|
עכשיו מתחילה עונתם של הרימונים ואני בטוח שלכם או לשכנים שלכם ישנם עודפי רבים ללא שימוש, במיוחד פירות נגועים במזיקים, זה הזמן לצאת למעט סיורים בסביבה ואיסוף של רימונים עודפים ונגועים. רימונים אלו אהובים מאוד מאוד על התרנגולות ולהם תכונות בריאותיות רבות, פנקו מדי פעם את העופות שלכם ברימון חתוך והם יודו לכם. כתיבה וחתימה טובה לכולם!
"הרוצה להתעלות, אל יחפור בור לחברו אלא יבנה גבעה לעצמו!" חז״ל
|
|
בתגובה ל: ניצול של משאב עונתי לטובת התרנגולות - הרימון! מאת: הקרנף2 יש לנו המון רימונים רק שטעמם מעט חמצמץ והילדים לא אוהבים אותם
התלבטנו אם כדאי / מותר לתת לתרנגולות
יהיה להם יופי של חג
|
|
בתגובה ל: טוב לדעת מאת: BlackBird כי הם מתמלאים תולעים . רק צריך למעוך להם את הרימונים, והן מנקות אותם מבפנים גם מהגרעינים וגם מהתולעים.
|
|
בתגובה ל: אני נותן להם את רוב הרימונים מהעץ שיש לי מאת: avi5199 ללא תוכן
"הרוצה להתעלות, אל יחפור בור לחברו אלא יבנה גבעה לעצמו!" חז״ל
|
|
בתגובה ל: אתה מתכוון לזחלים.... מאת: הקרנף2 אם מישהו היה רואה אותי חופר בערימת הקומפוסט ואוסף זחלים של זבוב החייל השחור (BSF ) היה חושב שאני חולה... החודש הוצאתי עשרות מהם שנזללו בהתלהבות עצומה מה לא עושים בשביל המטילות החמודות...
|
|
בתגובה ל: אפרופו זחלים מאת: BlackBird יש לי קומפוסטר בתוך הלול, והתרנגולות הופכות את הקומפוסט וחופרות בתוכו ומוסיפות לו את מה שהן מוסיפות... אבל אני לא רואה שם שום זבובים ושום רימות, כנראה שהן מחסלות אותם לגמרי. מה שכן כשאני חופר שם כדי להוציא קומפוסט לגינה אני מוצא בפנים הרבה שילשולים.
|
|
בתגובה ל: אתה מתכוון לזחלים.... מאת: הקרנף2 ללא תוכן
|
|