|
אני מחליף להם את המים פעמיים ביום כשבכול פעם אני מכניס מעט קוביות קרח לתוכם. אני גם חותך להם פרוסות אבטיח קר מהמקרר שעליו אני מפזר מעט מאבקת האלקטרוליטים כך שהם גם מקררים את טמפרטורת הליבה שלהם וגם מקטינים את הסטרסס הנובע מהחום! אני גם מתיז מעט מים בסביבתם וגם עליהם, זה בהחלט מקל עליהן! ישנם מגדלים שהתקינו מערכות ערפול אוטומטיות בתוך הלול זו השיטה הטובה ביותר לעופות כלואים. תוקן על ידי הקרנף2 31/7/2015 12:26
"הרוצה להתעלות, אל יחפור בור לחברו אלא יבנה גבעה לעצמו!" חז״ל
|
|
בתגובה ל: איך עובר עליכם גל החום? ספרו אלו אמצעים אתם נוקטים מאת: הקרנף2 הוחלט ללכת פיתרון קבוע וגורף- מערכת עירפול עם שעון . כל חצי שעה כמה דקות קירור. בינתיים נראה לא רע... אצלם ואפרסם
׳תרנגולי׳-חפשו אותנו בפייסבוק
|
|
בתגובה ל: איך עובר עליכם גל החום? ספרו אלו אמצעים אתם נוקטים מאת: הקרנף2עם שעון משעה 10 עד 17וחוץ מזה מתיזה על הגג ועל העופות בתוכנית ערפול שיש בברז שבצינור. תוקן על ידי חיקושית 1/8/2015 10:44
חיקוש-חיקושית
|
|
בתגובה ל: איך עובר עליכם גל החום? ספרו אלו אמצעים אתם נוקטים מאת: הקרנף2 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: איך עובר עליכם גל החום? ספרו אלו אמצעים אתם נוקטים מאת: הקרנף2 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הקפאתי כמה בקבוקי מיים מקווה שיעזור מאת: akoudעם מים ולזרוק להם את השלגון שיוכלו לנקר ולהתקרר. תוקן על ידי הקרנף2 2/8/2015 12:51
|
|
בתגובה ל: איך עובר עליכם גל החום? ספרו אלו אמצעים אתם נוקטים מאת: הקרנף2 חוץ מזה שאני מגדל בלדי עמידים וקרביים שהחום לא מזיז להם.
|
|
בתגובה ל: אצלי הלול מוצל ע"י גפן שצומחת מעליו מאת: avi5199 באלדי
|
|
בתגובה ל: אצלי הלול מוגן עלידי מחצלת ענקית חוצץ מזה אני מגדל מאת: משההה אחת הדוגרות העצבניות מסוג סאסקס מתה לי היום... איזה תרנגולת מדהימה... היתה יושבת לי על הברך ואוכלת מהיד כנראה התייבשה כי לא שתתה ולא אכלה והחום הנוראי בגליל (מדדתי 41c) הכריעה אותה
איזב באסה... פעם ראשונה שמתה לי תרנגולת בלול... עצוב...
|
|
בתגובה ל: קצת עצוב מאת: BlackBirdלחזור על עצמו? האם אתה נוקט באיזה שהם אמצעים חריגים המתאימים למצב חריג זה? האם זו אחת מהדגרניות שהזכרת? תוקן על ידי הקרנף2 2/8/2015 18:26
|
|
בתגובה ל: צר לי לשמוע, אבל מה אתה עושה כדי למנוע ממקרה כזה מאת: הקרנף2 כן זו אחת הדגרניות, השניה שרדה והתאוששה. סהכ אני מקפיד על מים עם תוספת אלקטרוליטים ויש פינות מוצלות והמון ירקות ופירות אבל לתופעה כזו של היתקעות בתא הטלה אין לי מענה
|
|
בתגובה ל: יש הצעות מאת: BlackBirdלגבי החום , אתה צריך לקרר את המים ולהחליף אותם, אתה יכול להרטיב את התרנגולות מעט, להוסיף עוד מקורות מים, אבל אחד הדברים החשובים הוא לקרר אותן מבפנים, אתה צריך לשכנע אותן לאכול דברים קרים, כגון אבטיח קר, ענבים קפואים וחתוכים ועוד, אתה צריך להוסיף הצללה ואם היא תקועה בתא ההטלה נסה להצל אותו ולהתיז עליו מים, אתה יכול לרסס עליה מעט מים ממרסס, אם לא תנקוט באמצעים המקרה עלול לחזור! תוקן על ידי הקרנף2 2/8/2015 19:4
|
|
בתגובה ל: כתבתי לך מה אתה יכול לעשות לגבי הדגרנות, מאת: הקרנף2 הכנסתי כבר פרות למקפיא וממחר אנצל את העבודה שהילדים בחופש והם ירססו מים כל שעתיים את התרגיל להפסקת הדגרנות אעשה גם בתקווה לעתיד קריר יותר..
|
|
בתגובה ל: המון תודה מאת: BlackBird ללא תוכן
|
|