שבת בבוקר יום יפה פורסם לפני
2177 ימים
מאת bmartab
סה"כ תגובות: 16
תגובה אחרונה לפני: 2176 ימים
יום הולדת 3 חודשים לפרגיות הצעירות. הויינדוט רד הם כבר דור שלישי בארץ. מה שמדהים שהויינדוטים מתחילים להטיל בגיל 6 חודשים בדיוק. אני שמחה להודיע שגם הספרדים התחילו להטיל.
יום הולדת 3 חודשים לפרגיות הצעירות. הויינדוט רד הם כבר דור שלישי בארץ. מה שמדהים שהויינדוטים מתחילים להטיל בגיל 6 חודשים בדיוק. אני שמחה להודיע שגם הספרדים התחילו להטיל.
אִסְתְּרָא בְּלָגֵינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא- כד שיש בו מטבע אחד עושה הרבה רעש הוא משל לאדם שאין בו הרבה חוכמה אך הוא עושה הרבה רעש.
בתגובה ל: שבת בבוקר יום יפה מאת: bmartab יש כבר דור חדש של פרגיות היישר מרוד איילנד ארה"ב לחיזוק הלהקה הקיימת שהובאה מארה"ב לפני חמש שנים . מתה על העוף הזה. לא מפסיקה להדהם מהצבע מהגוני העמוק שלהם. יש מגדלים שלא מחשיבים את הרוד איילנד לעוף נוי וחבל. לצערי בקעו רק 5 נקבות. בפעם הבאה נשתדל יותר
אִסְתְּרָא בְּלָגֵינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא- כד שיש בו מטבע אחד עושה הרבה רעש הוא משל לאדם שאין בו הרבה חוכמה אך הוא עושה הרבה רעש.
בתגובה ל: שבת בבוקר יום יפה מאת: bmartab ללא תוכן
חיקוש-חיקושית
בתגובה ל: גן עדן לתרנגולות מאת: חיקושית ללא תוכן
בתגובה ל: BLUE LACED RED WYANDOTTES מאת: bmartab מחליפים נוצות ומתכוננים לעונה
בתגובה ל: SILVER LACED WYANDOTTES מאת: bmartab
בתגובה ל: ברהמות באף קולומביאן מאת: bmartab פרגיות לפני הטלה. וגם זוג ויינדוט סילבר צעיר שהשארנו לדור ההמשך. מי שלא הרים מימיו ג'רסי ג'יאנט לא מתאר לעצמו את המשקל של העוף הזה. אפילו הברהמות אינן שוקלות כמוהם. ג'רסי ג'אנט ממשיכים לגדול עד גיל 18 חודש ורק אז מגיעים למשקל מקסימלי.
כך צריכים להראות כפות רגליהם של הג'רסי. בין אם הג'רסים שחורים, כחולים או כל צבע אחר.
ואלה חלק מההורים הביישנים. לא נותנים לצלם בשקט.
בתגובה ל: BLACK JERSEY GIANT מאת: bmartab לדעתי, כל גינת נוי חייבת להכיל פקינים. כדוריים, שובבים וידידותיים.
בתגובה ל: פקינים - אי אפשר שלא לאהוב מאת: bmartab ללא תוכן
בתגובה ל: פקינים - אי אפשר שלא לאהוב מאת: bmartab ללא תוכן
בתגובה ל: שבת בבוקר יום יפה מאת: bmartab צפו לביקור ......
אני
תוקן על ידי 770 orna 1/2/2015 1:0
בתגובה ל: שבת בבוקר יום יפה מאת: bmartab אני יודע כמה השקעה כלכלית ופיזית אתם משקיעים. מביאים כל פעם זנים חדשים ומיוחדים. אני מוריד את הכובע בפניכם. פשוט תענוג לראות. אני יכול להגיב על כל תמונה בנפרד אבל אין טעם , כולם יפים ומצוינים. אהבתי מאד את הפקינים בסוף , קינוח מעולה :)
איתי
מגדל בדימוס :)
בתגובה ל: שבת בבוקר יום יפה מאת: bmartab והכי כיף לראות שעוד זן חדש-ישן מתבסס לאט לאט... הכוונה כמובן לספרדים...
בתגובה ל: תענוד לראות את המגוון המרשים שלך מרתה! מאת: מושונוש2 יש מצב לעוד הפתעות בעתיד.
בתגובה ל: שבת בבוקר יום יפה מאת: bmartab אני מטבעי איני מקנא באף אדם, אבל התמונות של הפרטים היפיפיים מעוררים בי משהו....גם אני רוצה... הויינדוט על כל המופעים, משהו ממש מיוחד!, כל הכבוד על ההשקעה ועל ההצלחה! המשיכו לשתף! התמונות מתבלות את הפורום באסתטיקה ויופי!
"הרוצה להתעלות, אל יחפור בור לחברו אלא יבנה גבעה לעצמו!" חז״ל