|
|
בתגובה ל: הגיע הזמן לסרטון חדש מאת: חיקושיתהעלילה קצת הכניסה אותי ללחץ, דאגתי כשאפרוחי הפלימות רוק נחטפו על ידי האמא החורגת (המרשעת?) אבל הכל חזר לקדמותו בסוף! טוב שהאפרוחונים חזרו לאימם (המאמצת )המקורית! תוקן על ידי הקרנף2 22/2/2015 22:9
"הרוצה להתעלות, אל יחפור בור לחברו אלא יבנה גבעה לעצמו!" חז״ל
|
|
בתגובה ל: הגיע הזמן לסרטון חדש מאת: חיקושית כמו ילד בגן של חיקוש, נהנתי מהסיפור ומהצילום. מתאים לך פינה ברדיו עם קול רדיופוני צלול וברור כזה.
תודה.
|
|
בתגובה ל: קול ערב וסיפור ילדים מצויין. מאת: stasaf1 ברכה
|
|
בתגובה ל: הגיע הזמן לסרטון חדש מאת: חיקושית ללא תוכן
חיקוש-חיקושית
|
|
בתגובה ל: הגיע הזמן לסרטון חדש מאת: חיקושית חובה להפיץ בגני ילדים. פשוט מקסים.
יום טוב, מרתה
אִסְתְּרָא בְּלָגֵינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא- כד שיש בו מטבע אחד עושה הרבה רעש הוא משל לאדם שאין בו הרבה חוכמה אך הוא עושה הרבה רעש.
|
|
|
|
בתגובה ל: הגיע הזמן לסרטון חדש מאת: חיקושית איזה כיף לראות. האם זו אותה פקינית ותיקה ? לדעתי כבר בת שש בערך ... איזו אמא נהדרת. הייתי מציע לדבר עם לידור ואולי לארגן לה זכר מתאים ולגדל דור חדש כמותה , שיהיו לך אמהות לשנים הבאות
מגדל בדימוס :)
|
|
בתגובה ל: מקסים חייקוש ! מאת: pekinclubאכן זאת אותה פקינית שגידלה כבר דורות רביםלגבי זכר בשבילה, אין לי מקום לזוג נוסף, גם היא גרה עם הפליימות, ומסתדרת איתם טוב.ועכשיו הפלימות שמגדלת אפרוחים, תהיה גם היא דוגרת טובה.יש לי גם אווזה צעירה שמתעקשת לדגור, ומחוסר מקום, הכנסתי אותה למיתחם הרודיות, ושם היא דוגרת ללא הפרעה.בקיצור, שמח בנמל ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e25ab64b17.gif סמיילי_שמח]() תוקן על ידי חיקושית 27/2/2015 7:18
חיקוש-חיקושית
|
|
|
|
בתגובה ל: הגיע הזמן לסרטון חדש מאת: חיקושית מקסימים
|
|