|
|
בתגובה ל: קצת תמונות מהיום בבוקר מאת: ash_g עם כאלה תמונות מדהימות
חיקוש-חיקושית
|
|
בתגובה ל: איזה כייף לשטוף את העיניים מאת: חיקושית ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: קצת תמונות מהיום בבוקר מאת: ash_g תענוג לראות כל פעם מחדש , איפה עופות יפים ואיזה תמונות. הפקינים פרטרידג פשוט מקסימים , אני בתור לאפרוחים , אח שלי משגע אותי :)
מגדל בדימוס :)
|
|
בתגובה ל: בוקר טוב אשרף מאת: pekinclub ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: קצת תמונות מהיום בבוקר מאת: ash_g כי מהתמונות(אולי מהצילום) זה נראה כאילו הוא מקבל צבע בהיר בכנפיים ובגוף...
"גם אוויל מחריש-כחכם יחשב"(משלי) מגדל פליימות' רוק,סרהמה,מודרן גיים,קצת תוכים,ברווזים,יונים,ועכברים,הרבה עכברים טרמפיסטים.
|
|
בתגובה ל: תמונות מדהימות! האם הזכר שחור-שחור? מאת: מושונוש2 היה שמש ומהצד השני היה צל יצא כך .
|
|
בתגובה ל: קצת תמונות מהיום בבוקר מאת: ash_g גורם לי לרצות להוציא שוב את המצלמה מהבוידעם ולהפסיק לצלם בפלאפון (סמסונג S5- עלק מצלמה )את התמונות ללא איכות שלי.
הזכר פקין פרטריג' פשוט סוף הדרך. חתיך מושלם. גם הנקבה עגלגלה ומאד יפה.
תעלה עוד תמונות של הברהמות השחורות.
כיף כיף על הבוקר
מרתה
אִסְתְּרָא בְּלָגֵינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא- כד שיש בו מטבע אחד עושה הרבה רעש הוא משל לאדם שאין בו הרבה חוכמה אך הוא עושה הרבה רעש.
|
|
בתגובה ל: אשרף, איזה תמונות מעלפות מאת: bmartab ודברים אחרים
|
|
בתגובה ל: קצת תמונות מהיום בבוקר מאת: ash_g גודלים מיום ליום .. בזכותך לידור יש את האוצר הזה בארץ ..אתה חותח על שאין כמוך בשמי ובשם אשרף אומרים לך תודה ענקית . ֿ לגבי הבראהמות השחורות הם אכן בצבע שחור פחם זה הוא קו חדש בארץ רמה מאוד גבוהה
בהמשך יהיו עוד תמונות :))
תצפו להרבה הפתעות ...
|
|
בתגובה ל: כייף גדול לראות אותם ביחד עם כל הגזעים החדשים מאת: mhde_sh שאפו גדול בהצלחהה
|
|
בתגובה ל: המגוון האיכות ואופן השימור והטיפוח מאת: 770 orna ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: קצת תמונות מהיום בבוקר מאת: ash_g ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מדהימיםםם מאת: avi5199 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: קצת תמונות מהיום בבוקר מאת: ash_g כל הכבוד! כיף להתבונן ולהנות!
"הרוצה להתעלות, אל יחפור בור לחברו אלא יבנה גבעה לעצמו!" חז״ל
|
|
בתגובה ל: פרטים יפיפיים בריאים וחיוניים! מאת: הקרנף2 ללא תוכן
|
|