|
מזה זמן מה קוראים דברים מעניינים אצלי בלול אך לא התפנתי לצלמם. ראשית, נמסרו לידי באף קוצ'ינים סטנדרט מבית היוצר של פרופסור ינאי.היום בני חודש. שנית,נמסרו לידי להקת רוד איילנד רד מחו"ל ,זוג סלמון פאוורול ,בארד פלימות' רוק,4 אורפינגטונים,זוג סולטן וזוג קרב מלאי. אם אני לא אעבור בקרוב למושב יוציאו עלי חוזה בשכונה. וכמובן שגם העופות שלי גדלים ומתפתחים. מרתה קישור לתמונות http://picasaweb.google.com/bluvshteine/HqKEDK#
אִסְתְּרָא בְּלָגֵינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא- כד שיש בו מטבע אחד עושה הרבה רעש הוא משל לאדם שאין בו הרבה חוכמה אך הוא עושה הרבה רעש.
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab רואים שמטפלים בהם באהבה הכי אהבתי את התמונה של הזכר הרוד אילנד על השולחן ממש דוגמן איזה פוזות הוא עושה למצלמה
|
|
בתגובה ל: עופות יפים מאוד מאת: איתיהלל ולגבי הסרהמה, אם הוא רציני אולי אוכל להפגיש אותו עם יפהפיה במידותיו?
|
|
בתגובה ל: סילביה, איזו תרנגולת יפה.. מאת: redrump המופע נקרא סילבר לייסד , והניצוי מקסים
מגדל בדימוס :)
|
|
בתגובה ל: סילביה, איזו תרנגולת יפה.. מאת: redrump שלום אני מחפש את הטלפון והכתובת של פרופיסור ינאי אם יש לי מישהו אנא עזרו לי תודה
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab החצר שלך היא ממש גן עדן לתרנגולות :)
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab הי מרתה
אם את צריכה עזרה בפינוי הרוד איילנד אני מוכן לעזור (:
אופיר
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab מאיפה השגת את כל הזנים הנדירים הללו?=) הרוד איילנדים-נראים ברמת תערוכה התרצי לעשות החלפת דם באיזה שניים-שלושה פריטים?או פשוט סתם החלפה?המשי הלבנה שלך מרתה כבשה אותי!מטחת התמונות היא נראית בדיוק מה שאני מחפש! אני חייב להרבות אותה עם זכר משובח (אך עדיין יחסית צעיר מתקרב לבגרות..) או לקנות אותה-אני מבטיח לך שבשני המקרים אשמח לתת לך אפרוחים שייצאו מרהיבים צרי איתי קשר נדבר ונתאם 0527729361
|
|
בתגובה ל: מרתה רק דבר אחד יש לי להגיד לך WOW מאת: zimiavikam טוב,אך הניצוי בראש בדיוק כמו שאני מחפש-אז אני לא דואג הזכר שלי כבר יוסיף את מה שצריך.ויצאו לדעתי מה שאני בדיוק מחפש!=)
|
|
בתגובה ל: מרתה רק דבר אחד יש לי להגיד לך WOW מאת: zimiavikam כאשר המשי שלך יגיע לבגרות צור קשר. קח בחשבון הגעה לצפון. מרתה
אִסְתְּרָא בְּלָגֵינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא- כד שיש בו מטבע אחד עושה הרבה רעש הוא משל לאדם שאין בו הרבה חוכמה אך הוא עושה הרבה רעש.
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab שנה הבאה בעזרת השם נעשה תערוכה אצלך. לא צריך להביא כלום. אוסף מדהים !!! אנא עדכני אותנו מעת לעת בתמונות איכותיות כדרכך , ובשמות של כל אחד , לפניך מלאכה רבה ...
מגדל בדימוס :)
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab איזה מיגוון, כמה יפים. כל הכבוד על ההשקעה.
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab בהחלט אוסף זנים מיוחד. אני שמח שהם עברו לידיים טובות. החברה נראים טוב והסביבה נראית מטופחת. ההצלחה שלך היא ההצלחה של כולנו.
תודה על התמונות, אשמח לקפוץ לביקור.
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab הפלימות רוק, הוא זן הידוע בתטולותיו הנאות, נכון?
אבינדב
|
|
בתגובה ל: שלום מרתה מאת: avinadavitkon מרתה,
איזה רכש מרשים!
רק נשאר לי לאחל לך כי כולם יהיו בריאים ויקימו בית בישראל :-)
דרך אגב, האורפינגטון, איזה מופע צבע הם?
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab עם הרכש החדש אין ספק שיש אנשים שעושים עבודה טובה מאחורי הקלעים
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab כיף לראות עוד אנשים שהחיידק מקנן אצלם,ואצלך זה נראה מצב קשה כל הכבוד על המסירות בגידול העופות וההתמדה בלאסוף ולטפח זנים כה נדירים ונפלאים בארצנו הקטנה,לרגע חשבתי שאת מראה תמונות של עופות מחו"ל ,יבורכו האנשים שדואגים לקשרי חוץ אשר בזכותם אנו זוכים לראות זנים אלו בארץ,המשיכי בשליחותך לטפחם ולגדלם שיגיעו למצוות. תשמרי על הבאף קוצין,רק מעטים מגיעים לבגרות אבל שהם תופסים נפח ומשקל אי אפשר לא להתפעל מגודלם ואופיים החברותי,ללא ספק מהיפים בעופות. אשמח לרכוש ממך מהרוד אילנד כאשר יהיה לך למכור. שרון 0544363035
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab הרבה מאוד איסטרא בלגינא,והלגינא קיש קיש אחו שילינג... ועוד מעט הלגינא יתחילו לקרקר ותהיה בעיה גדולה ללגינא... אוסף מדהים!! עופות מהנדירים בארץ!! נשמח לעידכוני גדילה...
"גם אוויל מחריש-כחכם יחשב"(משלי) מגדל פליימות' רוק,סרהמה,מודרן גיים,קצת תוכים,ברווזים,יונים,ועכברים,הרבה עכברים טרמפיסטים.
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab כנראה שלא תהייה לך ברירה אלה לעבור לסביבה כפרית, מתאים לך לגור במושב :)יהיה מקום יהיו עוד עופות ועוד זנים ותהייה חגיגההההההההההה אני ממש שמחה בשבילך, כיף גדול וזנים מגניבים ביותרר המון בהצלחה
|
|
בתגובה ל: מרתהההה איזה יופיייייייי מאת: אורי בר ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חידושים והפתעות מאת: bmartab המיוחדים שלך.חזקי ואמצי .
|
|
בתגובה ל: אוהבת את העופות מאת: ornaav770 הוא הוקפץ משום מה,ואכן אני מתגעגע למרתה.
|
|
בתגובה ל: זה פוסט לפני שנה מאת: קוקו-ריקו ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כולנו מתגעגעים להפתעות של מרתה מאת: pool77 ללא תוכן
|
|