|
ללא תוכן
"הרוצה להתעלות, אל יחפור בור לחברו אלא יבנה גבעה לעצמו!" חז״ל
|
|
בתגובה ל: היי מישהו שומע אותי? מאת: הקרנף2 אנשים כבר לא נכנסים לפורומים כמו פעם. ויש בעיה ש אג'נדה- מי בכלל יודע שקיים אתר כזה ?
|
|
בתגובה ל: יש בעיה בכל הפורומים - כולם עברו לפייסבוק ולוואצאפ מאת: avi5199 זה עניין עקרוני.
|
|
בתגובה ל: אני יודע... חבל...אני לא מתחבר לרשתות החברתיות. מאת: הקרנף2 זה טוב למי שאוהב לפרסם את עצמו ואת השטויות שלו . וכנראה שרוב האנשים כאלה. מילא הפיסבוק אבל הוואצאפ זה ממש מטרד, זאת תוכנה שמאפשר לאנשים להטריד אחד את השני בשטויות, ולקבל תשומת לב, ולי אין סבלנות לזה, ואנשים נעלבים אם אתה לא מגיב בזמן המתאים ... אז פשוט העפתי את כל האפליקציות האלה מהסמרטפון שלי. בגיל שלי אין בעיה לספר לכולם שאני זקן מידי בשביל זה, והם מבינים וסולחים לי...
|
|
בתגובה ל: גם אני לא. מאת: avi5199 מעולם לא התחברתי!הבנתי את הטמטום בזה עוד לפני שבכלל ניסיתי.
|
|
בתגובה ל: מסכים אתך בכל מילה! ההבדל בינינו הוא שאני בכלל מאת: הקרנף2 כל הזמן ומדפדפים בסמרקפון בדפים של פייסבוק ווואצ'אפ , הולכים לאט, לפעמים נתקלים בעמודים, אני רואה גם בעבודה בחדר אוכל ... אנשים כבר לא מדברים אחד עם השני - כולם שקועים במכשיר המטמטם הזה. ותחשוב איזה מאמרים מעניינים הם קוראים !? גורנישט הם רק מדפדפים בדפים של וואצ'אם עם כל מיני שטיות וחוכמולוגיות ומידי פעם מעירים איזו הערה מטופשת , או מוספים סימן סממילי "אימוגי" או לייק ... דבילי לחלוטין. יש גם משחרים מטומטמים של בועות מתפוצצות או סוכריות מתפוצצות או דמות שקופצות על מכשולים...- משחקים מטומטמים לחלוטין שלא דורשים להפעיל את המוח (לא ראיתי אף אחד משחק שחמט או אפילו פריסל , או משחק אחר שדורש מינימום מחשבה)
|
|
בתגובה ל: יש את תופעת הזומבים של הסמרטפון , אנשים הולכים מאת: avi5199 הנזק הוא עצום!
|
|