|
קיבלתי את הצילום בוואצפ, והחלטתי לשתף אתכם. חצר מטופחת מאד, וכל היופי הזה מעשה ידיה החרוצות, שמגדלת את עופותיה באהבה רבה ובמסירות. כולל גינת ירקות אורגניים. קבצים מצורפים:
חיקוש-חיקושית
|
|
בתגובה ל: החצר של אילנה מאת: חיקושית ללא תוכן
אִסְתְּרָא בְּלָגֵינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא- כד שיש בו מטבע אחד עושה הרבה רעש הוא משל לאדם שאין בו הרבה חוכמה אך הוא עושה הרבה רעש.
|
|
בתגובה ל: כל הכבוד אילנה- אהבתי מאד מאת: bmartab ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: החצר של אילנה מאת: חיקושית את הצמחים היפים. אצלי התרנגולות מסתובות רק בגינה האחורית, ובאזור שבו מסתובבות התרנגולות ( אזור של בוסתן בגודל 20 מטר על 15 מטר) יש רק עצים, על הקרקע כמעט לא צומח כלום כי התרנגולות מחסלות את רוב העשבים. בעבר היתה שם כל חורף עשביה בלתי ניתנת לשליטה. מצד שני אני לא נותן להן להגיע לגינה הקידמית אחרת הן יחסלו גם את כל מה שצומח לי שם.
|
|
בתגובה ל: מקסים, אני מבין שהרשתות כדי למנוע מהתרנגולות לאכול מאת: avi5199 הרשתות הן בשביל שלתרנגולות יהיה מה לאכול. הן אוכלות את הצמחים אבל לא נוגעות בשורשים. השורשים מוגנים ע"י רשת נמוכה, יותר צפופה. מסביב לעץ יש שני סוגים של רשתות: הגבוהה כדי שתרנגולות לא יכנסו פנימה, אבל יוכלו להכניס ראש דרך החורים, והרשת הנמוכה צפופה שמגינה על שורשי הצמחים.
|
|
בתגובה ל: להפך אבי מאת: halinka ללא תוכן
|
|