|
עשיתי להן אמבטיות קרות, שמתי בכלוב עם רשת ... שום כלום , או כמו שאומרים בערבית " גורנישט ". מעשרים תרנגולות אני מקבל רק שתי ביצים ליום . באסה...
|
|
בתגובה ל: מכת דגרנות - כולן רוצות לדגור רק שאין על מה.... מאת: avi5199 ללא תוכן
"הרוצה להתעלות, אל יחפור בור לחברו אלא יבנה גבעה לעצמו!" חז״ל
|
|
בתגובה ל: בעיה קשה ! גם אצלי כמעט ולא מטילות. מאת: הקרנף2 כך שיהיה להם אור מחמש וחצי בבוקר עד שבע ואחרי כן בערב מ 6 וחצי עד 11 בלילה. והודעתי להן שאין יותר טיולים בחצר עד שהם לא מתחילות להטיל. "אין ביצים לא יוצאים" .
|
|
בתגובה ל: אתמול 0 ביצים ! הוספתי להם שעתיים תאורה בבוקר מאת: avi5199 ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: 0 ביצים מאת: doron18 שהמטומטמות הללו רבות בקולי קולות על תא הטלה מסוים כאשר יש להם עוד 4 תאים אחרים לפעמים יש לי חשק להפעיל גיליוטינה......
|
|
בתגובה ל: אצלי התחילו כולם בבת אחת, וכמובן מאת: הקרנף2 לא נותן להם תערובת שיאכלו רק שאריות מה שיש מהמטבח, עשבים ומהגינה ומרעה חופשי . לא מדליק להם אור בלילה בכלל. כבר יומיים ככה ואכן יש נוצות בלול ...
יש אצלי גם מלא זכרים, שעושים רעש איום ונורא , חושב לבצע טרנספר.
|
|
בתגובה ל: החלטתי לעשות להם זרוז הנשרה מאת: avi5199 אחד שהתכוונתי להשאיר , ועוד אחד שהתחבא ... הנשרה קצרה של כמה ימים עזרה פלאים להטלה! הפסקתי תאורה מלאכותית וצמצמתי את התזונה והלול התמלא נוצות אחרי כשבוע החזרתי להם את התאורה עד 12 בלילה, ומקבלים גם תוספת תערובת, והתחילו להטיל בקצב רגיל.
|
|
בתגובה ל: טרינספרתי את הזכרים , נשארו שניים מאת: avi5199 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לאיפה אתה מעביר אותם? מאת: גדי67 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אני משחרר אותם לייד הנחל מאת: avi5199 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: התנים מודים לך! מאת: הקרנף2 יש יתרון מסויים בגידול תרנוגלות וחיות משק כחיות מחמד, על פני חיות מחמד אחרות. אתה יכול להרוג אותם, לאכול אותם, לשחוט אותם, או לטרנספר אותם לתנים... ואף נודניק מהאגודה לזכויות בעלי חיים לא יכול להטריד אותך. לכלב או חתול אתה לא יכול לעשות את זה, אתה תקוע איתם לתמיד.
|
|
בתגובה ל: גם הם צריכים לאכול . זה הטבע. מאת: avi5199 להתכופף ולהרים את זה בשקית הוא זר לחלוטין לתודעה שלי!
|
|
בתגובה ל: הקונספט של להוציא כלב להמתין לעשיית צרכים ואחר כך מאת: הקרנף2 יפה יפה בבור ומכסים וגם מריחים אחר כך שלא יצא אפילו טיפה ריח... הם גם לא נודניקים כמו כלב שדורש את הצ'ומי שלו ביללות ונביחות מעצבנות. הם מתחככים לך ברגל ואם אין לך סבלנות הם הולכים לדרכם ולא עושים מזה עניין. חוץ מזה אני גם מעדיף את החתול בחוץ ולא בבית. ואם כבר חתול אז עדיף אז שיהיה תרנגולת ויטיל ביצים.
|
|
בתגובה ל: לכן אני מעדיף חתולים הם חופרים בור וקוברים את זה מאת: avi5199 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מסכים, היו לי גם חתולים אבל תרנגולות הן העידית! מאת: הקרנף2 נסיון
|
|