|
מת הזכר מרנס היפיפה שקיבלתי משרון. ללא כל התראה מוקדמת -יום אחד הוא בריא ומתרוצץ ולמחרת שלשול ירוק ,מכונס בעצמו ועצוב. 24 שעות מאוחר יותר כבר מצאנו אותו מת. הוא היה גבר משכמו ומעלה. כמה ענק ככה עדין ורגוע. עכשיו יש לי אלמנות עצובות. אם יש למישהו זכר מרנס BLACK COPPER בוגר או כמעט בוגר להוציא אשמח לשמוע. מועדים לשמחה מרתה
אִסְתְּרָא בְּלָגֵינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא- כד שיש בו מטבע אחד עושה הרבה רעש הוא משל לאדם שאין בו הרבה חוכמה אך הוא עושה הרבה רעש.
|
|
בתגובה ל: עצוב לי מאת: bmartab ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עצוב לי מאת: bmartab ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עצוב לי מאת: bmartab זה קרה עם הזכר של המשי , יומיים או שלושה של שלשול ירוק והוא היה מכונס עם עצמו , ויום למחרת מצאתי אותו מת . העניין הוא שרק הזכר קרה לו כך , היו איתו עוד 2 נקבות אך לא ראיתי סימנים !
|
|
בתגובה ל: מצער לשמוע , גם אצלי מאת: ash_gמאחלת לך זכר בלאק קופר איכותי הבונה מערך נקבות המטילות ביצי שוקולד כהות להנאת כולנו. חג שמח אורנה תוקן על ידי 770 orna 24/3/2013 19:33
|
|
בתגובה ל: עצוב לי מאת: bmartab בריא חזק יפה ומזווג . אם אתה מעונין צור עמי קשר בהקדם 052-5576100 כי אני הולך למסור אותו לחי בר בישוב . אני מוסר אותו כי לא נעים לי מהשכנים חג שמח פיני.
|
|
בתגובה ל: יש לי זכר רוד בין 6 חודשים למסירה ללא תשלום מאת: pinicohen1233 אתה מדבר איתי או עם מרתה ? מה זה רוד , אתה מתכוון רוד אילנד ?
|
|
בתגובה ל: שלום פיני מאת: ash_g חודשים
|
|
בתגובה ל: חיובי רוד איילנד קניתי אותו מיחיאל מבית שמש לפני 6 מאת: pinicohen1233 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עצוב לי מאת: bmartab שהנחמה תגיע במהרה.
|
|
בתגובה ל: עצוב לי מאת: bmartab חיסלה לי להקת ברהמות הולנדיות,קוראים לזה מארק.
|
|
בתגובה ל: המחלה הארורה הזו מאת: קוקו-ריקו הייתה לי תרנגולת צולעת שלפי התסמינים הייתי בטוח שזה מארק, לבסוף היא חזרה לעצמה , עדיין קצת צולעת לפעמים יותר לפעמים פחות. אם זה היה מארק היא כבר לא הייתה איתנו.
תוכל לפרט תסמינים?
|
|
בתגובה ל: מה הסימנים למארק. מאת: stasaf1 הסימנים הם צואה ירוקה,לפעמים אובדן משקל(לא מחייב), הפנים נראות בסטרס,בעיות מוטוריות ברגליים,ומוות.
לעיתים יהיה התדרדרות במצב העוף עד גחינה/גסיסה והעוף יצא מזה כביכול,אך זה יחזור לקחת אותו לגן עדן לתרנגולות:(
|
|
בתגובה ל: העוף שלך אסף נשא מארק קלאסי. מאת: קוקו-ריקו ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: העוף שלך אסף נשא מארק קלאסי. מאת: קוקו-ריקוכבר חודש וחצי בערך צולעת עכשיו הרבה פחות צולעת. אתה חושב שזה מארק ? איך נראות פנים של תרנגולת בסטרס ? תוקן על ידי stasaf1 28/3/2013 20:37
|
|
בתגובה ל: אין צואה ירוקה אין אובדן משקל מאת: stasaf1 סליחה על ההטעיה אסף,במארק אין צליעה,יש גחינה בשלב הסופני.
תבדוק את כף הרגל אולי יש לה דורבן.
|
|