מעשרים שנה- מחברים שבקרו בארה"ב.
|
|
בתגובה ל: רק בישראל... מאת: הקוסמת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: רק בישראל... מאת: הקוסמת מכירה את אבי לוי אחרי שתגידי להם שאת מבאר שבע,בית שאן או כל מקום אחר.. האמת שזה יכול לקרות גם במקומות אחרים בעולם אבל רק על ידי ישראלים.
עונש מוות למחבלים ולמי שיש בעיה ש'ישרב מן בחר ע'זי' ![/emoticons/8jc8__cool.gif אירי_בשמש]()
|
|
בתגובה ל: רק בישראל ישאלו אותך אם את מאת: mike00 אבי לוי:-D
מה שלומך מייקוש?...
|
|
בתגובה ל: אף פעם לא שאלו אותי אם אני מכירה מאת: הקוסמתאתמול פספסתי את הטיסה שלי מונקובר הביתה,אני טס עוד שעתיים.. שותף שלי רוצה לחסל אותי
עונש מוות למחבלים ולמי שיש בעיה ש'ישרב מן בחר ע'זי' ![/emoticons/8jc8__cool.gif אירי_בשמש]()
|
|
בתגובה ל: הכל מצויין וויזי.. מאת: mike00 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: איך עברת את רעידת אדמה אצלכם מייק? מאת: עז מי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ישנתי כמו תינוק מאת: mike00ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הכל מצויין וויזי.. מאת: mike00 לישראל?...וולקום באק:)
לא היית צריך לחזור עוד כמה חודשים....
|
|
בתגובה ל: אתה חוזר הביתה? מאת: הקוסמת אני חוזר לארץ רק בעוד חודשיים..
|
|
בתגובה ל: הביתה=Sskatoon מאת: mike00המניאק
|
|
בתגובה ל: הביתה=Sskatoon מאת: mike00 דבר איתי במסינג'ר
|
|
בתגובה ל: רק בישראל... מאת: הקוסמת ישאלו אותך אם אתה מכיר את משפחת "איקס" ויחשבו שאתה מבין על מי הוא מדבר... ישאלו אותך אם אתה מכיר את מוחמד... נו מוחמד המוסכניק ובכפר שלך יש 15 מוחמד מוסכניקים...
|
|
בתגובה ל: רק בישראל אם את/ה מכפר ערבי... מאת: jo_ro זה מהפורום, יש רק אחד :)
|
|
בתגובה ל: רק בישראל... מאת: הקוסמת מותר להשמיץ ערבים בפורום ערבים :)
למה נוח העלה שני חמורים לתיבה? למהההההה?
|
|
בתגובה ל: רק בישראל מאת: מוחמד תיקון: רק באג'נדה:)
|
|
בתגובה ל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאת: הקוסמת רק להשמיץ ערבים. (דרך טובה לברוח מהבעיות והצרות של עצמך )
למה נוח העלה שני חמורים לתיבה? למהההההה?
|
|