|
מה הדרך הטובה לזיהוי זכרים נקבות בכל שלב בהתפתחות.והאם זה שונה מסוג אחד לסוג אחר
|
|
בתגובה ל: מה הדרך הטובה לזיהוי זכרים נקבות בכל שלב בהתפתחות מאת: yehielad אין אפשרות להבדיל בין זכר ונקבה עד לגיל כ חצי שנה . בתרנגולות המסחריות הכניסו סימון גנטי בנוצות של הכנף אבל זה לא נכון לזנים אחרים. יש מומחים שיודעים להבדיל לפי הבליטות בתוך הביב של האפרוח ויש הסברים עם תמונות ברשת אבל אני לא הצלחתי אף פעם לראות זה. יש פתגם שאומר שכשהתרנגולת עושה קוקריקו זה הסימן שהגיע הזמן לשחוט אותה.
|
|
"הרוצה להתעלות, אל יחפור בור לחברו אלא יבנה גבעה לעצמו!" חז״ל
|
|
בתגובה ל: ישנם זני מכלוא שהזויגים נתונים לזיהוי מרגע הבקיעה מאת: הקרנף2 ואחרי כמה זמן הפסיק עם הקוקריקו והתחיל\ה להטיל ביצים והתברר לי שזה נקבה לכל דבר. זה יכול לקרות רק למי שמגדל בלדי ואז כל הדברים המוזרים קורים.
|
|
בתגובה ל: היה אלי מיקרה של אפרוח שנראה זכר ועשה קוקריקו מאת: avi5199 אלפא, מגלה התנהגות זכרית כלשהי לעתים גם קרקור! במקרה שלי זה מסתיים במפגש שלה עם לימון בחמישים קמ"ש!
|
|
בתגובה ל: לעתים בלהקה שמכילה רק נקבות אחת, בדרך כלל נקבת מאת: הקרנף2 מכיר גם נשים כאלה . יש לי גם תרנגול כזה "בטא" , יותר נכון תרנגול כאפות, שכל הזכרים האחרים קופצים עליו, ומתעללים בו, ולפעמים אני מוצא אותו בתא ההטלה "דוגר" .
|
|
בתגובה ל: כנראה נקבה עם עודף הורמון זיכרי מאת: avi5199 רק חסר שהנקבות תעלנה עליו!
|
|
בתגובה ל: לפי מה שאתה מתאר הוא אומגה ולא ביתא! מאת: הקרנף2ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תמתכוון לתרנגול אומגה זה שמטיל ביצי אומגה ? (; מאת: avi5199 ללא תוכן
|
|