פתרון לשתייה מאוסטרליה שלא ראיתי פה
|
|
|
בוקר טוב ראשית , תודה למטרוק על השיתוף והפתרונות היפים שהוא מספק. הבוקר נתקלתי בפתרון מצוין מאוסטליה , שילוב של דיזות וכוסיות. אני בטוח שיהיה אפשר להביא את הכוסיות האלה לארץ. איתי קבצים מצורפים:
מגדל בדימוס :)
|
|
בתגובה ל: פתרון לשתייה מאוסטרליה שלא ראיתי פה מאת: pekinclub זה חלק ממערכות השקייה בלולים תעשייתים
קיימת אפשרות לארגן דבר כזה. אבדוק ואישור עם תשובות לחברים
׳תרנגולי׳-חפשו אותנו בפייסבוק
|
|
בתגובה ל: פתרון לשתייה מאוסטרליה שלא ראיתי פה מאת: pekinclub כוסית עולה בברטעה עד כמה שאני זוכר 5 ש"ח. גם אם העלו את המחיר דרסטית, זה לא יעבור את ה 10 ש"ח לכוסית. נעץ לצינור 16 עולה שקל וצינור 6 מ"מ עולה שקל למטר. מצוף קניתי לפני יומיים ב 20 ש"ח. מספיק כוסית לכל 10 תרנגולות. ככה שמדובר במחיר נמוך מאוד והציוד זמין. ב 50-60 ש"ח אפשר לקנות מערכת שלמה ללול טיפוסי. לא יודע כמה עולה הציוד באוסטרליה, אבל משלוח יעלה יותר ממה שיעלה לקנות כאן את כל הציוד.
אני משתדל להזמין כמעט כל דבר מחו"ל, אבל זה אחד מהמקרים הבודדים שכדאי לקנות בארץ.
|
|
בתגובה ל: לא רואה מה היתרון על הכוסיות שיש בארץ מאת: Martok בכוסיות הרגילות הדיזה בתוך הכוסית. אם היה נכנס לכלוך לכוסית מסיבה כלשהיא , הדיזה היתתה נתפסת והמים נשפכו כולם.
כאן הדיזה למעלה והכוסית למטה.אין סיכוי שלכלוך יגיע לדיזה.
איתי
מגדל בדימוס :)
|
|
בתגובה ל: היתרון שאני רואה מנסיוני מאת: pekinclub בכוסיות השסתום נמצא למעלה והמים יוצאים קצת בלחץ, לכן ליכלוך לא יכול לחזור למעלה. השסתום עצמו נמצא ממש בפנים, זה לא החלק הצהוב שרואים. תבדוק אם יש לך לכלוך בקו המים, לדוגמה אצות שהצטברו במיכל.
אתמול בדיוק התקנתי שתי כוסיות חדשות בלול החדש ושתי הכוסיות נזלו מייד. הסתבר שכנראה היה לכלוך בצינור ששכב במחסן כבר כמה שנים. פתחתי, ניקיתי את השסתום, שטפתי את הצינור (נתתי למים לזרום כמה דקות וחיברתי חזרה) והכל תקין עכשיו.
|
|
|
 |
|